Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2007

Φιλοξενίας...συνέχεια!Το ανακάλυψα στα ΝΕΑ της περασμένης Τρίτης και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!΄
Μετά τις νέες αποκαλύψεις για το αναψυκτήριο και την πισίνα χωρίς άδεια, νομίζω ότι η γελιογραφία αυτή του πάει γάντι, γιατί τώρα πράγματι τη χρειάζεται τη...χαλάρωση!
Όταν άκουσα ότι παραιτείται ο Μαγγίνας γιατί επίκεινται και νέες αποκαλύψεις για κάποιο αναψυκτήριο, στην αρχή δεν κατάλαβα περί τινος επρόκειτο. Σκέφτηκα μήπως διέθετε στους φιλοξενούμενους Ινδούς του και αναψυκτήριο;;
Που να ήξερα ότι ..ο υπουργός φιλοξενείται σε ...αναψυκτήριο που εμείς το βγάλαμε βίλλα!!

8 σχόλια:

Meropi είπε...

Μαριάνα μου, καλό απόγευμα.
Πολύ ωραία η γελοιογραφία! Είδες τον άνθρωπο, δεν τον άφησαν να προκόψει. Τι τους πείραξε που είχε κτίσει αναψυκτήριο; Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να νοιώθουμε αναψυχή στο σπίτι μας κι ας μην είναι τόσο ωραίο, όσο το....αναψυκτήριο του κ. Μαγγίνα.

marianaonice είπε...

Καλό...}}}
Εμείς δεν μπορούμε να νιώσουμε αναψυχή ούτε σε πραγματικό αναψυκτήριο, έτσι που μας κατάντησαν!!
Καλό σου μεσημέρι.

Freedula είπε...

:) Τέλεια! Και θα έχει και άπλετο χρόνο να κάθεται! Καλησπέρα γνωριμίας!

sealike2 είπε...

Καλως ήρθατε στη κοινότητα. Θα περιμένουμε με "βουλιμία" ενδιαφέρουσες και μεστές απόψεις. Γιατί τα παιδιά πρέπει να ακούν και να μαθαίνουν. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας!!

marianaonice είπε...

Freedoula και sealike2 χαίρομαι που σας γνωρίζω. Πέρασα και από τη γειτονιά σας. Σίγουρα έχουμε κάτι να πούμε οι μεγαλύτεροι για σας τα παιδιά, όμως, ίσως παίρνουμε και περισσότερα από εσάς...
Να είστε πάντα καλά γιατί χάρη σε σας γνωρίζουμε και εμείς τον κόσμο του σήμερα.

miss little sunshine είπε...

Aμαν, ενα ωραίο στέκι είχαν οι Ινδοί να πίνουν τσάι και γκαζόζες, να το κλείσουμε και αυτό! ΑΧ, το φάγατε τον άνθρωπο, να δούμε ποιος θα αναλάβει τη "καντίνα" τώρα!

miss little sunshine είπε...

Aμαν, ενα ωραίο στέκι είχαν οι Ινδοί να πίνουν τσάι και γκαζόζες, να το κλείσουμε και αυτό! ΑΧ, το φάγατε τον άνθρωπο, να δούμε ποιος θα αναλάβει τη "καντίνα" τώρα!

marianaonice είπε...

Εσύ μικρή Miss little Sunshin μια χαρά είσαι εκεί μακριά από το Βασίλειο της Δανμαρκίας. Αλλοίμονο σε μας!!
Φιλάκια και να είσαι καλά.

Είναι φριχτό να μένεις μόνος στη ζωή ...?

Η ζωή καμιά φορά σε βάζει σε δικό της δρόμο και τον ακολουθείς θέλοντας και μη... μέχρι να σε βγάλει στο ξέφωτο...   Χάθηκα από εδώ λό...