Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!: Με ΦΕΚ θεωρούνται ανάπηροι οι παιδόφιλοι και οι σαδομαζοχιστές και επιδοτούνται !



Φοβάμαι ότι η παράνοια που ζούμε δεν έχει τέλος...
Και ενώ υποτίθεται βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο με μία διορισμένη υπηρεσιακή κυβέρνηση, που διορίστηκε υποτίθεται για να διεκπεραιώσει τα του μνημονίου και των δανειστικών συμβάσεων, διαβάζουμε ότι με νόμο:
Παιδόφιλοι, σαδομαζοχιστές, ηδονοβλεψίες, αλλά και τζογαδόροι, «επιβραβεύονται» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το directnews.gr, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα…
Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή, ότι επιπλέον έχουν «παρενδυτικό φετιχισμό», ή σκέτο «φετιχισμό», ή «ηδονοβλεψία» ή «σαδομαζοχισμό», τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως «ανάπηροι» εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανώς ακόμη και αναπηρικό επίδομα (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό «αναπηρίας» ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).
Με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν «παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια», ή είναι «πυρομανείς» ή «κλεπτομανείς».

Πατήστε κλικ πάνω στα φεκ να τα διαβάσετε σε μεγέθυνση

Όταν το διάβασα τα χαράματα και εδώ  κόντεψα να τρελλαθώ… όμως όλα δένουν μια χαρά με όλο το σκηνικό των τελευταίων χρόνων τουλάχιστον. Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στα σκαριά και ο νέος νόμος περί εχθροπάθειας που θα τιμωρούνται όσοι εκφράζουν μίσος μεταξύ άλλων και κατ’ αυτών που έχουν σεξουαλική ιδιαιτερότητα, τώρα φωτίζεται το μυστήριο… Είναι απλό:
 Με το νόμο "περί εχθροπάθειας" που ήδη εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και εκκρεμεί προς άμεση ψήφιση, με περίεργη και ύποπτη σπουδή, από μια ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, (βλ. εδώ)  κατά τη γνώμη μου είναι ολοφάνερο πλέον ότι επιχειρείται πάλι φίμωση κάθε αντίθετης φωνής που θα κινδυνεύει να συρθεί σε ποινικές διαδικασίες ακόμη και για την έκφραση των συναισθημάτων αντιπάθειας προς πρόσωπα και πράγματα που έβλαψαν και βλάπτουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.   Συγκεκριμένα με το νομοσχέδιο ορίζεται:

" Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ".

Μέχρι τώρα είχα εύλογες απορίες όπως: ποιός και με τι κριτήρια θα αποφασίζει πότε η έκφραση μιας γνώμης και η κριτική θα αποτελεί παρότρυνση σε βιαιοπραγίες?? ποιός θα καθορίζει που τελειώνει η απλή αντίθετη γνώμη και που αρχίζει το μίσος?? και γιατί άλλωστε να απαγορεύεται σε κάποιον να μισεί όποιον θεωρεί ότι τον έβλαψε ή τον βλάπτει?? ποιός θα καθορίζει τι είναι σεξουαλικός προσανατολισμός?? υπάγεται σ' αυτόν άραγε και η παιδεραστία ή παιδοφιλία?? 
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ: ποιός θα καθορίζει πότε διαταράσσεται η δημόσια τάξη (προσοχή!!) οπότε στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται ακόμη και η άρση του απορρήτου ενός ιστολογίου, με βάση το σύνταγμα μας και το σημερινό εκτελεστικό του νόμο!!
Νομίζω δυστυχώς ότι τώρα οι απορίες μου έχουν αρχίσει να λύνονται και επιβεβαιώνεται το πιο εφιαλτικό σενάριο της πλέον αρρωστημένης φαντασίας μου. Σε άλλες χώρες αυτούς τους τύπους τους ευνουχίζουν με φάρμακα, ενώ εμείς τους επιδοτούμε.

Φοβάμαι ότι μάλλον η εκτελεστική και νομοθετική μας εξουσία έχουν καταληφθεί από αυτούς τους ανώμαλους τύπους που τώρα νομοθετούν για πάρτη τους, για να μην μπορεί κανείς να τους αγγίζει όταν θα μας …πηδ@νε κι εμάς και τα παιδιά μας...

UPDATE: Νομίζω ότι πρέπει να συμπληρώσω εδώ και το πολύ ουσιαστικό σχόλιο του Ζείδωρον: "ότι οι ίδιοι άνθρωποι,την ίδια περίπου περίοδο είχαν κόψει τα επιδόματα των πραγματικών ΑμεΑ.".

29 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:
- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%
- Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%
- Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%
- Σαδομαζοχισμός
"σεξουαλικές διαστροφές", οι οποίες "πριμοδοτούνται" με ποσοστά αναπηρίας από 20% έως 35%.20-30%
ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ
ποιός και με τι κριτήρια θα αποφασίζει πότε η έκφραση μιας γνώμης και η κριτική θα αποτελεί παρότρυνση σε βιαιοπραγίες?? ποιός θα καθορίζει που τελειώνει η απλή αντίθετη γνώμη και που αρχίζει το μίσος?? και γιατί άλλωστε να απαγορεύεται σε κάποιον να μισεί όποιον θεωρεί ότι τον έβλαψε ή τον βλάπτει?? ποιός θα καθορίζει τι είναι σεξουαλικός προσανατολισμός?? υπάγεται σ' αυτόν άραγε και η παιδεραστία ή παιδοφιλία??
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ: ποιός θα καθορίζει πότε διαταράσσεται η δημόσια τάξη (προσοχή!!) οπότε στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται ακόμη και η άρση του απορρήτου ενός ιστολογίου, με βάση το σύνταγμα μας και το σημερινό εκτελεστικό του νόμο!!

marianaonice είπε...

@Άνεμε
Ακόμη δεν πιστεύω σ' όσα βλέπω με τα μάτια μου και σ' όσα ακούω με τ' αυτιά μου...
Δεν είναι δυνατόν... κάτι μας ψεκάζουν μάλλον... δεν μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο...

αντωνης είπε...

Ο υπογραφων ειναι ο υπουργος εργασιας, τρομαρα του και τρομαρα μας...

Αυτο με τον ψεκασμο το εχω σκεφτει και γω χαχαχαχα δεν μπορει να ειναι τοσο παραμυθι τελικα.

Καλησπερα.

Ανατολή είπε...

Βρε τους πούστηδες τι πάνε και σκαρφίζονται!
Όμως αγαπητοί μου, διαφωνώ! Η συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση αναπηρίας έγινε γιατί οι άνθρωποι είναι κιμπάρηδες, δεν είναι γύφτοι...
Αλλά πώς να καταλάβετε εσείς οι βλάχοι, το επίπεδο σκέψης των συντακτών!
Αν και έτσι που το πάνε, με τα απανωτά χαράτσια που μας βάζουν οι τουρκόσποροι και που θα μας κάνουν να δουλεύουμε σαν αράπηδες, θα τους στείλουμε τελικά από κει που ήρθαν!!
(Για πόσα αδικήματα διώκομαι;;;)

αντωνης είπε...

το τουρκοσποροι που κολλαει;;;

zeidoron dtsoukas είπε...

Παιδιά τι σας εκπλήσσει;Οι άνθρωποι έχουν ξεθεμελιώσει τα πάντα,εδώ θα δίσταζαν;Πάντως δεν έγιναν τυχαία αυτές οι προσθήκες,κάποιους θέλουν να καλύψουν.Οσα για τη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία τα ίδια πρόσωπα την απαρτίζουν,Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει!Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι,την ίδια περίπου περίοδο είχαν κόψει τα επιδόματα των πραγματικών ΑμεΑ.

marianaonice είπε...

@Αντώνη μου
Τελικά ο ψεκασμός είναι το μόνο σίγουρο λες;;... τι να πω;;
Όσο για το "τουρκόσποροι" της Ανατολής, μη κολάς κι εσύ σε μια απλή έκφραση που πολλές φορές απευθύνεται όχι κυριολεκτικά (δεν έχουμε τίποτε με τους Τούρκους και το λαό τους) αλλά για να εννοήσουμε ότι κάποιος είναι εντελώς ξένος και διαφορετικός με τη δική μας παράδοση και κουλτούρα...
:))

@Ανατολή μου
Φοβάμαι ότι μόλις διέπραξες όλα τα αδικήματα που προβλέπονται από το νομοσχέδιο της εχθροπάθειας... χαχαχααα!!!
Αν ψηφιστεί σίγουρα θα ...έχουμε πρόβλημα... είδες ο Αντώνης προνοητικός πάντα, αμέσως το εντόπισε... ;))

marianaonice είπε...

@Ζείδωρον
Πολύ σωστά, πρέπει να το τονίσουμε αυτό:
ότι οι ίδιοι άνθρωποι,την ίδια περίπου περίοδο είχαν κόψει τα επιδόματα των πραγματικών ΑμεΑ.

marianaonice είπε...

Καλά τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα αμάζευτα οι άνθρωποι..
Δήθεν κατά λάθος... και εκ παραδρομής... ψηφίστηκαν τέτοιες διατάξεις... ο δαίμων του "πορνογραφείου"... χαχαχαα!!
Μα ποιόν δουλεύουν?

marianaonice είπε...

@Αντώνη μου
Μα εγώ αμέσως το ...κατάλαβα...
χαχααχαα!!!

Αυτόλυκος είπε...

Απορία:
Εάν είμαι σαδιστής πρός τούς παιδόφιλους, επιδοτούμαι;

torrent είπε...

Φταίει το βρώμικο μυαλό μου ή όντως η αναπηρία μπαίνει στο στόχαστρο με αυτόν τον βρώμικο τρόπο;;;
Μελετημένος τρόπος, "προμελετημένος" καλύτερα, για να καταργήσεις την κοινωνική πρόνοια χωρίς τις κανονικά αναμενόμενες διαμαρτυρίες.
Κοινωνικός Αυτοματισμός σε όλο του το μεγαλείο!
Μετά λέμε ότι είναι χαζοί οι "ειδικοί" της εξουσίας:(
Και... "να δεις τι σου 'χω για μετά!"...
Αλλά... ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!!

tzonakos είπε...

Ειναι τρελό όλο αυτό, ωστόσο έγινε φαντάζομαι για να συμβαδίζουμε με τις διεθνώς ισχύουσες διατάξεις περι αναπηριών κλπ κλπ.
Ο φόβος και τρόμος ειναι μήπως αθωωθεί κάποιος παιδόφιλος, ή άλλος παρανοϊκός εξ αιτίας του χαρακτηρισμού του ως "ανάπηρου".

Ο νομικός και μπλογκερ E-lawyer έθεσε το θέμα ετσι που ξεκαθάρισαν μερικά πράγματα, ρίξε μιά ματιά ΕΔΩ

Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ωστόσο για την χρήση που θα τύχει τελικά αυτος ο νέος πίνακας, στον οποίο δεν είδα να λέει κάπου οτι επιδοτούνται κιόλας, θέλω να το διαβάσω όλο ξανά προσεκτικά μόλις βρω χρόνο. Ωσπου να ειναι απόλυτα ξεκάθαρο το τί εξυπηρετεί και πώς θα χρησιμοποιείται ο νέος πίνακας, δε θέλω να πω τίποτα άλλο.

Ομολογώ πως οταν το πρωτοείδα έπαθα ζόνκ αλλα μετά τις διευκρινίσεις που διάβασα στον E-lawyer μένει δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.

tzonakos είπε...

Να προσθέσω οτι οποιαδήποτε προσπάθεια τυχόν, βάλει στην ίδια κατηγορία τους σωματικά και διανοητικά ανάπηρους συνανθρώπους μας με τους διεστραμμένους διανοητικά ανάπηρους, ειναι λάθος.
Ελπίζω ο χαρακτηρισμός ως διανοητικά ανάπηρων,όλων όσων έχουν διαστροφικές κι επικίνδυνες - επιθετικές τάσεις θα εχει χρήση νομική/δικαστική και οχι ασφαλιστική και δεν θα αποτελεί άλλοθι για επικίνδυνους.

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Το τραγικό,φίλη μου,είναι που ακόμα ανεχόμαστε να μας κυβερνούν αδίστακτοι μισάνθρωποι!Κάθε τους πράξη αποτελεί υπονόμευση της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας...
Αλίμονό μας!...

Ανατολή είπε...

Αγαπητέ Αντώνη,
"τουρκόσπορος" ήταν η χειρότερη βρισιά του μακαρίτη του πατέρα μου, προς όποιον του έκανε κακό ή τον είχε αδικήσει...
Την είχε "εμπνευστεί" από έναν κακό και τσιφούτη πλούσιο συγγενή ο οποίος αλλαξοπίστησε για να μην πληρώνει χαράτσια και ξανααλλαξοπίστησε όταν φύγανε οι Τούρκοι, για να γλυτώσει το ξύλο...
Η βρισιά έχει μείνει στην οικογένεια, εθυμικώ δικαίω..

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Βρε θα τρελαθω λεμε....θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωω......

ακυβέρνητος είπε...

Αποφάσισα να γίνω σαδομαζοχιστής, βιαστής προβατίνας, να παίζω λόττο μετά μανίας, να φοράω μόνο καρφιά και πέτσινα, να κυκλοφοράω ξεβράκωτος στη λαϊκή.

Που είναι το ταμείο για να εισπράξω;

Unknown είπε...

Αν υπαρχει αναπηρια 25% που να επιδοτειται, τοτε να χορηγηθει αμεσα στον ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ.!!!!!
Ποσοι με το πιστοποιητικο αυτο θ' απαλλασονται λογω αναπηριας;;,
Ακουστε, ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ δεν διαθετει τοσο μυαλο, για παρομοια ηληθιοτητα!!! Η Αποφαση ειναι καθ υπαγορευση!!!
Να δω τους ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ!!!

monahikoslikos είπε...

Γι αυτούς που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ τι ποσοστό αναπηρίας αναγνωρίζεται και ποια προνόμια έχουν????

Unknown είπε...

Λυκε, εγραψες παλι!!!

leondokardos είπε...

Εξωφρενικό!!
Αλλά εδώ που φθάσαμε, τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ολα τα περιμένω τώρα πια...
Με το φόβητρο της χρεοκοπίας ανατράπηκαν κεκτημένα, θυσίες και αγώνες πολλων δεκαετιών και τα δεχτήκαμε γκρινιάζοντας απλά κάτω από τα μουστάκια μας...



KAΛH XΡONIA!!!!!
ΑΓAΠH, ΥΓΕΙΑ, προσωπική και οικογενειακή ΓΑΛΗΝΗ, EIΡHNH στον κόσμο (που δεν τη βλέπω κι' αυτή...) και ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

marianaonice είπε...

@Αυτόλυκε
Καλώς ήλθες!!
Τώρα τι να σου πω εγώ; ότι δεν θα επιδοτείσαι αντίθετα θα ...τιμωρείσαι;; !! χαχαα!

@torrent
Καλώς ώρισες στα @μέρη μου.
Συμφωνώ ότι από εμάς εξαρτάται, αλλά φαίνεται ότι πλέον εθιστήκαμε στο παράλογο και ανήθικο και όλα τα δεχόμαστε παθητικά, όσο κι αν απορούμε μ' αυτά...
Όσο για τους ειδικούς της εξουσίας σίγουρα βαδίζουν βάσει σχεδίου και ποτέ τυχαία.

@Τζονάκο μου
Είδα το θέμα όπως το ανέλυσε ο νομικός της μπλογκόσφαιράς μας e-lawyer. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ακόμη κανείς δεν ξέρει που θα εξυπηρετήσει αυτή η κατάταξη των ανθρώπων αυτών όχι στους νοσούντες (που κανείς δεν θα μπορούσε να το αμφισβητήσει ότι είναι άρρωστοι βέβαια) αλλά στους ανάπηρους...
Εκεί είναι η διαφορά και αν σήμερα τα ποσοστά 25 με 30% δεν επιδοτούνται κανείς δεν μας βεβαιώνει ότι τα πράγματα θα είναι πάντα έτσι.
Το βέβαιο είναι ότι αυτή η διάταξη σίγουρα δεν πέρασε για το καλό μας. Τη στιγμή μάλιστα που σήμερα έκοψαν επιδόματα από ηππατοπαθείς, νεφροπαθείς και άλλες κατηγορίες ανθρώπων που έχουν αληθινή αναπηρία που τους καθιστά ανίκανους να εργαστούν σε αντίθεση με τους ανώμαλους και διεστραμμένους ψυχικά και σωματικά τύπους που δεν έχουν τέτοιου είδους ανικανότητα.

marianaonice είπε...

@Ψυχούλα μου
Ναι κι εγώ το βρίσκω τραγικό αυτό να μας κυβερνούν σήμερα φασίστες, δολοπλόκοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι και μάλιστα στο όνομα της δημοκρατίας!
Αλλοίμονό μας! όντως!
Φιλάκια :))

@Ανατολή μου
Ο Αντώνης κάπου έβαλε ένα σχόλιό του που το είδα στο email μου, ότι η επισήμανσή του για το "Τουρκόσποροι", ήταν καθαρά γιατί εντόπισε τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε με το νέο νομοσχέδιο "εχθροπαθείς"... χαχα!
Αλλά ενώ του απάντησα... τώρα δεν το βλέπω το σχόλιό του. Χάθηκε ως διά μαγείας... η Google μάλλον το "κατάπιε"... χαχααα!

@Ρίκη μου
Εγώ ήδη έχω αποτρελλαθεί!!! χαχαχα!!

marianaonice είπε...

@Πέτρο Κ.
Καλώς ήλθες από τη @γειτονιά μας.
χαχαχαααα!!!! Πολύ σωστόςςς!!!
Σε λίγο μόνον όλοι αυτοί θα εισπράττουν οι υπόλοιποι θα πληρώνουμε!!
:))

@Τασσούλα μου
Αυτοί οι μεταμοντέρνοι φοβάμαι ότι πλέον δεν ξέρουν τι υποστηρίζουν... κι αυτό είναι το κακό! Μας έχουν καταμπερδέψει! χαχαα!

@Μοναχικέ μου Λύκε
Υπάρχουν άραγε ακόμη ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ? χαχαχαα!
Μάλλον οι παιδόφιλοι και σαδομαζοχιστές θα είναι...
:))

marianaonice είπε...

@Τασούλα
Ο Λύκος πάντα ...γράφει!
:))

@Λεοντόκαρδε
Σωστά, εδώ που φθάσαμε όλα τα περιμένουμε πλέον...
:))

@Φύρδην-μίγδην μου
Πες το ψέμματα! Καταργήθηκε ολόκληρο εργατικό δίκαιο και καταλύθηκε κάθε έννοια δικαιώματος των εργαζομένων και μόνο για τους παιδόφιλους και σαδομαζοχιστές νοιαστήκαμε να τους ...επιδοτήσουμε... χαχα!
Καλή χρονιά γλυκειά μου, με υγεία, χαρές στην οικογένειά σου και δύναμη ν' αντέχουμε!
Σ' ευχαριστω για τις όμορφες ευχές σου.
Περασα από το @σπιτάκι σου μα δεν βρήκα ...@κουτί ν' αφήσω ευχητήριο σχόλιο...
:)))
:))

- είπε...

ερώτησις: επειδή έχω παιδί με αναπηρία και πληρώνω άνθρωπω για παράλληλη στήριξη εγώ και όχι το κράτος, αλλά προς το παρόν παίρνω χρήματα για ποσοστό αναπηρίας, αντί να ξοδεύω τα μαλλιά της κεφαλής μου για να τον βοηθήσω όσο μπορώ να είναι χρηστός πολίτης, αν, λέω άν, πούλαγα την ψυχή του στο διάβολο για να ενισχύσω οποιαδήποτε αδυναμία του, θα ήταν μήπως καλύτερα για την πολιτική προς τους αδυνάτους αυτής της εξαιρετικά φιλεύσπλαγχνης κυβέρνησης;
μια απλή ερώτηση.

μια άλλη απλή και ηλίθια ερώτηση είναι: πόσους &^%^$%&^%$&^%0-[09]-01 έχουν δίπλα τους αυτά τα κτήνη και θέλουν να τους επιδοτήσουν;

marianaonice είπε...

@- abttha μου
Αυτή ακριβώς την απορία είχα κι εγώ όπως θα διαπίστωσες από τον επίλογο της ανάρτησής μου. Αχ Ελένη μου, εσένα και το πραγματικά ανάπηρο παιδάκι σου, όπως όλα τα παιδιά τούτης της χώρας, ανάπηρα και μη, τα έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!! Οι άνθρωποι δεν είναι κτήνη... ας μην αδικούμε τα κτήνη, που τουλάχιστον υπακούουν στους φυσικούς νόμους και τα παιδιά τους τα προστατεύουν... Οι άνθρωποι είναι "δαίμονες" δεν μπορεί να κυλά ανθρώπινο αίμα στις φλέβες τους όταν κατατάσσουν στη λίστα της αναπηρίας διαταραγμένους ψυχικά και σεξουαλικά ανθρώπους, ενώ κόβουν επιδόματα από νεφροπαθείς και ηπατομοσχευθέντες!!!

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!