Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μόνοι τους κερνάνε μόνοι τους ...πίνουνε!!!

«Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η παράταξη»

«Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη»  μας λέει ο Βενιζέλος!!
Μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος, ο Ευ. Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που επωμίζομαι. Είναι μεγάλη τιμή η ανακήρυξή μου ως υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη μεγάλη πλειοψηφία του Εθνικού Συμβουλίου.
Γύρω από την υποψηφιότητά μου συσπειρώνεται όλη η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη».

Αν όλη η προοδευτική και δημοκρατική παράταξη συσπειρώνεται γύρω από αυτό το "χοντρούλη" με την κακιά φάτσα και την τσιριχτή φωνή, που συνεχώς μας κουνάει το δάχτυλο και μας φωνάζει ότι "τελείωσε η πλάκα", λες και κάνει κανείς, εκτός από αυτόν, πλάκα, με τη δυστυχία του ελληνικού λαού, εεε τότε  συγνώμη, εγώ ξαναπροσδιορίζομαι ως πολιτικό ον και δηλώνω ότι είμαι φασίστρια μέχρι θανάτου!!
Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε και τι γνώμη έχει περί δημοκρατίας και δημοκρατικής παράταξης και ο Παπουτσής που τον πέταξαν έξω από τον κάδο με ...τις υποψηφιότητες σαν στημένη λεμονόκουπα!

Ο δε άλλος "σωτήρας" μας από τα δεξιά ανακάλυψε πάλι τον κίνδυνο της αριστεράς και με το δίλημμα αυτοδυναμία ή ακυβερνησία, συστρατεύεται σε ένα αντιαριστερό μέτωπο φωνάζοντας "με τη βοήθεια της Παναγίας θα σώσουμε την Ελλάδα, θα πετάξουμε τους μετανάστες μαζί με τους αλληλέγγυούς τους, στο πυρ το εξώτερον  (ποιός τα λέει;; αυτός που το 1990 άνοιξε τις πύλες και έβαλε μέσα κάθε καρυδιάς ...καρύδι) και θα εξαλείψουμε την εγκληματικότητα ενισχύοντας και επανακαθορίζοντας τη σωστή αστυνόμευση"!!!
Εδώ θ' αναφωνήσω κι εγώ "βοήθα Παναγιά".. γιατί αν υποψιαστώ τι μας ετοιμάζουν.... θα πεθάνωωω...
Ναι ετοιμάζονται ν' αλλάξουν και το Σύνταγμα προς όφελός τους οι δύο σωτήρες μας ΠΑΣΟΚ και ΝΔούλα, μετά τη συγκρότηση της νέας Βουλής  και μάλιστα εκτός από το ότι θα επαναφέρουν την ενισχυμένη αναλογική για τις εκλογές, θα προτείνουν όχι το ολιγομελές και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, όπως υποσχέθηκε σήμερα, ο αρχιψεύταρος της κωλοτούμπας Σαμαράς, αλλά ένα κυβερνητικό σχήμα με περισσότερους από 300 βουλευτές - βολευτές για να βολέψουν προφανώς όλους τους ημέτερους και των δύο "αποκομμάτων" τους, που θα ενωθούν για να κάνουν ένα "κόμμα συνεργασίας", όπως έχουν πλέον καλά καταλάβει!

Στο χέρι μας είναι να τους πετάξουμε εντελώς από το εκλογικό σκηνικό και να μη μπουν καν στη Βουλή!! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! αν αυτοί εκλεγούν ξανά με τη μάρα, τη σάρα και το κακό συναπάντημά τους, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας! 

13 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

εμείς απλά πληρώνουμε το λογαριασμό

αντωνης είπε...

μετα το λεφτα υπαρχουν, με το μπενιτο "θα φαμε με χρυσα κουταλια"...

:)

marianaonice είπε...

@Μοναχικέ μου λύκε
Πολύ σωστά!! εμείς πληρώνουμε τα κεράσματά τους!! Ως πότε όμως;

@Αντώνη μου
Τι να φάμε με το Μπενίτο; θα περισσέψει τίποτε άραγε; γνωστός που τον είδε λένε να συντρώει έφαγε ο αθεόφοβος 6 μπακαλιάρους!! και μετά πήγε σε σύσκεψη...χαχαχαα!!

Swell είπε...

Όταν βλέπεις τους πολιτικούς να επικαλούνται τα θεία, αναρωτιέμαι αν έχει όρια γελοιότητα...

Aνεμος είπε...

Δεν σας προβληματίζει που την κατάλληλη στιγμή εμφάνισαν τη Χρυσή Αυγή στο 3% ενώ την μέτραγαν για ένα περίπου χρόνο, όπως και την Αριστερή ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο "άλλο κόμμα" χωρίς να μας λένε ποιο είναι αυτό που συγκέντρωνε 5, 6 και 7%;

Πάμε στο "μαξιλαράκι" της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθαρό κατασκεύασμα για να απορροφήσει τους δυσαρεστημένους του ΠΑΣΟΚ που θα πήγαιναν κατευθείαν στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Αμφιβάλλετε; δείτε ποιοι επώνυμοι Πασόκοι προσχωρούν καθημερινά στο κόμμα του Κουβέλη και θα καταλάβετε.

Το ΠΑΣΟΚ; η κυρίαρχη πολιτική δύναμη εξουσίας εδώ και τριάντα τόσα χρόνια θα διαλυθεί ή θα συρρικνωθεί στην πέμπτη θέση όπως τώρα εμφανίζεται;


Μόλις εκλεγεί ο νέος Αρχηγός, ο Βενιζέλος, θα υπάρξει πανστρατιά για το κίνημα που κινδυνεύει από την κακή δεξιά που "αναγκάστηκε" να πληρώσει αυτό τις αμαρτίες της αποδεικνύοντας ότι μόνο αυτό μπορεί να διαχειρίζεται τα δύσκολα. Κάτι σαν το κόμμα εθνικής σωτηρίας που μπροστά στο καλό της χώρας βάζει το συμφέρον του κάτω από αυτό.

ακυβέρνητος είπε...

Καλύτερα να μη πιεις από αυτό που πίνουν, θα σε πειράξει.
Πάντως μιλάμε για τον ορισμό της δημοκρατίας.
Η δημοκρατία του …ενός!
Όλη η δημοκρατική παράταξη συσπειρώνεται γύρω από τη δική του υποψηφιότητα, ίσως επειδή έπαψε πια να είναι δημοκρατική.
(Τόση δημοκρατία πως θα την αντέξω;)

Στην εντελώς απίθανη περίπτωση (το αποκλείω, για να συνεννοούμαστε) που τα κόμματα της Αριστεράς αποφασίσουν να συνεννοηθούν και να κυβερνήσουν, να’ σαι σίγουρη πως θα γίνει πραξικόπημα. Κάποιον νέο ανδρείκελο-δικτάτορα θα μας φυτέψουν πάλι, διότι όπως έλεγε και ο σχιζοφρενής συνταγματάρχης «η Ελλάς δεν μπορεί να πιστεύει εις τον κομμουνισμόν».

marianaonice είπε...

@Swell μου
έλα ντεε!! για φαντάσου να επικαλούνται την Παναγία για να μας "σώσουν"!!χαχαχα!
Η γελοιότητα βέβαια δεν είναι μόνο γι' αυτούς που τα επικαλούνται αλλά και γι' αυτους που τους πιστεύουν!!

@Άνεμε
συμφωνώ... οι καιροί είναι δύσκολοι και σκοτεινοί και θέλει μεγάλη προσοχή! Κουβέληδες, Ντόρες και λοιποί είναι ακριβώς τα μαξιλαράκια για ν' απορροφήσουν τους κραδασμούς του καταποντισμού τους και να τους σώσουν!

@Πέτρο
Ότι θα μας φυτέψουν κάποιο νέο ανδρείκελο μόλις δουν τα σκούρα ούτε συζήτηση! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Όσο γι' αυτά που ...πίνουν είναι σίγουρα ληγμένα αλλά αυτοί τίποτε δεν καταλαβαίνουν! οι άνθρωποι είναι παχύδερμα το έχουμε ξαναπεί!!

eApenanti είπε...

...και στο τέλος μόνοι τους θα κυβερνάνε,
μόνοι τους θα κρίνουνε.

Μία είναι η εξουσία: ο Μπένυ !

marianaonice είπε...

@e-Apenanti
Ποιό τέλος; ήδη μόνοι τους κυβερνούν, δικάζουν και νομοθετούν! Όσο για το Μπένυ ήταν ικανός να πει καμία βλακεία πάλι και να βγει δεύτερος αν και μοναδικός υποψήφιος.Ο Κυρ τα λέει απίστευτα για τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα!
χααχχα!

leondokardos είπε...

Λόγια πολλά,ατέλειωτα, λέξεις χιλιοειπωμένες που έχουν χάσει κάθε νόημα! Και εκείνα τα....παραβάν τι τα ήθελαν!!!

marianaonice είπε...

@Λεοντόκαρδε
Έλα μου ντεεε!! τι τα ήθελαν τα παραβάν;
αφού μόνοι τους ήταν ποιός θα τους έβλεπε;;
χαχααα!!

zoyzoy είπε...

Το κακό που έκανε αυτή η κυβέρνηση ούτε η χούντα του Χίτλερ δεν είχε κάνει στη χώρα!

Αρχίζουν και πουλάνε τα νησιά στους Τούρκους
ξεκίνησαν
με τη μαρίνα σας!

Ούτε εφιάλτης μας μια παρόμοια σύνθεση πια στην Βουλή!
Μπορούν να εξαφανιστούν από προσώπου γής??

Τα θαλασσινά μου φιλιά!

marianaonice είπε...

@zoyzoy μου
Εεεε αυτό δεν το ήξερααα!!
Και μάλιστα για 234.000 ευρώ ετησίως!!!
και το παρουσιάζουν και σαν ευκαιρία που άδραξε ο "τοπάρχης" Μυτιλήνης σώγαμπρος της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη Νίκος Σιφουνάκης!
Αίσχος!! έτσι πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης!!
Φιλιά πολλά @φίλη μου!

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!