Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Και μετά λέμε γιατί πάμε κατά διαόλου...


Δεν ξέρω αν εγώ είμαι η παράξενη, μήπως δηλαδή έχω παραξενέψει και δεν καταλαβαίνω τα καημένα τα βλαστάρια μας, τα σημερινά παιδιά μας καλέ, που βγαίνουν στη βιοπάλη και που νομίζουν ότι εκεί έξω είναι σαν την αγκαλιά της μανούλας τους και έχουν απαιτήσεις όλοι να τους ...υπηρετούν!!
Τι θέλω να πω;; ήξερα έναν γείτονα που όταν ο γυιός του, ο καλομαθημένος Νικολάκης, που μέχρι σήμερα στα 40 και βάλε παρέμεινε Νικολάκης, υπηρετούσε στο στρατό, σε μια μονάδα στη Θήβα, ο πατέρας κάθε πρωί πήγαινε το γυιό στη μονάδα και κάθε μεσημέρι τον έφερνε πίσω στο σπίτι τους στην Αθήνα.... Μιλάμε για παραφροσύνη... Δηλαδή πατέρας και γυιός υπηρετούσαν μαζί στο στρατό και ο πατέρας ήταν βέβαια, σαν να υπηρέτησε δύο φορές ο φουκαράς!!
Γιατί τα λέω τώρα αυτά;;
Ακούστε τι μου διηγήθηκε ένας γνωστός μου αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ανώτερος που υπηρετεί στο επιτελείο για πολλά χρόνια.
Όπως ίσως, έχετε πληροφορηθεί πριν λίγες μέρες έγιναν οι τοποθετήσεις των νέων αστυφυλάκων που μετά διετή φοίτηση, με μισθό βεβαίως, αποφοίτησαν από τη Σχολή των Αστυφυλάκων.
Πάει λοιπόν ο πατέρας ενός απόφοιτου και βρίσκει το γνωστό μου τον αξιωματικό και τον παρακαλεί αν είναι δυνατόν και αν μπορεί να κάνει κάτι, κατά την τοποθέτηση του γυιού του να μην τον πάνε στα ΜΑΤ που τη θεωρεί επικίνδυνη υπηρεσία και εάν είναι δυνατόν να τον τοποθετήσουν σε κανένα τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας του, στο Πέραμα.
Πράγματι ο αξιωματικός κατάφερε ο γυιός του παραπάνω πατέρα να μην καταταγεί στα ΜΑΤ, όμως δεν κατάφερε να τον πάει και σε τμήμα της περιοχής του, αλλά σε ένα άλλο τμήμα στον Ασπρόπυργο.
Προχθές λοιπόν τον επισκέφτηκε ο πατέρας και τι του λέει;;

"Συγνώμη αλλά καλύτερα ήταν να τον πήγαιναν στα ΜΑΤ, εκεί που τον τοποθέτησαν είναι δύσκολο πώς θα μετακινείται να πηγαίνει στην Υπηρεσία του;;
Σήμερα ξύπνησε τον παππού τα χαράματα για να τον πάει!!!!!!!
Έτσι μας έρχεται να παραιτηθεί και να τα βροντήξει!!
(Σημειωτέον αν παραιτηθεί ένας νέος αστυφύλακας είναι υποχρεωμένος να πληρώσει αποζημίωση στο Δημόσιο, για τη διετή εκπαίδευση που του παρείχε και μάλιστα έναντι μισθού)!!!
Και συνέχισε με οργή: Άσε εκεί που τον πήγαν είναι όλο συμμορίες και κακοποιοί!!
Πώς θα τα βγάλει πέρα το παιδί;;;"

Κόκκαλο ο φίλος αξιωματικός!!!!!

Καλά ρε να μη σε πω μαλακοπατέρα!!! Το πρόβλημα της μετακίνησης του γυιού σου θα το επωμισθεί ο κάθε τρίτος;;; Αν έχεις πρόβλημα κάνε εσύ το μεταφορέα!!
Ή νοίκιασέ του σχολικό να τον μεταφέρει!!
Σε δουλειά θα πάει ο άνθρωπος!! Όχι στο νηπιαγωγείο!!!
Εμάς δηλαδή μας πάει στη δουλειά ο πατέρας μας ή η Υπηρεσία έστησε τα γραφεία της έξω από την πόρτα του σπιτιού μας, για να μην μπαίνουμε στον κόπο να ξυπνάμε το χάραμα και να παίρνουμε τα ΜΜΜ (ο Θεός να τα κάνει) για να τρέχουμε στα τρία σημεία του ορίζοντα για το μεροκάματο;;;!!!
Έλεος πια!!!
Αστυνομικός είναι ο γυιόκας σου φίλε, με κακοποιούς θα νταραβερίζεται αυτούς θα κυνηγά αφού αυτή είναι η δουλειά του!! Με τους καλοποιούς θα ασχολιόταν;;;
Τα έχω "παίξει" λέμε...
Ρεε που πάμε ρεεεε!!! που έλεγε και ο μεγάλος Αυλωνίτης!!!

.

61 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

γιατί δεν του παίρνει ένα αυτοκινητάκι του παιδιού να εξυπηρετείται μόνο του;
από την άλλη, πολλές φορές, οι πατεράδες κάνουν του κεφαλιού τους χωρίς τα παιδιά να έχουν την παραμικρή ιδέα.
καλησπέρες πολλές!

marianaonice είπε...

@bαςντίκσον
Τι να πω;; Ξέρω κι εγώ;; Δεν ξέρω αν ο γυιός έχει ιδέα ή όχι αλλά αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι και η νοοτροπία των γονιών που δεν αφήνουν τα παιδιά να μεγαλώσουν!! Άλλωστε αν ο γυιός διαφωνούσε με όλο το σκηνικό δεν θα ξύπναγε τον παππού να τον πάει στην Υπηρεσία του, πιστεύω!
Καλησπέρα @φίλε μου!!!

αντωνης είπε...

Καλησπερα

Και αυτα ενω στην "υπαναπτυκτη" Ευρωπη (που οταν εμεις φτιαχναμε Παρθενωνες, εκεινοι ετρωγαν βελανιδια και λοιπες αστειοτητες) πολλά παιδια στην ηλικια του δικου μας "μπατσουλη" μενουν μονα τους για να μαθουν τι θα πει ζωη.

Κλωτσες που θελουμε ωρες ωρες!!!

@basnia
Γιατι να του παρει αυτοκινητακι; Θα του πεσει η μυτη να παρει τα λεωφορεια;
Πολυ εχουμε καλομαθει ολοι μας και να τα αποτελεσματα τωρα σιγα σιγα.
Και μετα θα μας φταινε παντα οι άλλοι, το κακο το συστημα, το κακο κρατος κτλ κτλ...

marianaonice είπε...

@Αντώνη μου
Συμφωνώ!! Έχεις απόλυτο δίκιο!
Τα βλαστάρια μας θα είναι πάντα μπούληδες και βουτυρομπεμπέδες!!
Αλλά τι τα θες!! Μπορεί να γίνουν και πρωθυπουργοί καμιά φορά άμα στήσουν πλάτη οι γονείς και λοιποί συγγενείς... χαχαχα!!
Ονόματα δεν ...λέμε!!
Καλησπέρεες!!!

gerasimos είπε...

Μήπως θα ήταν καλύτερα να στείλουν τα ΜΑΤ να τον ξυπνάνε - όχι τον παππού, τον εγγονό - μπας και γίνει λίγο άνθρωπος;

common people είπε...

Οπως ακριβως τα λέει ο Αντωνης, Μαμακηδες είμαστε.

faraona είπε...

Βρε Μαριανα...μερικες φορες μπαινω εδω και σε βλεπω να απορεις με κατι πραγματα...Σαν να ησουν στο εξωτερικο ενα πραγμα και να γυρισες τωρα στην Ελλαδα ενα πραγμα δηλαδη.
Καλε δεν εχεις καταλαβει ακομη οτι η ελληνικη κοινωνια ειναι φίσκα απο τετοιους γονεις?
Απο το που παει η χωρα, δεν σε κανει να αντιλαμβανεσαι με τι ειδους πολιτες ειναι γεματη στην πλεοψηφια της?
Εξαρτημενα ,φοβισμενα ατομα που κρεμονται πανω στα παιδακια τους ειναι γεματη.Ψηφιζουν ολοι αυτοι ...αυτο ειναι το μεγαλυτερο κακο.
Και πες μου τωρα οτι δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο ...για να τρελλαθω τελειως.

πφφφφ!!!με σκας ωρες ωρες
Καλο μηνα

Side21 είπε...

Πάλι καλά που δε ζήτησε
ο άνθρωπος να παίρνει ...
τη νταντά μαζί του στη σχολή
να του ετοιμάζει το γαλατάκι του !!!
Αυτός δεν κάνει για μπάτσος ...
αν ακούσει μπάμ θα βάλει τα κλάματα...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μμμμμ.... πρόκειται ως φαίνεται για περίπτωση υπερπροστατευτικού γονέα, από αυτούς που δεν αφήνουν περιθώρια στα παιδιά τους να ζυμωθούν στη ζωή.
Φαντάσου και να τον παντρέψει η έρμη η νύφη τι έχει να περάσει...
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

marianaonice είπε...

@Γεράσιμε
Δεν έχεις άδικο!! Αυτό πρέπει να γίνει!! Μπας και στρώσει!! ακου απαιτήσεις που τις έχουν οι ...άνθρωποι!!

@common people
Εε!! όχι και όλοι σας!! Πάντως ναι ένα προβληματάκι με τις μαμάδες το έχουν οι άνδρες! χαχαχα!!

@faraona μου
Είδες;; εκεί δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που συμβαίνει εδώ πέρα!! Δεν το αντέχω βρε @φίλη μου!! Μα είναι λογική αυτή;; Να ρωτάνε τον αξιωματικό φίλο, πώς θα πάει το παιδί στη δουλειά του;; έλεος πια!!

Καλό ξημέρωμα @φίλοι μου!

marianaonice είπε...

@side21
Ναι ας του έστελναν και τη νταντά μαζί!! Ας του έπαιρναν οδηγό!! τον άνθρωπο που βοήθησε να μην πάει στα ματ τι τον ρωτάνε;; να τους βάλει σχολικό λεωφορείο;;; Χαχαχα!!!
Αστυνομικοί που θα φυλάξουν περιπολίες και θα συλλάβουν εγκληματίες!! Αν είναι δυνατόν!!

@Γλαρένια μου
Άσε ούτε ψύλλος στον κόρφο της νύφης δεν θάθελα να είμαι!!
Χαχαχαχα!!!

Καλό ξημέρωμα!!

Aνεμος είπε...

πόσοι μεροκαματιάρηδες αλλάζουν πέντε λεωφορεία κάθε πρωί να πάνε στην φάμπρικα ΑΝΤΕ μην συγχυστώ ...καλησπέρα

Unknown είπε...

ε ρε ψυχανάλυση ή καλύτερα ψυχοθεραπεία που χρειάζεται στην περίφημον 'ελληνικήν οικογένειαν', όπου προκειμένου κάποιος να ελευθερωθεί από τα δεσμά στα οποία τον έχουν κατατάξει, μπορεί να κάνει και δρομολόγιο στρατού κάθε μέρα, αρκεί να μην ειναι σοτ σπίτι του, στη γυναίκα του, στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που λογικά κάποιος αναλαμβάνει με την ενηλικίωση, κι επειδή δεν μπορεί να τα αναλάβει, προτιμά, μέσα σε ένα δρομολόγιο να μαθαίνει τη σκλαβιά και να ευνουχίζει το παιδί του...
κι ο άλλος πάλι, ο κωλόγερος που φτιάχνει ένα μαλακοπίτουρο χωροφύλακα, -δεν έχω τίποτα με τους πρώην χωροφύλακες, κι ο πατέρας μου χωροφύλακας ήτανε- με τη σκέψη ότι θα εξαπατήσει την ελληνική κοινωνία, και το μαλακοπίτουρό του θα είναι ένα άχρηστο πράμα που δεν κάνει ούτε για αστυνομικός ούτε για θυρωρός του ίδιου του σπιτιού του...
δυστυχισμένο παιδί... που ξύπνησε τον παππού του να τον πάει στη δουλειά...
-εδώ που τα λέμε, αν είναι μια φορά τι πειράζει-
δυστυχισμένε μπαμπά, που φαίνεσαι να είσαι παραγκωνισμένος από τον μπαμπά σου γιατί φαίνεται δεν έχεις μεγαλώσει ακόμη, και το παιδί σου σού ξεφεύγει και συμμαχεί μ'αυτόν που δε σε μεγάλωσε ακόμη γιατί δεν τα τίναξε ακόμη,
δυστυχιμένε μπαμπά που κάνεις σαν παρατημένη δεσποινίς γιατί ενδέχεται να καταλάβεις ότι σου έχει ξεφύγει το σύστημα εξέλιξης, αλλά έχεις πετύχει να κάνεις το γιο σου το ίδιο ευνουχισμένο και γομάρι σαν κι εσένα...
αυτοί είμαστε.
ζώα που περιμένουμε στο παχνί το σανό. τώρα να τραβήξω μια ανωνυμία γιατί ντρέπομαι για το λεξιλόγιο, ή να τιμωρηθώ ζητώντας συγγνώμη για το λεξιλόγιό μου και αφήνοντας τη τζίφρα μου; ε, αυτό το δεύτερο.
και συγγνώμη
και καλημέρα
(σχεδόν αντιφατικά τα γράφω, ε; συγγνώμη:)

Unknown είπε...

αλλά θυμήθηκα κι ένα άλλο κρίκο στην αλυσίδα της ανεπάρκειας. γι'αυτό έγραφα τόσο βάναυσα.
είμαι σε δημόσιο νοσοκομείο.
είμαι μόνη μου και μου περιγράφουν ότι 'έχετε μια βόμβα στο κεφάλι! το καταλαβαίνετε; μια βόμβα στο κεφάλι!"
μπορεί, όντως να ήταν έτσι, μάλλον. γιατί όμως η τόσο εκφραστική λογοτεχνική απόδοση;
ίσως γιατί στο γραφείο του γιατρού βρισκόταν κουστουμαρισμένος ένας συνταξιούχος χειρουργός, που, όπως καταλαβαίνετε, ετοιμαζόταν να γίνει ο σωτήρας μου, χμ χμ, γιατί θα μπορούσε να αναλάβει κλπ κλπ...
κατόπιν της ψυχρολουσίας, με στέλνουν να πάω στο ίδιο νοσοκομείο, με τις πυτζαμούλες μου, να μου κόψουν ένα κομματάκι από το ωραίο μου μπουτάκι για βιοψία των αγγείων.
περιμένω σαν το μαλάκα.
φτάνουν κάτι κυρίες γεμάτες τη φρίκη της αγωνίας και τα ταγιέρ υψηλής ραπτικής. φυσικά φτάνουν με έναν μπλουζάτο γιατρό που τους ανοίγει τις πόρτες. φυσικά παίρνουν τη θέση μου. φυσικά αδειάζει η αίθουσα αναμονής με μένα να περιμένω και να έχω στο κεφαλάκι κι όλες εκείνες τις μεταφορικές εικόνες του γιατρού...
αφού άδειασε όλη η αίθουσα, και μετά από καυγά, μπαίνω κι εγώ η ξεχασμένη να τους παραδώσω το ψαχνουδάκι μου. εκείνη την ώρα καταφθάνει κι ένας βουτυρωμπεμπές. μόλις έχει τελειώσει ιατρική. μόλις έχει μάθει ότι θα πάει να κάνει αγροτικό στην τάδε περιοχή της πελοπονήσου. μόλις το χαιρετάνε όλοι με τον καλύτερο τρ΄πο: 'τι κάνει ο μπαμπάς σου; ήρθες να πάρεις μια μυρουδιά πριν φύγεις, ε; να δεις τι σε περιμένει... κλπ'.
ε, το παιδί, μπροστά σε μια βιοψία, κατέρευσε, μ'αφήσανε και πάλι εμένα και κάνανε αέρα στο πιτσιρίκι, που πάει για αγροτικό...

πόσο προετοιμασμένο, π΄σο ενήμερο, πόσο ώριμο για τη δουλειά που θα κάνει. ευτυχώς που είχε το μέσον να υπηρετήσει κάπου, όπου μόνο θα ταλαιπωρήσει κόσμο στέλνοντάς τον σε κάποια ιδιωτική κλινική. αλλιά και να μην είχε μέσον και να τον στέλνανε σε καμιά βουνοκορφή. δε θα ήταν σωστό, γιατί εκεί θα σκότωνε κόσμο εν αγνοία του.
τελικά το μέσον είναι σπουδαίο πράγμα, σώζει ζωές, είδατε;

VAD είπε...

Πώς τον είπες;Μαλακοπατέρα; :)))
Ε,ώρες -ώρες μερικοί είναι όντως μαλακοπατέρες!

Καλημέρα,Μαριάνα μου...

Laplace είπε...

καλημερα κ καλο μηνα..
δεν ασχολουμαι με μπατσους,καραβαναδες,γιατρους κ οτιδηποτε εχει στολη κ την 'βλεπει' εξουσια ενω στην ουσια ειναι ενα τιποτα..
κ μετα κλαινε αυτοι 'οι ανδρες' σαν αυτον τον βουτυρομπεμπε που ξυπνησε τον παππου του να τον παει,για τις δυσκολιες της ζωης..

rain είπε...

Ολο αυτό μου θυμίζει το Λαλάκη που τον τάιζε η μαμάκα του φρουτόκρεμες στις ελληνικές ταινίες!
Φαντάζεσαι τι άντρας θα γίνει αυτός και πόσα άλλα αγοράκια σαν κι αυτόν?? Και δεν θα φταίει κιόλας, τουλάχιστον εξ ολοκλήρου!
Ημαρτον!

island είπε...

Πέφτεις από τα σύννεφα αγαπητή; Εγώ έπεσα από τα σύννεφα που αυτά τα έκανε ο πατέρας. Θα περίμενα να τα κάνει μητέρα γιατί συνήθως αυτές είναι πάντα δίπλα στον κανακάρη τους. Ακόμα και αν αυτός είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για άλλες αγκαλιές.

Swell είπε...

Μαριάννα μου δεν σε καταλαβαίνω. Μήπως μπορείς να με φέρεις σε επαφή με τον πατέρα του αστυνομικού. Εχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να τη ξύσω όλη μόνος μου. Την πλάτη.

Κούκος είπε...

Άτιμη κενωνία. Που τα στέλνουν τα παιδιά μας...
Μα καλά στον Ασπρόπυργο; Χάθηκε ένα Κολωνάκι; Έστω μια Εκάλη;
Έλεος πια!!!

Matrix είπε...

Ωραία γέλασα :)

Τώρα το πρόβλημα το έχει γενικά ο μπαμπάς ή ο γιος?

Meropi είπε...

Χα χα χα Μαριάνα μου!!!!
Πολύ αστεία μου φάνηκε αυτή η περίπτωση. Φαντάσου ποιοί υπερασπίζονται τη ζωή και την περιουσία μας!!!

gregory είπε...

χαιρετε...πριν μερικα χρονια ο γιος μου που πηγε φανταρος ηθελε να ερθη στην πατρα. απο την σπαρτη.και να μηλησω σε καπον να ερθη...εγω τι εκανα τιποτα...και πηγε μυτιληνη..στην αρχη ειχα προβλημα.αλλα μετα δεν ηθελε να φυγη...αφηστε τα παιδια σας να μπουνε στην κοινονια να την δουνε καταματα,με τα δικα τους ματια,και οχι με τα δικα μας...

Maria Tzirita είπε...

Μαριανάκι η ευθύνη είναι σε μας τους γονείς, αποκλειστικά. Αν μεγαλώνουμε μπούλιδες, τι μας φταίει η κοινωνία; Προς γνώση και συμμόρφωση των μανάδων και των πατεράδων που μεγαλώνουν αγόρια...
Φιλιά καλή μου!

Υ.Γ. Αν δε μπορείς να μπεις στο μπλογκ μου κανονικά, μπες από το http://mariatzirita.blogspot.com
Προσωρινό θα είναι μου είπαν, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα στον σέρβερ... Άντε και μου λείψατε!

Aristodimos είπε...

Γι αυτο δεν προκειται ποτε να δουμε μιαν ασπρη μερα σαν εθνος , εαν εξακολουθούμε να εχουμε αυτην την νεοτροπία της καλοπέρασης, του ρουσφετιού και του ωχ αδελφισμού...
Ασε τα δυσκολα να τα κανουν οι άλλοι, κι εμεις να την βγάλουμε "λούφα και παραλλαγή"...

Οπως το λες...που πάααααααααμε ;;;;;

Την καλησπέρα μου Μαριάνα

Αρης

Unknown είπε...

Ξέρω μία μάνα που πήγαινε φαγητό κάθε μεσημέρι στο μεγάλο γιόκα της στο στρατό πράγμα που δεν έκανε για το πιό μικρό γιό της.
Αυτό έγινε στην Ελλάδα, λίγο μετά τους Πύργους και οι αξιωματικοί την πέρασαν για τρομοκράτη.

Παλμος είπε...

Καλε δεν θα ήταν καλύτερα να του άνοιγε ενα συνοικιακο μαγαζακι να είναι και δίπλα στο σπιτι του,(Αστυνομικό τμήμα τάδε...λειτουργεί καθημερινές και αργίες), που να τρέχει δεξια και αριστερα το παιδί.

Σαν τον κύριο Πτέραρχο στην ταινια με τον Χατζηχρίστο, που ο αλλος ήθελε να του ανοιξει ένα αεροδρόμιο.


Α!!!
Δεν πάμε καθόλου καλα!!!!!!!

Φιλια.

akrat είπε...

ουφ... ευτυχώς που έγινα εργάτης... και δεν κατετάγην ένοπλος τεμπέλης... θα έμπλεκα και με ζαρντινιέρες...

NdN είπε...

Καλησπέρα Μαριάννα,

Εγώ πάλι την βρίσκω απόλυτα λογική και φυσιολογική την αντίδραση του πατέρα. Οταν μάθει κάποιος να του γίνονται όλα τα χατήρια, ακόμα και ένα μικρό να μην ικανοποιηθεί παραξενεύεται.

Αν δηλαδή ο αξιωματικός δεν βόλευε τον γιο του και βρισκόταν να υπηρετεί εκεί που έπρεπε δεν θα ζητούσε τίποτα παραπάνω. Η λογική του βολεψίματος κυριαρχει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και ο εγγονός ξυπνάει τον παππού. Αν δεν είχε μάθει να είναι βολεμένος θα έπαιρνε το λεωφορείο όπως ακριβώς αναφερει και ο Αντώνης πιο πάνω.

Οσο για τον πατέρα προφανώς παρόμοιας κατάστασης ήταν και αυτός. Δεν πρέπει να προσπάθησε για τίποτα στη ζωή του και το ίδιο ήθελε και για τον γιο του.

Πάντως αν το ζητήσει από τους κλέφετς της γειτονιάς να τον πηγαινοφερνουν. Εγώ αν ήμουν κλέφτης πολύ θα ήθελα τέτοιους μπάτσους στην περιοχη μου!

marianaonice είπε...

@anemos5
Πολύ σωστά!! Να δεις και εγώ όταν το άκουσα πόσο συγχίστικα!!

@abttha μου
Τέλειο το ψυχογράφημά σου για τον καταπιεσμένο πάλαι ποτέ μπούλη πατέρα που ανάθρεψε επάξια έναν καταπιεσμένο μπούλη γυιό!! Σωστά το εντόπισες ότι ο πατέρας του πατέρα και παππούς του γυιού του, είναι ακόμη στην υπηρεσία όλων!! χαχαχα!!!! Όσο για το μέσον, είναι το κλειδί που ανοίγει ορθάνοιχτα τις πόρτες στους πλέον ανίκανους!!
Μη ζητας συγνώμη @φίλη μου για το λεξιλόγιό σου, αφού όποια λέξη και να χρησιμοποιήσουμε είναι πολύ φτωχή για να αποδώσει το μέγεθος της ανοησίας τους και της αναισθησίας τους!!

@Vad μου
Μακριά από εμάς τέτοιοι ορισμοί!!
Χαχαχαχαχα!!!!

marianaonice είπε...

@laplace78
Αχ και εμείς να μην ασχολούμαστε μ' αυτούς, δυστυχώς αυτοί καταφέρνουν παντού και πάντα να μας ταράζουν με την καπατσοσύνη τους και τον τρόπο τους να πετυχαίνουν πάντα τα καλύτερα στη ζωή τους και να μην είναι κι ευχαριστημένοι!

@Βροχούλα μου
Χαχαχαχα!! Που τον θυμήθηκες αυτόν;;;
Ναι έχεις δίκιο, δεν φταίνε εξ ολοκλήρου τα παιδιά!! Οι γονείς φταίμε για το χάλι αυτό!!
Ξέρω φίλες μου που κάθονται μαζί με τα παιδιά τους και μελετάνε τα μαθήματα σαν να πηγαίνουν κι αυτές σχολείο και πολλές φορές νοιώθω τύψεις που εγώ αυτό το έκανα μέχρι την τρίτη δημοτικού στην κόρη μου. Από τότε μέχρι τώρα (Β΄Γυμνασίου) διαβάζει εντελώς μόνη της και μόνο αν θέλει κάτι να ρωτήσει απευθύνεται σε μένα... Δεν ξέρω αν κάνω καλά αλλά της ξεκαθάρισα ότι το σχολείο είναι δική της αποκλειστικά ευθύνη και νομίζω ότι το κατάλαβε και το αποδέχθηκε με ευχαρίστηση και αν καμιά φορά πάω να ανακατευτώ με βάζει στη θέση μου! Παρ' ότι μικρή είναι αρκετά ανεξάρτητη σαν χαρακτήρας και θαρραλέα.

@island
Δεν έχεις άδικο! Συνήθως οι μάνες κανακεύουν τους κανακάρηδες!! Όμως κάποια στιγμή φαίνεται και οι πατεράδες συντονίζονται στο ίδιο ρυθμό!!

marianaonice είπε...

@swell
Χαχαχαχαχαχαχα!!! Πολύ ωραίοοο!! Ακριβώς έτσι!! Ένας πατέρας για όλες τις δουλειές!!

@κούκε μου
Κατ' αρχάς να σ' ευχαριστήσω που δεν παραλείπεις να @βολτάρεις σε όλα τα ποστάκια μου.
Πρόσεξες παρακαλώ;; στον Ασπρόπυργο τον πήγανε και το σπίτι του ήταν στο Πέραμα!! Μιλάμε για ....τεράααστιααα απόσταση το καημένο το παιδί!!! χαχαχα!!!

@matrix μου
Το πρόβλημα το είχε πρώτα ο μπαμπάς και το μεταβίβασε και στο γυιό του όπως καταλαβαίνεις!!

marianaonice είπε...

@Μερόπη μου
Και εγώ στην αρχή γέλασα, όμως μετά θύμωσα και θύμωσα και με το ...γνωστό μου τον αξιωματικό που δέχθηκε να κάνει τέτοιου είδους εξυπηρέτηση!! Μ' αυτό τον τρόπο σε επικίνδυνες υπηρεσίες θα πηγαίνουν μόνον τα παιδιά που δεν έχουν κάποιο μέσον
και οι άλλοι θα είναι αραχτοί και θα παίρνουν το μισθό!!

@gregory
Εκ του αποτελέσματος είδες ότι τελικά καλό έκανες του γυιού σου!
Άσε που όσους ξέρω που υπηρέτησαν στη Μυτιλήνη πέρασαν υπέροχα και τη θυμούνται όσα χρόνια κι αν πέρασαν από τη θητεία τους!!! Έτσι είναι τα παιδιά πρέπει κάποια στιγμή να πετάνε με τα φτερά τους!!

@maria tzirita
Σωστά Μαρία μου! Σε μας είναι η ευθύνη και στο τέλος κάνουμε δυστυχισμένους και ανίκανους ανθρώπους!

Μια χαρά με το μπλογκ σου! Μπήκα κανονικά!

marianaonice είπε...

@Άρη μου
Συμφωνώ!! Και γι' αυτό όπως είπα και παραπάνω στο σχόλιό μου στη @Bροχούλα, προσπαθώ να εμφυσήσω στην κόρη μου την αυτοδυναμία και την ανεξαρτησία και την ευθύνη του εαυτού της κυρίως!!
Χαίρομαι που σε @βλέπω @φίλε μου!
:)))

@mariana μου
Καλά φοβερήηη μάνα!!! Μη χειρότερα!!
Εμ καλά που δεν την έκλεισαν σε κανένα μπουντρούμι μέχρι να εξακριβώσουν ότι δεν είναι τρομοκράτης! Χαχαχα!!

@παλμέ μου
Πολύ ωραία τα λες!! Σαφώς και δεν πάμε καθόλου καλά! Γι' αυτό οι εγκληματίες έχουν οργιάσει!! Ποιός θα τους καταδιώξει και θα τους συλλάβει;; Οι κανακάρηδες;;

Χθες έκλεψαν στο τρόλεϋ το πορτοφόλι του αδελφού μου με κάρτες, ταυτότητες, δίπλωμα οδηγήσεως κλπ. κλπ. Πήγε στο Α.Τ. της περιοχής μας και κατήγγειλε την κλοπή σε έναν αξιωματικό υπηρεσίας που του μιλούσε ενώ ταυτόχρονα στο τηλέφωνο μιλούσε και με τη γυναίκα του ή την γκόμενα (δεν κατάλαβε ο αδελφός μου) με αποτέλεσμα σήμερα στη βεβαίωση που του έδωσαν να έχει γράψει λάθος την ημερομηνία γεννήσεως του αδελφού μου... Έλεος δηλαδή!! είναι σοβαρότητα αυτή μίας Αστυνομικής Υπηρεσίας;;; Ούτε μια ημερομηνία σωστή;;;
Αυτά είναι τα χάλια μας!!

marianaonice είπε...

@akrat μου
Ευτυχώς δεν λες τίποτα!! Χαχαχα!!
Γλύτωσες!! κακός μπελάς οι ζαρντινιέρες!! Χαχαχαχα!!!

ndn
Έτσι είναι!! Χαράς ευαγγέλια τέτοιοι αστυνομικοί για τους εγκληματίες!!
Αυτό το βόλεμα έφαγε την Ελλάδα!!
Ο καθένας για τον εαυτούλη του!!
Εγώ θύμωσα και με το φίλο τον αξιωματικό και του "τάχωσα", γιατί δέχθηκε να κάνει τέτοιου είδους εξυπηρέτηση σε βάρος των άλλων απόφοιτων που δεν θα είχαν κανένα μέσον! και ξέρεις τι μου είπε;;
ότι όλοι είχαν βάλει και κάποιο μέσον!! Έλεοοος δηλαδή!!! Εκεί που δεν θα έπρεπε να περνάει κανένα μέσον στην Αστυνομία γίνεται ο χαμός από ρουσφέτια!! γι' αυτό και υπηρετεί κάθε καρυδιάς καρύδι και μέχρι και νονοί γίνονται οι "προστάτες" μας αστυνομικοί!!

Προς @όλους:
Καλό βράδυ @φίλοι μου!!

leondokardos είπε...

Εξοφρενικό !!! Ντροπή !!
Τρανό παράδειγμα, όταν δυστυχώς ο γονιός καταστρέφει το παιδί του με την υπερπροστασία που του παρέχει.
Αν συνεχίσει έτσι, το παιδί θα γίνει δυστυχησμένο στη ζωή του.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Καλά, πολλές φορές φταίνε και οι γονείς!
Θυμάμαι, όταν εγώ υπηρετούσα στις ειδικές δυναμεις στον Ασπρόπυργο έρχεται η μάνα μου για επισκεπτήριο.
Κι αρχίζει να βγάζεις από την τσάντα της διάφορα φαγώσιμα. Κάποια στιγμή τραβάει και βγάζει με απόλυτη φυσικότητα μια φρουτόκρεμα! Την βλέπω και παθαίνω. Αμέσως πέφτω απάνω της και την κρύβω... αν την έβλεπαν οι άλλοι θα με έπερναν στο ψιλό μέχρι να απολυθώ! χαχα

. είπε...

Στη προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε απλά υπερπροστασία αλλά ψύχωση του γονέα!
Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα και αυτού του είδους οι σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει!

Καλημέρα Μαριανάκι!

cinderella είπε...

χαχαχαχα!!!
Εντάξει, σκοπός του πόστ δεν ήταν να γελάσουμε αλλά εγώ γέλασα!!
Και το κακό ξέρεις ποιό είναι Μαριάνα μου εε;
Πως αύριο μεθαύριο ο Νικολάκης και ο Γιωργάκης θα θέλουν και νύφη που να μοιάζει με τη μαμά, να μαγειρεύει όπως η μαμά και να μένει κάτω από τη μάμα!!
*Για να κρατάει το παιδί βρε!!!
* Ο μπαμπας απλά θα τους μετακινεί!!

αθεόφοβος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί αγανακτείς.
Το παιδί πήγε στην αστυνομία για να πάρει ένα μισθό και όχι για να δουλέψει.
Αντε το πολύ να τον εβαζαν σε ένα γραφείο να πατάει καμιά σφραγίδα,αλλά όχι και στου διόλου την μάνα!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Θαυμάσια φυτώρια αυριανών ανεύθυνων πολιτών, αυτές οι οικογένειες!

marianaonice είπε...

@Λεοντόκαρδε
Συμφωνώ απόλυτα! το παιδί θα γίνει δυστυχισμένο τελικά με τη συμπεριφορά του πατέρα του και όλων των συγγενών του!!

@ασκαρδαμυκτί μου
Χαχαχαχαχαχα!!! Από μικρός φαινόσουν ότι θα γίνεις μαχαραγιάς!!! Φαντάζομαι τη φάση να ξεπροβαίνει η ...φρουτόκρεμα από την τσάντα μέσα στο στρατόπεδο!! Καλάααα!!! Νάχα ένα μάτι εκείνη την ώρα τίποτε δεν ήθελα στη ζωή μου...
Χαχαχαχα!! να είσαι καλά ψόφησα στο γέλιο!!! Αυτό είναι που λένε: "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα"!!

@ανασαιμιά μου
Σαφώς και μόνον στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά!! Στο εξωτερικό από 18 ετών τα παιδιά ανοίγουν τα δικά τους φτερά! βοηθά όμως και το κράτος νομίζω παρέχοντας κάποια πρόνοια για ξεχωριστή στέγη. Είναι πολύ βαθειά τα αίτια τελικά όλης αυτής της νοοτροπίας!

Καλό μεσημέρι!!

marianaonice είπε...

cinderella μου
Πολύ σωστά!! Γι' αυτό προσοχή!! Μακριά από Γιωργάκηδες και Γιαννάκηδες και κάθε είδους ...άκηδες!! Πρώτα θα τους περνάτε εσείς τα ελεύθερα κορίτσια από τεστ απεξαρτητοποίησης από την ποδιά της μαμάς και του μπαμπά και μετά να τολμάνε να σας διεκδικούν δίπλα τους!

@αθεόφοβε
Aυτό είναι το λυπηρό!! Ότι φτιάξαμε πλέον ανθρώπους βολεψάκηδες, μαλθακούς και χωρίς όραμα στη ζωή τους!! Και δεν ξέρω ποιός φταίει περισσότερο γι' αυτό, οι γονείς ή η κοινωνία γενικά μέσα στην οποία βιώνουν κάθε είδους λαμογιά και απατεωνιά!!

@βιολιστή στη στέγη
Συμφωνώ!! Όπως το λες!!

Καλό μεσημέρι @φίλοι μου!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που κάνουν παιδιά για να αποκτήσει νόημα η μίζερη ζωή τους, το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να τα δουν να γίνονται ανεξάρτητα και να "ανοίγουν τα φτερά τους". Γι' αυτό και κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για να μη συμβεί αυτό. Γιατί αν... πετάξει το παιδί ποιός ξέρει πότε και αν θα το ξαναδείς! Και τότε οι γονείς θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να γεμίσουν το κενό.
Που να μπαίνουν τώρα στον κόπο...

marianaonice είπε...

lilith
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι όσοι κάνουν παιδιά είναι απλά και μόνο για να γεμίσουν τη μίζερη ζωή τους... Τα παιδιά κάποιες φορές έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις ή και που δεν τα θέλεις ακόμη ή είναι συνειδητή επιλογή του καθενός μας! από τη στιγμή που έρθουν όμως στον κόσμο, για οποιοδήποτε λόγο είναι γεγονός ότι γίνονται το επίκεντρο της μίζερης ή όχι ζωής μας! Συμφωνώ βέβαια στο ότι αν η ζωή κάποιου είναι μίζερη τότε μίζερη κινδυνεύει να γίνει και η ζωή του παιδιού του, αφού θα αγκιστρωθεί πάνω του μέχρι πλήρους εξάρτησης του ενός από τον άλλο!!
Καλό βράδυ!

marayia είπε...

τσ τσ τσ στου διαολου τη μανα το στειλαν το παιδι! Δεν καταλαβαινω γιατι ο πατερας δεν αφηνει το βλασταρι του, τι βλασταρι δηλαδη, κοτζαμ γαιδουρι, να μεγαλωσει και να βγει στη ζωη σαν φυσιολογικος νεος! ΚΑι οχι ουτε αυτοκινητακι να του παρει! Ολοι οι νεοι πως γινονται λαστιχο και πανε στη δουλεια τους? ΑΜαν πια με τον υπερπροστατευτισμο μας! Το εβγαλε "μ....κοΠιτουρα" το παιδι!
σματσς Μαριανακι

Άστρια είπε...

Η αιώνια αγωνία του γονιού, που πολλές φορές δεν γνωρίζει το μέτρο και "θυσιάζεται", υπερβάλλει, υπερπροστατεύει κ.λ.π....
Η διαιωνιζόμενη καταφυγή στο ρουσφέτι για το παιδί...
Η αθεράπευτη (πολύμορφη)εξάρτηση του παιδιού ακόμα και όταν μεγαλώσει από τον γονιό...
Θέλεις κι άλλα;!

Σε φιλώ, στέλνοντας δύο φυλλαράκια δυόσμο:))

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτές τις περιπτώσεις μιλάω και σίγουρα όχι για τους ανθρώπους που κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν με αγάπη και σεβασμό προς την ατομικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα, φροντίζουν να θυμούνται ότι το παιδί δεν είναι - σε καμία περίπτωση - ιδιοκτησία τους.
Καλό σου βράδυ :)

marianaonice είπε...

@χειμωνιάτικη λιακάδα μου
Είδες πράγματα;; Τελικά ναι το παιδί καταστρέφεται και γίνεται άβουλο και αδύναμο!

@άστρια μου
Η αγωνία των γονιών για τα βλασταράκια τους είναι δεδομένη! Δεν πρέπει όμως να καταντάει αλυσίδα της προσωπικότητάς τους και δέσμευση κάθε δικής τους πρωτοβουλίας και δραστηριότητας! Αλλοιώς όντως το έχουμε χάσει το παιχνίδι, και αντί για καλό κάνουμε κακό ανεπανόρθωτο!

@lilith
Το κατάλαβα για τι μιλάς! Συμφωνώ μαζί σου και σαφώς τα παιδιά δεν ανήκουν σε κανένα! Ανήκουν μόνον στον εαυτό τους!

Καλό βραδάκι @φίλες μου :))

patsiouri είπε...

"Έτσι μας έρχεται να παραιτηθεί και να τα βροντήξει!!"

"Έτσι ΜΑΣ έρχεται να παραιτηθεί και να τα βροντήξει!!"??????

Μου θυμίζει τους γονείς που τα παιδιά τους δίνουν εξετάσεις,
"Τι κάνετε"????

"Ε, διαβάζουΜΕ"!!!

Οιμέ...

marianaonice είπε...

@patsiouri μου
Ποτέ δεν το έκανα αυτό με την κόρη μου. Μέχρι την τρίτη δημοτικού εντάξει τη βοηθούσα όσο μπορουσα.Μετά την άφησα μόνη της. Καί κάποιες φορές που ακούω μάνες να λένε ΔιαβάζουΜΕ νοιώθω τύψεις μήπως εγώ δεν κάνω σωστά... αλλά δεν μπορώ να της μασσάω την τροφή πια!! Έλεος!!
ούτε και η ίδια το θέλει αυτό πλέον!
Καλό ξημέρωμα @φίλη μου!

Ανώνυμος είπε...

μαριάνα
για μια καλημέρα πέρασα
...στην Ελλάδα δεν ζούμε
γιατί αναρωτιέσαι;
ΤΣΊΡΚΟ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

φιλιά

marianaonice είπε...

@ποιώ - ελένη μου
Τσίρκο δεν θα πει τίποτα!!
Καλημέρααα!!

jf είπε...

"Δεν ξέρω αν εγώ είμαι η παράξενη..." !!

Και το ρωτάς;;
Εσύ οδηγείς κόντρα όταν όλοι οδηγούν ανάποδα στο δρόμο

Έι, γεια σου

Ανώνυμος είπε...

Όσο το επάγγελμα που θα κάνεις δεν το επιλέγεις αλλά αναγκάζεσαι να το εξασκείς για βιοποριστικούς λόγους, τέτοια και χειρότερα φαινόμενα θα αντιμετωπίζουμε.
Είμαστε, οι περισσότεροι, άνθρωποι που πηγαίνοντας για δουλειά σκεπτόμαστε την ώρα που θα σχολάσουμε και σχολώντας μετράμε πόσες μέρες απομένουν μέχρι το ρεπό ή την επόμενη αργία.
Η λύση στο πρόβλημα θα ήταν να υπήρχε η δυνατότητα στον καθένα να κάνει τη δουλειά που του αρέσει, επειδή όμως αυτό ούτε και ο ¨υπαρκτός¨ το κατάφερε, θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους με μεράκι.
Βρίσκω, κατά συνέπεια, λογικό ο μικρός να ξυπνάει τον παππού για να τον μεταφέρει στον τόπο...του μαρτυρίου!

marianaonice είπε...

@jamanfou μου
Είδες μια μανία βρε παιδί μου που την έχω;; Εκεί εγώ κόντρα στο ρεύμα!!!
Χαχαχα!!! Μυαλό δεν βάζω!!

@syneas
Σωστά το επισημαίνεις ότι το γεγονός ότι σήμερα κανείς δεν κάνει τη δουλειά που πιθανόν θα ήθελε είναι η αιτία να πηγαίνουμε στη δουλειά με βαριά καρδιά και χωρίς όρεξη! Όμως θεωρώ ότι ανά τους αιώνες σπάνια οι άνθρωποι έκαναν αυτό που θα ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους. Από τη στιγμή όμως που αναλάμβαναν μία υποχρέωση την έφερναν σε πέρας με μεράκι και σιγά σιγά την αγαπούσαν. Θεωρώ ότι ένα νέο παιδί που κατατάσσεται στην Αστυνομία έστω και χωρίς να το έχει απόλυτα και συνειδητά επιλέξει, θα έπρεπε στον πρώτο καιρό τουλάχιστον να έχει την όρεξη και την περιέργεια να γνωρίσει το χώρο της δουλειάς του και να θέλει να προσφέρει με τον τρόπο που αυτός έχει ως σωστό, καμιά φορά γιατί όχι να έχει και την επιθυμία και το όνειρο ν' αλλάξει κάποια πράγματα στο μέτρο που περνάει από το χέρι του!! Τι λέω όμως, αυτά είναι ψιλά γράμματα στη σημερινή εποχή και για να τα νοιώσει ένα παιδί πρέπει από κάποιους να παραδειγματιστεί!!
Από ποιούς όμως;;;

Καλό βραδάκι @φίλοι μου!

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Μαριάννα μου,
ευχαριστώ το Θεό που μ' έχει αξιώσει αρκετές φορές ως τώρα να κάνω κάτι τέτοια παιδάκια να μετανοιώσουν για το διορισμό που τους δώσανε...
χα χα χα...
Τώρα όσον αφορά τους βουτυρομπεμπέδες έχω να πω ότι φταίει ένα:
Σταμάτησε το ξύλο απ' το δάσκαλο κι έλειψε η σφαλιάρα απ' το σπίτι...
Έτσι χάθηκε ο σεβασμός!
Αποφεύγουν να στείλουν τους κοπρίτες για δουλειά, έστω τα καλοκαίρια, μόνο και μόνο επειδή λένε:
"Εμένα ο γιος μου θα σπουδάσει"...
Έτσι κι η δουλειά γι' αυτούς κατάντησε ντροπή...
Τι περιμένεις λοιπόν από απαίδευτους;
Θυμάμαι στο στρατό όταν είδα τοιχοκολλημένη την μετάθεσή μου για Κύπρο στο δυναμικό της ηρωικής ΕΛ.ΔΥ.Κ (στην εποχή της κρίσης του Περσικού) φούσκωσα από περηφάνια και ψήλωσα μισό μέτρο ακόμα από πατριωτισμό...
Όταν κοίταξα γύρω μου είδα συνωστισμό στα τηλέφωνα και έντρομους συναδέλφους να παρακαλάνε τις μαμάδες τους να "πιάσουν τον τάδε για να τους κρατήσουν εδώ"...
Τώρα πια, 18 χρόνια μετά, κρίνω πως δεν αξίζει ούτε καν να τους λυπάμαι...
Σε φιλώ!

marianaonice είπε...

@ένα γελαστό απόγευμα
Στέλιο δεν ξέρω αν το ξύλο από το δάσκαλο και η σφαλιάρα από το σπίτι θα έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Νομίζω ότι το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δημιουργήσει φοβισμένα και άτολμα άτομα! Απ'ό,τι θυμάμαι τα παιδιά που έτρωγαν ξύλο από το δάσκαλο ή είχαν γονείς βίαιους, δεν πέτυχαν και πολλά στη ζωή τους, αν κρίνω από τους συμμαθητές μου.
Η αυστηρότητα όμως ναι, με την έννοια ότι όσο μικρό και να είναι το παιδί θα πρέπει να μάθει τις υποχρεώσεις του, εκτός από τα δικαιώματά του, και να έχει συνέπειες όταν τις παραβεί, νομίζω ότι χρειάζεται! Και σήμερα οι γονείς έχουν γίνει πολύ ελαστικοί μη τυχόν δημιουργήσουν και ψυχολογικά προβλήματα στα βλαστάρια τους με αποτέλεσμα να τα κάνουν όντως βουτυρομπεμπέδες και βουτυροκόριτσα!
Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν να πετάνε με τα δικά τους φτερά και να προετοιμάζονται γι' αυτό από πολύ μικρά!
Καλό ξημέρωμα!
:))

tzonakos είπε...

Ολα τα καλά έχουμε, οι μαμάκηδες μας έλειπαν. Δυστυχώς ...
Καλά λεει ο Αντώνης, υπάρχουν και τα ΜΜΜ και το σχόλιο του "Γελαστό Απόγευμα" θα μπορούσε να ειναι απο μόνο του αυτόνομη ανάρτηση.
Εχω δει πατέρα συμμαθήτριας, ο τύπος 60 χρονώ να παρακαλάει να διορίσει την κορούλα του ο βουλευτής εδω δίπλα γιατι αλλιώς δεν θα βρεί γαμπρό !!!
Το άκουσα ο ίδιος αυτο και την κορούλα την γνώριζα, σημερα χωρισμένη με δυο παιδιά. Σίγουρα θα παλέψει να της διορίσουν το γιο κάπου κοντά με τον ίδιο τρόπο, αφου όπως ειπώθηκε και παραπάνω, ακούν για άλλες χάρες που γίνονται και σκέφτονται οτι κι αυτοί μπορούν να ζητήσουν οτι τρελό φαντάζεται η κοσμάρα τους.

Ασχετο, τωρα αυτος ο νέος ειναι αστυνομικός και εχει αναλάβει να μας προστατεύσει ;;;;
Ο θεός να μας προστατεύει δηλαδη !

Καλημερα Μαριάννα :)

Ανώνυμος είπε...

μιλατε ολοι για το αποτελεσμα. Εχετε μαθει για το μαθημα του επαγγελματικου προσανατολισμου (ΣΕΠ) που κανουν στα σχολεια;
Τα παιδια μου ερχονταν χαρουμενα να μου πουν οτι η καθηγητρια τους ειπε οτι η καλυτερη δουλεια εναι μπατσος και σαν πολυτεκνα δεν χρειαζεται βαθμο πανω απο δεκα.
Η τριχα μου καγκελο
Αυτη την πορεια λοιπον τους δινουν.
Μαλλον και στον συγκεκριμενο του ειπαν οτι θα εξασφαλισει το ξεροκοματο και θα πουλα και εξουσια για να καμαρωνει το σοι. Καλα κανει λοιπον και τους εκδικειται γιατι κανεις δεν του μιλησε για το οτι δεν αξιζει να υποθηκευσεις την ελευθερια σου χαριν της ασφαλειας

marianaonice είπε...

@Tzonako μου
Αχ και ο θεός μας βαρέθηκε!! αν υπήρχε δηλαδή σιγά μην ασχολιόταν μαζί μας!!
Ναι τελικά φαίνεται ότι τέτοιοι βολεψάκηδες τύποι διορισμένοι κοπρίτες που λέει και το @γελαστό απόγευμα, τάχθηκαν να μας προστατεύουν!! γι' αυτό από ασφάλεια και εγκληματικότητα πάμε κατά διαόλου!!
Καλό μεσημέρι! :))

@ανώνυμε
Αα!! τόσο καλά στο μάθημα του επαγγελματικού προσανατολισμού!!
Σε λίγο οι αστυνομικές σχολές θα γίνουν πρώτες δηλαδή στη λίστα των επιλογών των υποψηφίων φοιτητών!!
Τι να πω! Όταν σε μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού που γίνεται σε νέα παιδιά κυριαρχεί σαν στόχος το βόλεμα, τότε όλα είναι πιθανά! Και η λογική του νεαρού αστυφύλακα θα είναι η λογική μας, από ένα σημείο και μετά!

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!