Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Αυξάνονται οι πλούσιοι σε όλο τον κόσμο!!

Σήμερα εδώ διάβασα ότι:
Αυξάνεται ο αριθμός των πλουσίων παγκοσμίως παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τις περισσότερες χώρες του πλανήτη.
Σύμφωνα με μελέτη της Boston Consulting Group, «Global Healt Report 2008», το 2007 ο αριθμός των εκατομμυριούχων έφτασε τα 10,7 εκατομμύρια, μία αύξηση της τάξεως του 11,2% σε σχέση με το 2006.

Η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να έχει αγγίξει τις περιουσίες των πλουσίων, οι οποίες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Η αξία των περιουσίων - χρήματα, μετοχές, κτλ. - ανέρχεται στα 109,5 δισεκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 4,9% σε σχέση με το 2006, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχαν παρουσιάσει αύξηση 7,6%.
Στην Ευρώπη οι κατέχοντες είδαν τις περιουσίες τους να αυξάνονται κατά 3,9%

Στην Ελλάδα της Ενωμένης Ευρώπης σήμερα ο κ. Αλογοσκούφης, Υπουργός επί των Οικονομικών μας, (sic), προώθησε το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο ήδη ψηφίστηκε, προσπαθώντας να μας πείσει ότι φταίει η διεθνής οικονομική κρίση για το ότι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά καθιέρωσε γενναίες φοροαπαλλαγές και χαριστικές διευθετήσεις για τις μεγάλες επιχειρήσεις και τις τράπεζες, απαξίωσε και κομματικοποίησε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, και επέβαλε σκληρή φοροεπιδρομή στον οικογενειακό προϋπολογισμό και στις μικρές επιχειρήσεις!!

Μα ποιούς κοροϊδεύετε κύριοι;;

Εκτελεστές ενός διεθνούς σχεδίου της παγκόσμιας πλουτοκρατίας είστε, που έχει απλώσει γερά πλοκάμια και στον τόπο μας, υποστηριζόμενη από το εφοπλιστικό λόμπι του Λονδίνου, τους τραπεζίτες και τους εδώ έχοντες και κατέχοντες, ανάμεσα στους οποίους πλέον συγκαταλέγονται και οι "υπεράνω χρημάτων" πρώην πτωχοί και νυν ζάμπλουτοι, υπουργοί μας!!!

Οι δήθεν «μεταρρυθμίσεις» σας δεν αποτελούν σανίδα σωτηρίας, αλλά θηλιά στο λαιμό μας!!!

Δεν πείθετε κανένα πλέον για τις "αγαθές" προθέσεις σας!!
.

40 σχόλια:

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Αυτό που "αναλογεί" στον "καθένα", αναλογεί κυρίως στον συνταξιούχο, τον μικρό και τον μικρομεσαίο, ενώ η αναλογικότητα χάνεται όσο πιο μεγάλη είναι η περιουσία σου, εώς εξανεμίζεται τελείως... η δε εκκλησιαστική περιουσία, όταν οι παπάδες παίρνουν μισθούς βάση στρατιωτικών βαθμών και σύνταξη από το Ελληνικό δημόσιο, όχι μόνο αυξάνεται με αθέμιτους τρόπους και προστατεύεται με βουλοκέρια... αυτοκρατόρων!!! ( αν είναι δυνατόν! ), μα δε πληρώνει στο Ελληνικό δημόσιο, που της παρέχει τόσα προνόμια και προστασία, ούτε ένα λεπτό φόρους!!
Το πρόβλημα δεν είναι μια γενικευμένη οικονομική κρίση, μα μια κρίση που πλήτει μόνο τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις, επειδή και μόνο, δε γίνεται σωστή κατανομή του πλούτου που παράγεται, ανάμεσα σε αυτούς που τον παράγουν και το κεφάλαιο. Μια ψαλίδα που ολοένα ανοίγει, από απληστία των ισχυρών να γίνουν πιο ισχυροί , υποσκελίζοντας όποια κοινωνική ισοροπία. Πλέον ο λαός είναι, σκλάβος στην ίδια του την χώρα. Καταπατιούνται όλο και πιο πολλά δικαιωματά του, και με τον λαιμο περασμένο στο ικρίωμα της εξαθλίωσης, ελπίζουν πως θα μειώσουν τις αντιδράσεις...
Μα έχει ο καιρός γυρίσματα... και η ανοχή ή ηλιθιότητα, τα όριά της..
Καλημέρα!

politis-gr είπε...

Μαριάννα δεν περίμενα να βγάλεις το σπίτι μου "φόρα παρτίδα". Που την βρήκες; Σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο .Ούτε και το post. Προσπαθείς να με συνδέσεις έμμεσα με την πλουτοκρατία.Όχι τίποτα άλλο, αλλά την πισίνα την έχω αδήλωτη.
Βάλε καμία άλλη φωτο γιατί με έκαψες @φίλη μου!!

monahikoslikos είπε...

Μαριάννα καλημέρα, Καμιά σημασία δεν θα είχε η αύξηση του αριθμού των πλουσίων αν δεν αυξάνονταν με ταχύτερους ρυθμούς ο αριθμός των πτωχών και των νεόπτωχων.
Και αυτό είναι το μείζον πρόβλημα της εποχής μας που όμως δεν φαίνεται να απασχολεί το Boston Consulting Group και την Καθημερινή.
Καλό Σ/Κ

Γωγώ Πακτίτη είπε...

τα δικά του δικά τους,
και τα δικά μας δικά τους...

κόβουν από μένα, που παίρνω 800 ευρώ,
μετά από τόσα χρόνια εργασίας,
για να πλουτίζουν εκείνοι...

δεν σκύβω το κεφάλι,
όμως δυστυχώς βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω και τίποτα...

παρ' όλα αυτά,
χαμογελάω πάντα...:)

καλημέρα Μαριάννα μου...:)

Laplace είπε...

Συμφωνω με monahikosliko..
το θεμα ειναι οτι τα 'φτωχαδακια΄(εμεις δηλαδη)εχουμε αλλα θεματα να τσακωνομαστε(μπαλα κλπ)αντι να βγουμε στους δρομους να παρουμε στο κυνηγι τους 'ηγετες' που σιγονταρουν με καθε τροπο κ μεσο την ανιση κατανομη των χρηματων

Aνεμος είπε...

καλημέρα..δυστυχώς η αλήθεια είναι αυτή..χαρακτηριστικό σε ερώτηση πρός τον πρωθυπουργό πως κάποιοι υπουργοί πλούτισαν σε 4 χρόνια απάντησε δεν απαντ'ωωωωω..δεν απαντάει στο λαό που τον ψήφισε ....

VAD είπε...

Μόνο οι πλούσιοι;Να δεις οι φτωχοί με τι ρυθμό πληθαίνουν!!Η άνιση κατανομή του πλούτου στο έπακρο!Και φως από πουθενά!Σε παγκόσμιο επίπεδο!
Κατόπιν τούτου μόνο οι ευχές μας μένουν!
Καλό Σαββατοκύριακο,Μαριάνα μου...

Ανώνυμος είπε...

Καλή σου μέρα Μαριάννα.
Δυστηχώς έτσι είναι...
Αυτο τα λέει όλα
"Δεν πείθετε κανένα πλέον για τις αγαθές προθέσεις σας"

marianaonice είπε...

@ανεμοσκορπίσματα
Μακάρι Νικόλα μου να έχει ο καιρός γυρίσματα... γιατί άρχισα πια να αμφιβάλλω και γι' αυτό!! Όσο για τα όρια της ηλιθιότητας και της ανοχής μας, άσε μη το ψάχνεις...
Καλή σου μέρα!!

@politis.gr
Xαχαχαχαχα!!! Δεν κατάλαβα στο Ντουπάϊ μένεις;; Γιατί αν είναι έτσι έχω και τα σπίτια των γειτόνων σου φωτογραφία να σου δείξω!!!
:)))))))

@Μοναχικέ μου Λύκε
Τι να πω εγώ;; Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες!!

Καλημέρα @φίλοι μου και καλό Σ/Κ!

marianaonice είπε...

@γωγώ μου
είπαμε ότι "το χαμόγελο είναι μία καμπύλη του στόματος που ισιώνει πολλά στραβά"!!!
:))))

@laplace78
Έτσι είναι! Αυτή την άνιση κατανομή των χρημάτων υπέρ των πλουσίων, την έχουν κάνει επιστήμη @φίλε μου και την έχουν σπουδάσει με muster!!

@anemos5
Θα... σου έλεγα τώρα @φίλε ...που τον έχουν γραμμένο το λαό που τους ψήφισε!! Χαχαχαχα!!!

Καλημέρα και καλο Σ/Κ!

Roadartist είπε...

τι σχολιο να αφησω?
Αν ήθελαν θα μπορούσε άνετα να είχε εξαλειφθεί η πείνα και η φτώχια του πλανήτη..Αλλά δυστυχώς τους συμφέρει να υπάρχουν φτωχοί.. για πάρα πολλούς λόγους..

marianaonice είπε...

@vad μου
Αχ με ευχολόγια δεν γίνεται δουλειά!!
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους!!
Πρέπει οι λαοί να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους, κάποτε!! Θα μου πεις κι αν τη συνειδοτοποιήσουν και ανατρέψουν κάποια πράγματα, πάλι μέσα από το λαό θα ξεφυτρώσουν οι νέοι δυνάστες και θα πάρουν πάλι κεφάλι οι πράκτορες του εχθρού!! βλ. πρώην ανατολικές χώρες!! Σκέτη απογοήτευση καλά λες!! Ας ευχηθούμε λοιπόν "καλή ψυχή"!! Χαχαχαχα!!!

@outopios
Aκριβώς αυτό ήθελα να πω Κώστα μου!
Να τους πω ότι τους ξέρουμε και καταλαβαίνουμε τα σχέδιά τους περί μεταρρυθμίσεων για το ...καλό μας :Ρ...
Μη τρελλαθούμε δηλαδή!!...

Καλημέρα και καλό Σ/Κ @φίλοι μου!

marianaonice είπε...

@roadartist μου
Τουλάχιστον να μη μας κοροϊδεύουν κιόλας... Φτάνει το δούλεμα!!
Καλημέρα και καλό Σ/Κ μικρή μου φίλη!

αντωνης είπε...

Καλησπερα Μαριαννα.
Το παρα πολυ ασχημο ειναι οτι δεν αντιδραμε με τη μονη διεξοδο που εχουμε, και εννοω την ψηφο μας. Οταν το κομμα που κυβερνα εχοντας ασκησει μια ακρως ταξικη πολιτικη, σε περιοχες που κατοικουν και ψηφιζουν φτωχαδακια παιρνει την πλειοψηφια, τοτε κατι δεν παει καλα.
Εδω τους ψηφισαν στα καμμενα περσι, τι περιμενεις...

Και οπως λεει και ενα συνθηματακι γηπεδικο "τρα λα λα λα λα, δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας".

Αγαθες προθεσεις δεν εχει καμια κυβερνηση, ποσο μαλλον η σημερινη. Πρεπει να απαντησουμε με τον ενα και μοναδικο τροπο που εχουμε: Να τους μαυρισουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Αφου βαριομαστε μεχρι και σε μια συγκεντρωση να κατεβουμε, ας κανουμε το σωστο τουλαχιστον την μερα της καλπης.

marianaonice είπε...

@Αντώνη μου
Συμφωνώ απολύτως!!! Μόνη διέξοδος στο αδιέξοδό μας είναι η ψήφος μας!!
Απλά έχουμε πια τόσο πολύ φοβηθεί από τη διάψευση των ελπίδων μας, κάθε φορά, που παρόλο που αυτοί που κυβερνούν σήμερα δεν έχουν όμοιό τους, στο πέρασμα των χρόνων, νομίζουμε ότι και όλοι οι άλλοι είναι αναξιόπιστοι!!
Αυτό φταίει που ο κόσμος δεν κατεβαίνει στο δρόμο, αυτό ίσως φταίει που οι ...καμμένοι ψήφισαν τους υπεύθυνους για το κάψιμό τους!!
Μία τρέλλα και ένας παραλογισμός δηλαδή!!
Καλό μεσημέρι!!
:)))

gregory είπε...

καλα αυτοι θα μας ..τρελανουν...
ολοι μπορουν να γινουν πλουσιοι??..οχι...
ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΠΛΟΥΣΙΟΣ...
χωρις πολλα λογια....

marianaonice είπε...

@gregory
Σωστά, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!!
:)))
Καλό μεσημέρι και καλό Σ/Κ!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Είναι πράγματι τραγική ειρωνία με την ψήφο του οφσόρ φοροφυγάδα (κατ' ομολογίαν του) Βουλγαράκη να ψηφίζεται το φορονομοσχέδιο που στραγκαλίζει τους μικροεπαγγελματίες!

Takiz είπε...

-καλημέρα Μαριάννα μου.. όλα καλά;;;
-.....
- το διάβασα.... έχεις φοβερό θέμα σήμερα...- χαμός γίνεται και συμφωνώ με όσα γράφεις....οχχχχχ συγνώμη μόλις πήγα να καώ με το πούρο .....
-.......
-ναι φυσικά .... συγνώμη Μαριάννα μου.....(ακούγεται από μέσα)«ρε συ τι υπηρέτρια είσαι.... απολύεσαι» ....Συγνώμη Μαριάννα μου αλλά δύσκολο να βρεις σωστή υπηρέτρια σήμερα.
-....
-στο κότερο είμαι παω να δω κάτι εκτάσεις στο άγιο όρος.....
Μισό λεπτό...περίμενε Μαριάννα ........(σηκώνω το άλλο κινητό)......να σε αφήσω γιατί έχω τον υπουργό στην αναμονή θα τα πούμε ενώ γυρίσω


Τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμάς....

Unknown είπε...

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί στη μοίρα τους. Λυπάμαι για τους φτωχούς ανθρώπους εδώ Μαριάνα, διότι αυτοί οι έμεσοι φόροι τους τσακίζουν. Αυτοί που κυβερνάνε ζουν σε άλλο κόσμο και δεν καταλαβαίνουν τι θα πει να μην έχει κάποιος χρήματα να πάρει το γάλα του παιδιού του, ή η γριούλα να κρυώνει μόλις παίφτει ο ήλιος.

Άστρια είπε...

"ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ"

-Μα και οι πτωχοί είναι απαραίτητοι γιατί κάποιοι πρέπει να δουλεύουν!!!!
-Και οι πλούσιοι είναι απαραίτητοι γιατί δίνουν δουλειά (για ένα κομάτι ψωμί βέβαια) στους πτωχούς, προωθούν την τέχνη για να έχουν έργα στις συλλογές τους, κάνουν και καμία φιλανθρωπία ...
-Αν δεν υπήρχαν οι πτωχοί, πώς θα φτιάχνονταν όλα αυτά τα μνημειώδη παλάτια και τόσα άλλα έργα- θαύματα του πολιτισμού; Πώς θα εξασφαλιζόταν ο άνθρακας, το χρυσάφι, τα διαμάντια, τα γεωργικά προϊόντα, η αλειία .........
- Ας είμαστε καλά να τα απολαμβάνουμε (αλήθεια γιατί νομικά καταργήθηκε η δουλεία αφού στην πραγματικότητα όλους αυτούς τους ορίζουμε;;!! )

Takiz... με ακούς; είσαι ακόμα στο κότερο;

/////////

Καληνύχτα Μαριάννα:))

marianaonice είπε...

@ασκαρδαμυκτί μου
τραγική ειρωνεία δεν θα πει τίποτε!!
Τέτοιοι τύποι ορίζουν τη μοίρα μας!!
Δυστυχώς!!!

@Takiz μου
Μήπως είσαι ο ...Βουλγαράκης και μας το κρύβεις?? Λέω μήπως μετά το facebook άνοιξε... και blog!!
Χαχαχα!!!
Έτσι είναι @γείτονά μου, τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν σε μας, εμείς είμαστε ο καθρέφτης όλων αυτών των ...ανεκδιήγητων!!

@mariana μου
Καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν αλλά σιγά μη νοιαστούν!! ...Χέστηκαν για το αν κρυώνει η γριούλα ή δεν έχει ο γονιός ν' αγοράσει γάλα του μωρού του! Αυτοί έχουν προνοήσει να εξασφαλίσουν την ακίνητη περιουσία των μωρών τους με ΕΠΕ και offshore εταιρείες!! Αλλοίμονό μας!!!

Καλό Σαββατόβραδο @φίλοι μου και καλή Κυριακή!

marianaonice είπε...

@άστριά μου
Σωστά!! Γιατί καταργήθηκε νομικά η δουλεία αφού στην πράξη υφίσταται ακόμη και σε πολύ άγρια μορφή μάλιστα. Υπάρχουν ακόμη και εταιρείες ενοικιάσεως δούλων... έεε εργαζομένων ήθελα να πω!!

Άσε τον Takiz, τώρα τρέχει να εξασφαλίσει τα μωρά που θα κάνει, όταν παντρεφτεί (...καλομελέτα κι έρχεται) με μία ΕΠΕ εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας τους!! χαχαχα!!!!!!

Καλό σου Σαββατόβραδο και μια χαρούμενη φθινοπωρινή Κυριακή σου εύχομαι!

Ααα!! και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ "ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ"!!

Εμένα γιορτάζει ο σύζυγος και έχει γενέθλια η κόρη!!! Τρέχω να παραγγείλω τους αστακούς και το μαύρο χαβιάρι...Χαχαχαχα!!!!

leondokardos είπε...

Ενας παγκόσμιος ξεπεσμός...
Όταν χάνεται η ευαισθησία, η ανθρωπιά και κυριαρχούν η απληστία, ο μιμητισμός, η αρπαχτή, η με κάθε τρόπο "άνοδος", έτσι θα πηγαίνουν τα πράγματα.
Εκτιμούνε τα πολλά, κυνηγάνε την αφθονία, χάνουνε το μέτρο.Δεν αρκούνται στα λίγα, τα αναγκαία, τα πιο ταπεινά.
Χάθηκα όχι μόνο η ηθική, αλλά και η αισθητική.
Που πάμε άραγε, που πάει ο κόσμος...

marianaonice είπε...

@leondokardos
Έτσι είναι!! το είπαμε άλλωστε:
Η ολιγάρκεια κάνει τους φτωχούς αυτάρκεις ενώ η απληστία κάνει τους πλούσιους ακόρεστους!!
Εκεί είναι η ουσία! Όμως όλοι αυτοί δεν το καταλαβαίνουν και δεν σκέφτονται ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες!!
Καλό Σαββατόβραδο και καλή Κυριακή @φίλε μου!!

Λωτοφάγος είπε...

Και σε όποιον αναρωτιέται γιατί δεν εξεγειρόμαστε, προτείνω μια αναδρομή στα τελευταία 20 χρόνια, για να δει τη σταδιακή αλλοτρίωσή μας μέσω της τηλεόρασης και των προγραμμάτων τύπου big brother και sex and the city, του περιοδικού τύπου και των αγγλικών tabloid φυλλάδων, της προπαγάνδας, της μπάλας (όπως λέει κι ο laplace 78), της καταπιεστικής εκπαίδευσης με τις πανελλήνιες, των οικογενειακών σχέσεων που καταπνίγουν κάθε πρωτοβουλία ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν οικονομικά παππούδες και παιδιά.
Από κοντά και οι διάφορες θρησκείες που κηρύσσουν ότι είσαι φτωχός διότι είσαι τεμπέλης (προτεσταντισμός) ή είσαι φτωχός διότι στην προηγούμενη ζωή σου αμάρτησες (ινδουισμός)!
Να προσθέσω τη μοναξιά που διαλύει και διαστρεβλώνει την προσωπικότητα, τη βία και τη διαστροφή, τον φόβο που φυλάει τα έρημα, τις σειρήνες του υπερκαταναλωτισμού, τα σκουπιδοφαγητά που μας παχαίνουν και μας βυθίζουν στον καναπέ για να ονειρευόμαστε όσα δεν έχουμε...

Ύστερα από όλα αυτά, δύσκολα κατηγορείς τους πλούσιους ότι είναι βδέλλες που πίνουν το αίμα των άλλων και φυσικά είναι αδύνατον να επαναστατήσεις!
Ήταν όλα τόσο τέλεια ενορχηστρωμένα!

marianaonice είπε...

@λωτοφάγε μου
Φοβερή ανάλυση των αιτίων που μας κατάντησαν έτσι μαλθακούς και ανήμπορους να αντισταθούμε!!
Καλά λες όλα είναι καλά ενορχηστρωμένα στη βάση ενός σατανικού σχεδίου για την κυριαρχία των λίγων σε βάρος των πολλών, που τους χρησιμοποιούν μόνον ως πρώτη ύλη για τη δική τους καλοπέραση!!
Σκουπίδια μας δίνουν και σκουπίδια κοντεύουν να μας κάνουν!!
Πόσο δίκιο έχεις...:(
Καλό σου ξημέρωμα @φίλε και μια όμορφη Κυριακή σου εύχομαι!
:)))

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Ας αυξάνονται π' ανάθεμά τους. Ας μη γίνεται όμως αυτό εις βάρος των φτωχών όλου του κόσμου.Αυτή η ανισότης, το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ πλουσίων και πάμπτωχων είναι αυτό που τρομάζει.
Ένα καζάνι που βράζει παγκοσμίως, μια θύελλα που κανείς δεν ξέρει όταν ξεσπάσει σε τσουνάμι πόσους και τιθα σαρώσει.
Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα μείνει να θυμίζει την ευδαιμονία
των ολίγων εις βάρος των πολλών.
Καλή σου μέρα αγαπημένη
Λυγερή του ΠΗΓΑΙΜΟΥ
http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr

marianaonice είπε...

@Λυγερή μου
Μακάρι να ξεσπάσει αυτό το τσουνάμι!!
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί, που λένε...
Μέχρι τότε όμως θέλει αντοχές μεγάλες..
Καλή σου μέρα!
:))

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΤΑΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΗΝ http://Isminy .pblogs.gr
Με την αγάπη μου, την δροσιά της νάχεις.
Ισμινη

marianaonice είπε...

@Ισμήνη μου
Είδα και δάκρυσα...
Η στάλα δροσιάς που άφησες στην καρδιά μου ήταν δώρο μοναδικό για τη σημερινή ξεχωριστή μέρα για μένα, που σε λίγο θα δεις...
Δεν έχω λόγια να σ' ευχαριστήσω...
Καλό σου μεσημέρι!
:))

Ανώνυμος είπε...

Και να φανταστείς ότι είχα αρχίσει και πίστευα στις προθέσεις.

Η μόνη λύση αγαπητή είναι ο μοναχισμός. Και πολλή χαλαρώτητα, και πολλή ευημαρία, και πολύ χρήμα και πολύ σεξ.

Ά ρε Βουλαγαράκη...χαράζεις νέους δρόμους

VAD είπε...

Καλέ κυρία,να χαίρεστε τους εορτάζοντές σας,λίγο αστακουδάκι και για μένα το κακομοιρο,αλλά τι λέω,και να μου το προσφέρετε,δεν ξέρω πώς το τρώνε!

VAD είπε...

Για το χαβιάρι ξερω!Με τη χούφτα!

Ανώνυμος είπε...

Ηρθα να σου πω καλό φθινόπωρο και καλή δύναμη να έχουμε, γιατί δεν θα την βγάλουμε καθαρή

marianaonice είπε...

@island
Έχεις απόλυτο δίκιο!
Ο μοναχισμός θα μας σώσει όλους!
Και θα εξασφαλίσουμε και οικόπεδα ευάερα, ευήλια και με θέα!
Χαχαχα!!

vad μου
χίλια ευχαριστώ @φίλε μου για τις ευχές σου! Είσαι ο μόνος που το πρόσεξε... :))
Ασε τους αστακούς καιεγώ δεν ξέρω ούτε πώς τους μαγειρεύουν!! Το χαβιάρι ναι - ναι και εγώ με τη χούφτα το τρώω!! Χαχαχα!!!!!!!!!
Κρίμα που είσαι στο Χαρτούμ!
Χάνεις ...λαγούς με πετραχίλια!!!
:))))))

Καλό απόγευμα Κυριακής @φίλοι μου!

marianaonice είπε...

@freedula μου
Καλώς την!! Καλό φθινόπωρο καλή μου και ναι δύναμη πολλή!! Τη χρειαζόμαστε για τα δύσκολα που δεν λένε να μας ...ξεχάσουν!!
Και εσύ μη το βάζεις κάτω!! Μετά την αναμπουμπούλα πάντα έρχεται η γαλήνη και η ηρεμία! Είναι νόμος της φύσης αυτό!!
Καλό Κυριακάτικο απόγευμα! :)))

marayia είπε...

Κακο αυτό! Ειτε γινονται περισσοτεροι , είτε πλουσιοτεροι τοσο οι φτωχοι γινονται φτωχοτεροι!
Βλεπεις η "πιτα " ειναι δεδομενη!
Και το ¨τσουναμι" σιγουρα καποια μερα θα ξεσπασει! Κι αλιμονο κυριως στα παιδακια που θα το βιωσουν!
Αυτα λυπαμαι πιο πολυ!

Σπύρος είπε...

Φυσικά αυξάνονται αφου αυξάνονται τα λαμόγια :)

EXΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

καλημερα

marianaonice είπε...

@χειμωνιάτικη λιακάδα μου
Έτσι είναι! Η πίτα είναι δεδομένη!
Και αυτoί έχουν το μαχαίρι!

@lockheart μου
Ναι είναι αλήθεια! Γεμίσαμε πια από λαμόγια σε όλους τους τομείς!
Ελπίδα στον ορίζονται δεν φαίνεται!

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!