Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η δημοκρατία μας ξεψυχάει... και οι υπεύθυνοι ρίχνουν πάλι κροκοδείλια δάκρυα...


Γι' άλλη μια φορά ο απολογισμός βαρύς...
Δύο νεκροί αστυφύλακες και δύο βαριά τραυματίες!!! Μόλις προχθές η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με ανακοίνωσή της δήλωνε: " δεν είμαστε πια ο σάκος του μποξ"!!
Κατάγγειλε την υποκρισία λέγοντας:


"Η κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής «υποθέτοντας» ότι η λαϊκή κατακραυγή και οι αντιδράσεις για το όποιο ζήτημα θα καταλαγιάσουν και θα αρκεστούν στο σύνηθες μέσο εκτόνωσης «το σάκο του μποξ» που λέγεται αστυνομικός.
Η αστυνομική ηγεσία κάνει καθημερινά το σταυρό της, έως ότου τουλάχιστον περάσουν οι ετήσιες κρίσεις, για την αποφυγή ακραίου συμβάντος που μπορεί να αποφέρει θύμα από την πλευρά των διαδηλωτών.
Ο απλός αστυνομικός που κάθε μέρα λοιδορείται, δέρνεται, καίγεται και που κρατά την οικογένεια του σε ένα διαρκές άγχος για το πότε θα γυρίσει σπίτι, πώς θα γυρίσει και αν θα γυρίσει, λέει ως εδώ!!!
Οι «κροκοδείλιες δηλώσεις», το «ναι μεν αλλά» και «το χτύπημα στην πλάτη» φτάνουν!!!
Κύριοι μας εγκαταλείψατε σε σημείο ώστε σε λίγο θα πληρώνουμε από την τσέπη μας τα καύσιμα των περιπολικών, τις μεταγωγές, τα αναλώσιμα των γραφείων, τις υπηρεσιακές μετακινήσεις, τις επισκευές των οχημάτων και πολλά άλλα!!!
Αναγκαστικά οδηγούμαστε στο να εγκαταλείψουμε την κοινωνική αστυνόμευση και ασχολούμαστε με την προστασία και φύλαξη της «ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα έχουμε «τεθεί» απέναντι σε κάθε κοινωνική ομάδα, χρησιμοποιούμενοι ως μέσο εκτόνωσης." 
 
Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά...
Δεν πρόλαβαν να καταγγείλουν την υποκρισία των Κυρίων που ενώ τους εγκατέλειψαν και τους έριξαν σχεδόν ανεκπαίδευτους στα νύχια των αμέτρητων αητονύχιδων της παρανομίας και του εγκλήματος που κατέκλυσαν τη χώρα μας και επέβαλαν το νόμο το δικό τους, το νόμο του τρόμου και του θανάτου, σήμερα, αντί έστω και ένας να παραιτηθεί, εξακολουθούν να μη ντρέπονται και να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα δηλώνοντας:
"ότι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας πρέπει  να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για αυτό το έγκλημα. Γιατί είναι  έγκλημα αυτό το οποίο συνέβη" 

Έγκλημα είναι κύριοι, δεν το συζητάμε, όμως έγκλημα που είστε ηθικοί αυτουργοί εσείς!! Διαβάσατε την ανακοίνωση των αστυνομικών; 
Μάλλον όχι, γιατί αλλιώς δεν θα έπρεπε καν να εμφανίζεστε και να μιλάτε!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού ΣΙΚΑΓΟ-ποίησαν τη χώρα, υποθάλποντας με κάθε τρόπο το έγκλημα και μέσω αυτού τον ΦΟΒΟ,
τώρα μέσω της θυσίας άλλων - αθώων αστυνομικών- ζητάνε να πάρουν πίσω κάθε ελευθερία που μας απόμεινε.

Δικοί τους είναι οι εγκληματίες, ας μη γελιόμαστε. Εγκληματίες της ΕΞΟΥΣΙΑΣ που σπέρνουν το φόβο, σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Η διαφθορά, η εγκληματικότητα, ο εκμαυλισμός, η αποχαύνωση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ και από τους μέσα και από τους έξω.

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Σε κάτι τέτοιες στιγμές μόνο οι μανάδες ξέρουν τι περνάνε,Μαριάννα μου...Όλα τ΄΄αλλα...

Καλή άνοιξη να 'χουμε κι έναν γλυκό Μάρτη!

Heliotypon είπε...

Δέκα μοτοσυκλέττες της ΔΙΑΣ και κάμποσα περιπολικά κυνηγούν ένα τζιπ των ληστών. Και παρά τον όγκο των (οπλισμένων) αστυνομικών, οι ληστές κατορθώνουν να σκοτώσουν και να διαφύγουν. Μήπως λεει κάτι αυτό για τις ικανότητες και την εκπαίδευση των αστυνομικών; 'Ισως και για τις εντολές για δράση που έχουν; 'Εχουμε όλοι παρακολουθήσει σκηνές (από ελικόπτερο) καταδίωξης σε άλλες χώρες (π.χ. ΗΠΑ). Δεν θυμάμαι σε καμία να έχει διαφύγει ο παράνομος... Εμείς ελικόπτερα να βοηθήσουν δεν έχουμε;

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Εγκληματίες της ΕΞΟΥΣΙΑΣ που σπέρνουν το φόβο, σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Η διαφθορά, η εγκληματικότητα, ο εκμαυλισμός, η αποχαύνωση είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ και από τους μέσα και από τους έξω.

Ουδέν σχόλιον!

@Ψυχούλα μου
Κι η Άνοιξη μας απαρνήθηκε φοβάμαι...
Οι μανούλες μόνο, μόνον αυτές δικαιούνται να κλαίνε... οι άλλοι πρέπει να σιωπάμε...

@Heliotypon
Ανεκπαίδευτοι και χωρίς τον αναγκαίο εξοπλισμό τους ρίχνουν στη φωτιά κι όποιος σωθεί!
Δεν έχουν λεφτά για την εκπαίδευσή τους και τον εξοπλισμό τους, ενώ για άλλα έχουν...
τι να πει κανείς?

Γραφεας Πεζικου είπε...

Αγάντα αδέρφια το καθεστώς ψυχορραγεί!...και το γοργόν και χάριν έχει..μόνον με ελαφρά πηδηματάκια και μια σκουντιά ή τρικλοποδιά να γλιτώνουμε κι ας είναι και μερικά χλωρά που θα καούν μαζί...δεν χάθηκε δα ο κόσμος!

marianaonice είπε...

@Γραφεα Πεζικου
Aς ελπίσουμε να είναι απλά τα πράγματα και κυρίως να είναι ειρηνικά...

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!