Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουν Παπαδήμο για πρωθυπουργό της Οικουμενικής Κυβέρνησης?


Αυτό που συμβαίνει σήμερα νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη απόδειξη όλων όσων μέχρι τώρα υποπτευόμαστε...
Όταν το κίνημα των Αγανακτισμένων ειρηνικών διαδηλωτών ξεκίνησε από τις 25 Μαϊου 2011, σιωπηλά να κατακλύζει τις πλατείες της Χώρας όλοι ευχηθήκαμε το κίνημα αυτό να μη γίνει εφαλτήριο για καπέλωμα και για επιβολή λύσεων που το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θα επέβαλε αλλά να εξελιχθεί σε μια δυναμική ειρηνική πίεση για πραγματική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό και επαναφορά της πραγματικής άμεσης δημοκρατίας του λαού και όχι των ολιγαρχών που υφαρπάζουν την ψήφο μας κάθε 4 έτη και στη συνέχεια μας επιβάλουν την ληστρική παρουσία τους με φασισμό εξαναγκάζοντάς μας να δανειζόμαστε για να εξοφλούμε το ...δικό τους χρέος προς την παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία!!
Ήταν αναμενόμενο ότι η σημερινή κινητοποίηση δεν ήθελαν να γιγαντωθεί... με κανένα τρόπο γι' αυτό και επιστράτευσαν για άλλη μια φορά το παρακράτος των μπαχαλάκηδων που ανενόχλητο και με τη συμβολή της ίδιας της αστυνομίας (είδαμε στο Άλτερ ότι συνελήφθη από το πλήθος,  κουκουλοφόρος με αστυνομική ταυτότητα) επιχείρησε τη διάλυση των διαδηλωτών...
Και τότε υπό την πίεση δήθεν των γεγονότων που οι ίδιοι προκάλεσαν, οι "αιώνια" ίδιοι φθαρμένοι πολιτικοί αρχηγοί άρχισαν πάλι ερήμην του λαού να συζητούν μεταξύ τους για Οικουμενική κυβέρνηση, αποτελούμενη δήθεν από άλλα άφθαρτα πρόσωπα και με πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο και όχι τον Γ. Παπανδρέου.  Ούτε κουβέντα για εκλογές ή δημοψήφισμα για να δουν τέλος πάντων τι θέλει αυτός ο έρημος λαός που επιμένουν να τον σώσουν με τόση  ...αυτοθυσία??
Aναρωτήθηκαν άραγε πόσους και ποιούς εκπροσωπούν από το λαό σήμερα όλοι αυτοί?
Δεν το βλέπουν ότι μόνο την " καλοταϊσμένη παρεούλα" τους πια εκπροσωπούν?Απορήσαμε ποιόν αλήθεια θα πρότεινε ο κ. Σαμαράς για πρωθυπουργό της Οικουμενικής Κυβέρνησης και από το Κανάλι Άλτερ ακούσαμε ότι συζητιέται το ρόλο αυτό να αναλάβει ο κ. Παπαδήμος!!  
ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!! Μία από τα ίδια!!
Θα φέρουν λοιπόν Τροϊκανό όπως τα σχέδιά τους επιτάσσουν να μας κυβερνήσει, έστω κι αν έχει την ελληνική ιθαγένεια?
Μια ματιά για το ποιός είναι ο κ. Παπαδήμος νομίζω θα μας πείσει...
Οι πρόσφατες απόψεις του δε, για το χρέος και την αναδιάρθρωσή του απεικονίζουν φανερά προς τα που θα κινηθεί και πάλι η "επιχείρηση σωτηρίας" της Ελλάδας... που στην ουσία είναι επιχείρηση σωτηρίας των Παγκόσμιων Τραπεζιτών και Τοκογλύφων!!

Στη Βικιπαίδεια διαβάζουμε:
Ο Λουκάς Παπαδήμος σπούδασε φυσική στο ΜΙΤ, παίρνοντας το πτυχίο του το 1970. Το 1972 τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην ηλεκτρολογία-μηχανολογία και το 1977 πήρε το διδακτορικό του στα οικονομικά.
Ξεκίνησε ως βοηθός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και ως Ανώτερος Οικονομολόγος στην Federal Reserve Bank της Βοστώνης το 1980. Ήρθε στην Τράπεζα της Ελλάδος το 1985, έγινε αντιπρόεδρος το 1993 και Διοικητής το 1994. Θεωρείται ότι βοήθησε σημαντικά στην πορεία της Ελλάδος προς την ΟΝΕ, καταπολεμώντας τον πληθωρισμό, αξιοποιώντας την αυτονομία που κέρδισε σιγά σιγά η Τράπεζα της Ελλάδος από την κυβέρνηση.
Από το 2002 εως το 2010 διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Το 2006 εξελέγη Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών[1]. Από το 2010 είναι άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.


Αγανακτισμένοι αγρυπνείτε!!! 
Τα αμορτισέρ του πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε τη ζωή μας, είναι έτοιμα, καλογυαλισμένα και περιμένουν να αναλάβουν την εκτόνωση των κραδασμών έτσι ώστε σιωπηλά να φέρουν σε πέρας το αρχικό καταχθόνιο σχέδιο της οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδας!

24 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΗΣ Σ. είπε...

Απ' τη Σκύλα (Παπα-νδρέου) στη Χάρυβδη (Παπα-δήμος).

Φυρί-φυρί είπε...

Αφου είναι άμισθος σημαίνει ότι το κάνει για το καλό του τόπου του. Το ζήτημα είναι ποιος είναι ο τόπος του;

marianaonice είπε...

@ΑΝΤΩΝΗΣ Σ
Kαλώς ήρθες!
Φοβάμαι πως έχεις δίκιο...

@Φυρί-φυρί
Εεε ναι σωστά! να το βάλουμε κουϊζ...
:))

Μαριάνθη είπε...

Απ΄οτι φάνηκε το δούλεμα συνεχίζεται...
Καλό σου βράδυ!!

Unknown είπε...

ΧΕ,ΧΕ,ΧΕ την πατησες!!!!!
Τον ΤΙΡΑΜΟΛΑ τον ξερεις;;;;

marianaonice είπε...

@Μαριανθη μου
Την πάτησαα!!
Ο άνθρωπος είναι Μεγάλος Ψεύτης!!!
χαχαχα!! μας ξεγέλασε άλλη μια φορά!!
Ανησυχώ γιατί δεν αφήνει την καρέκλα που σημαίνει ότι έχει πολύ κακούς σκοπούς...
Μακάρι να διαψευστώ...

@Τασσούλα μου
Την πάτησα έχεις δίκιο!
Δεν το περίμενα ότι θα έφθανε μέχρις αυτό το σημείο!
Μάλλον δεν βρήκε ανθρώπους να στελεχώσουν την Οικουμενική Κυβέρνηση γιατί προφανώς θα τους ήθελε όχι για να αποφασίσουν αυτοί τι θα κάνουν αλλά για να ψηφίσουν το ...μνημόνιό του χωρίς όρους!!
Είναι επικίνδυνος πλέον!
Έχει καταστρατηγήσει κατάφωρα τη λαϊκή εντολή και δεν λέει να παραιτηθεί! Ας ελπίσουμε να μην έρθουν τα χειρότερα...

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

ζητάμε ελπίδα. για να μας την δώσουν αποκλείεται. γι' αυτό με νύχια και με δόντια πρέπει νατην κερδίσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον το άρθρο!

Αυτοί, που μας φόρτωσαν στο σβέρκο τον ΓΑΠ, για να το πετύχουν, έκαψαν τη μισή Ελλάδα. Και ασφαλώς δεν θα τον αφήσουν εύκολα -τέτοιο κελεπούρι προδότη-να παραιτηθεί.

Και, αν παραιτηθεί, θα βάλουν στη θέση του κάποιον άλλο, ίδιο και χειρότερο.

Συνεπώς χρειάζεται αγώνας του λαού αδιάκοπος και ασυμβίβαστος.

Έτσι ώστε, όχι μόνο να μην πληρώσουμε το χρέος-παγίδα, που οι ίδιοι σκόπιμα δημιούργησαν, για να λεηλατήσουν και εξαφανίσουν την Ελλάδα, αλλά και ν' απαλλαγούμε απ' τις ληστρικές αυτές συμμορίες...

Margo είπε...

Εύχομαι να διαψευσθούν όσοι πιστεύουν πως η πίεση του κόσμου από τις πλατείες δε θα αλλάξει την κατηφορική πορεία μας. Δεν πρέπει να ολοκληρώσουν το "έργο" τους.
Καλό μεσημέρι Μαριάννα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μαριάννα,
Οχι, δεν έχεις δίκηο (προς το παρόν). Τον Παπαδήμο τον φυλάνε στις χρυσές εφεδρείες. Για τότε που και τα 5 κόμματα του μνημονίου δεν θα εκφράζουν ούτε το 50% του λαού. Για τότε τοιμάζουν και κατάλληλο εκλογικό νόμο.

Τώρα τι ακριβώς συνέβη χθές:
Απλούστατα ο Γιωργάκις βρήκε μια πατέντα (μάλλον με τη συνεργεία του Σαμαρά) για να συσπειρώσει τους βουλευτές του. Οι οποίοι, μπροστά στον τρόμο να χάσουν την εξουσία θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης αύριο ή μεθαύριο.
Δεν σε (σας) προβληματίζει το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά μας χρονικά ένας ανασχηματισμός συνοδεύεται από ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ?

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? Να γιατί γίνεται:
Ο Γιωργάκις με πολύ νωπή (και πολύ πιθανή) την ψήφο εμπιστοσύνης, θα πάει στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου σε λίγες μέρες απαλλαγμένος από το άγχος των 151 ψήφων (αν και νομίζω ότι με τη συσπείρωση είναι πολύ πιθανό να περάσει και αυτόν τον σκόπελο). Και 140 ψήφους να πάρει δεν θα τεθεί θέμα απώλειας της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ μιας και θα είναι φρέσκια η ψήφος εμπιστοσύνης. Παράλληλα θα βρεθούν τουλάχιστον 10 πρόθυμοι από τα άλλα κόμματα του μνημονίου να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.

Με αυτή τη μεθόδευση πετυχαίνει να "ελευθερώσει" και μερικούς βοουλευτές του από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου έτσι ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να το παίξουν φιλολαϊκοί..

Σατανικό έ ? Σκεφτείτε το όμως..

και.... Αγανακτισμένοι αγρυπνείτε!!!

ΘΤ (ο ανώνυμος)

marianaonice είπε...

@Πατέρα Ηλία
Δυστυχώς δεν θα μας αφήσουν εύκολα τα κοράκια... έχουν πάντα εναλλακτικές δικλείδες...
Αγώνας δεν θα πει τίποτε και επαγρύπνιση! Όχι άλλο νάρκωμα από τις κομματικές σειρήνες τους...

@Margo μου
Ας ελπίσουμε ο κόσμος να συνεχίσει να αφυπνίζεται και να μη τους πιστέψει πια...
Έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία άλλωστε με τα τελευταία καραγκιοζιλίκια τους...
Καλό βράδυ @φίλη μου...

Ανώνυμε Θ.
Φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από όσο φαίνονταν!
Η παραίτηση του ΓΑΠ ακόμη κι αν τη θέση του έπαιρνε ο Τροϊκανός Παπαδήμος κάτω από μία Οικουμενική Κυβέρνηση ίσως έδινε μια ελπίδα, όχι απαγκίστρωσής μας από το δικό τους χρέος - φούσκα, αλλά τουλάχιστον θα ελπίζαμε ίσως για μια πιο δίκαιη κατανομή των βαρών, τιμωρία των καταχραστών του δημοσίου και δέσμευση των περιουσιών τους, θα ελπίζαμε ίσως ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά προνόμια των βουλευτών και των κολλητών τους συνδικαλιστών και υπαλλήλων της Βουλής, θα ελπίζαμε ίσως να μπει χέρι στις ΔΕΚΟ που έγιναν τσιφλίκι του ΠΑΣΟΚ, να τιμωρηθούν οι φοροφυγάδες και να επιβληθεί μία πιο δίκαιη φορολογία... Θα ελπιζαμε ίσως μια κάθαρση στη Δικαιοσύνη και μία αναδόμησή της εκ του μηδενός...
Τότε ίσως και ν' αντέχαμε να ξοφλήσουμε ένα χρέος που εμείς τουλάχιστον δεν χρωστάμε.
Όμως τώρα πια έγινε φανερό ότι όλα αυτά τα παραπάνω συμφέροντα που δεν θέλουν με κανένα τρόπο να θιγούν και να ξεμπροστιαστούν επέβαλαν στο Γιωργάκη να κάτσει καλά στην καρέκλα του και να μη κουνηθεί γιατί τότε θ' αρχίσει ίσως να ξηλώνεται το βρώμικο "πουλόβερ" και κανείς δεν ξέρει ποιοί θα πλήρωναν τη νύφη!!

marianaonice είπε...

Δεν ολοκλήρωσαν ακόμη την καταστροφή γι' αυτό παραμένουν!
Το σχέδιο είναι σε εξέλιξη.
Η Τρόϊκα είπε να τιμωρήσουν τους καταχραστές του δημοσίου, να επιβάλλουν φόρους και στους υπεράνω των νόμων κολλητούς τους και να πιάσουν το μαύρο χρήμα! Δεν είπαν οι τροϊκανοί να ξεζουμίσουν το συνταξιούχο των 500 ευρώ ούτε να κόψουν τις κοινωνικές παροχές υγείας και παιδείας για να εξοικονομήσουν κρατικές δαπάνες.
Να κόψουν τους μισθούς τους, τα προνόμιά τους και να μειώσουν τον αριθμό τους για να δούμε πώς εξοικονομούνται οι κρατικές δαπάνες!
Ούτε τις ΔΕΚΟ δεν άγγιξαν οι ξεπουλημένοι! Σιγά μην τον αφήσουν οι κολλητοί του να παραιτηθεί και να τρέχουν μετά να μαζέψουν όλοι μαζί τις πομπές τους...
Και μας το παίζουν και ήρωες κάτι βολευτάκηδες που παραιτούνται και αφήνουν την έδρα τους στον επόμενο... κι αυτοί με ελαφρά πηδηματάκια την κάνουν για να βγουν "ασπιλοι και αμόλυντοι" στις επόμενες εκλογές που καταφθάνουν...

Έχεις δίκιο Θ.Τ. σωστά τα λες!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Μαριάννα,

Γιατί ελπίζεις ότι οι τροϊκανοί θα έκαναν αυτά που περιγράφεις ?

Σου έχω πεί και παληότερα ότι η διαφθορά, ο καταναλωτισμός και η αποβλάκωση μαζί με την εγκληματικότητα είναι πολιτικές ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ από τους έξω "φίλους" μας.
Ενας τέτοιος λαός-μόρφωμα υπολόγιζαν ότι μπορεί να δεχτεί και να ανεχτεί τα πάντα. Και μέχρι χθές τους έβγαινε..

Μαριάννα είναι δύσκολο να τάχουμε πάντα τετρακόσια.
Ενα μόνο θα σου πώ και θα σου θυμίσω: Η χώρα μας έχει επιλεχθεί για να ολοκληρωθεί το πείραμα που ξεκίνησε κάτω από την ομπρέλλα της σχολής του Σικάγου..
Αρα μην ελπίζεις σε αυτούς για τίποτα. Σε εσένα, σε εμάς να ελπίζεις..
Και να σου ξαναθυμίσω..... "αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, ..."

Καλό απόγευμα

ΘΤ

marianaonice είπε...

Kαλέ μου Θ.Τ.
"αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, πώς θα γίνουν τα σκοτάδια φως?"
Αυτό είναι και ο δικός μου οδηγός στη ζωή... γι' αυτό και δεν με νοιάζει ακόμη κι αν γίνω "λαμπάδα καιόμενη" αρκεί επιτέλους να φθάσουμε στο ...φως!!
Νάσαι καλά, το ξέρεις ότι συμφωνούμε κατά βάθος σε όλα όσα είπες... ;)

Άστρια είπε...

Μαριάννα μου, οι εξελίξεις πρόλαβαν τις προβλέψεις.
Να πω μόνο ότι εγώ κάτι τέτοιο περίμενα και δεν πίστευα κάτι άλλο.
Θα δούμε όμως, σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει:)

Σε φιλώ
Καλό Σ/Κ

marianaonice είπε...

@Άστριά μου
Δεν τους προλαβαίνουμε πια!!
Από το ένα ψέμα στο άλλο... αδύνατον να κάνει κάποιος προβλέψεις πλέον!
χαχααχαα!!
Άκουσα ένα ωραίο σήμερα:
Ας αλλάξουμε θέσεις στο τραπέζι της οικογένειας όταν καθίσουμε να φάμε φακές... Οι φακές θα γίνουν άραγε κοκκινιστό?
Αυτό προσπαθούν να μας πείσουν αλλά ελπίζω ο κόσμος να μη ...μασσάει πια!

Ανώνυμος είπε...

Δε θα κρατήσει πολύ αυτό το ρεζιλίκι, σύντομα θα πέσουν για να μιλήσει ο λαός. Και εμείς πάνατ στη Πλατεία!
leondokardos- κάτι συμβαίνει και δε μπορώ να αφήσω σχόλιο κανονικά.

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Καλή η προτροπή ..
Αγανακτισμένοι αγρυπνείτε!!!

.. να αγρυπνούν για την αγρύπνια?

όμως το να αγρυπνείς χωρίς να έχεις γνώση της ΟΥΣΙΑΣ γιατί αγρυπνείς, είναι σαν να συμμετέχεις στην αγρύπνια δίχως να ξέρεις ΟΥΤΕ την αιτία του δράματος για το οποίο αγρυπνείς, ΑΛΛΑ παρά και μόνον υπάρχεις ΕΚΕΙ υπό συνθήκες αγανακτισμένων ΜΑΖΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, περιμένοντας τον από μηχανής θεό να παρέμβη για τη σωτηρία, ΕΕΕ!!! ο σωτήρας θα εμφανιστεί και θα σε καθυσηχάσει για να πας στο σπίτι σου με την ικανοποίηση ότι ΕΣΥ τον υποχρέωσες να αλάξει τον μανδύα!

Τι να μιλάμε τώρα για ..
.. ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ
http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

η για την ΑΛΛΗ προτροπή της Αθηνάς, αυτή του συν φαιάς ουσίας και ..
ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

.. είναι σαν το απόκρυφο ευαγγέλιο του Ιούδα ..

marianaonice είπε...

@Λεοντόκαρδε
Τι έπαθε καλέ το avatar σου?
Λες να ξεκουμπιστούν?
Πάντως δεν έχει ξαναγίνει να τους κράζει ο λαός λαμόγια και προδότες κι αυτοί εκεί να επιμένουν να μας κάθονται στο σβέρκο... Φαντάσου να μην ήταν και εκλεγμένοι!

@Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης
Έχεις δίκιο. Καμιά φορά δεν ωφελεί απλά η αδρανής αγανάκτηση όμως είναι νωρίς ακόμη... σιγά σιγά ο κόσμος συνειδητοποιεί το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του κι αυτό είναι το σημαντικό... Τ' άλλα θάρθουν μόνα τους ελπίζω...
Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη γίνεται πολιτική!

Side21 είπε...

Παραήταν γερό
χαρτί ο Παπαδήμος
για να τον κάψουν οι τροϊκανοί
έτσι εύκολα, είναι εφεδρεία ανάγκης !!!
Ίδωμεν, αγρυπνούμε αγανακτούντες ...

Ανώνυμος είπε...

Μαριάννα καλό βράδυ

Χαίρομαι που βρήκα κάποιον να συμφωνεί μαζί μου.

Σε ευχαριστώ που καταλαβαίνεις πάντα τι θέλω να πώ.

ΘΤ

marianaonice είπε...

@Side21
Έχεις δίκιο @φίλε μου. Συμφωνώ κι εγώ ότι τον Παπαδήμο τον κρατάνε όταν πια θα έχουν καλύψει τις λαμογιές τους και θα έχουν ξεγλυστρίσει από την υποχρέωση της λογοδοσίας τους!
Αγρυπνούμε αγανακτισμένοι ολοένα και περισσότερο...

@Ανωνυμε Θ.Τ.
Εγώ σ' ευχαριστώ για τη χαρά της επικοινωνίας σου αυτής...
Καλό σου βράδυ
:))

mortal είπε...

Ούτε αυτό έγινε, βρε Μαριάννα...

marianaonice είπε...

@mortal μου
έχεις δίκιο... ούτε αυτό...
:(

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!