Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ??? Θεόδωρε Τενέζε!!!




Μεγάλη Πέμπτη, ξημερώνει...
Γύρω μου ένας χαμός από ετοιμασίες, κόσμος που τρέχει να προλάβει να ετοιμάσει όλα όσα νομίζει ότι θα του χαρίσουν μία αληθινή Λαμπρή!!
Ναι πρέπει να πάρουμε τις λαμπάδες και τα παπούτσια για τα βαφτιστήρια και τα παιδιά, να καθαρίσουμε και να στολίσουμε το σπίτι, να φτιάξουμε κουλούρια και τσουρέκια, να βάψουμε τα κόκκινα αυγά και να μη ξεχάσουμε να παραγγείλουμε και ένα από τις εκατόμβες των σφαγμένων αθώων αρνιών που λόγω και της εθιμοτυπικής νηστείας που κάνουμε τη Μ. Εβδομάδα, μόνο η σκέψη του να ξεροψήνεται εκεί στη σούβλα μας λιγώνει!!

Μη μου θυμώνετε που εγώ δεν μπορώ να μετέχω σ' αυτόν τον εορταστικό οργασμό!
Είναι τόσα πολλά που με βαραίνουν πάλι σε τούτη τη χώρα, που για μένα κι αυτή η γιορτή, όπως κάθε γιορτή είναι πρόσθετη λύπη και άγχος!!
Όμως τούτο το Πάσχα ένα ακόμη αγκάθι τρύπωσε στα κατάβαθα της ψυχής μου και δεν την αφήνει να ελπίζει στην ανάσταση των ελπίδων της!

Πάνε σχεδόν δύο ολόκληροι μήνες, που ένας άνθρωπος εκεί έξω, στο πεζοδρόμιο της οδού Πατησίων, απέναντι από τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κοιμάται και ξυπνάει σε αντίσκηνο, κι αν τρώει, σίγουρα υποσιτίζεται και μέρα με τη μέρα τον βλέπω (γιατί είναι και στο δρόμο μου προς τη δουλειά μου) να κάθεται εκεί μαραζωμένος και θλιμμένος μέχρι θανάτου!!
Κάνει αγώνα λέει κατά των καρτέλ σιδήρου και κατά όλων των καρτέλ που γελιοποιούν την ελεύθερη αγορά και κάνουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό, που επαγγέλλονται οι φωτισμένοι ηγέτες μας, να φαντάζει ένα μακάβριο και κακόγουστο αστείο!!

Υπήρξαν κάποιοι που τον καταγγέλλουν ότι είναι λέει απατεώνας, δεν κάνει απεργία πείνας γιατί δεν έχει πεθάνει μετά από τόσες μέρες ασιτίας, ότι έχει εταιρεία offshore την "STOP CARTEL", στην οποία έχει κρύψει τα χρήματα που έχει αρπάξει από τους μικροπρομηθευτές του και μετέχει σε ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από το κράτος!!

Όμως εγώ σκέφτομαι:
Ακόμη και αν δεν κάνει κανονική απεργία πείνας, σίγουρα υποσιτίζεται και μένει 60 μέρες στο δρόμο!!
Αν ήταν απατεώνας θα στηνόταν εκεί δημόσια μπροστά στα μάτια των εχθρών του και των θυμάτων του?? Οι απατεώνες δεν εκτίθενται δημόσια αλλά κρύβονται και ροκανίζουν τη λεία τους!
Αν είχε εξαπατήσει μικρούς προμηθευτές δεν θα μαζεύονταν εκεί για να τον ξεσκεπάσουν και να τον καταγγείλουν??
Αν οι καταγγελίες του είναι ψευδείς για το άνανδρο παιχνίδι που έπαιξαν στην επιχείρησή του οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες του ελεύθερου ανταγωνισμού, γιατί η Επιτροπή Ανταγωνισμου και η κυβέρνηση δεν απαντούν επίσημα επάνω στις καταγγελίες του και στα ερωτήματά του??

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αυτόν, όμως κάτι μου λέει ότι κάνει έναν αγώνα που αφορά όλους μας, αλλά τον κάνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!

Ξέρω πολύ καλά τι θα πει να παλεύεις μόνος σου ενάντια στο "σύστημα" που έχει τη δύναμη να σε συνθλίψει!!
Ξέρω πολύ καλά τι θα πει να βαράς γροθιά στο μαχαίρι χωρίς να είσαι κάποια συνδικαλιστική φίρμα ή χωρίς να έχεις την υποστήριξη κάποιας κομματικής ή συνδικαλιστικής οργάνωσης!!
Το βιώνω η ίδια!!!!



Βλέπετε αυτός ανήκει στον επιχειρηματικό κλάδο, και εκεί δεν υπάρχει συνδικαλισμός!
Είναι επιχειρηματίας κι αυτό μάλλον είναι το μειονέκτημά του!
Δεν είναι απλός εργάτης ή εργαζόμενος γενικά με εξαρτημένη εργασία!!
Ανήκει στα αφεντικά!

Γι' αυτό τον ξεχάσαμε και αδιαφορήσαμε!!
Δεν σκεφτήκαμε όμως μήπως αυτός είναι ένας από εμάς που θέλησε να καλυτερεύσει τη μοίρα του αλλά όχι μόνο για την πάρτη του, αλλά και για το καλό όλων μας??
Ο αγώνας του κατά των καρτέλ δεν αφορά μόνον αυτόν!!
Αφορά όλους μας!!!
Κι αν λέει αλήθειες (που ο διάολος να με πάρει, νομίζω ότι λέει αλήθειες, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι δεν λειτουργεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού όταν πρόκειται να κοντράρει με την Ελληνική Χαλυβουργία, δηλαδή με την οικογένεια Αγγελόπουλου κλπ.), τότε απορώ εμείς τι κάνουμε;;

Ναι ξέρω τώρα έρχεται το Πάσχα!!
Ας τον αφήσουμε αυτόν εκεί να γιορτάσει στο αντίσκηνο, και ας σπεύσουμε εμείς να καταβροχθίσουμε τα σφαγμένα αρνάκια που θυσιάστηκαν στο βωμό της απληστίας μας και ... μετά βλέπουμε !!

Λυπάμαι και πονά η ψυχή μου αν σκεφτώ ότι θα κάνει Πάσχα εκεί!
Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος για να ξημεροβραδιάζεται στο πεζοδρόμιο επί δύο μήνες!!
Σκέφτομαι ότι ίσως πράγματι να μην κάνει απεργία πείνας μέχρι θανάτου, όμως σίγουρα υποσιτίζεται!!
Πώς μπορώ άλλωστε να απαιτήσω από έναν άνθρωπο να αγωνιστεί και να αποφασίσει να πεθάνει για κάτι που αφορά κι εμένα??
Εγώ εύχομαι ο Θεόδωρος Τενέζος να μην αφήσει τον εαυτό του να χαθεί, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σκεφτεί να σηκωθεί να φύγει από εκεί!!
Δεν μας αξίζει ο αγώνας του!!!

Όμως φοβάμαι ότι σήμερα η θέση του είναι πολύ δύσκολη!!
Πώς θα χαραμίσει τόσες μέρες αγώνα;;
Πώς θα χαραμίσει τις ψεύτικες ελπίδες που πήρε από τα λιγοστά μπλογκ που τον στήριξαν και τους ελάχιστους μπλόγκερς που έτρεξαν να του σφίξουν από κοντά το χέρι;;
Ξέρω ότι βαθιά μέσα του πιστεύει ότι δεν πρέπει να παραδώσει τα όπλα!

Όμως όχι δεν είναι φυγή, ούτε παράδοση αν φύγεις Θοδωρή!!
Είναι λύτρωση όλων μας από τις ενοχές μας και τις τύψεις μας, για να μπορέσουμε εμείς να φάμε και να διασκεδάσουμε με την ησυχία μας χωρίς να μας ταράσσει η δική σου θλιμμένη μορφή!!

Φύγε φίλε μου από εκεί!! Δεν μας αξίζει ο αγώνας σου!
Δεν αξίζει να πεθάνεις για το τίποτε!!
Γιατί ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ κατάντησε τούτος ο λαός!!!!

Άντε και καλή μας Ανάσταση!!!

Υ.Γ. Το κλαράκι της πασχαλιάς και το φως με το κόκκινο αυγό για σένα Θόδωρε!!
Και εύχομαι από την ψυχή μου ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΟΥ!!
Γιατί είναι και δικές μου ελπίδες!!!
.

108 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

πολυ καλα το ειπες δεν μας αξιζει ο αγωνας του.και την ζωη του να δωσει σε τρες μερες θα τον ξεχασουν και θα παει αδικα.Καλη ανασταση θεοδωρε και ευχωμαι να σε φωτισει ο θεος και να την κανεις σπιτι σου καλη ανασταση σε ολους

monahikoslikos είπε...

Καλό Πάσχα λοιπόν και στον Τενέζο τον απεργό-πείνας με την offshore που πάει να σπάσει το ρεκόρ του Μπόμπι Σαντς, που πέθανε μετά από 66 ημέρες απεργίας πείνας, καθώς ξεπέρασε τις 60 ημέρες και διατηρείται ακμαίος.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και σε σένα Μαριάννα μου κι ας μην έχεις offshore.

Meropi είπε...

Kαλημέρα Μαριάνα μου,
Βλέπω ότι ξενύχτησες πάλι χθες βράδυ.
Δεν ξέρω σίγουρα αν τρώει ή δεν τρώει ο Θ. Τενέζος (τείνω προς το ότι τρώει, γιατί αλλιώς θα είχε πεθάνει ήδη ή τουλάχιστον θα ήταν ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο), αλλά ξέρω ότι τουλάχιστον ευαισθητοποίησε αρκετό κόσμο γύρω από την υπόθεση "καρτέλ". Είναι αλήθεια ότι τα καρτέλ ροκανίζουν την ελληνική οικονομία. Υπάρχουν καρτέλ στις προμήθειες των σούπερ μάρκετ (γι' αυτό τα τρόφιμα διατηρούν τις ψηλές τιμές τους), καρτέλ στις προμήθειες στα νοσοκομεία (με τα γνωστά χάλια στην Υγεία), καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στα λαχανικά κλπ κλπ κλπ.
Τελειώνοντας λέω κι εγώ ότι ήρθε ο καιρός να πάει ο Θόδωρος στο σπίτι του. Αυτό που ήθελε να πει το είπε. Ο εκφυλισμός του προσωπικού του αγώνα δεν θα ωφελήσει κανένα. Ή μάλλον θα ωφελήσει τα καρτέλ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Θόδωρε.

αντωνης είπε...

Η ιστορια του Τενεζου ειναι θολη και δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει.

Καλη Ανασταση & καλο Πασχα Μαριαννα!

tzonakos είπε...

Μα γιατι να με καλύπτει τόσο πολυ το σχόλιο της Μερόπης !
Καλημερα σας.
Ο στόχος του Θ.Τενέζου επετεύχθη.
Ημουν κι εγω ενας που του έσφιξε το χέρι γι αυτό ακριβώς, οτι τα έβαλε με γίγαντες.
Δεν ξέρω πώς και τι αλλα αφορά όλους μας η υπόθεση 'καρτέλ' .
Απο κει και περα δεν ασχολούμαι με το αν ειναι εντιμος ή όχι, προτιμώ να κρατώ απόσταση γιατι η υπερβολή δεν μου αρέσει.
Ισως αποκαλυφθεί κατι στο μέλλον που τωρα δεν ξέρουμε.
Οπως έγραψα και στο μπλογκ μου στο σχετικό ποστ μετά την επίσκεψή μου εκει, να 'μην τους κάνει το χατήρι να μην ζήσει'
Για μενα αυτη η ιστορία καταδεικνύει μία ακόμη τρύπα στην ελληνική Δικαιοσύνη. Θα έπρεπε να εχει ηδη ερευνηθει το θέμα.
Απορώ που εβαλες τέτοιο θέμα τέτοιες μέρες αλλα ξέρω πόσο καθαρά σκέφτεσαι και αυτά τα είχες μεσα σου και ήθελες να τα πεις.
Αυτο ειναι το μπλόγκινγκ.

Τις Ευχές μου για ανανέωση με υγεία και αγάπη.

Laplace είπε...

Καλημερα!
ευχομαι ΥΓΕΙΑ κ ΑΓΑΠΗ για σενα και την οικογενεια σου, Μαριαννα!
για Τενεζο δεν ξερω..

παντως τα 'θα επρεπε ολοι να ντρεπομαστε' κ 'δεν μας αξιζει η απεργια του'(που γραφουν ολοι οι Bloggers) εμενα προσωπικα δεν με αγγιζουν(οχι οτι δεν ειμαι με τον τενεζο ή οτι δεν εχω σταθει κ εγω με τις αναρτησεις μου)..

εγω προσπαθω οσο μπορω,ολοι μας πιστευω προσπαθουμε..

ας τα διαβασουν αυτα αυτοι που πανε κ ψηφιζουν τα λαμογια,αυτοι που με την σταση τους συντηρουν το συστημα κλπ

εγω δεν ειμαι απο αυτους

καλημερες

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Ξέρεις,Μαριάνα μου,αν πίστευε ο Χριστός πως δεν αξίζουμε τη θυσία του δε θα άφηνε να τον σταυρώσουμε.Δε θα γιορτάζαμε το Πάσχα σήμερα.Δε θα είχαμε ελπίδα.
Έχουμε ανάγκη τον αγώνα του κάθε σύγχρονου "Χριστού"! Έχουμε ανάγκη από τις τύψεις μας! Πώς αλλιώς θα κρατηθεί η ψυχή μας σε εγρήγορση;

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω,είναι να μη σκεφτώ καχύποπτα απέναντί του, και να δεχτώ βαθιά μέσα μου την αλήθεια του! Πως υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι που αγωνίζονται ταπεινά για τον Άνθρωπο...

Καλή Ανάσταση,καλή μου φίλη!

Ανώνυμος είπε...

KALES DIAKOPES
RI3TE KAI MIA MATIA SE AUTO TO BLOG A3IZEI
http://www.mariatweety.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

οι συνειδήσεις μας έχουν γίνει σαν τα ελαστικά μπλουζάκια "one size fits all"

marianaonice είπε...

@ΘανάσηΑυτό με στενοχωρεί! Ότι ξεχνάμε γρήγορα και βουλιάζουμε ξανά στην απραξία μας! Κι εγώ αυτό εύχομαι, να κάνει ανάσταση σπίτι του ο Θόδωρος!
Δεν ξέρω αν παλεύει για το δικό του δίκιο, αυτό που ξέρω είναι ότι η αδικία που γίνεται σε έναν αφορά όλους μας!

@Μοναχικέ μου ΛύκεΜιλάς σαν να είσαι σίγουρος ότι ο Τενέζος έχει offshore εταιρεία με πολλά λεφτά μάλιστα! Αν είναι έτσι, τότε δεν με αφορά! Όμως δεν ξέρω πολλούς με offshore που διεκδικούν τα συμφέροντά τους σε αντίσκηνο στο πεζοδρόμιο! Σίγουρα δεν κάνει απεργία πείνας με την έννοια του όρου, όμως δεν απαιτώ από αυτόν να φανεί ήρωας!! Δεν έχουν όλοι τη δύναμη να το κάνουν αυτό και το κατανοώ αν ο ίδιος δεν τα καταφέρνει γιατί δεν έχει αποφασίσει κατά βάθος να πεθάνει!!
Από κοντά αν τον δει κανείς δεν είναι τόσο ακμαίος, σίγουρα δεν πεθαίνει αλλά περνά κακουχία...
Και μόνο στη σκέψη ότι παλεύει μόνος του για να καταγγείλει τα καρτέλ εγώ λυγίζω!

@Μερόπη μουΓια άλλη μια φορά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και ναι καιρός είναι ο Θόδωρας να πάει σπίτι του!
Από εδώ και πέρα το μόνο που θα πετύχει είναι να επιβεβαιώνονται οι εχθροί του!!

Καλό Πάσχα @φίλοι μου!

marianaonice είπε...

@ΑντώνηΔεν διαφωνώ ότι κανείς μας δεν ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί με τον Τενέζο κι αυτό είναι ίσως γιατί δεν ασχοληθήκαμε σε βάθος με την υπόθεσή του, όχι μόνον εμείς αλλά και τα ΜΜΕ!
Η σιωπή της αντίθετης πλευράς για μένα είναι εξίσου ύποπτη ή και περισσότερο ύποπτη από το ότι ο Τενέζος δεν είναι ετοιμοθάνατος λόγω ασιτίας!! Και να θέλει κανείς να το κάνει αυτό δεν μπορεί πάντα!!
Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο εκεί στο πεζοδρόμιο νύχτα μέρα, και δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχει κλέψει και ότι έχει χρήματα πολλά!! Αυτοί που έχουν αποκομίσει κέρδη από απάτες εξαφανίζονται και τις περισσότερες φορές ξέρουν να βρίσκουν τις άκρες τους, λαδώνοντας το σύστημα!!

@TzonakoΑκριβώς!! και εμένα με κάλυψε πλήρως η Μερόπη!! κατάλαβε ακριβώς αυτά που θέλω να πω μ' αυτή μου την ανάρτηση!! Το θέμα του Τενέζου έπρεπε να είχε διερευνηθεί και ίσως έπρεπε όλοι μας να είχαμε απαιτήσει να διερευνηθεί από την ελληνική δικαιοσύνη και να μη το προσπερνάμε έτσι αδιάφορα!!
Αν ο άνθρωπος αυτός κρύβει μια αλήθεια έστω και μικρή σ' αυτά που καταγγέλλει τότε είναι κρίμα που τον αφήνουμε μόνο του!

@LaplaceΟύτε συζήτηση @φίλε μου!! εμείς και εσύ περισσότερο το είδα ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για τον άνθρωπο αυτό! Το καταγγελτικό μου ύφος δεν αφορά σαφώς όλους εμάς που συμπάσχουμε μαζί του, αφορά την πλειοψηφία αυτού του λαού που πάει και ψηφίζει σαν υπνωτισμένος!!
καλά τα λες!!

Kαλό Πάσχα εύχομαι σε όλους σας!

marianaonice είπε...

@Ψυχούλα μουΔεν ξέρω αν ο Θόδωρος αυτή τη στιγμή είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί σαν το Χριστό για το δίκιο το δικό του αλλά και το δικό μας, αλλά αυτό που εγώ θέλω είναι να γυρίσει σπίτι του!!
Δεν θέλω να θυσιαστεί, γιατί πιστεύω ότι ακόμη και η θυσία του Χριστού χαμένη πήγε για την ανθρωπότητα!
Το κακό κυριαρχεί γύρω μας και θεριεύει κάθε μέρα και περισσότερο!
Δυστυχώς δεν έχουμε σωτηρία!!
Καλό Πάσχα @φίλη μου εύχομαι με αγάπη!!

@ΑνώνυμεΚαλή Ανάσταση και σε σένα!
Πέρασα και το είδα αυτό το μπλογκ και το παρακολουθώ. Άλλος ένας άνθρωπος ανάμεσά μας που δίνει τον αγώνα του!

@ηλιογράφεΈτσι ακριβώς!! Λάστιχο έγιναν πια οι συνειδήσεις μας!! Προς δόξα και χαρά όσων θέλουν να χωρέσουν μέσα στην ανοχή μας όλη τους τη λαμογιά!!

NdN είπε...

Γεια σου Μαριάννα,

Και εγώ χωρίς να είμαι πλήρως ενημερωμένος για την υπόθεση του Τένζου κάτι δεν μου κάθεται καλά. Δεν λέω ότι λέει ψέματα, απλά δεν είναι και τόσο εύκολο να τον πιστέψω. Το σχόλιο του Λύκου, αλλά κια πολλών άλλων που διαβάζω από εδώ και από εκει με κάνουν και αμφιβάλλω. Η Μερόπη πάντως τα είπε πολύ ωραία.

Οτι και να κάνεις Μαριάννα μου αυτές τις μέρες, να περάσεις καλά!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι βέβαιη πως διάλεξες λάθος δουλειά. Πρέπει να είσαι μεγάλο λαμόγιο με τεράστιο στομάχι και να μπορείς να καταπίνεις πολύ.

Εμείς, οι πολίτες που λίγα ξέρουμε, όσα κι αν αντιλαμβανόμαστε, τα ξεχνάμε στην πρώτη προσωπική στροφή για την γωνιά μας.


Ναι, γιαυτο ΔΕΝ μας αξίζει ο αγώνας του και κανένας αγώνας.

Γιατί είμαστε ένα με εκείνους που απαιτούμε και περιμένουμε να πράξουν. ΤΙΠΟΤΑ!

Φιλιά

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Ανάσταση ελπίδων, πίστης, συνειδήσεων κι επαναστατικών συναισθημάτων προκειμένου τη δικαίωση όλων μας!
Δυστυχώς περιοριζόμαστε μόνο σε ευχές...
Ευλογημένη Λαμπρή, με υγεία και απαλλαγή από τα φορτία μας...

Κούκος είπε...

Προς το παρόν Μαριάννα μου μόνο ευχές. Τα άλλα μπορεί να περιμένουν, θα τα πούμε αργότερα.

Σου εύχομαι να είσαι γερή και δυνατή, τόσο, όσο χρειάζεται για να τους σπας τα νεύρα.

Καλή Ανά(σ)ταση!!

dinos είπε...

απο την ΚΑΣΟ Την μικρη
σου πεμπω τις ευχες μου
και ευχομε να ειναι και σου οι εορτες
λαμπρες σαν τις εεικες μου
ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ @ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑ

Aπολίτιστος είπε...

Θοδωρή κράτα γερά και με δύναμη!
Στο τέλος θα τους νικήσεις και να είσαι σίγουρος γι αυτό!
Είσαι πολύ δυνατός!!To βαθύ κράτος θα πάψει να υφίσταται ΠΙΑ!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ο Θοδωρής Μαριάννα μας, είναι ενας ήρωας των καιρών μας. Ξερω οτι για να πετυχει κατι θα πρέπι συμφωνα με τα αρρωστημένα μυαλά μας να πεθάνει. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμεις. Γιατι μονο οι Θόδωροι αξίζουν να ζουν σε αυτή τη ζωή.

b|a|s|n\i/a είπε...

πάντα υπάρχει ελπίδα. πάντα. αργά ή γρήγορα θα πάρει τον δρόμο που πρέπει η όλη ιστορία. είναι πάντως άξιο απορίας που δεν έχουν αναφέρει τίποτα τα μμε. τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχω πετύχει κάτι.
μία όμορφη ανάσταση να έχεις. πάντα με ελπίδα. πάντα με ομορφιά. ψυχής. φιλιά πολλά!

Unknown είπε...

καλή ανάσταση μαριάννα!
καλή ανάσταση σε όλους τους φιλους και δικούς σου,
και να είναι πάσχα στο τέλος του κάθε αγώνα σου.

George είπε...

όμορφα τα λες Μαριάννα. Έχουμε χάσει το νόημα της θυσίας για το κοινό καλό. Βλέπεις όλοι όσοι μας κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια μας διδάσκουν μόνο σκάνδαλα.
Καλύτερα να φύγει ο Θοδωρής για να γλυτώσει. Όσο μακριά και να φτάσει η θυσία του κανενός το αυτί δεν θα ιδρώσει.
Καλό Πάσχα!

Aristodimos είπε...

Δεν θα μπορουσε κανεις καλύτερα ν αναλύσει και να πλησιάσει τον αγώνα και τις προσδοκίες του απο αυτό το κείμενο που εγραψες Μαριάννα.

" Πώς μπορώ άλλωστε να απαιτήσω από έναν άνθρωπο να αγωνιστεί και να αποφασίσει να πεθάνει για κάτι που αφορά κι εμένα?? "

Μακαρι οι αγωνες αυτων των ξεχωριστων ανθρώπων να βρίσκαν μιμητες.

Ευχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να χαρίσει Ανάταση ψυχης σε ολους μας.

Την αγάπη μου

Αρης

Aνεμος είπε...

Ο Καζαντζάκης σε μια σκηνή τού «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» βάζει δυο παπάδες να «τρώνε» τα γένια τους. Για κάτι τέτοιες αναφορές παραλίγο να αφοριστεί. Όταν διάβασα αυτό το έργο θαύμασα την αλληγορία, τον έντονο συμβολισμό και την ισχυρή διορατικότητα του μεγάλου αυτού συγγραφέα, που με έχει στιγματίσει.Πού είσαι Νίκο να δεις πώς σταυρώνουν σήμερα τον Χριστό; Πού είσαι Χριστέ να δεις τον τόπο σου πώς σταυρώνεται ακόμα;

Unknown είπε...

Ήμασταν με πυρετό Μαριάνα κι έχασα ένα-δύο επεισόδια.
Τι θα γίνει με το καρτέλ των ανεξαρτήτων αρχών, τι θα γίνει με το καρτέλ των θρησκειών και των παπάδων, τι θα γίνει με το καρτέλ των supermarkets;
Θα βγούμε σε απεργία πείνας που δεν θα είναι απεργία πείνας;

Λουλούδι είπε...

Μαριανα μου,συμφωνω μαζι σου,η καχυποψια,η κακια κυριαρχει,ειναι κριμα να παλευεις μονος χωρις αποτελεσμα.Αγαπημενη μου φιλη,ευχομαι Καλη Ανασταση στις καρδιες μας!

Σπύρος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ευχομαι η ανασταση του Κυριου να φωτισει τον κοσμο:)!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Μα και για την Κούνεβα το ήξεραν δυο χρόνια που τους τα έλεγε και δεν έκαναν τίποτα. Αφού έπαθε το κακό η γυναίκα μετά την θυμήθηκαν και "ενδιαφέρθηκαν"...

Είναι πασιφανές για όσους καταλαβαίνουν ότι έχει δίκιο ότι μερολήπτησε εναντίον η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Τ'άλλα είναι για κατανάλωση και φτηνές διακαιολογίες.
Καλό Ανάσταση σε όλους και ιδιαίτερα στον Θοδωρή.
Έχει καταβληθεί πολύ τόσες μέρες.
Ο άνθρωπος.

ikor είπε...

Πέρασα να ευχηθώ χρόνια πολλά Μαριάννα! Με υγεία και καλή καρδιά!

Ο Γολγοθάς του Τενέζου είναι πραγματικά μεγάλος. Ήμουν κι εγώ ένας απ' αυτούς που του έσφιξαν το χέρι και εύχομαι τα καλύτερα.

Νομίζω πάντως ότι το να πεθάνει από απεργία πείνας δεν θα αλλάξει τίποτα στη λειτουργία της αγοράς.

Ίσα-ίσα θα δώσει αφορμή να βεβηλωθεί η μνήμη του. Και να πουν τα ΜΜΕ ότι έκανε απεργία πείνας, επειδή καταστράφηκε οικονομικά.

♥ Palirroia ♥ είπε...

Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά:)

VAD είπε...

Μήπως αγωνίζεται και για μας τους ψευτοβολεμένους;Μάλλον...


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

cinderella είπε...

Kαλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση Μαριάνα μου. Μονο αυτό...
Πολλά πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος από σας φάει έστω και μια μπουκιά αρνί το Πάσχα ενώ ο Τενέζος "πεθαίνει" της πείνας να είναι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ.
Πώς θα κάνετε Πάσχα όταν ο Θεοδωρής θα στέκεται νεκρός και αδικαίωτος στο πεζοδρόμιο????
Μόνο από το πληκτρολόγιο τον στηρίζετε? Σαν τον Πέτρο , μόλις στρώθηκε το τραπέζι της Ανάστασης , τον εγκαταλείψατε...
Γραμματείς και Φαρισαίοι!!!!!!!!!

Τελικά κάνει απεργία πείνας ή δίαιτα???
Ο Τενέζος είναι η απόδειξη ότι ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ και η ψευδαίσθητοποίηση έχουν κοντή μνήμη.
Αυτό εκμεταλλεύθηκε και ο ίδιος.
Ανεξαρτήτως του δίκαιου αγώνα του - ή όχι - η απεργία πείνας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την διακωμωδεί κάποιος ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ...
ΣΩΤΗΡΙΟΣ

zoyzoy είπε...

Ανάσταση ουσιαστική να ευχηθώ και'΄γω για κάθε αδικημένο και θύμα αυτής της κοινωνίας.
Λόγια, λόγια που πέφτουν στο κενό ας προσευχηθούμε για το καλύτερο στον Θόδωρα.

habilis είπε...

Ενας κόμπος μου βγαίνει όταν βλέπω ανθρώπους να αγωνίζονται μόνοι τους και να εισπράττουν αδιαφορία.

Χρόνια πολλά με υγεία!

Side21 είπε...

Ανεξάρτητα από τις
λεπτομέρειες που αφορούν
τη συγκεκριμένη περίπτωση ...
Κρατώ το συμβολισμό όπου ένας
άνθρωπος μόνος αντιστέκεται και τα
βάζει με τα θηριώδη Καρτέλ ...
Εκείθεν και η συμπαράστασή μου !!!
Ένα ακόμα ζήτημα, η αφωνία των κατά
τα άλλα λαλίστατων Μ.Μ.Ε. !!!
Εύχομαι να μην έχει άσχημη κατάληξη
για την υγεία του ανθρώπου και πολύ
περισσότερο να μην απαξιωθεί η ακραία
αυτή μορφή αγώνα απελπισίας ...
Νομίζω κι εγώ πως πρέπει να σταματήσει
μέχρι εδώ - δεν έχει πια νόημα ...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Δεν έχουν φέρει αποτελέσματα οι αζικές κιννητοποιήσεις... περίμεενε κανείς μήπως να αποδώσει η μεμονωμένη;...

Εδώ η Αμαλία άφησε πριν φύγει, ανοιχτές τόσες και τόσες καταγγελίες για τους 5-6 που σαφέστατα έκαναν κακή ή αδιάφορη διάγνωση και δεν κουνήθηκε ρουθούνι....
΄Ολοι στις μεγαλοκαρέκλες τους...

Να φύγει και να κάνει Πάσχα στο φτωχικό του. Αυτοί τώρα έχουν προεκλογικούς μπελάδες με μας θα ασχολούνται...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΧΑΡΆ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Side21 είπε...

Με τα πολλά ξέχασα ...
συναδέλφισσα να ευχηθώ
μια ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ !!!
με χαρά, υγεία, αγάπη κι ανθρωπιά …

Takiz είπε...

ενας Δρομος.....μία πορεια .....ενα μονοπατι.....και ολα αυτα για να συναντήσεις ονειρο αγαπης....ονειρο ζωης.......

Χρόνια πολλά καλη μου Μαριάννα
Χρόνια πολλά με χαμόγελα ...και να εισαι σίγουρη πως ο κοσμος μας χρειάζεται το χαμογελο σου......

Σε ευχαριστω ....πολύ

ohia είπε...

Πολύ καλή η ανάρτισή σου.
Παρόμοια όπως είδες έκανα κι΄εγώ.
Εύχομαι επ΄την καρδιά μου ότι καλό σ΄ εσένα και την οικογένειά σου.
Στον @ φίλο Θοδωρή καλή δύναμη και κουράγιο, θάρθη κάποια μέρα που θα δικαιωθεί. Να ξέρει ότι η σκέψη μας τούτες τις Άγιες μέρες είναι κοντά του.
Καλή Ανάσταση.

MOLEMOU είπε...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και χαμόγελο!

marianaonice είπε...

@NdN
Δεν ξέρω Νίκο αν ο άνθρωπος αυτός έχει κάτι να κρύψει! Δεν μου μοιάζει από αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω δει κανένα τους να εκτίθεται δημόσια!!
Ούτε με ενδιαφέρει αν θα πεθάνει από την απεργία πείνας! Ή μάλλον το αντίθετο μ' ενδιαφέρει να μη πεθάνει!!
Όμως δεν παύω να αναγνωρίζω σ' αυτόν έναν άνθρωπο που προσπαθεί να μας περάσει ένα μήνυμα για το τί γίνεται στο βασίλειο της Δανμαρκίας σχετικά με το συκέ ελεύθερο ανταγωνισμό!!!
Κι αυτό πιστεύω μας αφορά όλους μας!!

@Freedula μου
Αυτό είναι σίγουρο!! η δουλειά που διάλεξα με έχει πλήρως απογοητεύσει!
Εγώ όμως την αγαπώ ακόμη...

@"Ένα γελαστό απόγευμα"
ΣΤέλιο μου!!
πραγματικά Χριστός Ανέστη πλέον τώρα!! και μαζί του είθε ν' αναστηθούν κι οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον!!

Χριστός Ανέστη @Φίλοι μου,
με υγεία και αγάπη!!

Υ.Γ.Μην απορείτε που αυτή τη στιγμή απαντώ στα σχόλιά σας, ένα ατυχηματάκι δεν μου επέτρεψε να πάω στην Ανάσταση και αναζήτησα τη συντροφιά σας, μέχρι να επιστρέψει η οικογένεια από την εκκλησία!

marianaonice είπε...

@κούκε μου
Ευχές κι από εμένα!!
Χριστός Ανέστη!!!
Υγεία και αγάπη στη ζωή σου!!

@THE LONELY SKIPPER
Χριστός Ανέστη @φίλε!!
Χρόνια Πολλά!!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ποιητικές ευχές σου!!

@Aπολίτιστος
Καλώς μου ήλθες!!
Χριστός Ανέστη!
Το βαθύ κράτος φοβάμαι ότι θα μας καταπιεί εντελώς κάποια στιγμή!!

marianaonice είπε...

@Nikos.Lioliopoulos
Έτσι είναι Νίκο! κι εγώ έτσι το βλέπω!!
Γιατί δηλαδή πρέπει κάποιος να πεθάνει για να μας περάσει ένα δίκαιο μήνυμα;; κι έτσι που ταλαιπωρείται για μένα κάνει το δικό του αγώνα, που εμείς δεν μπορούμε να τον κάνουμε!
Χριστός Ανέστη Νίκο, χρόνια πολλά!

@b|a|s|n\i/a
Και εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση!
Γιατί το θέμα το έχουν θάψει τα ΜΜΕ??
Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!!

@-abttha μου
Χριστός Ανέστη!!
Χρόνια Πολλά!!

marianaonice είπε...

@George
Αν αυτός ο άνθρωπος θέλει κάτι να μας πει και εμείς δεν το καταλαβαίνουμε είναι πολύ κρίμα τελικά!!

@Άρη μου
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου που κατάλαβες ακριβώς τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα!!
πραγματικά προσέγγισες τέλεια αυτό που εγώ θέλω να πω για την ιστορία του Τενέζου!

@Άνεμε
Ο Καζαντζάκης νομίζω ότι στην εποχή του είπε τα πράγματα με το όνομά τους!! Γι' αυτό και τον κυνήγησαν!! τον είπαν άθεο, αλλά για μένα πιστεύω ότι ήταν ένας άνθρωπος που είχε κατανοήσει ακριβώς τι σημαίνει θεός στην πραγματικότητα!!
Ο τόπος αυτός φίλε μου θα σταυρώνεται δυστυχώς για πολύ ακόμη!!

marianaonice είπε...

@mariana μου
περαστικά σου!! σιδερένια!!
Δεν λέω ότι πράγματι κακώς ίσως ο Θόδωρος ονόμασε αυτή τη διαμαρτυρία του "απεργία πείνας" ίσως αυτός να ήταν ο στόχος του, όμως δεν μπορώ να απαιτήσω από έναν απλό άνθρωπο να φανεί ημίθεος και να μη διστάσει για την αυτοκαταστροφή του!
Παρ' όλα αυτά κι αυτό που υφίσταται στο πεζοδρόμιο τόσο καιρό δεν είναι λίγο!
Τι να πω;; ο καιρός θα δείξει πιστεύω! όμως και το κράτος γιατί σιωπά;; γιατί δεν ερευνά την υπόθεσή του και γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ;; Αν είναι ψεύτης και απατεώνας ας τον καταγγείλουν επίσημα!!

@Λουλούδι μου
Δεν μ' αρέσει να είμαι καχύποπτη!Παντα θέλω να είμαι καλοπροαίρετη! ίσως γι' αυτό την πατάω συνήθως!!

@LOCKHEART
Χριστός Ανέστη!!!
Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!!

Συγχωρέστε με που σταματώ εδώ απόψε, αύριο τα υπόλοιπα, δεν αντέχω άλλο, νύσταξα και ...

Χριστός Ανέστη σε όλους!!
Χρόνια Πολλά!!!

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Ανάταση εύχομαι

κι

ολόφωτο νου!!!


Με πολλά φιλιά!!!

marianaonice είπε...

@Σπίθα μου
Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά!!!
Ταυτίζονται οι απόψεις μας!
Τα ίδια πιστεύω κι εγώ!
Δεν μου μοιάζει για απατεώνας ο άνθρωπος αυτός, άσχετα του ότι δεν
τηρεί την απεργία πείνας μέχρι θανάτου. Δεν είναι εύκολο αυτό, μη γελιόμαστε για έναν ακμαίο νέο άνθρωπο, να αποφασίσει να πεθάνει για οποιοδήποτε λόγο και μάλιστα από ασιτία. Ομως κι αυτό που κάνει για μένα είναι πολύ δύσκολο!! Ας αναλογιστεί κανείς ποιός θα μπορούσε να το κάνει από εμάς??

@ikor
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!
Έτσι!! φοβάμαι κι εγώ ότι μάταιος είναι ο αγώνας του αυτός!

@Vad μου
Ψευτοβολεμένοι δεν θα πει τίποτε!!!
πολύ σωστά το λες!!
Χριστός Ανέστη @φίλε μου!! Χρόνια πολλά και σε σένα!!

marianaonice είπε...

@cinderella
Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά!!!
Ό,τι ποθείς εύχομαι ολόψυχα!!

@Ανώνυμε ΣΩΤΗΡΙΕ
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.
Σωστά τα λες κατά κύριο λόγο!
στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι όποιος δεν μπορεί πράγματι να κάνει απεργία πείνας μέχρι θανάτου, δεν είναι γιατί θέλει να τη διακωμωδήσει αλλά ίσως γιατί απλά δεν μπορεί να το καταφέρει!!!
Δεν είναι άλλωστε και τόσο εύκολο να αποφασίσεις να πεθάνεις από ασιτία!!! Όμως όπως και παραπάνω είπα, ο Θόδωρος αυτό που κάνει είναι εξίσου δύσκολο και ακατόρθωτο για πολλούς από εμάς που καλά λες μέσα από την οθόνη νομίζουμε ότι δίνουμε τον αγώνα μας!! Για σκέψου, πόσοι θα μπορούσαν να κοιμούνται νύχτα μέρα στο πεζοδρόμιο της οδού Σταδίου;;;
Κι αν το αίτημά του και η διαμαρτυρία του είναι δίκαια τότε εγώ υποκλίνομαι στη δύναμή του!!!
Και μέσα μου βαθειά πιστεύω ότι πράγματι έχει δίκιο και η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι συκέ στον έλεγχο της ελεύθερης αγοράς!!

@zoyzoy μου
Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!!
Αληθινή ανάσταση των ελπίδων μας εύχομαι κι εγώ!!!

marianaonice είπε...

@habilis
Ένας κόμπος δεν θα πει τίποτε!!!
Χριστός Ανέστη @φίλε! Ας ευχηθούμε κάποτε να αναστηθεί η επιθυμία μας να αγωνιστούμε αληθινά εναντίον όλων όσων μας καταδυναστεύουν τη ζωή και καταπατούν τις ελπίδες μας για ένα όμορφο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!!

@Side21
Ταυτίζονται σχεδόν οι απόψεις μας!!
Τα ίδια πιστεύω κι εγώ!
Και από άποψη ανθρωπισμού δεν μπορώ να αισθάνομαι έναν άνθρωπο να παλεύει για το δίκιο του, στο πεζοδρόμιο με όσες κακουχίες συνεπάγεται αυτό και εγώ να αδιαφορώ!
Χριστός Ανέστη συνάδελφε, και χρόνια πολλά εύχομαι από καρδιάς!

@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
Χριστός Ανέστη Γλαρένια μου!!
Χρόνια Πολλά να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!!
Συμφωνώ για το Θοδωρή! κανείς δεν νοιάζεται γι' αυτόν! κι αν πάθει κακό σε δύο μέρες θα τον έχουμε ξεχάσει!! να πάει σπίτι του!!
Αυτό τον παρακαλώ κι εγώ!!!

Υ.Γ. Υπέροχη η πασχαλινή σου ευχή!!
:)))

marianaonice είπε...

@Takiz μου
Σ' ευχαριστώ!!!
Χριστός Ανέστη καλέ μου @γείτονα και φίλε!!!
Εύχομαι ό,τι καλό στη ζωή σου και ήδη το πρώτο και καλύτερο για σένα είναι προ των πυλών!!! Με το καλό να το δεχθείτε με την αγαπημένη σου!!!
Φιλιά!!

@ohia - οχιά
Τα είπαμε και στο δικό σου @σπιτικό τα λέμε και εδώ!!
Όντως ταυτίζονται οι απόψεις μας και χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που βλέπω καλοπροαίρετα τον αγώνα αυτού του ανθρώπου!!

@MOLEMOU
Χριστός Ανέστη!!!
Χρόνια Πολλά!!
Σ' ευχαριστώ!!!

marianaonice είπε...

@Λίτσα μου
Χριστός Ανέστη!!
Χρόνια Πολλά!!!
Με υγεία και χαρά!!!

marianaonice είπε...

@ohia - οχιά
Στη φούρια μου ξέχασα να σου ευχηθώ!
Χριστός Ανέστη!! Χρόνια Πολλά!!!

Unknown είπε...

Χρόνια σου πολλά Μαριάνα.
Ρωτάς που είναι το κράτος και θα σου πω ότι είναι ανύπαρκτο, ανίκανο και διεφθαρμένο.
Καμμία αρχή στην Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητη.
Ακόμα και ο Συνήγορος του Πολίτη, βλέπει μόνο την διαφθορά που θέλει να δει και στην ουσία κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Όπως λέει ο monahikoslikos, ο Τενέζος έχει Offshore εταιρεία με τρία γραφεία, την οποία δεν έχει αρνηθεί και για την οποία δεν αναφέρεται ποτέ.
Μόνος του πήγε στο πεζοδρόμιο για να κερδίσει την συμπάθεια των Ελλήνων και να φωνάζει ότι έκανε απεργία πείνας όταν πέφτουν οι δικαστικές καμπάνες, που όπως καταλαβαίνω θα είναι βαριές καμπάνες.
Για μένα προσωπικά είμναι το ίδιο διεφθαρμένος με την διαφθορά που καταγγέλει και που σίγουρα υπάρχει.

Aνεμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ...Ο/Η mariana είπε
(Για μένα προσωπικά είμναι το ίδιο διεφθαρμένος με την διαφθορά που καταγγέλει και που σίγουρα υπάρχει.)
αφου ειστε τοσο σιγουρη με τον τονο που μιλατε δωστε εστω ενα στοιχειο και θα το δημοσιεψω πρωτος
αλλιως κρυφτειτε πισω απο την ταμπελλα της ανωνυμιας ξεροντας ομως οτι αυτο λεγεται λασπολογια
ποιος απαγορευει σε ενα επιχειρηματια να εχει of shore απο το 2006?
το αρνηθηκε??
αλλα για ενα ανθρωπο απελπισμενο λασπολογουμε ανωνυμα χωρις αποδειξεις
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΕ CARTEL??KAI βγηκαμε ΚΑΙ ΕΓΩ και ο στοχασμος πολιτικη με την φατσα μας στην καμερά του και του ειπαμε ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ
ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ?
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σιγουρα η αρνητικη 'αποψη ενισχυει την δημοσιοτητα των 10 λεπτων που πηρατε εν οψη πασχα απο τον ΧΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ
ΚΑΤΑΛΕΙΓΕΤΕ παλι βεβαια εκφράζοντας προσοωπικες αποψεις σαν να ξερετε ακομα και δικαστικα οτι θα φαει καμπανες με σιγουρια....(Μόνος του πήγε στο πεζοδρόμιο για να κερδίσει την συμπάθεια των Ελλήνων και να φωνάζει ότι έκανε απεργία πείνας όταν πέφτουν οι δικαστικές καμπάνες, που όπως καταλαβαίνω θα είναι βαριές καμπάνες.)ειστε δικαστης και προδικάσατε τις ποινες πρωτού πέσουν/?
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ (ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ)ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΑ (ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ )ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ .....ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ......

marianaonice είπε...

@mariana μου
Χρόνια Πολλά και σε σένα!!
Με υγεία και αγάπη!
Δεν ξέρω τι να πω!
Εγώ δεν μπορώ να διακρίνω συμπεριφορά απατεώνα σ' αυτό τον άνθρωπο! εκτός του ότι σίγουρα η απεργία του δεν είναι μέχρι θανάτου, κατά τα άλλα δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχουν εκδοθεί εναντίον του καμπάνες με δικαστικές αποφάσεις και τον έχουν εκεί και τον κοιτάνε!!
έπρεπε να εκτελέσουν τις αποφάσεις σε βάρος του οι καταδιωκτικές αρχές αμέσως!!! γιατί δεν το κάνουν??
Αυτά τα ερωτήματα έχω και δεν μπορώ να πω ότι είναι διεφθαρμένος Μαριάνα μου. Αν όμως ανακαλύψω ή αποδειχθεί ότι είναι πράγματι έτσι τότε εγώ πρώτη θα τον "κράξω" γιατί θα θεωρήσω ότι πράγματι με εξαπάτησε...
Προς το παρόν βλέπω έναν άνθρωπο να ξημεροβραδιάζεται στο δρόμο με ό,τι συνεπάγεται αυτό και με κακουχίες που σίγουρα εμείς δεν μπορούμε να τις αντέξουμε, έστω και αν σιτίζεται κατά κάποιο τρόπο!
Η ταλαιπωρία του είναι δεδομένη!
Και η απελπισία του επίσης!!
Και εγώ λυπάμαι που ένα κράτος δεν έχει δώσει λύση ακόμη σ' αυτό το θέαμα που μας προσβάλλει!
Το είπα και το ξαναλέω: Αν είναι απατεώνας και έχει βάλει φέσι σε ανθρώπους αθώους ας τον μαζέψουν!!!
Αλλοιώς εγώ θα πιστεύω ότι όσα καταγγέλλει είναι αλήθειες!
offshore μπορεί να έχει! Λεφτά όμως έχει?? γιατί συνήθως αυτοί που έχουν λεφτά είτε σε offshore είτε αλλού, δεν κοιμούνται στο πεζοδρόμιο! την κάνουν γι' αλλού μέσα στη χλυδή και την πολυτέλεια σε βάρος των θυμάτων τους!!!
Για να δούμε λοιπόν...

Unknown είπε...

Για ΑνεμοςΔεν αξίζεις τον κόπο να σου απαντήσω, αλλά μάθε πρώτα να
βιαδάζεις και μετά να λες βλακείες.

Sorry Μαριάνα.

marianaonice είπε...

@Άνεμε και @Μariana
εγώ είπα την άποψή μου
από εκεί και πέρα η συζήτηση είναι ελεύθερη μεταξύ σας.

Aνεμος είπε...

ξερεται και την γνωστη απαντηση του λασπολογου ...τώρα ειναι κοινα γνωστή του λεμε να δωσει μια αποδειξη και απανταει σε ολα αυτα λες βλακειες
συνχαρητηρια
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΟΝ ΛΙΝΕ ΚΡΙΝΟΝΤΑς ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΜΙΜΟΥ ΑΠΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΡΑΛΕΧΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΕΙΕΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ.....ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΟΥΔΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ......

Unknown είπε...

Προς Ανεμος. Η δικηγόρος μου έλαβε εντολή να μην δείξει κανένα οίκτο σε σένα, διότι αντί να ζητήσεις συγνώμη για την γκάφα σου, βγάζεις και γλώσσα.
Το που βρίσκομαι δεν σε αφορά, ή μήπως θέλεις να μου δείξεις το μπόϊ σου; Όπως δεν σε αφορά και σε ποιά γλώσσα είναι τα blogs τα δικά μου. Το αν δεν συμφωνώ με τη δική σου άποψη δεν με κάνει λασπολόγο, εκτός κι αν δεν επιτρέπεται να αντιμιλάμε στο φίλο σου.

Aνεμος είπε...

ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΒΡΙΖΩ??
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ INFO PREES ΣΥΜΠΤΩΣΗ?

Aνεμος είπε...

ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΝΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ??ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ??

Aνεμος είπε...

ΑΛΛΑ εδω την πατησες δεν κλεινουν τα σχολια δημοκρατια βλεπεις απειλεις με μηνυσεις επειδη σου ζητησαμε μια αποδειξη που τον λες διεφφθαρμενο ?????καταλαβα θα περασουν δυο μερες για την επομενη κασσετα

Unknown είπε...

Ανεμος. Όταν με ονομάζεις λασπολόγο δεν με βρίζεις;
Κάνεις κάτι χειρότερο, με συκοφαντείς.
Και τι δουλειά έχει τώρα το info press με τις συκοφαντίες τις δικές σου προς εμένα;
Αντίθετα από το info press εγώ πήγα στον Τενέζο και μία κυρία με πήγε από μόνη της στον γιατρό και σε πληροφορώ ότι δεν μου άρεσε το ύφος του για την απεργία του Τενέζου.
Εγώ σαν άνθρωπος του είπα ότι πρέπει να τον σταματήσει για να μην πάθουν ζημιά τα όργανα του και εκείνος μου έλεγε άλλα αντί άλλων. Δες και αυτό για να πειστεί ς ότι πήγα εκεί από ανθρώπινο ενδιαφέρον.
Είμαι με το άσπρο κασκόλ.
Άλλη φορά πρόσεχε πως μου μιλάς διότι δεν ανέχομαι συκοφαντίες και μάθθε να ψάχνεις πριν υποστηρίζεις ή πριν συκοφαντείς κάποιον.

Aνεμος είπε...

και πληροφοριακα του εχω ζητησει να φυγει και εχουμε να μιλησουμε καιρο γι αυτο τον λογο ..και το ξαναλέω δεν αξιζει να μεινει εκει ......δεν αξιζει σε εμας σιχάθηκα ποιάα.......αλλα παραμενει στην καρδια μου γιατι οι φιλοι αποκτωνται με την καλωσυνη και οχι με μηνυσεις κυρια μου
Αν είναι απατεώνας και έχει βάλει φέσι σε ανθρώπους αθώους ας τον μαζέψουν!!!
Αλλοιώς εγώ θα πιστεύω ότι όσα καταγγέλλει είναι αλήθειες!

Unknown είπε...

Ανεμος. Την στιγμή που λέει ότι κάνει απεργία πείνας ενώ δεν κάνει, είναι απατεώνας, διότι κοροϊδεύει τον κόσμο και δεν μπορεί να λέει ότι αυτό το κάνει στο όνομα όλων μας.
Και ποιός ο λόγος που δεν απαντάει για την εταιρεία και γιατί τα στοιχεία δεν είναι στη σελίδα;

Aνεμος είπε...

αλλα λογια να αγαπιομαστε .......σου εστειλα ενα εμαιλ και χτυπιομαστε 2 ωρες οτι μιλαμε ανθρωπιστικα
απαντησε αν θελεις

Aνεμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ

Η IRON TENCO ΑΕ δημιουργήθηκε στην Αθήνα, στα τέλη Ιουλίου 2004.
Εδρεύει στην οδό Κων/πόλεως 18, στον Ρέντη και, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση, νόμιμοι εκπρόσωποι ήμασταν ο κ. Κοσμόπουλος κι εγώ.
Η εγγραφή τότε στο site alibaba.com έγινε το 2005 και νόμιμα δηλώθηκε ως νόμιμος εκπρόσωπος ο κ. Κοσμόπουλος, λόγω του ότι εγώ δεν γνωρίζω την αγγλική γλώσσα.

Σκοπός μας ήταν η επέκταση της επιχείρησής μας και η διεύρυνση της δικτύωσής μας, προκειμένου να εισάγουμε σίδηρο, κάτω από την ασφυκτική πίεση των καρτέλ.
Το οίκημα όπου στεγάζεται η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρος (ΜΚΟ) STOPCARTEL, ενοικιάστηκε από εμένα, πολύ πιό νωρίς και, με παραχωρητήριο, έδωσα στην STOPCARTEL το 30% ως νόμιμη, δηλωμένη στην εφορία έδρα.

Κανείς δεν έκρυψε ποτέ πως η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία δημιουργήθηκε και από εμένα σαν ιδρυτικό μέλος τον Νοέμβριο του 2006, μετά την καταστροφή που μας επέφεραν οι καταγγελλόμενοι οπός είχαμε νόμιμο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σαν ενεργοί πολίτες.
Σκοπός της είναι η, με κάθε νόμιμο μέσο, συμπαράσταση στα θύματα των καρτέλ και των μονοπωλίων.

Το STOPCARTEL λειτουργεί από συνεισφορές δικές μας και των μελών του χωρίς να έχει ζητήσει ή και να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε φορέα σαν επιχείριση.
Άλλωστε από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του STOPCARTEL τονίστηκε ότι ιδρυτές μιας τέτοιας οργάνωσης δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από θύματα καρτέλ.

Στον κ. Σανιδά έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα, όσον αφορά την IRON TENCO AE και την καταγγελία μου και είναι γνώστης της ύπαρξης της ΜΚΟ STOPCARTEL.
Όσον αφορά τη λασπολογία το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι η καταγγελία δεν έχει γίνει λόγω χρεών, υπάρχει ο φάκελος με τα έγγραφα και τα extree των τραπεζών, που δηλώνουν ότι, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν υπήρχαν δυσμενή στοιχεία, ακάλυπτες επιταγές ή καθυστέρηση πληρωμών, παρ' όλο που από τις 30/05/2006 η Λιανός ΑΕ είχε διακόψει αναίτια την προμήθεια σιδήρου που διενεργούσε μέσω τριγωνικής συναλλαγής με τη ΣΙΔΕΝΟΡ, παίρνοντας 580.000?.

Πειράζει πολύ μάλλον τα μεγάλα συμφέροντα η καταγγελία μου κατά του πιο σκληρού καρτέλ και το ότι καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των τραπεζών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και ότι καταγγείλαμε στην ΕΕ σωρεία καρτέλ στον ελληνικό χώρο που καταδυναστεύουν και οδηγούν στην φτώχεια τους Έλληνες πολίτες.
Όσον αφορά τα στοιχεία, εδώ και σχεδόν πενήντα μέρες καταγγέλλω ότι υπάρχουν στην γωνία Πατησίων και Κότσικα, στην σκηνή μου.

Η υβριστικές φράσεις προς τον πολιτικό κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε απέναντι στα καρτέλ, δεν με αντιπροσωπεύουν.

Η δε σύγκριση με τον σχιζοφρενή, όπως αναφέρεται, Παπαδόπουλο είναι τουλάχιστον... ατυχής!

Για τις ύβρεις και την συκοφαντία που ανώνυμα εξαπέλυσαν εναντίον μου, χωρίς να έχουν ελέγξει τον φάκελο μου, είναι τουλάχιστον ανέντιμο για δημοσιο-γράφους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το δημόσιο συμφέρον.

Είναι καιρός να πάψουν τα μεγάλα συμφέροντα να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ blogs.

Επαναλαμβάνω ότι, εάν κάποιος έχει στοιχεία, ΕΠΩΝΥΜΑ, ας τα καταθέσει, αλλιώς ας ΣΙΩΠΗΣΕΙ.


Τενέζος Θεόδωρος
Τηλ: 6982009287
Email: tenezos@gmail.com

Unknown είπε...

Ανεμος Αν και καταχραστήκαμε εδώ το blog σου λέω πως αν θέλει στήριξη θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία της offshore εταιρείας για την οποία δεν απαντάει και να σταματήσει το παραμύθι της απεργίας πείνας.
Η συζήτηση μαζί σου Ανεμε, τελείωσε. Το φαϊ για την Iron Tenco έχει κρυώσει.

Aνεμος είπε...

mariana και για να τελειωνοιυμε ειναι επωνυμος εχει κινητο και chat να ρωτησεις εδω τι θελεις εντυπωσιασμο περιμενω μεχρι αυριο βραδυ αυτο που σε ρωτησα
kalo πασχα και καλο ξημερωμα και εγω δεν απειλω με μηνυσεις κανενας bloger δεν απειλη με μηνυσεις απλα θα αλλαξεις ονομα καλο βραδυ

Aνεμος είπε...

ενοοω κατω απο λαικη κατακραυγη.......

Unknown είπε...

Ανεμος. Δεν παίρνω τίποτα πίσω και στο λέω δημόσια, δεν χρειάζονται τα ιδιαίτερα mail.
Εάν δεν του αρέσει ας λάβει τα μέτρα του.
Πιο σιγά με την λαϊκή κατακραυγή, τρέμω.
Δεν με φόβισαν τα συμφέροντα των παράνομων υιοθεσιών, θα φοβηθώ τον Θεόδωρο;

Aνεμος είπε...

εχεις ενα κοινο εμ το ινφο μικρα ανθρωπακια blogers οπως ολοι μας βριζεται ασυστόλως τα δικα σου ειναι εδω και απειλειτε και με μηνυσεις αρα εχεται πλατες και δεν φοβαστε κανενα σου γραφω δυο ωρες να αποδειξεις οτι δεν λασπολογεις και συνεχιζεις ..σου εδωσα εως αυριο το μεσημερι να παρεις πισω δυο λεξεις προθεσμια οχι τα σχολια σου που τα σεβομε το απατεωνας και διαφθορεας
αλλιως δωσε αποδειξεις
σου μιλαω σαν απλος πολιτης και οχι σαν τενεζος αυτο τουλαχιστον το καταλαβες

Unknown είπε...

Ανεμος Ζήτα από το φίλο σου τις αποδείξεις για την offshore και απαίτησε να τα βάλει στο site.

Αυτός που ζητάει πρέπει να αποδείξει ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια.

Εφόσον δεν το κάνει εμμένω σε αυτά που λέω και αν δεν του αρέσει ας λάβει τα μέτρα του.

Εσύ δεν έχεις δικαίωμα να με απειλείς.
Σεβάσου ότι ο χώρος δεν είναι δικός σου.

Aνεμος είπε...

ινφο και μαριαννα γραφουν τα ιδια
δειτε
με απειλειτε
θα σας κανω μηνυση
θα μιλησετε με τον δικηγορο μου
οποοα ομοιοτης
σου εστειλα και μαιλ αι χασου
τιμωρειτε ποινικα?

Albus Genius είπε...

Δεν ξέρω μου φαίνεται νάσαι πολύ ευαίσθητη για τούτο το κόσμο που ο θάνατος δεν είναι ούτε είδηση.
25000 χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν τη μέρα λόγω της φτώχειας,640 εκατ.παιδιά δεν έχουν στέγη,400 εκατ. παιδιά δεν μπορούν να πιούν καθαρό νερό,270 εκατ. παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Το 80% του πληθυσμού του πλανήτη ζεί με λιγότερο από 10 δολάρια τη μέρα. Είναι πολλά αυτά που δεν μας αξίζουν.Ποιόν συγκινεί ο θάνατος;Πές του να φύγει,άλλος είναι ο δρόμος...ότι είχε να πεί τόπε.

Άστρια είπε...

Μαριάννα μου, να έχεις πάντα αναστάσιμο φως στην καρδιά στον νου στην ψυχή!!
Αγάπη και υγεία σε σένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Φιλάκια πολλά:)))

υγ. Μου λες γιατί ενώ είχα διαβάσει την ανάρτησή σου και νόμιζα ότι σου άφησα σχόλιο τελικά δεν έγραψα; Μυαλουδάκι, αχ μυαλουδάκι μου!

Unknown είπε...

Κάποιες παρατηρήσεις σχετικα΄με Τενέζο:

1. Ένας κάνει κατάληψη σε πεζοδρόμιο και ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ 66+ ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.
Εμένα αυτό με πείραξε περισσότερο.

2. Κάποιοι τον στηρίζουν χωρίς να δίνονται ακριβή στοιχεία σχετικά με τις δικαστικές του περιπέτειες.

3. Όσοι τον στηρίζουν είναι απλοί άνθρωποι όχι δημοσιογράφοι ή δικηγόροι. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν ξέρουν να ψάξουν την υπόθεση είτε δεν ξέρουν τι να προσέξουν.

4. Η γενική συμπαράσταση απέναντι σε καρτελ δεν σημαίνει ότι υπάρχει και καπνός στην φωτιά. Αντιθέτως μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Αν έστω αποδειχτεί ότι είναι "στημένος" μου λεει κανείς πως θα στηρίξει ο κόσμος κάποια άλλη δυναμική κινητοποίηση στο μέλλον?

5.Όλοι παραθέτετε τα κείμενά του αλλά ουδείς έχει φτιάξει κάτι για να τον υποστηρίξει και να διελευκάνει την υπόθεση. Πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση , αν έχει δίκιο. Θα πρεπε να την στηρίξετε και με δημοσιογραφική δουλειά. Ώστε να ακουστεί η πάσα αλήθεια.

6. Το ότι έχουμε μπλογκ δεν μας κάνει και γνώστες των γεγονότων. Πολλοί παρασύρεστε από την ψευδαίσθηση ότι έχετε σχόλια. Στην πραγματικότητα τα μπλογκς απασχολούν ούτε το 0,4% του ελληνικού λαού. Απλά περιχαρακώνεστε στην δική σας ετεροτοπία και περιμένετε να έρθουν οι άλλοι σε σας. Η διαμαρτυρία για τις φωτιές πέρσυ και η εκλογή Καραμανλη ένα μήνα μετά απαντά στην ιδιομορφία σας.

Ειλικρινά ευχαριστώ για το χώρο.

marianaonice είπε...

@Albus Genius
To ξέρω ότι είμαι πολύ ευαίσθητη για τον κόσμο αυτό! Δεν ξέρω μόνο αν αυτό είναι προτέρρημα ή ελάττωμα...
Του το λέω να φύγει!! με την ανάρτησή μου φυσικά, δεν μιλώ μαζί του, μου είναι εντελώς άγνωστος ο άνθρωπος!! Όμως δεν αντέχω στη σκέψη ότι μπορεί να έχει αδικηθεί και να παλεύει για κάτι δίκαιο και σωστό για όλους μας και ν' αντιμετωπίζει τέτοια αδιαφορία!
Τώρα αν είναι κι αυτός διεφθαρμένος ή λαμόγιο, όπως ίσως κάποιοι πιστεύουν, εγώ αυτό δεν το ξέρω, ούτε μπορώ να το ερευνήσω (με ποιά ιδιότητα άλλωστε), το κράτος όμως πρέπει να μας απαλλάξει από αυτό το ερώτημα και να δώσει τη λύση!!

@Άστριά μου
Χριστός Ανέστη!!
Χρόνια πολλά!!!
Με υγεία και αγάπη εύχομαι για σένα και τους αγαπημένους σου!!
Δεν πειράζει για το αν σου φάνηκε ότι άφησες σχόλιο ενώ δεν άφησες!
Το έχω πάθει πολλές φορές κι εγώ!!
Μην έχεις έγνοια!!
Φιλιά!!

marianaonice είπε...

@ΣΩΤΗΡΙΕ
1. Συμφωνώ ότι η απεργία πείνας είναι πολύ σοβαρή μορφή διαμαρτυρίας και αρμόζει σε ανθρώπους ήρωες που είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν για να υποστηρίξουν το δίκιο τους! Συμφωνώ ότι ο Τενέζος δεν κάνει τέτοια μορφή διαμαρτυρίας!! και ίσως κακώς την ονόμασε απεργία πείνας!! Δεν παύει όμως η ενέργειά του αυτή να ξημεροβραδιάζεται στο πεζοδρόμιο να αποτελεί μία μορφή επίσης σκληρής και επίπονης διαμαρτυρίας για κάτι που αυτός θεωρεί δίκαιο του!! Από αυτή την πλευρά αν το δω πλέον είναι μονόδρομος για μένα να αναρωτηθώ μήπως το δικό του δίκαιο είναι και δίκαιο δικό μου ή και όλων μας??

2. Ναι όσοι τον στηρίζουμε ίσως δεν έχουμε δώσει ακριβή στοιχεία για τις δικαστικές του περιπέτειες όχι γιατί κρύβουμε κάτι, αλλά γιατί απλούστατα δεν τα ξέρουμε!! ούτε όμως είμαστε και αρμόδιοι να τα ερευνήσουμε! Οι αρμόδιοι έπρεπε ήδη να το είχαν κάνει!! Εμείς στηρίζουμε απλά έναν άνθρωπο που μας φαίνεται απελπισμένος!! Και εγώ προσωπικά ζητώ από την πολιτεία να ερευνήσει και να μας δώσει απαντήσεις για τις καταγγελίες του!! Ο ίδιος έχει δώσει στην προσωπική του ιστοσελίδα (http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr Τενέζος Θεόδωρος) τις απαντήσεις που αυτός κρίνει. Μπορεί να μη μας φαίνονται πλήρως ικανοποιητικές όμως δεν είναι εύκολο να ξετυλίξεις μία δικαστική υπόθεση και μάλιστα με πολυπλοκότητα μέσα σε ένα μπλογκ! Μας λέει όμως ότι έχει απευθυνθεί στις δικαστικές αρχές και στον κ. Σανιδά! και εγώ αναρωτιέμαι αν έχει άδικο και διώκεται τότε γιατί δεν μας το λένε και πρωτίστως γιατί δεν τον συλλαμβάνουν??

3. Το ότι δεν τον στηρίζουν δημοσιογράφοι ή δικηγόροι για μένα δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δίκιο!!
Ξέρουμε όλοι μας στο βασίλειο αυτό της Δανμαρκίας το ρόλο και των δημοσιογράφων και των δικηγόρων!
Και δεν είναι λίγες οι φορές που τα ΜΜΕ παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας σε βάρος μας!! Και η σιωπή τους εδώ περισσότερο με κάνει να πιστεύω στο δίκιο του Θόδωρου παρά στο άδικο! Τα ΜΜΕ αν είχαν στοιχεία γι' αυτόν αρνητικά σίγουρα θα τα έλεγαν! Δεν βλέπω το λόγο γιατί να σιωπούν?? Τώρα θα μου πεις γιατί δεν τον στηρίζει ο δικηγόρος του;; Δεν είναι όλοι οι δικηγόροι υπέρ των δημοσίων σχέσεων. Ο δικηγόρος έχει ρόλο να τον υποστηρίξει ενώπιον των δικαστικών αρχών και όχι δημοσίως! Αυτοί που δημοσίως κοινοποιούν στοιχεία των δικογραφιών που χειρίζονται κανονικά διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα. Επομένως δεν μου κάνει εντύπωση που ο δικηγόρος του δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση και δημόσιες ανακοινώσεις! θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό και δεν μπορώ λοιπόν να καταλογίσω ως αρνητικό το ότι ο δικηγόρος του σέβεται την επιστημονική του ιδιότητα και δεν παρανομεί!

4. Το ότι υπάρχουν καρτέλ στην Ελλάδα που αναιρούν το ρόλο της ελεύθερης αγοράς δεν χρειάζεται να μου το πει ο Τενέζος!! το βλέπω και το ζω στην καθημερινότητά μου!
Επομένως αυτομάτως η ψυχή μου και η σκέψη μου τάσσεται δίπλα σε όποιον τολμά να τα καταγγείλει όπως ο Τενέζος, ανεξάρτητα από τον ενδότερο στόχο και σκοπό του, που δεν αποκλείεται να είναι απλά και μόνον το ατομικό του συμφέρον!
Στημένοι αγώνες υπήρχαν πάντοτε και δεν έλειψαν οι απογοητεύσεις και οι διαψεύσεις σε κάτι που πιστέψαμε δίκαιο και αγωνιστήκαμε γι' αυτό!
παράδειγμα απλό: ο φεμινισμός και η χειραφέτηση της γυναίκας! Πόσος αγώνας δεν έγινε γι' αυτόν; όμως σήμερα καταλήγουμε ότι ήταν μάλλον μπούμεραγκ εναντίον της ίδιας της γυναίκας και της οικογένειας, γιατί το κεφάλαιο και οι εργοδότες κατάφεραν να βγάλουν στην παραγωγή και άνδρα και γυναίκα έναντι πινακίου φακής, και ίσα για να διαβιώνει η οικογένειά, ενώ παλιά με το μισθό του πατέρα ζούσε η οικογένεια και η μάνα ήταν δίπλα στα παιδιά της!! Χονδρικά βέβαια όλα αυτά, γιατί δεν αρνούμαι ότι υπήρξαν και τα θετικά του φεμινισμού!
Επομένως και ο αγώνας κατά των καρτέλ που εμφανίζεται να κάνει ο Τενέζος είτε στημένα είτε ειλικρινά, με αφορά άμεσα και δεν μπορώ παρά να ταχθώ υπέρ!!

5. Δεν είναι η δουλειά μου ούτε η δουλειά των απλών bloggers πιστεύω να κάνουν δημοσιογραφική δουλειά!
Αυτό ας το κάνουν οι δημοσιογράφοι και ας μας απαλλάξουν από τα ερωτήματά μας!! Ο blogger ο απλός και όχι ο δημοσιογράφος, γράφει και εκφράζεται μέσα από την προσωπική του εμπειρία και διαίσθηση πολλές φορές εντελώς ανθρωπιστικά και ίσως και συναισθηματικά, ανάλογα με τον άνθρωπο που διαθέτει ένα απλό προσωπικό blog!! To ότι αναδεικνύουμε ένα θέμα που μας κινεί το ενδιαφέρον και κεντρίζει τις αγωνίες μας για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, δεν σημαίνει ότι είμαστε δημοσιογράφοι και ότι έχουμε και την ευθύνη να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από κάθε περίπτωση γενικού και δημοσίου ενδιαφέροντος!! Εμείς θέτουμε το θέμα και τα ερωτήματα και περιμένουμε τις απαντήσεις από τους αρμόδιους για την έρευνα, δημοσιογράφους, αλλά κυρίως και από την ίδια την πολιτεία και τις αρμόδιες δικαστικές της αρχές!!

6. Εδώ δεν έχω να σχολιάσω τίποτε περισσότερο! Συμφωνώ απόλυτα!! Ξέρω πολύ καλά το ρόλο των blogs και των bloggers και δεν έχω ψευδαισθήσεις!! ούτε με ενδιαφέρει ο αριθμός των σχολίων μου. Εδώ μέσα γράφω προσωπικά κατ' αρχήν για μένα την ίδια, από ανάγκη να εκφραστώ δημόσια, για πράγματα που έξω στη ζωή μου δεν θα μπορούσα να το κάνω ίσως, και αν με διαβάσουν 5 ή 15 ή 105 δεν με αφορά!!!

Ειλικρινά σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να αναλύσω όσο μπορούσα τις απόψεις μου για το θέμα Τενέζου.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σου εύχομαι!

marianaonice είπε...

@Αγάπη
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη @φίλη μου!!
Μακάρι πράγματι να σημάνει αληθινή ανάσταση για όλους μας!!!

Unknown είπε...

Και γω με τη σειρά μου χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
Δεν θα επιμείνω.
Δεν τα έχω μαζί του.
ΚΑταλαβαίνω την απογοήτευση πολλών.
ΜΕ νοιάζει όμως όταν κάποιος εκμεταλλεύεται την κουφότητα και απειρία μερικών για ίδιον όφελος.
Από την στιγμή που δεν κάνει απεργία πείνας - που σημειολογικά συγκινεί κόσμο - ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ. Εν κατακλείδει αν δεν το ονόμαζε απεργία πείνας πόσος κόσμος θα ενδιαφερόταν με την λογική "ένας συνάνθρωπός μας πεθαίνει στο πεζοδρόμιο". Μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί αλλιώς. Επαναλαμβάνω ότι απεργία πείνας κάνει ο απελπισμένος που δεν έχει άλλη επιλογή. Δεν εισπράττω κάτι τέτοιο. Επρόκειται απλά για μια καλοστημένη διαμαρτυρία άνευ οιασδήποτε πολιτικής θέσης. Γι αυτό και κανείς δεν ασχολείται, ακόμη και ο Εισαγγελέας.
Εύχομαι ειλικρινά να διαψευστώ πλην φευ! Ευχαριστώ για το χώρο σου...

marianaonice είπε...

@ΣΩΤΗΡΙΕ
Κατά βάση δεν διαφωνούμε παρά μόνο στο ότι για μένα δεν χρειάζεται κάποιος να πεθάνει για να κάνει μία σοβαρή και έντονη διαμαρτυρία!!
Αλλοίμονο αν για να ενδιαφερθούμε για κάποιο συνάνθρωπο που φωνάζει για το δίκιο του, έπρεπε να τον δούμε να πεθαίνει!!! όχι δεν το θέλω αυτό!! Θέλω οι άνθρωποι να έχουν φωνή και θέληση να διαμαρτύρονται με οποιοδήποτε τρόπο αυτοί κρίνουν εκτός από το θάνατο!! το θεωρώ μάταιο και άδικο!!
Αν του Τενέζου είναι μία καλοστημένη διαμαρτυρία όπως λες χωρίς καμία πολιτική θέση, δεν βλέπω το λόγο τι κερδίζει μ' αυτό!
Όσο για τον Εισαγγελέα η δουλειά του είναι να ασχολείται με όλα όσα του φαίνονται ύποπτα ακόμη και για την απλή κατάληψη του πεζοδρομίου, χωρίς λόγο!! Για να μην τον αγγίζουν λοιπόν μπορεί και να φοβούνται τα όσα έχει να πει!
Κανείς δεν ξέρει!

αντωνης είπε...

Καλησπερα & χρονια πολλα!

Διαβαζοντας τα σχολια του ανεμου & της mariana, εχω να κανω κανα δυο σχολια

-Από πότε ειναι αδικημα ή δεν ξερω και γω τι αλλο να εχει καποιος off shore εταιρεια; Και γιατι πρεπει να απολογηθει ο Τενεζος γι' αυτο;
Με αυτη τη "λογικη" μηπως πρεπει να στησουμε στον τοιχο και ολους τους αλλους που εχουν offshore εταιρειες;
Επειδη πολλα εχουν χασει την εννοια τους σε αυτο τον τοπο με ευθυνη κυριως του συστηματος πολιτικη-οικονομικη-εκδοτικη εξουσια ας μην ποινικοποιησουμε ολα τα πραγματα συλληβδην.
-Το θεμα ειναι η offshore του Τενεζου ή αυτα που καταγγελει; Γιατι απο τη mariana και το info-press βλεπω μια προσπαθεια να αλλαξει το θεμα συζητησης.
-Κατι ακομα, δε θεωρω οτι ο οποιος Τενεζος ειναι το ιδιο διεφθαρμενος με τα καρτελ που υπαρχουν. Δεν μπορει να συγκρινουμε ανομοια πραγματα και μεγεθη.

marianaonice είπε...

@Αντώνη
Χριστός Ανέστη, χρόνια Πολλά!!
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε περισσότερο από όσα είπες! Αυτές είναι και οι δικές μου σκέψεις!! κατάλαβες απόλυτα το νόημα της ανάρτησής μου!!
Σ' ευχαριστώ!
:))

Unknown είπε...

Προς αντώνη Κάνεις λάθος Αντώνη, δεν ζήτησα να απολογηθεί ο Τενέζος για την offshore.
Είναι θέμα που έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει και όπως μαθαίνω αν δεν το είχε πει το info press δεν θα το είχε παραδεχτεί ο Τενέζος.
Ο ίδιος έδωσε λέει πως έδωσε 30% της εταιρείας του στην offshore.
Καταγγέλει τα καρτέλς αλλά κοροϊδεύει με δήθεν απεργία πείνας και δεν ενοχλείται κανείς;
Ο απατεώνας γίνεται ήρωας και όποιος έχει αντίθετη σκέψη, προσπαθεί να αλλάξει το θέμα συζήτησης;
Καταλαβαίνω τον φόβο των ανθρώπων με κάποιους ανόητους, αλλά δεν καταλαβαίνω το να γίνεται ήρωας ένας απατεώνας. και να πρέπει να να υποκλιθώ επειδή κοιμάται στο πεζοδρόμιο για να το εκκμεταλευτεί δικαστικά στα οποία βέβαια δεν αναφέρεται ποτέ.
Το κράτος κακώς δεν τον μαζεύει αλλά σκέφτηκε πονηρά ότι δηλαδή θα ξευτίσει η δήθεν απεργία πείνας.

Aνεμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
αντωνης είπε...

@mariana διαφωνω με οσα εγραψες.

Για τον Τενεζο εχω ηδη πει απο το πρωτο μου σχολιο εδω οτι η ιστορια του ειναι θολη και δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει.
Αλλά απο το σημειο αυτο μεχρι να με ενοχλει εξισου η υπαρξη καρτελ και ο τροπος διαμαρτυριας του Τενεζου απεχει πολυ. Δεν συμψηφιζεται το ενα με το αλλο κατα τη γνωμη μου.

Για μενα κανενας Τενεζος δεν ειναι ηρωας, αυτες οι λεξεις ειναι εκτος της σημερινης πραγματικοτητας ετσι κι αλλιως.
Οπως βεβαια και δεν μπορω να τον πω απατεωνα.

Το θεμα για μενα ειναι αυτο που καταγγελει, στο οποιο θα συμφωνησω απολυτα με οσα ειπε η Μεροπη στο σχολιο της.
Η θεση σου σε αυτο ποια ειναι;

Ή επειδη τα λεει ενας κατα τη γνωμη σου απατεωνας δεν πρεπει να τα λαβουμε υποψη μας;

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα Μαριαννα και χρονια πολλα!
Δεν ξερω αν ο Θοδωρης τρωει η οχι...και δεν με ενδιαφερει...η πιο σωστα μαλλον, ελπιζω πραγματικα να τρωει. Δεν θεωρω λιγοτερο σημαντικο τον αγωνα του, αν προσπαθει να συντηρηθει τρωγωντας ισως το ελαχιστο, μπροστα σε οσα απενοχοποιημενοι καταβροχθιζουμε καθε μερα. Ουτε αν off shore εταιρεια εχει με νοιαζει, αφου η αδικια εις βαρος του ειναι σαφης και αποδεικνυεται, δεν με νοιαζει αν εχει 5 εταιρειες, αυτο που του συνεβη ειναι λαθος και εχει τα κοτσια να παλευει για το δικιο του! Και συμφωνω μαζι σου, η σιωπη ολων των εμπλεκομενων ειναι απιστευτα υποπτη και η αποσιωπηση του θεματος απο τα ΜΜΕ ακομα περισσοτερο. Αν ελεγε βλακειες ο Θοδωρης, θα ειχανε βγει να τον διαψευσουν με στοιχεια ακλονητα. Αλλα αυτοι, προτιμουν να σιωπουν, να αδιαφορουν, να τον προκαλουν να συνεχιζει να παιζει τη ζωη του κορωνα γραμματα!
Μακαρι να τρωει! Και μακαρι να παει σπιτι του!
Αλλα ειναι ενας αντρας περηφανος και ολο αυτο πλεον εχει εξελιχθει σε ζητημα τιμης! Και δε νομιζω να τα παρατησει...ελπιζω να ακουσει ολους μας και να το κανει...
Οχι τιποτα αλλο, αλλα οσο κι αν απο το μπλογκ μου τον εχω στηριξει, το θεωρω υποκριτικο να λεω "κουραγιο Θοδωρη,συνεχισε!" οταν εγω απολαμβανω τη θαλπωρη του σπιτιου μου και το ζεστο μου φαγητο...ναι, υποκριτικο να του ζηταω να συνεχισει εναν αγωνα μονος του για ολους...για αυτο σταματαω, δεχομαι την ηττα μου, δεχομαι οτι δεν εχω κοτσια, του βγαζω το καπελο και τον ικετευω να σταματησει...
Με συγχωρεις για το σεντονι στην πρωτη μου επισκεψη!
Και παλι Χρονια Καλα!

Laplace είπε...

ο Αντωνης με καλυψε..

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΕΖΟ..

ΟΜΩΣ:
φιλες κ φιλοι μια παρακληση..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ(λαικισμος θα ελεγα) ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ 'τα κανει για εμας' κ εμεις 'καθομαστε στον καναπε μας κ τρωμε κλπ'

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ..

ο τενεζος παλευει ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ)κ μπραβο του ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ)αλλα μην προσπαθειτε με λαικισμους να μας κανετε 'να νιωσουμε τυψεις'..

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ ΡΕ ΓΜΤ!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΓΜΤ...ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ..Ισως οχι συλλογικα(που εχουμε κ συλλογικα)αλλα ΑΤΟΜΙΚΑ ο καθενας περναει τον ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥ..

Αυτες οι φρασεις ειναι που με ενοχλησαν κ σταματησα να κανω αναρτησεις για το θεμα..

καλημερες

Unknown είπε...

Η απεργία πείνας δείχνει έναν απελπισμένο άνθρωπο ο οποίος δεν έχει να χάσει τίποτε, ούτε την ζωή του. Ειναι μια ΚΡΑΥΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
Όμως αυτό δεν είναι απεργία πείνα. Ακριβώς επειδή όλοι ξέρουμε την βαρύτητα της διαμαρτυρίας το ονόμασε έτσι εκμεταλλευόμενος την κουφότητα, ευαισθησία και απειρία μερικών.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
Με βάση αυτό, ότι μας κοροιδεύει, πως να πιστέψω ότι έχει δίκιο?
Αν το κάνει για εκμετάλλευση μελλοντικών δικαστικών διενέξεων?
Ο βασικός λόγος για να τον πιστέψει κάποιος είναι η απελπισία της απεργίας πείνας. Όταν αυτή δεν υπάρχει γιατί να τον πιστέψω πια?????????????????????

Unknown είπε...

Προς αντώνη. Τα καρτέλ τα γνωρίζαμε και δεν νομίζω ότι ο Τενέζος μας άνοιξε τα μάτια.
Υπάρχουν π.χ. στο πετρέλαιο και στα γιαούρτια.
Ο καταγγέλων για να έχει αξιοπιστία πρέπει να είναι άψογος.
Διάβασα όλο το blog του Τενέζου και δεν βρήκα ούτε μία συγκεκριμένη καταγγελία για κάποιο άτομο, δηλαδή να λέει ας πούμε η Μαριάνα δεν με άφησε να κάνω αυτό και έκανε εκείνο και ο Αντώνης δεν με άφησε να κάνω το άλλο.
Γενικές καταγγελίες κάνει ο καθένας μας ας πούμε για τα supermarkets, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Αυτός μιλάει για απεργία πείνας που δεν κάνει και δεν υπάρχει οπύτε μία συγκεκριμένη καταγγελία και ότι κάνει το κάνει για το προσωπικό του όφελος.
Από εχθές που με εκβίασε ο Ανεμος, έμαθα πολλά για τον Τενέζο και δεν είναι ευχάριστα.
Το "θολή ιστορία" που είπες εσύ, είναι ελαφρύς χαρακτηρισμός.

Άστρια είπε...

Μαριάννα μου, αν δεν έχεις εξαντληθεί από το ταξίδι, τις υποχρεώσεις, τις φροντίδες των γιορτών, και τα ... σχόλια :)), αν ακόμα έχεις κουράγιο, έχεις προσκλησούλα για παιχνίδι:)))

Φιλάκια πολλά!!

Aνεμος είπε...

Από εχθές που με εκβίασε ο Ανεμος..οποια δημοκρατια??επειδη δεν εχεις διακιωμα να λες ενα επωνυμο με ονομα και τηλεφωνο απατεωνα και διαφθορεα ετσι αοριστα....και μια απορια γιατι δεν τα εγραψες στο blog σου αλλα στο blog του ινφο....αλλη μια θολη ιστορια ...που προκαλει θλιψη.

Aνεμος είπε...

αλλο το να διαφωνεις με καποιον απολυτα σεβαστο ..αλλο να τον λες διαφθορεα και απατεωνα
Να μας δώσεις στοιχεία και εμείς πρώτοι θα καταδικάσουμε τον άνθρωπο αυτό αν πρέπει!!!δεν μπορω να πω κατι αλλο

Unknown είπε...

Προς Ανεμος, Στα blogs μου δεν ασχολούμαι με την επικαιρότητα, αλλά ούτε αυτό το απλό δεν κατάλαβες.

Στο info έστειλα τα email που μου έστειλες εσύ και ας πρόσεχες.

Εσύ δεν έχεις δικαίωμα να απειλείς και να εκβιάζεις κανέναν.

Αν ο Τενέζος έχει πρόβλημα που τον είπα απατεώνα, να τα πει ο ίδιος, εκτός και αν σε έχει προσλάβει να του κάνεις θελήματα.

Το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι του πέφτει λίγο το "απατεώνας".
Αν δεν σου αρέσει σκασίλα μου.

Aνεμος είπε...

ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
(Το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι του πέφτει λίγο το "απατεώνας".)ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Unknown είπε...

Ανεμος, ζήτα αποδείξεις από το φίλο σου για αυτά που καταγγέλει, όχι λόγια, αποδείξεις.

Αν δεν είναι απατεώνας θα σου δώσει πληροφορίες και ακριβή στοιχεία και για την offshore που είναι στημένη και σε ποιά χώρα κρατάει τον λογαριασμό, με πόσα χρήματα και πόσα δικαστήρια έχει και πόσα χρωστάει.

Ο απελπισμένος άνθρωπος πυρπολήθηκε, δεν βγήκε σε δήθεν απεργία πείνας για να τον συμπαθήσουν οι δικαστές για να ελαφρύνει τη θέση του.

Aνεμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Aνεμος είπε...

ινφο εισαι αξιοθρηνητο παλι αοριστολγεις ........αρα ριχνεις λασπη ειπα πες ενα ονομα ενα που χρωσταει επωνυμα.......και εσυ συνεχιζεις να λες αοριστες μαλακιες.............απιστευτη η λασπη δωσε ενα ονομα αφου ισχυριζεσαι αμειλικτα περι απατεωνα και διεφθαρμενου........δωσε ενα ονομα γαμωτο και θα το βαλω πρωτος.....τι να πω....ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΥΡΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙς ΤΟΤΕ ......ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ

Unknown είπε...

ΆΝεμε ηρέμησε, και μην διαολοστέλνεις.
Απλά γραφτήκαν πολλά χοντρα εδώ μέσα. Προσωπικά δεν νοιώθω καμία ντροπή για τον Θοδωρή. Σιγά τον αγώνα που δεν μας αξίζει. Ε όχι και τύψεις για κάποιον που έχασε από πλεονεξία μια επιχείρηση.
Σκεψου καλά τι σου λέω:
ΑΝ ΔΕΝ ΈΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΈΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Καταλαβαίνω ότι είδες έναν απελπισμένο άνθρωπο. Και εγώ. Αλλά πόσο βέβαιος είσαι για το δίκιο του? Μήπως επειδή ακριβώς απεργεί, όπως λέει, τον πιστέυεις? Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον πιστέυεις αλλά ότι ουσιαστικά όλοι κατηγορείται την κοινωνία για την αδιαφορία της... Από που και ως που και με ποιό δικαίωμα...

Η συγκεκριμένη αγορά, που λεει, κινείται ως αγορά. Επομένως λειτουργεί ανταγωνιστικά. Ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι ήταν τόσο μεγάλη η επιχείρηση του Τενέζου ώστε να κινητοποιήθηκε όλη η αγορά για να τον "πνίξει"? Σιγά τον επενδυτή που θα ανέτρεπε μια αγορά εκκατομυρίων. Δηλαδή όλες οι κατασκευαστικές στραφήκαν αμέσως στον Τενέζο και γιαυτό τρέξαν οι μεγαλοκαρχαρίες να τον φάνε? Ήμαρτον.

Ευχαριστώ για το χώρο, συγνώμη για το μήκος και ευχομαι να διαψευστώ.
Μια προειδοποίηση:
Ο ΤΕΝΕΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΛΙΑ. ΜΗΝ ΠΟΡΩΝΕΣΤΕ!!!

Aνεμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Aνεμος είπε...

ΣΩΤΗΡΗ δεν παιζω με τις λεξεις και ουτε εχω χρονο να το κανω??
τον εχεις συζητησει??
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩ....ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΗ ΘΕΣΗ......ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙς ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ........ΚΑΓΚΟΥΡΩ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..........ΑΡΑΓΕ? ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ ΑΝΡΘΡΩΠΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ .............ΚΑΓΚΟΥΡΩ ....

marianaonice είπε...

@BUTTERFLY
Καλώς ήλθες από τα @μέρη μου!
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
Δεν έχω πλέον να σχολιάσω κάτι περισσότερο στο θέμα του Τενέζου.
Με κάλυψες απόλυτα!
Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να αγωνίζεται για το δικό του δίκιο! Όμως μία απειλή στη δικαιοσύνη οπουδήποτε είναι μια απειλή στη δικαιοσύνη παντού είπε ο Μάρτιν Λούθηρ Κίνγκ.
Eπομένως ακόμη και για την πάρτη του να παλεύει ο Τενέζος, εφόσον αυτό που διεκδικεί είναι δίκαιο και τον αδικούν, τότε με αφορά και εμένα!

@mariana μου
Υποπτεύομαι ότι εσύ για να μιλάς έτσι μάλλον έχεις ατράνταχτα στοιχεία ότι ο άνθρωπος αυτός μας εξαπατά όλους!!
Βέβαια περίεργο μου φαίνεται γιατί αν έχει λεφτά δεν την "κάνει" για Μπαχάμες ή δεν έχει βρει ακόμη τις άκρες του στο σύστημα για να βγει λάδι και να μη κοιμάται στο πεζοδρόμιο;;
Αν ξέρεις κάτι περισσότερο δώσε μας κάποια στοιχεία και σου υπόσχομαι ότι εγώ πρώτη θα τον "κράξω"!!

@ΣΩΤΗΡΙΕ
Στο ξαναείπα!!
Θα τασσόμουν στο πλευρό οποιουδήποτε παλεύει με οποιοδήποτε τρόπο για το δίκιο του!! και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να πεθάνει για να το βρει!!! Σαφώς και εγώ προσωπικά με το ίδιο πάθος θα τον υποστήριζα είτε κάνει απεργία πείνας είτε όχι!! το αίτημά του με ενδιαφέρει και όχι ο τρόπος που θα το διεκδικήσει!!!
Τώρα αν η επιχείρηση του Τενέζου ήταν ανάξια λόγου για να ασχοληθούν μαζί του μεγαλοκαρχαρίες αυτό εγώ δεν το αποκλείω. Γιατί αν η μικρή επιχείρηση του Τενέζου έκανε την αρχή να σπάσει τα καρτέλ σιδήρου θα ακολουθούσαν κι άλλες μικρές επιχειρήσεις και στη συνέχεια και μεγάλες και το θέμα θα γινόταν ντόμινο για τα μεγαθήρια της Χαλυβουργίας και του Σιδήρου στην Ελλάδα!!

marianaonice είπε...

@Laplace
Δεν διαφωνώ!!
Σίγουρα ο Τενέζος δεν είναι ο ήρωας που θυσιάζεται για το κοινό συμφέρον! Ένας απελπισμένος και αδικημένος φέρεται να είναι που παλεύει απεγνωσμένα να βρει το δίκιο του!! Και μόνο γι' αυτό εγώ τάσσομαι υπέρ του!
Γιατί όπως είπα και παραπάνω "μία απειλή στη δικαιοσύνη οπουδήποτε είναι μία απειλή στη δικαιοσύνη παντού"!!
Και δεν αντιλέγω ότι ο καθένας μας έχει τον προσωπικό του Γολγοθά και πολύ περισσότερο και εγώ, που αυτός ο Γολγοθάς μου με έφερε στον κόσμο των blogs, γι' αυτό και τον συμπονώ περισσότερο, εφόσον αληθινά παλεύει μόνος του κατά του συστήματος, χωρίς κομματικές και πολιτικές άκρες!
Βέβαια αν αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος είναι αυτό που του καταλογίζουν τότε σαφώς και δεν θα έχει καμία δική μου συμπαράσταση.
Όμως γενική αρχή του δικαίου μας είναι ότι "κάθε άνθρωπος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του"!!
Και για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει αποδειχθεί καμία ενοχή του Τενέζου και υποχρέωση να την αποδείξουν έχουν αυτοί που τον κατηγορούν και όχι αυτός να αποδείξει την αθωότητά του, που είναι εκ των προτέρων δεδομένη!

@Άστριά μου
Σ' ευχαριστώ για την προσκλησούλα!
Θα παίξω στο είπα και στο @χώρο σου γιατί μ' αρέσουν τα παιχνίδια!
Μόνο λίγη υπομονή να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου, γιατί στην επόμενη ανάρτησή μου θα δεις ότι εκτός από τα πολλά και δύσκολα σχόλια εδώ μέσα ....:))) μου συνέβη και κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους σας @φίλοι μου και σας ευχαριστώ που μετείχατε ο καθένας με τον τρόπο του στη συζήτηση του θέματος αυτού, που πολύ με απασχόλησε και εμένα και μου προξενεί στενοχώρια!!

Unknown είπε...

Εκπληκτικό άρθρο και με βρίσκει σύμφωνο απόλυτο, βέβαια λυπάμαι όσους σε χλευάζουν, συνέχισε με τέτοιες καλές αναφορές.
Να περνάς καλά και σε αγαπώ πολύ.

Πέρνα απο το blog μου αν θέλεις και Χριστός Ανέστη.

Unknown είπε...

Μαριάνα, εμένα δεν με ενδιέφερε η υπόθεση του Τενέζου, διότι αυτά που είχα διαβάσει ήταν αντικρουόμενα και δεν με οδηγούσαν στον αγνό και ιδεολόγο αγωνιστή.
Η συμπεριφορά κάποιων με νευρίασε αφάνταστα και τότε έψαξα λίγο.
Αναζήτησα και κάποια στοιχεία για το μέγεθος της εταιρείας του, που μπορεί να βρει ο καθένας και δεν είναι έτσι όπως τα λέει.
Αναρωτήθηκα λοιπόν ως προς τι τα ψέμματα και τα παραπλανητικά προσχήματα της δήθεν απεργίας πείνας, αλλά και του μεγέθους της εταιρείας του.
Διάβασα το blog του Τενέζου και δεν αναφέρει ούτε ένα συγκεκριμμένο περιστατικό, κατά των αντιπάλων του, με συγκεκριμμένα στοιχεία και έγγραφα.
Δεν μου αρέσει που δεν υπάρχουν ούτε τα στοιχεία της ΜΚΟ που παραδέχτηκε ο ίδιος ότι είναι μέτοχος με το 30% δίχως να δίνει τα ακριβή στοιχεία.
Η ΜΚΟ είναι offshore δεν είναι στην Ελλάδα και ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας βρίσκεται σε άλλη χώρα.
Προσωπικά για μένα, όλα αυτά σημαίνουν παραπλάνηση.
Ο άνθρωπος που παραπλανεί τον κόσμο για οποιοδήποτε ζήτημα δεν είναι έντιμος, ένα παραπάνω αυτός που επιδιώκει την στήριξη των πολιτών.
Οι περισσότεροι bloggers όπως κι εσύ σκέφθηκαν και μίλησαν με την καρδιά τους, δίχως να έχουν ερευνήσει τίποτα.
Προτείνω λοιπόν στον Τενέζο να με βγάλει ψεύτρα για την offshore και να μου κάνει αγωγή για να μάθω να μην λέω βλακείες.
Την καλημέρα μου και να ξέρεις ότι είμαι περήφανο καγκουρώ, που με ενδιαφέρουν οι έντιμοι άνθρωποι και οι δίκαιοι αγώνες τους.

marianaonice είπε...

@Το παιδί της πλατείας
Καλώς ήλθες από τα @μέρη μου!!
Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου!
Δεν λυπάμαι για όσους διαφωνούν μαζί μου. Ο καθένας δικαιούται να έχει αντίθετη άποψη και είναι σεβαστή, μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας και του σωστού διαλόγου με επιχειρήματα. Άλλωστε οι διαφωνίες συνθέτουν καμιά φορά την αλήθεια γι' αυτό και έχουν και ενδιαφέρον!
Σ' ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου!
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και καλά σου εύχομαι @φίλε!!
:)))

@mariana μου
Σέβομαι την άποψή σου και επειδή δεν @γνωριστήκαμε σήμερα, αντιλαμβάνομαι ότι εσύ κάτι έχεις μάθει που σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον Τενέζο. Δεν θα πω ότι εγώ είμαι σίγουρη για την αλήθεια του.
Όμως λόγω της δουλειάς μου, έχω μάθει και μου έχει γίνει ίσως βίωμα, ότι όλοι οι άνθρωποι κατ' αρχήν είναι αθώοι μέχρι ν' αποδειχθεί η ενοχή τους!
Και αυτό που μ' εξοργίζει είναι η σιωπή των ΜΜΕ και του ίδιου του κράτους και των αρμοδίων οργάνων του για την περίπτωση αυτού του ανθρώπου! Αν είναι απλά καιροσκόπος και επιδιώκει να ωφεληθεί παράνομα, ας τον αποκαλύψουν επιτέλους!!
Καλά το κατάλαβες!! εγώ λειτουργώντας με την καρδιά μου, όπως πάντα άλλωστε, αυτή τη στιγμή τον συμπονώ γιατί τον βλέπω τόσο καιρό στο πεζοδρόμιο, ακόμη κι αν τρώει, και στο πρόσωπό του ίσως βλέπω εν μέρει τον εαυτό μου, που βρέθηκα αντιμέτωπη με το σύστημα το βρωμερό, και το πάλεψα και το παλεύω μόνη μου, χωρίς υποστήριξη από κανέναν επώνυμο πολιτικάντη ή κομματάρχη!! Βέβαια εγώ δεν κατέβηκα στο πεζοδρόμιο ούτε τόλμησα να επιχειρήσω απεργία πείνας για να βρω τη δικαίωσή μου, όμως νάξερες πόσες φορές ήθελα να βγω στο δρόμο και να φωνάξω ουρλιάζοντας το άδικο που έζησα στη δική μου ιστορία και όσα μου έκαναν, τα οποία εγώ γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα ότι όσο κι αν αφορούν μία προσωπική μου ιστορία και εμπλοκή, στην ουσία αφορούν όλο τον ελληνικό λαό, για το διεφθαρμένο τρόπο που λειτουργούν τα δικαστικά όργανα που είναι θεσμοθετημένα για να προστατεύουν υποτίθεται το δίκαιό μας!!
Το ότι μετέχει σε offshore και σε ΜΚΟ ο Τενέζος δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι έχει κάνει και λαμογιές!!

Πιστεύω ότι και ο @Ανεμος δεν ενεργεί καιροσκοπικά και από ιδιοτέλεια, αλλά ίσως γιατί πίστεψε στην αλήθεια του Τενέζου!
Τον καταλαβαίνω γιατί κι εγώ στην ίδια πλευρά βρίσκομαι προς το παρόν μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.
Απλά ο καθένας εκφράζεται με το δικό του τρόπο και δεν σου κρύβω ότι με στενόχωρεσε η οξύτητα της αντιπαράθεσής σας, που για μένα δεν ήταν απαραίτητη για να εκφράσετε τις όποιες αντιθέσεις σας!
Άλλωστε οι αντιθέσεις σε έναν διάλογο είναι αυτές που δίνουν νόημα και ενδιαφέρον για την εξέλιξη της σωστής συζήτησης και την εξεύρεση της αλήθειας!!

Ξέρεις πολύ καλά ότι λατρεύω τα καγκουρώ και δεν με αφορούν οι οποιοιδήποτε χαρακτηρισμοί!
:))))
Νάσαι καλά mariana μου!!

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!