Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Και προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, ορισμένες διευκρινίσεις ακόμη...


Και επειδή η επίθεση κατά του Ζητείται Ελπίδα συνεχίζεται από την ίδια Εφημερίδα, θα ήθελα να κάνω μερικές ακόμη διευκρινίσεις για να ξεκαθαρίσω περισσότερο κάποια πράγματα σε εσάς τους @φίλους και επισκέπτες μου:
Ξέρετε καλά εσείς ότι τo μπλογκάκι μου αυτό, συνήθιζε και συνηθίζει να αφήνει ανοιχτά όλα τα σχόλια ακόμη και από ανώνυμους. Επειδή όμως, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, έγινε αντιληπτό ότι η κοσμοθεωρία και η πολιτική σκέψη μου, ίσως παρεξηγήθηκαν, γι΄αυτό το λόγο διέγραψα και θα συνεχίσω να διαγράφω, όπου τα βρίσκω, σχόλια που έδωσαν αφορμή σε κάποιους, που είχαν αντιδικίες με άλλους, να ταυτίσουν το μπλογκ μου, με πρόσωπα και πράγματα και να το κατηγορήσουν για αντισημιτισμό. 
Εσείς καταλαβαίνετε ότι οι απόψεις που υπήρχαν στα σχόλια που διαγράφηκαν, ειπώθηκαν, χωρίς να κυριολεκτείται το περιεχόμενό τους, σε στιγμές μεγάλης ψυχικής έντασης και θλίψης μου, μπροστά σε εικόνες σφαγιασμένων παιδιών της Παλαιστίνης,  και δεν συμπίπτουν με τις απόψεις και την όλη κοσμοθεωρία μου ούτε και υιοθετούνται από εμένα. 
Το @μπλογκοσπιτάκι μου, που τελευταία βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, για άγνωστους ακόμη λόγους, έχει αποδείξει σε σας που το επισκέπτεστε εδώ και τρία χρόνια, σχεδόν, ότι σέβεται κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, θρησκείας και γλώσσας, είτε αποτελεί μειονότητα είτε όχι.
Οι ακραίες, όντως εκφράσεις που διατυπώθηκαν τότε, τόσο από  εμένα, όσο και από μερικούς σχολιαστές μου, καταλαβαίνω τώρα, με την ψυχραιμία που δίνει η χρονική απόσταση από τα θλιβερά γεγονότα,  ότι ήταν  υπερβολικές και παρορμητικές. Διατυπώθηκαν, όμως, σε στιγμές έξαρσης του θυμού μου, ενόψει των εκτεταμένων πολεμικών επιχειρήσεων που γίνονταν τότε, τα Χριστούγεννα του 2008-2009, στη λωρίδα της Γάζας και είχαν αποτέλεσμα την εξόντωση αμάχων, ακόμα και μικρών παιδιών (οι εικόνες των οποίων κυριαρχούσαν στα ΜΜΕ). Είναι αυτονόητο ότι αυτές οι εκφράσεις δεν αφορούσαν γενικώς τον Εβραϊκό λαό και τους πολίτες του Ισραήλ,  τους οποίους σαφώς και σέβομαι και τιμώ (άλλωστε ανάμεσα τους υπήρξαν κορυφαίοι επιστήμονες και ανθρωπιστές).  
Ήταν απλά εκφράσεις και απόψεις κατά της πολεμικής μηχανής του Ισραήλ και των πολεμοχαρών σιωνιστών ηγετών του, κατά το χρόνο που εξαπολυόταν η επίθεση κατά των εξαθλιωμένων Παλαιστινίων αμάχων.   
Δεν παραγνωρίζω, άλλωστε, ότι υπήρξαν και ειρηνοποιοί Ισραηλινοί ηγέτες, όπως ο αείμνηστος Γιτζάκ Ράμπιν που το έτος 1995 έπεσε νεκρός, δολοφονημένος από σφαίρες συμπατριώτη του. Άλλωστε κατ' αυτών των πολεμοχαρών σιωνιστών ηγετών και των οπαδών τους, τη δεδομένη χρονική περίοδο, είχε εκφραστεί η πλειονότητα των ιστοσελίδων στη μπλογκόσφαιρα, με παρόμοιες σκληρές και ακραίες εκφράσεις.
Και απορώ και θλίβομαι αλήθεια γιατί, μετά δύο ολόκληρα χρόνια, εξαπολύθηκε τέτοια επίθεση κατά του δικού μου μπλογκ με κατηγορίες για αντισημιτισμό...
Οι δίκες του Πλεύρη, εξ άλλου, είχαν ανέβει στο Yοu Τube, τα πρακτικά τους είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και μάλιστα με πλήρη τα ονόματα της σύνθεσης των δικαστηρίων. Επίσης στο διαδίκτυο είχε αναρτηθεί και η μειοψηφία της πρώτης δικαστού, μαζί με την έγγραφη αναφορά της.
Πάντως, νομίζω ότι τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι συμβαίνει και γιατί ο δημοσιογράφος,  χωρίς να τηρήσει το στοιχειώδες καθήκον επιμέλειας κάθε δημοσιογράφου να διασταυρώσει και να ελέγξει την είδηση, πριν δώσει στη δημοσιότητα ονόματα και προσωπικά στοιχεία, ως δήθεν στοιχεία του χρήστη αυτού του ιστολογίου, παραβαίνοντας αυθαίρετα κάθε εσωτερικό και κοινοτικό δίκαιο, υιοθέτησε τόσο άκριτα την «αναφορά» της δικηγόρου (νομικής συμβούλου της Εφημερίδας), η οποία ομολογεί ότι έχει προσωπική αντιδικία με τη Δικαστή, αλλά και ο ίδιος ο δημοσιογράφος την επόμενη μέρα του πρώτου δημοσιεύματος, της προηγούμενης Κυριακής, εξετάστηκε ως μάρτυρας ενώπιον Δικαστηρίου, σε αντιδικία της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας με τον Πλεύρη, επιδεικνύοντας στους Δικαστές το δικό μου μπλογκ!!!
Τι να πω?  Άσχημα, δυστυχώς, σημεία των καιρών μας...
Εμείς συνεχίζουμε @φίλοι μου να @συνταξιδεύουμε από εδώ και να συζητάμε για όσα ο καθένας μας έχει στην ψυχή του και επιθυμεί να τα μεταγγίσει στους @συνοδοιπόρους του, με αυτή την τόσο άμεση και αέρινη επικοινωνία μας, πιστοί στη δημοκρατία μας και στην ελευθερία της έκφρασης του λόγου μας...
Και δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους τους @φίλους μου, που περάσατε από @εδώ ή και από άλλα @στέκια, όπου είχαν στήσει κουβέντα άλλοι @φίλοι ή και @εχθροί για μένα και αφήσατε το χαιρετισμό σας...
:)))

82 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Μαριάννα δεν έχεις κανένα λόγω να απολογείσαι σε κανέναν για το τι έγραψες και πότε στο blog σου, μην πέφτεις στην παγίδα του κάθε Ψαρρά που ως φαίνεται βρήκε τρόπο να καλύπτει την ύλη της σελίδας του...

Swell είπε...

Μαριάννα, αν μου επιτρέπεις, νομίζω ότι είναι λάθος το να σβήνεις σχόλια/απόψεις, επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν. Πάντοτε θα υπάρχουν κάποιοι που θα ενοχλούνται, είτε για την ουσία, είτε για τον τύπο. Φαντάσου, ότι πολύ κοντινός μας μπλόγγερ, ρωτήθηκε από γνωστή συνάδελφο "γιατί αυτός κι εγώ σχολιάζαμε τις αναρτήσεις σου". Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτά τα φυντάνια και την τρικυμία που έχουν στο μυαλό τους, είναι να τους αγνοήσεις.

marianaonice είπε...

@Moναχικέ μου Λυκε και
@Swell
Καλημέρα!!
Δεν απολογούμαι σε κανέναν!
Απλά το μπλογκάκι αυτό βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και κάποιοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για να εμπλέξουν ανθρώπους και καταστάσεις, συνδέοντας τους μαζί μου.
Γι' αυτό θεώρησα πρέπον να ξεκαθαρίσω εντελώς και μία και καλή, ότι το μπλογκ αυτό δεν είναι αντισημιτικό ή ρατσιστικό, αλλά καθαρά αντισιωνιστικό και ανθρωπιστικό!
Φιλιά @φίλοι μου νάστε καλά!!
:)))

ria είπε...

όταν πρωτοπήγα στο νοσοκομείο, άκουσα μια κουβέντα που τοτε τη βρήκα κοινότυπη.
έλεγε: όλα τα θαύματα κρατούν τρεις μέρες και τα μεγάλα τέσσερις. τελικά, ειναι πολύ μεγάλη αλήθεια!

μην ασχολείσαι άλλο.

η εκτίμηση ατόμων που μιλάμε και που παρακολουθούμε μπλογκ άσχετα αν έχουν μπλογκ, είναι ότι η δικηγόρος που έκανε την "καταγγελία" στην εφημερίδα, απλά είχε προηγούμενα με τη δικαστίνα γιατί μάλλον έχασε δίκη ή δίκες που η δικαστίνα ήταν στην έδρα.
επειδή υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης στη χώρα, τουλάχιστον έτσι λέει το σύνταγμα, με ποιο δικαίωμα ακριβώς κρίνουμε κάποιον για τις απόψεις του;;;
και για το αν επιτρέπεται σε ένα κρατικό λειτουργό να έχει τέτοιες απόψεις, να θυμίσω, ότι ο πατέρας του νυν πρωθυπουργού, δεν αναγνώριζε το κράτος του ισραήλ (μια απο τις πολλές χαζομάρες που έκανε) και αγκαλιαζόταν με τον αραφάτ και τον προσκαλούσε στην ελούντα και πλήρωνε ο λαός... αυτός δεν ήταν κρατικός λειτουργός και μάλιστα εκλεγμένος απο το λαό και όχι με αξιοκρατικές διαδικασίες όπως οι δικαστικοί;;;

κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είχες πει ένα συγνώμη ρε παιδιά, ναι το έγραψα, ήμουν συγχισμένη από τα περιστατικά και δεν το σκέφτηκα δυο φορές και να μείνει εκεί το θέμα.

όσο το αναλύεις, τόσο του δίνεις έκταση. άστο. μπορεί να σε στενοχωρεί, να σε πληγώνει, να σε θυμώνει, αλλά εντάξει δεν είναι και το τέλος του κόσμου. πολύ σημασία δίνουμε στο ίντερνετ. δεν είναι η ζωή μας. μια διέξοδος είναι.

καλη σου μέρα και καλή εβδομάδα.
συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αρνείσαι ότι είσαι δικαστής.

Τιμή σου και καμάρι σου και σε όποιον αρέσει. Οι άλλοι ξύδι.

Η πορεία σου σε χαρακτηρίζει και όχι το επάγγελμά σου ή ο κάθε ανεύθυνος δημοσιογραφίσκος

marianaonice είπε...

@ria
Αυτό θα κάνω, πλέον από εδώ και πέρα... έχουμε κι άλλα να ασχοληθούμε!
Σε ευχαριστώ!

@Ανώνυμε
Μα γιατί δεν είμαι δικαστής!
Γι' αυτό!

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Μαριάννα μου,ο καθένας μας σ'αυτή τη ζωή έχει τους "σταυρωτές" του.Έτσι ήταν,έτσι είναι κι έτσι θα είναι πάντα!Η δικαίωση όμως του καθενός μας,έρχεται,όχι όταν μπορούμε αι κοιτάμε τον άλλον στα μάτια,αλλά όταν μπορούμε να κοιτάζουμε στα μάτια μόνο την αλήθεια μας!...

Φίλη μου,κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα! Πλησιάζουν Χριστούγεννα!!!...Χαμογέλα....:-)

Vrakas Kostas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Προχώρα κάνοντας μονο αυτο που λεει η ψυχη σου και η διαισθηση σου....αυτα μονο να ειναι οι οδηγοι σου, κανεις αλλος

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αααααααα ξεχασα
Και η συνειδηση σου

Αρετή Κούγια είπε...

Δεν είσαστε δικαστής λοιπόν,ούτε αφαιρέσατε καμμιά φωτογραφία σας στο τέλος της αρχικής σελίδας του μπλόγκ.
Εκτίθεστε...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τωρα θα κανω τον συνηγορα του διαβολου αλλα δεν μπορω με τιποτα να το καταπιω
Εσας καλη μου κυρια Αρετη τι σας ενδιαφερει τι ειναι η κ Μαριαννα;
Μηπως καλυτερα θα ηταν να σας ενδιαφερει το βασικο θεμα του προβληματος που ειναι η αρση των προσωπικων μας στοιχείων κι οχι το ποιος κρυβεται πισω απο ενα μπλογκ και ποια ειναι η ιδεολογια του;
Θα δικαστουμε τωρα και για το ποια ειναι η ιδεολογια μας;
Εχουμε μηπως χουντικο καθεστως και δεν το ξερουμε;
Γιατι αν ειναι ετσι επιλεγω την κανονικη χουντα που αν μη τι αλλο δεν εκρυβε και την ταυτοτητα της

Τα σεβη μου

Αρετή Κούγια είπε...

Αγαπητή κυρία Ματαλλιωτάκη,έχω διατυπώσει τη θέση μου και στους ενωμένους μπλόγκερς για το θέμα.
Ηκρατική εξουσία προφανώς θέλει να μην υπάρχει ανωνυμία στα μπλόγκς.
Αυτή είναι η μία και πολύ ουσιώδης πλευρά του ζητήματος. Η άλλη αφορά την καθημερινή στάση των μπλόγκερς.
Κάποιοι λοιπόν μπλόγκερς που λειτουργούν χωρίς κανενός είδους αυτοπεριορισμό και δεοντολογία παίζουν για τοζήτημα της ανωνυμίας,το ρόλο που παίζει η τρομοκρατία για τις πολιτικές ελευθερίες. Παρέχουν στην εξουσία ξεκάθαρες αφορμές για να ακολουθήσει την κατασταλτική πολιτική που ονειρεύεται.
Ως εκ τούτου και η ιδεολογία της marianaonice έχει σημασία κι οτρόπος που εκφράζεται, γι αυτό άλλωστε κι εσείς που έμπρακτα προσφέρετε τη συμπαράσταση σας, σε πολλά σας σχόλια και αναρτήσεις δεν αναφέρεστε απλά στο ζήτημα της ανωνυμίας,αλλά και στη στάση του Ισραήλ στα κατεχόμενα, το κίνημα αυτοδιάθεσης των Παλαιστινίων κλπ που δεν έχουν σχέση με την ανωνυμία και τα μπλόγκς.
Η συζήτηση ηταν και είναι συνολική απο όλους και κάθε παράμετρος της έχει τη σημασία της.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/o_13.html

Αντι απαντησης σε παραπεμπω απλως να δεις αυτο το βιντεο

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sQaKPI6AnSo

και αυτο

Αρετή Κούγια είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IOYLYuGciXI
Επομένως κυρία Ματαλλιωτάκη με βάση τα λίνκ που παραθέτετε θέλετε να πείτε τι;
Ότι οι Ισραηλινοί στρατοκράτες κι εθνικιστές διαπράτουν δολοφονίες,οπότε αν πεί κάποιος και μιά κουβέντα παραπάνω...
Ίσως και δύο και τρείς,ίσως και υπέρ του Πλεύρη,του Χίτλερ γιατί όχι.
Όλα δικιολογούνται επειδή υπάρχουν στρατοκράτες και βλαμένοι έποικοι.
Σας δίνω κι εγώ ένα λίνκ, αναφέρεται στον Καλέντζη,ακροδεξιό βομβιστή κάποτε κι εκδότη του περιοδικού "Αντίδοτο" που με συνέπεια "μαχόταν" λ'ογω Εβραίων "υπέρ" των Παλαιστινίων.
Επικίνδυνα τα μονοπάτια της σκέψης σας, δείτε και κάτι πέρα απο την..."Εγκληματικότητα" και τα βίντεο της.

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=230121

Πρόκειται για τη διώκτρια της δικαστή που φέρεται ως blogger.
Εδώ η διώκτρια στρέφεται κατά άλλης δικαστή.

Αν διαβάσει κανείς το δημοσίευμα, μάλλον θα πρέπει να προσέχουμε να μην στραβοκοιτάξουμε ποτέ την κυρία Ζ.Κ.

KSYRIZA DESIGN είπε...

Ο Δημήτρης Ψαρράς είναι ο γνωστός γενίτσαρος του πρώην Ιού της Ελευθεροτυπίας
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRay3MS6o6SEF51ZERgxJhzSEmq3z70vH89c1gmQ8LvCGLt9mZtjA

η δε Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν και υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=MsRp6FRMPns

Δεν αντέχουν τα πουλάκια μας που πήραν τον πούλο από τον Πλεύρη ο οποίος αθωώθηκε πανηγυρικώς. Αυτοί οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ανθέλληνες και υπάλληλοι των Εβραίων μασόνων και σιωνιστών, πανηγύριζαν την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση του Πλεύρη και θεωρούσαν ότι και στο Εφετείο 100% θα είχε την ίδια τύχη. Ειδικά μετά την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο της προσφυγής τους κατά της δευτεροβάθμιας αποφάσεως που αθώωνε τον Πλεύρη, έχασαν τα αβγά και τα πασχάλια και έπεσαν στο κενό ξεβράκωτοι μέσα σε ένα αγρό από αγγούρια τα οποία δεν μπορούν μετά από τόσο καιρό να χωνέψουν.

Από τότε προσπαθούν με κάθε χαφιεδίστικο και ανήθικο μέσο και τρόπο να εκδικηθούν την πανηγυρική απόφαση του Πλεύρη που ποτέ δεν περίμεναν.

Εξ ου και όσα συμβαίνουν σήμερα με τον παράνομο διασυρμό μίας Εφέτου δικαστή. Χαφιεδίζουν και παρανομούν εναντίον της παραβιάζοντας και την συνταγματική ελευθερία του λόγου και του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ελευθερίας διακίνησης ιδεών στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Την στοχοποίησαν επειδή την θεωρούν υπαίτια για την αθώωση του Κώστα Πλεύρη. Δεν μπορούν οι κυρίες και οι κύριοι αυτοί να αποδεχτούν την ήττα τους ούτε σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων όταν αυτές δεν τους βολεύουν γιατί είναι καλομαθημένοι κοινοί φασίστες και χαφιέδες.

Μαριάννα είμαστε στο πλευρό σου και μη φοβάσαι τίποτα. Δεν μας ενδιαφέρει εάν είσαι ή δεν είσαι η Εφέτης. Οτιδήποτε και να συμβεί, θα είμαστε στο πλευρό σου και θα έχουν την ίδια τύχη και πάλι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές φασίστες και χαφιέδες. Μυαλό δεν βάζουν και δεν τους αρκεί που έγιναν ρόμπες με την υπόθεση του Πλεύρη. Θα ξαναγίνουν ρόμπες γιατί το τραβάει ο οργανισμός τους.

Αρετή Κούγια είπε...

Ανώνυμος/η
Μήπως ανήκετε κι εσείς στον δικαστικό κλάδο, αν ανήκετε κι αυθαιρετείτε μάλλον ορθώς φοβάστε.

Αρετή Κούγια είπε...

KSYRIZA DESIGN
Επιτέλους,λέτε τα πράγματα όπως τα αισθάνεστε κι ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του,για το τι έλκύει κάποιους συμπαραστάτες σ αυτό το μπλόγκ.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Δηλαδη εμεις που δεν συμφωνουμε μαζι σας ειμαστε οι φασιστες κ Αρετη ετσι;

Αρετή Κούγια είπε...

Δεν αναφερόμουν σε σας κυρία Ματαλλιωτάκη,αλλά στον KSYRIZA DESIGN που νομίζω είναι πέρα πάσης αμφιβολίας τι πρεσβεύει.

Αρετή Κούγια είπε...

Παρόλο που δεν ταυτίζεστε όμως μαζί του μάλλον δεν σας ενοχλεί σε τίποτα.
Αξιοσημείωτο.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Προφανως γιατι μπορει να αποδιδουμε διαφορετικές εξηγησεις στις εννοιες καποιων ΄λεξεων κυρια Κουγια

Αρετή Κούγια είπε...

Δεν αντέχουν τα πουλάκια μας που πήραν τον πούλο από τον Πλεύρη ο οποίος αθωώθηκε πανηγυρικώς. Αυτοί οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ανθέλληνες και υπάλληλοι των Εβραίων μασόνων και σιωνιστών, πανηγύριζαν την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση του Πλεύρη και θεωρούσαν ότι και στο Εφετείο 100% θα είχε την ίδια τύχη. Ειδικά μετά την απόρριψη από τον Άρειο Πάγο της προσφυγής τους κατά της δευτεροβάθμιας αποφάσεως που αθώωνε τον Πλεύρη, έχασαν τα αβγά και τα πασχάλια και έπεσαν στο κενό ξεβράκωτοι μέσα σε ένα αγρό από αγγούρια τα οποία δεν μπορούν μετά από τόσο καιρό να χωνέψουν.

Ενώ εσείς προφανώς δίνετε τη σωστή έννοια στον πούλο που μοίρασε ο Πλεύρης και στους αγρούς με τα αγγούρια όπως λέει εν μέσω πανηγυρισμών ο οπαδός του KSYRIZA DESIGN.
Σας ευχαριστώ και για το μάθημα ευπρέπειας και για τη δικαίωση όσων υποστηρίζουν πολύ χειρότερα απο όσα αναφέρω εγώ στα σχόλια μου.

Αρετή Κούγια είπε...

Και η αναφορά μου στον Καλέντζη δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο απο το γεγονός ότι όποιος υπερασπίζει την Παλαιστινιακή αυτοδιάθεση μπορεί να έχει κίνητρο τη δημοκρατία και την απελευθέρωση των λαών,αλλά κάποιες φορές έχει κίνητρο απλά το μίσος ενάντια στους Εβραίους.

KSYRIZA DESIGN είπε...

Κυρία Αρετή δηλαδή εσάς τι σας ελκύει σε αυτό το blog και τι ακριβώς πρεσβεύετε εσείς; Προφανώς σας έχουν καλομάθει πέρα πάσης αμφιβολίας οι σύντροφοι σας, πως όταν μιλάτε εσείς, αντίλογο δεν μπορείτε να ανέχεστε, έτσι; Πολύ σας νοιάζει βλέπω το μίσος κατά των Εβραίων. Εσείς συμπαθείτε όλους τους ανθρώπους; Όλους τους γείτονες σας; Δεν απεχθάνεστε κανέναν; Ποια είστε; Η αγία Ευλαμπία;

Θα μας πείτε εσείς ποιους θα συμπαθούμε και ποιους όχι; Δεν έχουμε εμείς σαν αυτόνομες ανθρώπινες οντότητες το δικαίωμα να συμπαθούμε και να αντιπαθούμε όποιον γουστάρουμε εμείς; Θα μας επιβάλλετε εσείς τώρα και τον τρόπο διαχείρισης των ανθρώπινων συναισθημάτων; Ποια είστε εσείς, ποια είναι η Κωνσταντοπούλου, ποιος είναι ο Ψαρράς που έχετε τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας και τι ακριβώς πρεσβεύετε όλοι εσείς;

Ποιος με απαγορεύει να είμαι αντισημίτης; Γουστάρω να μη χωνεύω τους εβραιομασόνους και ελεύθερα να λέω τη γνώμη μου. Ποιος θα μου το απαγορεύσει και γιατί;

Ο Ψαρράς και η Κωνσταντοπούλου τι έχουν γράψει και πει όταν βλέπουν να καίγεται η Ελληνική σημαία; Μπράβο στα "παιδιά", τους λένε. Δηλαδή οι Εβραίοι οι οποίοι δεν έμαθαν τίποτα από το ολοκαύτωμα και τον Χίτλερ και φέρονται σήμερα αναλόγως στους Παλαιστινίους γιατί είναι λιγότερο ναζιστές από τους γερμανούς ναζί και γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας για όλα τα εγκλήματα που σήμερα αυτοί διαπράττουν εις βάρος των παλαιστινίων; Ποιος μας απαγορεύει να έχουμε τη γνώμη μας για τον οποιονδήποτε εγκληματία; Οι χαφιέδες γενίτσαροι του Ιού και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές τύπου Κωνσταντοπούλου;

Κυρία μου, σας αρέσει να γίνεστε διαρκώς ρόμπες; Ξέρετε δεν ζούμε στο σιδηρούν παραπέτασμα ούτε στην πρώην Ανατολική Γερμανία όπως νομίζετε. Το τι πρεσβεύω και το τι πρεσβεύετε εσείς όπως και στο ποιο ιστολόγιο λέμε τη γνώμη μας είναι δικαίωμα μου και δικό σας. Επί των χαφιεδίστικων και άκρως φασιστικών και έκνομων συμπεριφορών των γενίτσαρων Ιών και των επαγγελματιών αντιρατσιστών τύπου Κωνσταντοπούλου έχετε να μας πείτε τίποτα;

(ΥΓ) Στους χαφιέδες και τους επαγγελματίες υποκριτές, ομιλούμε πάντοτε ευπρεπώς και έτσι ακριβώς όπως και τους αξίζει.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS είπε...

ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Αρετή Κούγια είπε...

ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS
Απόλυτα κατανοητή η θέση σας.

KSYRIZA DESIGN
Γιαβόλ,ότι πείτε κομαντάτ.

Αρετή Κούγια είπε...

Ξέρετε δεν ζούμε στο σιδηρούν παραπέτασμα ούτε στην πρώην Ανατολική Γερμανία όπως νομίζετε.


Απόστρατος της παλαι ποτέ χωροφυλακής είσαστε

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Δηλαδή οι Εβραίοι οι οποίοι δεν έμαθαν τίποτα από το ολοκαύτωμα και τον Χίτλερ .....φέρονται σήμερα αναλόγως στους Παλαιστινίους γιατί είναι λιγότερο ναζιστές από τους γερμανούς ναζί και γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας για όλα τα εγκλήματα που σήμερα αυτοί διαπράττουν εις βάρος των παλαιστινίων; Ποιος μας απαγορεύει να έχουμε τη γνώμη μας για τον οποιονδήποτε εγκληματία;

Προσωπικα με κανενα πλάσμα τους συμπαντος κοσμου δεν εχω τιποτα...ομως, σ αυτο συγκεκριμενα εχω μια απορια...γιατι αληθεια οι Εβραιοι συνεχιζουν ενα εγκλημα που καποτε εγινε εις βαρος τους ενω κανονικα θα επρεπε να συνετιστουν και να το σταματησουν...
Και γιατι μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων αναφερεται μονο στο ενα και ποτε στο αλλο;
Ειναι πιο πατριωτες ή πιο σωστοι άνθρωποι αυτοι που ρημαξαν την Αθηνα στο θανατο του Γρηγοροπουλου ενω αντιθετα η θανατος του μικρου Αφγανου περασε στο ψιλα;
Και μη μου πειτε πως ειμαι εκτος θεματος....γιατι δεν ειμαι
Αν θελετε μου απαντατε

Αυτο.....εσεις μ

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ειδατε τωρα οτι εσεις προκαλειτε;

Σε καθε περιπτωση βλεπω μονο να σας ενοχλουν οι Ναζιστικες θηριωδιες, οχι οι εβραικες

Αρετή Κούγια είπε...

Δεν είναι λιγότερο ναζιστές οι Ισραηλίνοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπολούμε τους ορίτζιναλ ναζί με νοσταλγία.
Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Απλό και κατανοητό.
Συμμετείχα στις εκδηλώσεις της κ.Μασούρα και πολλών άλλων και στην προβολή για τον μικρό Αφγανό, για μένα κανείς θάνατος δεν περνάει στα ψιλά.
Είδατε μόνη σας γιατί είναι επικίνδυνο και τι κόσμος μαζεύεται.
Καλή σας νύχτα

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ποιος νοσταλγει κ Αρετη;
Κι οσο για το θανατου του μικρου Αφγανου, μη μου πειτε πως ασχοληθηκαν μαζι του οσο στον αλλο
Και δεν μιλω ουτε για εσας ουτε για εμενα
Εγινα κατανοητη υποθετω

Ανώνυμος είπε...

Μαριάννα,
Διαισθάνομαι ότι έγινε διπλή κατάληψη στο μπλογκ. Από τη μια οι ορίτζιναλ ναζιστές και από την άλλη οι εκκολαπτόμενοι κολαούζοι των εβραίων.

κατά πως λέμε δύο γάιδαροι .. σε ξένον αχυρώνα..

ή κάνω λάθος ?

Ανώνυμος είπε...

Μαριάννα,
Διαισθάνομαι ότι έγινε διπλή κατάληψη στο μπλογκ. Από τη μια οι ορίτζιναλ ναζιστές και από την άλλη οι εκκολαπτόμενοι κολαούζοι των εβραίων.

κατά πως λέμε δύο γάιδαροι .. σε ξένον αχυρώνα..

ή κάνω λάθος ?

Thalassenia είπε...

Αγαπητή marianaonice

Ήρθα και έμεινα να διαβάζω το ιστολόγιό σου γι αυτά που καταλάβαινα από τα γραφόμενα.
Την ευαισθησία και την ανθρωπιά σου.
Απολογίες δεν χρειάζονται.
Λέω να συνεχίσω γιατί μου αρέσεις.
Τώρα ακόμα πιο πολύ.
Κι επειδή φαντάζομαι παρακολουθούν που @πας και @ποιος σου γράφει, ας έρθουν να τους @φιλέψω;))))
Δεν ντρέπονται...

Φιλιά θαλασσένια.

KSYRIZA DESIGN είπε...

Κυρία Αρετή από που προκύπτει η νοσταλγία στους ορίτζιναλ ναζί; Η καραμέλα έχει λιώσει πια.
Μα επιτέλους λίγη τσίπα δεν έχετε; Εσείς καταλάβατε πως νοσταλγούμε τον Χίτλερ επειδή αθωώθηκε πανηγυρικά ο Πλεύρης; Εσείς ποιον νοσταλγείτε με τη στοχοποίηση και παράνομο διασυρμό και χαφιεδισμό εις βάρος μίας blogger που κατά τη γνώμη σας δεν μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη της για τον οποιονδήποτε εγκληματία είτε είναι δικαστής είτε αστροναύτης; Τον Πολ Ποτ ή τον Στάλιν;

Ο δικαστής (αν είναι τέτοια) δεν μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του όπου γουστάρει αλλά μπορεί να τη λέει μία δικηγόρος ή ένας δημοσιογράφος; Γράφει πουθενά κάνας νόμος ότι απαγορεύεται οι δικαστές να εκφράζονται ελεύθερα ενώ επιτρέπεται σε όλους τους άλλους; Δικαστής και δικηγόρος εξάλλου δεν είναι ισότιμοι παράγοντες στη λειτουργία της δικαιοσύνης; Γιατί οι δικηγόροι μπορούν να θέτουν τον εαυτό τους ως υποψήφιοι σε πολιτικές εκλογές χωρίς να παραιτηθούν πρώτα ενώ αυτό δεν ισχύει στους δικαστές; Ποιος ηλίθιος έγραψε αυτό το κώλυμα στο Σύνταγμα; Εάν είναι απρεπές και ανήθικο ένας δικαστής να εκφράζει πολιτικές απόψεις όπου γουστάρει έξω από τα δικαστήρια, το ίδιο απρεπές και ανήθικο πρέπει να είναι και ένας δικηγόρος να εκφράζει πολιτικές απόψεις επίσης μέσα ή έξω από τα δικαστήρια και το ίδιο και για τους δημοσιογράφους που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητοι για να θεωρούνται πειστικοί και έγκριτοι και όχι φερέφωνα κέντρων εξουσίας και δη περίεργων.

Να αποφασίσετε λοιπόν τι θέλετε από τη ζωή σας. Δεν μπορεί και έτσι και γιουβέτσι. Μη τα θέλετε όλα δικά σας.

Και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ που βλέπετε. Τι σημαίνει το "βλέπετε ποιος κόσμος μαζεύεται"; Τι κόσμος είμαστε εμείς και τι εσείς δηλαδή; Προς τι αυτή η αλαζονεία και γιατί είμαι εγώ ο επικίνδυνος και όχι εσείς οι του Πολ Ποτ και του Στάλιν; Περισσότερους σκότωσαν αυτοί από τον Χίτλερ εξάλλου. Διαβάστε την ιστορία να το διαπιστώσετε. Εξάλλου οι ναζί δεν ήταν μόνο γερμανοί, ήταν και ρώσοι. Μαζί και ταυτόχρονα εισέβαλαν στην Πολωνία το 1939 τιρώντας το σύμφωνο Ρίμπεντροπ Μολότοφ που υπέγραψαν και οι δύο. Επειδή αθέτησαν τη συμφωνία οι γερμανοί και ξεκίνησαν την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα αργότερα κατά της ΕΣΣΔ οι σοβιετικοί δεν υπήρξαν επίσης ναζί;

Τα αστεία τελείωσαν κυρία Αρετή μου. Πλέον μέσω του διαδικτύου μπορεί ο κόσμος να διαβάζει την αλήθεια και να την ψάχνει. Τελείωσε η μασημένη τροφή. Αυτό που υπερασπιζόμαστε είναι η ελευθερία της γνώμης για όλους και όχι μόνο για εσάς όπως σας είχαν μάθει μέχρι σήμερα λανθασμένα. Το ποιος είναι επικίνδυνος και ποιος όχι, δεν θα το κρίνετε εσείς αλλά μόνο οι πράξεις των καθενός από εμάς. Τις βόμβες σήμερα, και εδώ και δεκαετίες, δεν τις βάζουν οι ακροδεξιοί νοσταλγοί του Χίτλερ όπως τους αποκαλείτε, αλλά οι ακροαριστεροί και αυτοί που τους υποστηρίζουν, κάτι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή και της ευρύτερης αριστεράς κοινοβουλευτικής και μη. Ας κοιτάξει λοιπόν ο Ψαρράς και η Κωνσταντοπούλου να μας πει ποιοι έκαψαν με μολότοφ τους τρεις αθώους και το αγέννητο μωρό στην Μαρφίν, ποιος διαμέλισε τον 15χρονο Αφγανό με βόμβα, ποιοι κρύβονται πίσω από τα αντάρτικα πόλεων που διασύρουν διεθνώς την χώρα μας και μετά ελάτε ξανά να μας πείτε ποιοι μαζεύονται εδώ μέσα, ποιοι είναι οι επικίνδυνοι και ποιοι όχι.

Σπασίμπα και χέστα λα βικτώρια σιέμπρε.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί τσακώνεστε για τους Εβραίους; Οι Εβραίοι, στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήταν θύματα του Χίτλερ. Είναι γεγονός ότι υπέφεραν. Κατόπιν, τα θύματα μετατράπηκαν σε θύτες και καταπάτησαν τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού. Επίσης, γεγονός είναι ότι εάν διαβάσει κανείς τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" θα διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα σχέδιο εξόντωσης των χριστιανικών πληθυσμών. Για να μη μιλήσω για τη Μασονική Στοά και τα εβραϊκά λόμπι. Συνεπώς, ως αντικειμενικός παρατηρητής των γεγονότων, το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν τα βάζουμε με τους λαούς αλλά με τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ των ηγετών που θυσιάζουν στο βωμό των συμφερόντων τους ανθρώπινο αίμα. Χίτλερ, Νετανάχιου και λοιποί καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία: στους ρατσιστοφασίστες.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

http://digitalshipgr.blogspot.com/2010/08/blog-post_8116.html

Ανώνυμος είπε...

Σε ό,τι αφορά στον Πλεύρη, πάλι αντικειμενικοί πρέπει να είμαστε. Έχετε ακούσει τη φράση "Διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπίζομαι το δικαίωμά σου να το λες"; Δε μας αφορά τι λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εάν κάποιος δε θέλει να διαβάσει τα κείμενά του, ας μην τα αγοράσει!Τόσο απλά.Όμως δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε την ελευθερία της έκφρασης. Υποτίθεται ότι ζούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος που δεν καίει τα βιβλία σε πλατείες όπως έκαναν μερικοί-μερικοί στο παρελθόν. Το ζήτημα λοιπόν είναι οι πράξεις, όχι οι σκέψεις. Εάν πεις "κάτω οι φασίστες" αυτό τι σημαίνει; Ότι χτύπησες ένα φασίστα; Εάν πεις κάτω οι δεξιοί/κεντρώοι/αριστεροί τι είσαι, δολοφόνος τους; Τότε να ποινικοποιήσουμε και τη σκέψη ή την έκφραση και ας πάμε όλοι φυλακή γιατί εκεί ανήκουμε αφού ουδείς τέλειος.

Αρετή Κούγια είπε...

Κυρία Ματαλλιωτάκη αυτός ο... άλλος που λέτε είναι προφανώς ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.
Το γεγονός ότι ο θάνατος του Γρηγορόπουλου έγινε σημείο αναφοράς στην ελληνική κοινωνία, είναι ένα ζήτημα αφενός σύνθετο κι αφετέρου ως προς την έκταση του αυθόρμητο κατάπλειοψηφία.
Κανείς δεν είπε ότι το ισραηλινό κράτος δεν έχει διαπράξει εγκλήματα,το γεγονός αυτό όπως είναι λογικό λειτουργεί και καλά κάνει υπέρ των Παλαιστινίων,δεν μπορεί να αθωώνει τους ναζί άμεσα όπως επιθυμούν οι νοσταλγοί τους ή έμμεσα με συμψηφισμούς.
Απορώ για τα λίνκ που παραθέτετε,δεν υπάρχει λόγος,ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι το Ισραήλ δεν χρησιμοποιεί βία πραγματοποιώντας εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων αμάχων.
Ξέρετε πολύ καλά τι ισχυρίζομαι,το αναφέρω και σ αυτό το σχόλιο και η επιμονή σας παρά τη δεδομένη ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε δημιουργεί μόνο ερωτηματικά για τα κίνητρα σας.
Για ναζί τύπου KSYRIZA DESIGN δεν έχω να πω κάτι πέρα απο το γεγονός ότι οι απόψεις τους εδώ μέσα δεν σας ενοχλούν ακόμη κι αν δεν τις ασπάζεστε κι αυτό με τη σειρά του κάτι σημαίνει φυσικά.

marianaonice είπε...

@Ψυχούλα μου
Χαμογελώ... να είσαι σίγουρη,
και περιμένω τα Χριστούγεννα για να πάρω ανάσες...
Φιλιά!
:))

@Ρίκη μου
Αυτό κάνω φιλενάδα μου!
Προχωρώ μόνο μ' αυτούς τους οδηγούς!


@Αρετή Κούγια
Όχι δεν είμαι δικαστής!
Νομίζετε ότι ένας δικαστής θα άφηνε ίχνη πίσω του για να τον βρουν οι διώκτες του?
Αλλά και εσείς δεν είστε ανακριτής για να συλλέγετε στοιχεία ενός χρήστη από ένα προσωπικό ημερολόγιο, προσπαθώντας να τον ταυτίσετε με κάποιον, που εσείς θέλετε και μάλιστα χωρίς άρση του απορρήτου του, γιατί τότε παρανομείτε και εκτίθεστε... Ενημερωθείτε λίγο για τη νομοθεσία μας, δεν βλάπτει.

marianaonice είπε...

@Ρίκη μου
φοβάμαι ότι ματαιοπονείς...
Κάποιοι βάλθηκαν να μας πείσουν ότι είμαστε αυτοί που δεν είμαστε...
:))

@Αρετή Κούγια
Για ένα θα συμφωνήσω μαζί σας.
Ότι καμιά φορά στην παρορμητικότητά μας και εκφραζόμενοι χωρίς έλεγχο, μπορεί ν' ανοίξουμε την κερκόπορτα για να μας βάλουν φίμωτρο οι δήθεν υπερασπιστές της "δημοκρατίας" μας! Αυτό παρολίγο να συμβεί και με μένα με τα, όντως, ακραία τότε σχόλιά μου, όπως και στην ανάρτησή μου έχω πει, ήδη.
Θα σας πω όμως κάτι: παρότι είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα, πολλές φορές έχω πει τη φράση "οι Έλληνες είναι λαμόγια και έμαθαν στη διαφθορά", αλλά κανείς δεν θίχτηκε από αυτό και κανείς δεν με κατηγόρησε για ρατσισμό.
Φράσεις είναι, απλές κα Κούγια, χωρίς να κυριολεκτούμε πάντα!
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν που είναι το πρόβλημά σας και με τιμήσατε με τόσες πολλές @επισκέψεις απόψε?

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Το θέμα της αντιδικίας δικηγόρου και δικαστή δεν μας αφορά!

@KSYRIZA DESIGN
Κανονικά θα έπρεπε να σβήσω το σχόλιό σας γιατί ξέφυγε από τα όρια της ευπρέπειας, κάτι που δεν θάθελα να συμβαίνει εδώ @μέσα.
Όμως επειδή έχω μάθει να κάνω διάλογο χωρίς να φοβάμαι κανέναν, σας απαντώ.
Κακώς ανοίξαμε θέμα εδώ για το τι είναι οι Εβραίοι και τι οι Πλεύρηδες. Το θέμα της ανάρτησης δεν ήταν αυτό. Όποια σχόλια έγιναν για τους Εβραίους από εμένα έγιναν πριν δύο χρόνια στη διάρκεια της σφαγής του Παλαιστινιακού Λαού.
Τώρα αγαπητέ @φίλε εδώ πέρα ο καθένας μας ξέρει τι είναι και τι πιστεύει ως σωστό ή λάθος.
Δεν μπορεί κανείς να μας επιβάλλει να δηλώσουμε ότι είμαστε αυτό που αυτός θέλει να είμαστε ντε και καλά γιατί έτσι τον βολεύει!
Ευχαριστώ που είστε στο πλευρό μου, anyway, αλλά τα καταφέρνω και ...μόνη μου...
Όσο για την αντιδικία της δικαστή με τη δικηγόρο Ζ.Κ. το θέμα αυτό δεν αφορά το παρόν μπλογκ! Το έχω ήδη αναρτήσει στην προμετωπίδα μας.
Νάστε καλά!
:)))

@Αρετή Κούγια
Σας αρέσει να κάνετε τον ανακριτή...
μήπως κι εσείς είστε δικαστής?
:)))))

marianaonice είπε...

@ΕΝΩΜΕΝΟΙ BLOGGERS
Πολύ σωστά το θέτετε το θέμα και σας ευχαριστούμε!!
Αυτό αφορά όλους μας!!
:))

@Ρίκη μου
σ' ευχαριστώ καλή μου που μπήκες στη μάχη σήμερα για να αποδείξεις κι εσύ ότι εγώ δεν είμαι ...ελέφαντας!
Μη κουράζεσαι όμως, νομίζω ότι οι καλοπροαίρετοι κριτές έχουν ήδη καταλάβει, οι άλλοι δεν πρόκειται ποτέ γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν!

@Αρετή Κούγια
"Δεν είναι λιγότερο ναζιστές οι Ισραηλίνοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπολούμε τους ορίτζιναλ ναζί με νοσταλγία.
Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ"
Συμφωνούμε απόλυτααα!!

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Όπως το λες!
δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα...
και φυσικά για το "γάϊδαροι" δεν κυριολεκτούμε, για να μην παρεξηγηθούμε πάλι...
:))

@Thalassenia μου
Επιτέλους λίγη θαλασσινή αύρα εδώ μέσα... και πόσο την είχα ανάγκη!
Κι εσύ μ' αρέσεις κι ας έχω χαθεί λίγο από το @στέκι σου τον τελευταίο καιρό. Θα βρούμε πάλι τη σειρά μας...
Ελπίζω να έχεις κάνει προμήθειες γιατί μάλλον θα έχεις πολλές @επισκέψεις!
Φιλιά γλυκειά μου!!

@ KSYRIZA DESIGN
Αυτό είναι ένα θέμα μας!
Η στοχοποίηση και ο παράνομος διασυρμός ενός ανθρώπου και η ταύτισή του με στοιχεία κάποιου που βολεύει κάποιους!!
Τώρα για το αν ο Ψ. και η Κ. έκαψαν με μολότοφ τρεις αθώους, νομίζω ότι είστε εκτός εαυτού!
Αυτά δεν λέγονται και δεν είστε εσείς αρμόδιος να αποδώσετε ευθύνες και να πείτε ποιοί κρύβονται ή δεν κρύβονται πίσω από ένα γεγονός!
Σας παρακαλώ πολύ... δεν θάθελα να επαναληφθεί!

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε 11.36 μ.μ.
Ξαναλέω ότι εδώ σ' αυτό το ποστ δεν είναι αυτό το θέμα μας...
:))

@Ρίκη μου
είναι γνωστά αυτά...
:))

@Ανώνυμε 11.42 μ.μ.
Ο Βολταίρος είπε: "Δεν συμφωνώ με τις ιδέες σου. Είμαι όμως έτοιμος να πεθάνω για να μπορείς εσύ να τις υποστηρίζεις".
Εμείς όλοι οι δημοκράτες είμαστε άραγε έτοιμοι γι΄ αυτό;;
Αυτός ήταν και ο προβληματισμός μου στο πρώτο ποστάκι μου αυτού του μπλογκ...

marianaonice είπε...

Θα μου επιτρέψετε να βάλω έλεγχο σχολίων, για απόψε, μη τυχόν το πρωί βρω εδώ μεσα κάποιους να έχουν @σφαχθεί...
χαχαχα!!!

Στις προηγούμενες αναρτήσεις μου έχω σχόλια αναπάντητα το ξέρω.
Θα απαντηθούν όλα, μονο θέλω λίγο χρόνο...
:))

Αρετή Κούγια είπε...

Και δικαστής είσαι και σχόλια σβήνεις

Maria Tzirita είπε...

Αγαπημένη μου Μαριάννα,
Βλέπω τελικά πως ήθελες δεν ήθελες (που δεν ήθελες), έγινες μια φίρμα της μπλογκόσφαιρας! Βρε τι σου'μελε να πάθεις κι εσένα κοριτσάκι μου... Κι άντε τώρα ν'αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας! Μη μου πεις όμως ότι δεν έχει και την πλάκα του,ε; Σημαίνοντα πρόσωπα (λέμε τώρα) επισκέπτονται το μπλογκ σου, αφήνουν σχόλια, αντιπαραθέσεις, διαξιφισμούς...ούτε σε ζωντανή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου τόση ίντριγκα! Ναι, καταλαβαίνω ότι έχει πλάκα, αλλά καταλαβαίνω επίσης πως σε κούρασε. Κάνε λίγο υπομονή, μείνε έξω από αυτά, άστους να τα βρουν μόνοι τους δικαστές και μη κι άμα σε φτάσουν και στο μη περαιτέρω, κλείσε αυτό το μπλογκ και φτιάξε ένα άλλο να τα λέμε όπως παλιά, χωρίς λογοκρισία. Και κανόνισε να βγούμε να γλεντήσουμε ένα βραδάκι γιατί μια ζωή την έχουμε κι όλα τ'άλλα είναι ψιλά γράμματα αγάπη μου....
Σε γλυκοφιλώ!
Υ.Γ. Ρίκη φιλενάδα και ομότεχνη, δεν παίζεσαι! Γι αυτό σ'αγαπάω και σε πάω τόσο!

Ανώνυμος είπε...

Μαριάννα,

Δεν με εκπληττει καθόλου το μένος των "αντιμαχομένων"..

Ας γνωρίζουν όμως ότι στην ουσία βρίσκονται στην ΙΔΙΑ ΟΧΘΗ.. ή προαλλοίφεται το έδαφος για να συμπορευθούν κάποτε και η κ. Κούγια και οι "πολέμιοί" της.

Για μας τους σκεπτόμενους (?) αναγνώστες των αναρτήσεών σου δεν πρέπει να διαφεύγει η ουσία της πολιτικής και του κοινωνικού προβληματισμού. Και όσο βάρβαρη είναι η πολιτική του Ισραήλ και των εδώ υποστηρικτών της άλλο τόσο βάρβαρη είναι η πολιτική των νεοναζί που με σθένος υποστηρίζουν κάθε μνημόνιο και υποτέλεια. Και μην ξεχνάμε ότι η Γερμανοί και οι Εβραίοι (σιωνιστές) τα έχουν βρεί από χρόνια τώρα και αποτελειώνουν με τους διάφορους πολέμους των, κάθε λαό που είναι αντίθετος στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

Για δε τους όψιμους "φίλους" του μπλογκ έχω να πώ τούτο: Οι νεοναζί της Αθήνας, οι Χρυσαυγίτες και άλλοι είναι αυτοί που καθημερινά συνδράμουν τις δυνάμεις καταστολής κατά του λαού μας που αντιστέκεται στο κάθε είδους μνημόνιο.

spyros1000 είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

υία ούια

Οι ιαές εν έου ιόεα ιαιώαα αό ου οίε όως οούν α άου άιο ωί ιαιή ήεο.

Λογοκρίθικαν τα σύμφωνα.

Epikairos Politis είπε...

Κα Αρετή Κούγια εδώ δεν είναι δικαστήριο, και καλά θα κάνετε αν έχετε το θάρος και τα "κότσια" να πάτε να καταθέσετε μύνηση σε όποιον εισαγγελέα "συνάδερφό" σας ή ότι άλλο αντιπροσωπεύεται εν τέλει για τις τόσο "σίγουρες" απόψεις σας για το ποιά είναι ή marianaonice.

Προς τι λοιπόν η "δήθεν" ανώτερή σας κρίση, από όλους εμάς τους υπόλοιπους που πιστεύουμε σε κάποια αδικία μεταξύ δύο κρατών και ενισχύουμε αυθόρμητα το αίσθημα "δικαίου" με εκφράσεις αγανάκτησης ?
Είδατε πουθενά να λέει εδώ μέσα "κίνημα εναντίων των αντιναζιστών" ???
Μας ξέρετε και από χτες?
Να γνωριστούμε βρε αδερφέ, για να δούμε και εμείς πιά "μάσκα" φοράτε εσείς...
Και κλείνω με την ερώτηση που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας κοιτώντας τον καθρέφτη και να μας βεβαιώσετε αν είσασταν τόσο "ακίνδυνη" κατά τις απόψεις σας, ώστε ποτέ στην ζωή σας δεν παρεκτραπήκατε "εκφραστικά" και ότι ποτέ δεν αντιδράσατε σε βίεες καταστάσεις "έντονα" και "αυθόρμητα"?
Ό άνθρωπος δεν είναι, δεν ήταν, και δεν θα γίνει ποτέ τέλειο όν γιατί είναι δεμένος με τα πρωτόγονα ένστικά του.
Κάπου-κάπου λοιπόν αυτό δεν μπορεί να καταπιεστεί από την "πολιτισμένη" παιδεία μας και εκφράζεται με αντίστοιχες "άδικες-εκφράσεις" προς τον όποιο κοινωνικό θύτη του.
Αν εσείς είσαστε η εξαίρεση του ανθρώπινου είδους "υποκλίνομαι".
Αλλά κοιταχτείτε καλού-κακού ξανά στον καθρέφτη, προτού σας προτείνω για το Νόμπελ του "απόλυτα" νομοταγή πολίτη.
Να χαρώ εγώ μία ηθικολόγος που δεν θα τολμούσε ποτέ να πεί "φασίστες" τους ισραηλινούς εάν της σκοτώνανε όλη την οικογένεια.
Εκεί να σας δω πόση αντοχή θα έχετε να φερθείτε "κόσμια".
Και ναι, εγώ δεν έχω τέτοιες αντοχές "κοσμιότητας" και μπορώ και "νιώθω" και "ταυτίζομαι" με τις εικόνες νεκρών άμαχων εκείνη την στιγμή και ξαναγίνομαι "κόσμιος" πολίτης σαν και εσάς όταν πρώτα όμως εκτονωθώ τουλάχιστον εκφραστικά.
Το λένε και οι γιατροί...εκτονωθείτε εκφραστικά κάνει καλό στην υγεία.
Μήπως να ακούγατε και εσείς τον γιατρό σας κα Αρετή ?

des είπε...

κυρία μου,
μήπως είστε καλή γυναίκα και τίμια επαγγελματίας και κάποιοι βαλθήκανε να σας εκθέσουνε;
γιατί εγω που δεν σας ξέρω αλλά κυκλοφορώ χρόνια στον χώρο του μπλόγκιγκ, κρίνω οτι φαίνεστε πολύ ειλικρινείς, τρυφερή και καλή γυναίκα. και σιγά τώρα μην κωλόσετε που δουλευετε για το υπουργείο δικαιοσύνης και σας αρέσει να γράφετε τις σκέψεις σας στο ίντερνετ... (πολύ αμερικανάκια πάνε να γίνουνε όλοι στην ελλάδα, "σού" ο ένας στον άλλον δηλαδή...) εγω που είμαι δημοσιογράφος και πληρωνομαι απο κανάλι,και μάλιστα στην επαρχεία, να δείτε τι εχω τραβήξει όταν πρωτόκανα μπλόγκ. είχε βγεί η βρόμα οτι θέλω λέει να καρφώνω τους .. παράμονους. α, ρε αθάνατη ελληνική επαρχεία (που βρίσκεσαι παντού!)

Μάρκος είπε...

Κυρία Κούγια, το επώνυμό σας είναι ύποπτο. Να σας ταυτίσω με τον Αλέξη Κούγια; Θα ήταν αυθαίρετο, έτσι δεν είναι;
Μάλλον έχετε κάποια ψύχωση με τους δικαστές. Προφανώς, ακόμη και να ήταν δικαστής, δεν έχει το δικαίωμα κατά την νεοταξίτικη νοοτροπία σας, να έχει άποψη και να την εκφράζει, έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Αρετή Κούγια
μαλλον δεν εχετε μαθει απο δημοκρατια
δυστυχως τα λασπολουτρα ειναι ιαματικα σε εσας σε κωλοφυλαδες γκεμπελιστικης νοοτροπιας χωρις αντιλογο

NdN είπε...

Μαριάννα καλησπέρα,

Ολοι μας έχουμε γράψει σχόλια σε στιγμές μεγάλης έντασης οπότε δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη για τίποτα. Από εκεί και πέρα είναι παράλογο μία εφημερίδα να βγάζει ονοματεπώνυμο κάποιου ειδικά αν είναι ψευδές. Είναι φανερό ότι υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από τη δημοσίευση.

Λες ότι δεν είσαι αυτή που αναφέρει το αρθρο και εκεί τελειώνει η ιστορία. Θα ήταν εντελώς παράλογο κάποιος να αρνείται τον εαυτό του.

Συνέχισε να γραφεις όπως όλα αυτά τα χρόνια που σε διαβάζουμε. Οποιοι δε θέλουν δε θα έρχονται. Η προσέλευση στα blogs είναι προαιρετική.

BUTTERFLY είπε...

@ρικη
Καλημερα Ρικακι, πολυ σωστα τα ειπες, ευγε!

@αρετη κουγια
Κα Κουγια, εκτιθεστε με την τοση επιμονη σας! Αν ειναι δικαστης και αν σβηνει σχολια, καλα κανει! Οποιος δεν θελει δεν μπαινει να διαβασει και να σχολιασει! Τα τοσο απλα, γιατι τα κανουμε δυσκολα; Προσωπικο ημερολογιο ειναι το μπλογκ, αν καποιος δεν συμφωνει με οσα γραφονται σε ενα ιστολογιο, απλα παυει να το επισκεπτεται, ακριβως οπως παυει να βλεπει μια εκπομπη στην τηλεοραση που δεν του αρεσει πια. Αλοιμονο, αν πιστεψουμε οτι ο καθενας μας που διατηρει ενα ιστολογιο εχει τοση δυναμη που μπορει με τις αποψεις του να επηρεασει τοσο την κοινη γνωμη, ωστε να γινει επικινδυνος, οπως παραπανω αναφερετε! Σε αυτην την περιπτωση, το επικινδυνο δεν ειναι οι αποψεις που εκφερονται, αλλα η προσπαθεια φιμωσης τους, η προσπαθεια καταστολης των ελευθεριων μας, μεσα απο την ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαπομπευση! Καλυτερα να σταθειτε σε αυτο.
Η εμμονη σας με το ποια ειναι και τι πρεσβευει η διαχειριστρια κατανταει πια υποπτη...

@μαριανα
Και πολυ ασχοληθηκες και πολλα ειπες και σε κανενα δεν χρειαζεται να δικαιολογηθεις! Αρκετα πια με αυτο το θεμα, εχεις τη ζωη σου και τις αποψεις σου και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να τις εκφραζεις χωρις να στοχοποιεισαι για αυτες και χωρις να χρειαζεται να απολογηθεις! Ελεος πια! Λες και ειπες ¨παμε παιδια να παρουμε τα οπλα να σφαξουμε ολους τους Εβραιους"!...
Η ολη κατασταση, αν δεν ηταν επικινδυνη στα πλαισια της προσπαθειας περιορισμου και φιμωσης που εδω και καιρο πραγματοποιειται, θα ηταν απλα για γελια!

Epikairos Politis είπε...

Καλημέρα Μαριάνα!
Έγραψα ένα μεγάλο σχόλιο μετά το
Ο/Η Αρετή Κούγια είπε...

Και δικαστής είσαι και σχόλια σβήνεις
14 Δεκεμβρίου 2010 3:18 π.μ.

Πιστεύω πως έπρεπε να αναρτήσεις το σχόλιο μου για την Κυρία Αρετή.
Άλλωστε επιχειρηματολογώ και δεν βρίζω.
Αν θες το βάζεις...
Καλημέρα και καλή δύναμη.

Στοππάκιος είπε...

Οι Έλληνες δικαστές έχουν υποχρέωση να κινούνται αυτεπάγγελτα εναντίον όλων των μπλογκς που υποκινούν το μίσος απέναντι σε έναν λαό. Μ' αυτό ασχολήθηκα εδώ http://esofrenon.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html όπου θα βρείτε και την παραπομπή στον elawyer απ' όπου άντλησα τις πληροφορίες. Το πρόβλημα με σένα, Μαριάννα, είναι ότι δεν ξεκαθάρισες ότι μιλάς για συγκεκριμένους Ισραηλινούς και όχι συλλήβδην για το λαό του Ισραήλ, ότι καταγγέλλεις συγκεκριμένα την εξωτερική πολιτική αυτού του κράτους ή το ισραηλινό λόμπι των Η.Π.Α -πράγματα αντικειμενικά και μετρήσιμα- αλλά χρησιμοποίησες εκφράσεις του τύπου "σιωνιστές" και δεν ξερω γω, που δαιμονοποιούν έναν ολόκληρο λαό και παρακινούν σε εκδηλώσεις μίσους εναντίον του. Και ο Χίτλερ την ίδια τακτική ακολούθησε!!!

Μικρές ανάσες είπε...

Βρίσκω αδιανόητο να υποχρεώνεται κάποιος να αιτιολογήσει τις απόψεις του και τις πεποιθήσεις του, όποιες και αν είναι αυτές.

Σε μια εποχή ελεύθερου λόγου, υπάρχει και ο ελεύθερος αντίλογος και το κυριότερο η επιλογή να μην ασχοληθείς.

Είναι όπως στην τηλεόραση, αν δε σου αρέσει ένα πρόγραμμα, άλλαξε το κανάλι, μη γκρινιάζεις για την κατάντια των εκπομπών...

Έλεος πια!!!

Unknown είπε...

Καλημερα.
Συμφωνω με τον ΛΥΚΟ σταματα να απαντας μιαζει με απολογια και δεν σου αξιζει.
Την εν λογω ΑΡΕΤΗ μη την διαγραψεις παρακαλω σε μας φυιαχνει την ημερα.

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Σου εύχομαι
Χριστου-γεννα την κάθε μέρα σου.

http://ligery.pblogs.gr/2010/12/syntaxidiwth-esy-lathrepibath-stoneiro.html

marianaonice είπε...

@Αρετή Κούγια
Ούτε δικαστής είμαι ούτε σχόλια σβήνω, όπως βλέπεις...
Αντε πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σ' άλλη @παραλία να ψάξεις ταυτότητες που δεν υπάρχουν!!

Unknown είπε...

Καλα φιλεναδα, το δικο μου το σχολιο γιατι το 'εσβησες'.;;;;;
Μη και πηραξει την ΑΡΕΤΗ;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑ.
Ειλικρινα ειχα αφησει σχολιο και δεν το βλεπω ,κατι θα εγινε.

marianaonice είπε...

@Μαρία Τζιρίτα
Αχ αγαπημένη μου Μαρία,είδες το μικρό μπλογκάκι μου τι διάσημο που έγινε??
Και τι? για σχόλια που έγραψα πριν δύο χρόνιααα!!
Τι να πω? Ίντριγκες δεν θα πει τίποτε... ωραίο θέμα για βιβλίο, τι λες? χαχαχαα!!
Βεβαίως και θα βγούμε να γλεντήσουμε, δεν το συζητώ!!!
Φιλιά!!

@Ανώνυμε
Το είπα και παραπάνω: Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!! Και δεν κυριολεκτώ πάλι για το γάϊδαροι μη τυχόν και μου την πέσει κανείς και πει ότι τον είπα γάϊδαρο!! χαχαχα!!'άσε που τα αγαπώ τα καημένα τα τετράποδα!

@spyros1000
Τι να πω Σπύρο μου?
Η δικαστής θα ξέρει υποθέτω.
Κατ' αρχάς δεν ξέρω που είδαν οποιοδήποτε επάγγελμα εδώ μέσα?

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Δεν καταλαβαίνω τις χωρίς σύμφωνα λέξεις σου...
δεν τις σβήνω, ίσως κάποιος άλλος τις καταλάβει...
:))

@Επίκαιρε Πολίτη
Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να εξηγήσετε πράγματα που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει...

@Despina
Καλώς ήλθατε!
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το μπλογκάκι μου αυτό...
αυτό που εσείς είδατε ότι είμαι ειλικρινής, τρυφερή και καλή γυναίκα, βλέπουν ίσως και οι αναγνώστες μου, γι'αυτό και συχνάζουν εδώ... οι άλλοι ας πάνε σ' άλλη @γειτονιά.

marianaonice είπε...

@Μάρκο
Καλώς ήλθατε κι εσείς!
Μη πέφτετε στο ίδιο ατόπημα και μη ταυτίζετε ανθρώπους από μόνα τα στοιχεία του διαδικτυακού τους προφίλ!
Πρέπει να ξέρετε ότι όλα στο διαδίκτυο είναι εικονικά και τίποτε δεν ανταποκρίνεται πολλές φορές στην πραγματικότητα, γι' αυτούς που θέλουν να @κυκλοφορούν με ψευδώνυμο.

@Ανώνυμε
Η Αρετή Κούγια επιτελεί το ρόλο της... Μη τα βάζετε μαζί της! Ο λόγος και ο αντίλογος ανήκει στους όψιμους "δημοκράτες" που ξέρουν να κακαρίζουν το "δημοκρατικό αυγό" τους, όχι σε ...μας τους αφανείς και άσημους ιστολόγους!

@NdN
Νίκο μου!
Λες: είναι παράλογο μία εφημερίδα να βγάζει ονοματεπώνυμο κάποιου ειδικά αν είναι ψευδές και συμπληρώνω εγώ "και μάλιστα αν δεν έχει κριθεί η αλήθεια του από κάποιο δικαστήριο, με αμετάκλητη απόφαση", όπως θέλει ο νόμος!
Δεν έχω κάτι άλλο να πω...
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και φυσικά εμείς θα συνεχίσουμε να τα λέμε...
Ήρθες από Λονδίνο για γιορτές?
Με το καλό εύχομαι.
:))

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

......δεν μπορεί να αθωώνει τους ναζί άμεσα όπως επιθυμούν οι νοσταλγοί τους ή έμμεσα με συμψηφισμούς.......


Να τους αθωώνει;;;;;; Ποιος ζήτησε την αθωωση τους.......
Προφανως αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου κ. Αρετη.....

Οποτε τι να εξηγω πάλι....οσο για τα ερωτηματικα σας.....τα αγνοω

marianaonice είπε...

@ BUTTERFLY
Γλυκειά Χριστίνα μου
Πάντα παρούσα στην @παρεούλα μας...
Σ' αυτό τον κόσμο τον "αγγελικά" πλασμένο φαίνεται ότι πιάσανε το δικό μου μπλογκάκι για ...άκρως επικίνδυνο!! και για σχόλια που γράφτηκαν πριν δύο χρόνια... τι να πω?
κι εγώ απορώ!

@Επικαιρε Πολίτη
Συγνώμη, είχα βάλει έλεγχο σχολίων, για ευνόητους λόγους, και ξέχασα να τα δω και να τα δημοσιεύσω... είμαι και λίγο ψιλοάσχετη μ' αυτό, γιατί μέχρι τώρα τα πάντα δημοσιεύονταν ελεύθερα εδώ μέσα...
Φαίνεται ότι αλλάξαν οι καιροί...

@Στοππάκιε
Αν νομίζεις ότι το δικό μου μπλογκ υποκινεί το μίσος ενάντια στο λαό των Εβραίων, τότε ας με πιάσουν οι έλληνες δικαστές. Εγώ νομίζω ότι το ξεκαθάρισα ότι δεν μιλώ για το λαό του Ισραήλ συλλήβδην σε πάρα πολλές αναφορές μου και σχόλιά μου!
Κι αν κάπου δεν έγινε αυτό εντελώς ξεκάθαρο, τότε ζητώ συγνώμη, ήταν καθαρά φραστικό λάθος μου, σε στιγμές οργής και θλίψης! Μακριά από μένα κάθε ισοπέδωση και γενικός αφορισμός για οτιδήποτε!
Υπάρχουν φασίστες σε όλους τους λαούς του κόσμου όπως υπάρχουν και δημοκράτες. Γιατί θα εξαιρούσα τον Εβραϊκό λαό? τα σχόλια που ενδεικτικά ανέφερα στην ανάρτησή μου το ξεκαθαρίζουν αυτό, Στοππάκιε κι οι καλοπροαίρετοι "κριτές" το βλέπουν.

marianaonice είπε...

@Μικρές ανάσες
Καλώς την!
Σε μια εποχή ελεύθερου λόγου, υπάρχει και ο ελεύθερος αντίλογος..
Είμαστε άραγε σε εποχή ελεύθερου λόγου?

@taspa μου
Έχεις δίκιο, μα το μπλογκ μου κατηγορήθηκε για κάτι και οφείλω να απαντήσω...
Φιλιά!
:))

@λυγερή μου
Λαθρεπιβάτες στο όνειρο είμαστε όλοι εδώ μέσα σ' αυτή την @παρεούλα... τι όμορφο το @σπιτικό σου και το καινούριο σου πραγματικό πέρασμα στα όνειρά μας...
Πάντα δύναμη σου εύχομαι!
Και για σένα κάθε μέρα να είναι Χριστού γέννα!!

marianaonice είπε...

@taspa
Όλα οκ τώρα!
Σ' ευχαριστώ που με ειδοποίησες...
:)))

Ανώνυμος είπε...

Ας ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΥΛΟ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΙΩΝΙΣΜΝΟΥ
ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Ολοι μας έχουμε γράψει σχόλια σε στιγμές μεγάλης έντασης οπότε δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη για τίποτα.

Βενζεβούλ 999 Οκτανίων είπε...

Στοππάκιος είπε...
"Οι Έλληνες δικαστές έχουν υποχρέωση να κινούνται αυτεπάγγελτα εναντίον όλων των μπλογκς που υποκινούν το μίσος απέναντι σε έναν λαό. Μ' αυτό ασχολήθηκα εδώ http://esofrenon.blogspot.com/2010/04/blog-post_14.html όπου θα βρείτε και την παραπομπή στον elawyer απ' όπου άντλησα τις πληροφορίες".

Με λίγα λόγια κύριε μας λες ότι θέλεις Χουντικούς δικαστές που δεν θα επιτρέπουν την ελευθερία της γνώμης και έκφρασης.

Εσύ και ο elaywer σίγουρα δεν περιλαμβάνεις στα blogs που υποκινούν το μίσος απέναντι σε έναν λαό, όσα blogs εξυβρίζουν την σημαία, την θρησκεία των Ελλήνων και τους Έλληνες. Έτσι δεν είναι; Δεν σας πειράζει το Indymedia που στοχοποιεί ανθρώπους λειτουργώντας παράνομα μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών με λεφτά των Ελλήνων πολιτών και που στην ουσία πρόκειται για την κεντρική γιάφκα της τρομοκρατίας και οργάνωσης του αντάρτικου πόλεων, επιχειρώντας να διαλύσουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και όλα τα blogs ανάλογων πολιτικών αποχρώσεων φυσικά. Αυτούς δεν πρέπει να τους πειράζει κανείς γιατί αυτοί είναι προοδευτικοί και εάν τους πειράξει θα είναι φασίστας και ακροδεξιός. Μόνο εάν κακολογήσει κανείς τους εβραίους, τους τούρκους, τους σκοπιανούς ή τους αλβανούς θα πρέπει να αναλάβουν δράση αυτεπάγγελτα οι δικαστές...

Φίλε είστε οι χειρότεροι φασίστες και δεν μπορείτε καν να κρυφτείτε από τα λόγια σας και μόνο, που σας ξεφεύγουν. Άκου εκεί αυτεπάγγελτα οι δικαστές πρέπει να κυνηγλάνε τα blogs που δεν σας αρέσουν!!!! Το πως θα εκφράζεται ο κάθε πολίτης είναι δικαίωμα του και μόνο. Δεν θα του πείτε εσείς ποιον θα αγαπάει και ποιον θα μισεί. Είναι δικαίωμα του καθενός να αγαπά και να μισεί όποιον θέλει. Και εάν έχεις πρόβλημα να σου πω πως δεν γουστάρω τους Εβραίους και δεν κάνω εξαιρέσεις. Και δεν τους γουστάρω γιατί είναι οι σύγχρονοι ΝΑΖΙ (βλέπε Παλαιστίνη) και στα ιερά τους βιβλία τα Ταλμούδ, διδάσκονται το μίσος κατά των Ελλήνων που ποτέ δεν τους πείραξαν. Εάν αμφιβάλλεις αγόρασε τα ταλμούδ και διάβασε τα να δεις τι γράφουν για τους Έλληνες!!!! Εάν θέλεις δες και αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=NAkuM6GYiy8

Λοιπόν τι έγινε; Θα μας κάνεις τώρα νταντά εσύ, ο elawer, ο Δημητράς ή κάποιος δικαστής; Μη σου πω τώρα τι θα μας κλάσετε γιατί είμαι και φιλοξενούμενος...

Epikairos Politis είπε...

"Αγαπητή marianaonice, θα σου θυμώσω...δεν το χειρίστηκες καλά το θέμα με την κα Αρετή Κούγια!

Έπρεπε να της δώσεις "κουράγιο" να γράφει και άλλα σχόλια στο μπλογκ σου και να βάλεις διαφημήσεις όσο καιρό θα ανεβαίνει σε κατάταξη το μπλογκ σου.Να βγάλουμε και κάτι από τους "ηθικολόγους" της κλειδαρότρυπας και να τα κάνουμε επίσημη δωρεά στα Νοσοκομεία της Γάζας ως ανώνυμοι blogers!!
Eκεί να δεις τι γέλιο θα πατούσαμε...ειρωνικό δεν θα ήταν? Αχχ! Έχει χάρη που δεν μου έτυχε εμένα αυτή η σύμπτωση..."aikido" με συνεχόμενες πτώσεις επιχειρηματολογίας θα ζούσε η κυρία! Αχχχ! Ζηλεύω Μαριάνα, θέλω το μπλογκ σου...χαχα.
Εγώ μέχρι και βιβλίο θα έβγαζα με τίτλο "Άρχισα να πιστεύω ότι είμαι κάποια, που δεν ξέρει ότι είμαι εγώ". Πιασάρικος τίτλος εεε?
Είμαι λίγο κακός εεε?
Πέρασα για ένα γειά και να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους!"

Άστρια είπε...

Μαριάννα μου, ολόψυχα πολλές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα, με υγεία και πολλή αγάπη για σένα και για όσους αγαπάς!
Και μια ακόμα ιδιαίτερη ευχή να πάνε όλα καλά!

Να ξεκουραστείς, να ησυχάσεις, να σκεφτείς τον εαυτό σου και τους δικούς σου.

Σε φιλώ πολύ:)

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Το ξέρω ότι όλοι μας γράψαμε και κάποια βλακεία χωρίς να κυριολεκτούμε σε στιγμές έντασης και αγανάκτησης, αλλά βλέπεις οι δικές μου βλακείες βόλεψαν κάποιους για τους δικούς τους σκοπούς...

@Βενζεβούλ 999 Οκτανίων
Και πάλι θα πω ότι το θέμα που θέτεις δεν είναι το ζητούμενο σ' αυτή την ανάρτησή μου, ούτε θα πούμε τώρα ποιός έχει ή δεν έχει δίκιο.
Κουβέντα κάναμε κάποτε πριν δύο χρόνια, ενόψει του πολέμου στη Γάζα και εκεί ο καθένας είπε ελεύθερα τις απόψεις του, έστω και με ακραίο κάποιες φορές τρόπο, χωρίς να κυριολεκτεί! Το ποιός είναι δημοκρατικός και ποιός όχι ξαναείπα φαίνεται από το σύνολο της συμπεριφοράς του, πολιτικής και κοινωνικής και όχι από μία αποκομμένη φράση του ή από κάποιους προβληματισμούς του σχετικά με τα Ταλμούδ, που κάθε δημοκράτης και σκεπτόμενος άνθρωπος νομίζω ότι κάνει, είτε Εβραίος είτε μη Εβραίος, όπως άλλωστε έκανε και ο Κοέν στη δική του ιστοσελίδα, με τη δημοσίευση, στις 7-12-2010, άρθρου του Michael Marmur με τίτλο "Αυτή η φωτιά καίει ακόμα: Ο ρατσισμός εξαπλώνεται" όπου είχε πει σχεδόν τα ίδια, με μας, κάνοντας αυστηρή κριτική σε ορθόδοξους ραββίνους του Ισραήλ που είχαν εκδώσει διάταγμα για την απαγόρευση ενοικίασης ή πώλησης ακινήτου σε μη Εβραίους.
Η σελίδα του ήταν σ' αυτό το λινκ:

http://www.cohen.gr/newsite/index.php?view=article&catid=35:jew...

που όμως τώρα δεν εμφανίζεται και δεν ξέρω αν κάτι κάνω λάθος εγώ ή κατέβασαν το σχετικό άρθρο.
Εκεί έλεγε επί λέξει (γιατί το έχω κρατήσει σε αρχείο μου) τα εξής:

"Αν επιτρέψουμε να περάσουν ασχολίαστες αυτές οι δηλώσεις, πάει ο Ιουδαϊσμός. Αν η πραγματική φωνή του Ιουδαϊσμού δίνει εντολή για επίδειξη μισαλλοδοξίας και επιτρέπει το ρατσισμό, τότε η κρίση που αντιμετωπίζουμε είναι επικών διαστάσεων"!!!

Eπομένως ας μη δαιμονοποιούμε άσχετους ανθρώπους σε άσχετα θέματα... με μόνη αιτιολογία την οποιαδήποτε έκφραση της γνώμης τους.

marianaonice είπε...

@Epikairos Politis
Είμαι πάντα καλόπιστη και θέλω να βλέπω και όλους τους άλλους με το ίδιο πνεύμα.
Γι' αυτό ελπίζω πάντα ότι με το διάλογο και με επιχειρήματα ο καθένας μπορεί να πείσει τον άλλο, τουλάχιστον για τις αγαθές προθέσεις του. Σ' αυτό το πνεύμα κινήθηκα ανοίγοντας συζήτηση με την Αρετή Κούγια, ελπίζοντας να την πείσω ότι είμαι αυτή που είμαι και όχι αυτή που αυτή θέλει να είμαι...
Καλές γιορτές και σε σένα εύχομαι από καρδιάς!!

Υ.Γ. Όσο για την επισκέψιμότητα στο μπλογκ μου, ήταν μη αναμενόμενη και απρόβλεπτη, για τα δικά μου προγνωστικά και έτσι δεν πρόλαβα να την ...εκμεταλλευτώ δεόντως!! χαχαχαα!!!

@Άστριά μου
Καλές γιορτές φίλη μου!!
Με υγεία, χαρά και πολλά πολλά μικρά καθημερινά θαύματα στη ζωή σου!!! Γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά και δίνουν την ομορφιά στην ύπαρξή μας!
Φιλιά!!
:))

marianaonice είπε...

@Ρίκη Ματαλλιωτάκη
Ρίκη μου
"Να τους αθωώνει;;;;;; Ποιος ζήτησε την αθωωση τους.......
Προφανως αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου"

Συμφωνούμε απόλυτα!!

Καλές γιορτές σε όλους σας εύχομαι!!

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Με το συμπάθιο, μήπως στο συνονθύλευμα των μετεχόντων στη συζήτηση υπάρχει κάποιος νομικός να με συνδράμει στη σύνταξη του κείμενου, ώστε να φτάσει στο προεδρείο της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το παρακάτω? ...

http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!