Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Είναι όλοι τους υποκριτές!!

Aπό το BBC ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Greek parliament votes in favour of austerity measures


Νομίζεις ότι ζεις έναν εφιάλτη, νομίζεις ότι θα ξυπνήσεις και όλα θα τελειώσουν...
Κι όμως, ο εφιάλτης απλώνεται, γλυστρά ύπουλα και εγκλωβίζει όλη σου την ύπαρξη, στυγνά, αναπόφευκτα μουδιάζει το μυαλό, γεννά τον τρόμο, την οργή, την απόγνωση!
Οι σοσιαλιστές που ο λαός πίστεψε ότι θα φέρουν πίσω την κοινωνική δικαιοσύνη, θα συλλάβουν τους κλέφτες των ονείρων μας και θα ενισχύσουν τα αδύναμα εισοδήματα, αποκάλυψαν το αποκρουστικό πρόσωπό τους, των εντολοδόχων της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της παγκόσμιας μαφίας των τραπεζιτών και της οικονομικής ελίτ!!
Ναι αυτό είναι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ :«…μια κλίκα των πλουσιότερων, των οικονομικά και πολιτικά πιο ισχυρών προσωπικοτήτων της δύσης, που συναντιούνται μυστικά για να σχεδιάσουν τα γεγονότα, τα οποία αργότερα θα παρουσιάσουν ότι συμβαίνουν δήθεν τυχαία…»
Αυτή είναι η άτυπη παγκόσμια κυβέρνηση
!!" Δείτε στο παραπάνω λινκ ποιοι συμμετείχαν σ' αυτήν, και ποιοί από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας είπαν ναι στα μέτρα! Είναι τόσο απλό, το είχαμε υποπτευθεί μα τώρα επαληθευτήκαμε!
Δεν είναι, λοιπόν, πρόβλημα της Ελλάδας πλέον αυτό που γίνεται. Ας μη γελιόμαστε!
Είναι παγκόσμιο σχέδιο υποδούλωσης των λαών στα προαιώνια αφεντικά!
Μας γυρίζουν πίσω σε εργασιακό και υπαρξιακό μεσαίωνα!! Με τη συνδρομή των εδώ εντολοδόχων τους που άρπαξαν την εξουσία με ψέμματα και απάτη!!
Τίποτε από όσα υποσχέθηκαν δεν τήρησαν απλά έσπευσαν αμαχητί να μας παραδώσουν στα νύχια του Δ.Ν.Τ. χωρίς να λάβουν υπόψη τους τι συνέβη σε άλλες χώρες που μπήκαν στην κυριαρχία του!
Ο κόσμος αντιδρά, φωνάζει, οργίζεται, και απελπίζεται γιατί σήμερα καταλύεται το Σύνταγμα από τους εκλεγμένους μας ηγέτες!!! Φοβάμαι, αναλογίζομαι όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν! Ξέρουν καλά το παιχνίδι! Στρέφουν τον ένα ενάντια στον άλλο, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους κατά των δημοσίων, τους διορισμένους κατά των αδιόριστων, τους περισσότερο πεινασμένους κατά των λιγότερο λιμοκτονούντων! Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους! Όλοι μας σε λίγο θα στερηθούμε βασικά μας δικαιώματα, που κάποτε χύθηκε αίμα για να αποκτηθούν και έγιναν πόλεμοι!
Και τώρα με μία απλή σύμβαση προσχώρησης και ένα νόμο επικύρωσης η οικονομική χούντα είναι εδώ!!! Τα κεφάλια πάλι μέσα και η περίοδος πλέον προβλέπεται πολύ μεγαλύτερη από την 7ετία!
Τρεις νέοι άνθρωποι και ένα αγέννητο μωρό ήταν τα καινούρια θύματα των δολοφόνων των λαών! Οι σοσιαλιστές κυβερνήτες μας δεν τολμούν πια να βγουν από τη Βουλή, χωρίς την προστασία των ματατζήδων!!! Θαυμάστε δημοκρατία!!! Ξυλοκοπούν τον κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από τη Βουλή για να φωνάξει ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Θλίβομαι και θρηνώ! θρηνώ τα όνειρα τα δικά μου, θρηνώ τα όνειρα και το μέλλον του παιδιού μου, θρηνώ την ελπίδα των ονειροπόλων αυτού του τόπου να πιαστούν οι κλέφτες και να δημευθούν οι περιουσίες τους, να κοπούν τα προνόμια και οι ασυλίες και οι μη ευθύνες των κυβερνώντων,  να ενισχυθούν τα φτωχά εισοδήματα, να δούμε αληθινή παιδεία, υγεία και δικαιοσύνη σ' αυτή τη χώρα!
Αντ' αυτού ζητούν από αυτούς που δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ να δώσουν για να σώσουν αυτούς που έχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Χωρίς να μας δώσουν χρόνο, χωρίς να επιδιώξουν συναίνεση!
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν γίνεται αλλιώς και μόνο έτσι θα ...μας σώσουν!
Είναι υποκριτές!! Τούς τελευταίους μήνες η Γαλλία πούλησε στην Ελλάδα 6 φρεγάτες για δυόμιση δισεκατομμύρια, ελικόπτερα για 400 εκ, ένα rafale για 100 εκ. Και δεν ξέρω ποσά 20 η 30rafale θα πουλήσουν. Σχεδόν 3 δισεκατομμύρια. Η Γερμανία 6 υποβρύχια για τα επόμενα χρόνια μ' ένα δις ευρώ. 
Είναι όλοι τους απόλυτα υποκριτές. Μας  δίνουν χρήματα για ν' αγοράζουμε τα όπλα τους.
Αν είναι σοβαροί να εγγυηθούν τα σύνορα μας. Έχουμε 100 χιλιάδες στρατό ίσως παραπάνω, και η Γερμανία έχει 200 χιλιάδες. 
Είναι παρανοϊκό ένα έθνος 11 εκατομμυρίων να έχει 100 χιλιάδες στρατό. Αυτό να ζητήσουμε από την Ευρώπη. Να εγγυηθεί τα σύνορά μας. Είναι πιο αποτελεσματικό από το να κόβουν τους μισθούς κάποιου που δεν βγάζει ούτε 1000 ευρώ. Αυτό να ζητήσουμε από την Commission. 
Για να είναι  στοιχειωδώς δίκαιοι.!!
Και δεν τα λέω αυτά εγώ! Τα λέει  Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ
Τα λέει ο  Άλεξ Τζόουνς:
 Γι' αυτό μη τους πιστεύετε! Σχέδια προαποφασισμένα εξυπηρετούν, σχέδια που επί 30 χρόνια τώρα μεθοδευμένα και απροκάλυπτα υλοποιούν όλοι όσοι μας κυβέρνησαν και τώρα ήρθαν οι στυγνοί εκτελεστές για να τα ολοκληρώσουν!!!

8 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Ο Krugman εκτιμά ότι η χώρα όχι μόνο θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της -ευφημισμός για την άρνηση πληρωμής του δημοσίου χρέους, αλλά θα αναγκαστεί να φύγει από την ευρωζώνη, ενώ τονίζει πως έχει αρχίσει να μοιάζει με την Αργεντινή του 2001.

Ανώνυμος είπε...

"Οι ποινικές ευθύνες πήγαν περίπατο με τον άθλιο νόμο περί ευθύνης Υπουργών, όμως υπάρχει πάντα η ηθική ευθύνη και ο νόμος για το πόθεν έσχες, όπως άριστα πρότεινε ο σωστός Γιάννης Δημαράς. Πάρτε τους πίσω τα κλοπιμαία. Ξετινάξτε τους ίδιους, συζύγους, παιδιά, αδέρφια. Όταν οι πολίτες θ’ ακούσουν ότι με τον νόμο για το πόθεν έσχες δημεύθηκε το σπίτι του κάθε «Ρόκο», ότι αναζητήθηκαν και δημεύθηκαν οι λογαριασμοί στο εξωτερικό του τάδε πρώην Υπουργού Άμυνας και τα ακίνητα του κάθε τεμπέλη που μπέρδευε το νομιμοφανές με το ηθικό, τότε ο κόσμος θα βάλει πλάτη."


Κι'εγώ ρωτώ:Υπάρχει κανείς απο δαύτους που να'χει τα κότσια ;

Καλησπέρα Μαριάννα μου!

Maria Tzirita είπε...

Αυτός Μαριάννα μου είναι ο 4ος παγκόσμιος πόλεμος. Με σύγχρονα όπλα, πιο ύπουλα και πολύ πιο αποτελεσματικά. Ναι, έχουμε πόλεμο, αργήσαμε, μα το καταλάβαμε τώρα που αρχίζουμε να βλέπουμε και τα θύματα...
Να είμαστε καλά όλες ιο μανούλες του κόσμου και να προστατεύουμε τα παιδιά μας από κάθε κακό... Φιλιά πολλά!

Άστρια είπε...

Έτσι ακριβώς!

Μαριάννα μου, να είσαι καλά, πάντα στην πρώτη γραμμή!

Σε φιλώ καλή εβδομάδα!

tzonakos είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει ο Ντανιέλ κον Μπεντίτ, αναρωτιέμαι οι δικοί μας ευρωβουλευτές γιατι δεν φωνάζουν ;
Ολο το παιχνίδι παίζεται εκτός Ελλάδας αλλα το πληρώνουμε εντός αυτής ενω τα βέλη στρέφονται κατά της Κυβέρνησης, όποια κι αν ειναι αυτή, επειδή πρέπει να εφαρμόσει αυτά που της ζητούν -εκβιαστικά- ωστε να επιβιώσει η χώρα.
Απο τη γέννηση του σύγχρονου ελληνικού κράτους το παιχνίδι ηταν στημένο και οι ολίγοι που αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να κάνουν σωστά πράγματα βούλιαξαν απο τον λαϊκισμό για να φτάσουμε στη δεκαετία του '80 όπου ο λαός, με πρόσφατα τα σημάδια της στρατιωτικής χούντας, να απαιτήσει να λειτουργεί το κράτος για τον λαό ( δίκαιο αυτό μεν αλλά ... ) και πάνω στις πλάτες του 'λαού' οι εκάστοτε πολιτικάντες να χτίζουν καριέρες και περιουσίες, με τη συνδρομή -με το αζημίωτο- λειτουργών του ίδιου του Κράτους που υποτίθεται υπηρετεί τον πολίτη.
Σε ενα στημένο παιχνίδι απο πανίσχυρους εκβιαστές με ατέλειωτο απόθεμα χρήματος, αναρωτιέμα τι μπορούμε να κάνουμε.
Το μόνο που δεν δέχομαι με τίποτα, ειναι να στραφεί ο ενας εναντίον του άλλου γιατι αυτο θα ειναι το χειρότερο.
Σημερα εχει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και οι Τσίπρας, Παπαρρήγα ΔΕΝ πήγαν ! Επιθυμούν κι άλλο διχασμό της κοινωνίας ;
Αυτο βοηθάει ; Ποιούς ;

Καλημερα σας.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασες την υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη κριτική στο FuckMusicBlog© για τον νέο δίσκο της Courtney Love? Όοοοχι ; Μα καλά για ποιόν λόγο ζεις;

Μπες αμέσως στο no1 μουσικό blog της Ελλάδας: FuckMusicBlog© και γίνε επιτέλους άνθρωπος

http://fuck-music.blogspot.com

marianaonice είπε...

@Άνεμε
Τι να πω?
Κανείς δεν ξέρει πια που θα οδηγήσει αυτός ο κατήφορος...

@ellen
Καλησπέρα!
Όχι δεν έχουν τα κότσια, γιατί είναι ανάμεσα σ' αυτούς που πρέπει να κυνηγήσουν!
Τα είπες όλα.

@Maria Tzirita
Μαρία μου
καλά το είπες ο 4ος παγκόσμιος οικονομικός πλέον πόλεμος.
Η Ρίκη η Μαλλιωτάκη κάπου έγραψε ότι ο παππούς της, της έλεγε ότι στη Μάχη της Κρήτης πέταξαν έξω τους Γερμανούς, όμως ότι αυτοί θα έρθουν κάποτε με τον παρά και θα μας υποτάξουν!
Προφητικά τα λόγια του, δεν τα ξεχνώ...

marianaonice είπε...

@Άστριά μου
Δεν μπορώ όσο κι αν προσπαθήσω να φύγω λίγο στα μετόπισθεν... χαχαχα!
Δεν έχω μυαλό φαίνεται καθόλου...
Φιλιά!!
:))

@Τζονάκο μου
Συμφωνούμε απόλυτα!
Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι εδώ και αιώνες το ίδιο!
Όλοι τάζουν καλύτερες μέρες και μόλις φύγουν οι επόμενοι βλέπουν ότι μόνο χειρότερες μέρες είχαμε και μας ταζουν αυτοί τις καλύτερες κ.ο.κ.!
Το θέατρο του παραλόγου και εμείς απλοί θεατές παρακολουθούμε παγωμένοι και ανίκανοι να αντιδράσουμε...
Αλλοίμονο στα παιδιά μας σε τι χώρα τ' αφήνουμε να ζήσουν??

@tho
Καλως ήλθες και σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!