Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΩΤΗΜΑ:

Σκοτώσανε ένα 15χρονο παιδί που όπως ακούσαμε του άρεσε να μετρά τα άστρα!
Φαίνεται ήξερε ότι η μοίρα του ήταν να γίνει κι αυτό ένα ακόμη άστρο στο ουράνιο στερέωμα για να φωτίσει λίγο τα σκοτάδια μας!
Για το φρικτό αυτό γεγονός που δεν το αντέχει καμία λογική ακούσαμε από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Καραμανλή να λέει:


"Οι υπαίτιοι θα έχουν την τιμωρία που τους αρμόζει"!

Από την άλλη μεριά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας, ανέφερε σχετικά με την υπόθεση του Βατοπαιδίου και την παραίτηση των δυο εισαγγελέων Κολιούση και Σωτηροπούλου (οι οποίοι είχαν την άποψη ότι η σχετική δικογραφία πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών) ότι για να αποσταλεί η δικογραφία στη Βουλή θα έπρεπε να υπάρξουν συγκεκριμένα στοιχεία ικανά να θεμελιώσουν ευθύνη υπουργών.

«Δεν είχαμε στοιχεία για υπουργούς και υφυπουργούς» είπε ο κ. Σανιδάς και συνέχισε: «Δεν κάναμε εμείς παρέμβαση, παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης έκαναν εκείνοι που ζητούσαν να σταματήσει η έρευνα και να διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή».

Αυτά μας είπε ο Ανώτατος Εισαγγελικός Λειτουργός για την υπόθεση Βαταπαιδίου τη στιγμή που στο τραπέζι της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής έπεσαν ονόματα υπουργών και κυβερνητικών στελεχών τρανταχτά!!


Αυτά μας είπε την ώρα που το αίμα του παλληκαριού ήταν ζεστό ακόμη και άχνιζε ζητώντας τη λύτρωση!


Επιτέλους κύριοι Καραμανλή, Χατζηγάκη και Σανιδά, λυπηθείτε μας!!

Την ώρα που ο κόσμος είναι έτοιμος να πάρει τα όπλα και να κατέβει στους δρόμους για να βρει το δίκιο του, την ώρα που καίγονται οι πόλεις της Ελλάδας, αφού το περασμένο καλοκαίρι κάψατε την ύπαιθρό της, την ώρα που μια μάνα ζητά δικαίωση για το αίμα του παιδιού της και περιμένει από τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της...

Μη καταρρακώνετε και την ελάχιστη ελπίδα που απέμεινε σ’ αυτόν τον τόπο για την απόδοση δικαιοσύνης και την τιμωρία αυτών που έχυσαν το αίμα του παιδιού που του άρεσε να μετρά τα άστρα!!....
Πώς θα με πείσετε;; Δεν σας πιστεύω πια!!

Με τη δικαιοσύνη αυτή του κ. Σανιδά θα έχουν οι υπαίτιοι την τιμωρία που τους αρμόζει κύριε Καραμανλή??

Σταματήστε επιτέλους, σε λίγο εξ αιτίας σας θα καταντήσουμε ζούγκλα και ο ένας θα σκοτώνει τον άλλο για να βρει το δίκιο του!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑ!!!!!
.

42 σχόλια:

tzonakos είπε...

Του κ. Σανιδά του ξέφυγε νόμος του 2003 που απαγορεύει την συμμετοχή Υπουργών σε offshore εταιρείες.
Αν κανω λάθος διορθώστε με.

Απο κει και πέρα αναρωτιέται κανείς τι άλλο τους "ξέφυγε" μεχρι να φτάσουμε στην σφαίρα που "ξέφυγε" και βρήκε ενα παιδί θανάσιμα.

Κανείς δεν φταίει για το Βατοπέδι ... ωραία, οταν παρανομούν απλοί πολίτες τότε να βρούν τρόπο οι κρατούντες να μην φταίει ποτέ, κανείς !!!!

marianaonice είπε...

@tzonako μου
Δεν έχω τίποτε να διορθώσω!
Όπως τα λες είναι!!
Είπαμε η δικαιοσύνη τους είναι ταξική και τους έχοντες και κατέχοντες δεν τους αγγίζει! Εξαντλεί τη δαμόκλεια σπάθη της στο κεφάλι κανενός φουκαρά...
Και ξέρει καλά να προστατεύει τα "όργανά" της όταν χτυπάνε πράσινα παπούτσια και επιτίθενται σε ...ζαρντινιέρες ή όταν η σφαίρα τους χτυπά το στήθος ανυπεράσπιστων παιδιών!!!
Φοβάμαι τα χειρότερα πια σ' αυτή τη Χώρα με αυτούς τους θεσμούς...

Laplace είπε...

σημερα ηταν να βγει η αποφαση λενε για τον κυπριο με την τζιμινιερα κ αποφάσισαν επειδη η αποφαση θα ηταν αθωωτικη σχεδον για ολους κ μηδενικες σχεδον ποινες να αναβληθει η ανακοινωση της..

παρασκευη βγαινει η αποφαση για δολοφονία φιλοπουλου κ λενε οτι πολλοι ενοχοι θα αθωωθούν..

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ?

Skouliki είπε...

οχι αλλη βια ...
επιτελους

αντωνης είπε...

θα πω εγω κατι για να τελειωνουμε με αυτους τους γελοιους τυπους (που ομως καποιοι συμπολιτες μας ψηφισαν μολις περσι):
Παραιτηθειτε, εχετε καταντησει τη χωρα σαν τα μουτρα σας.

Και αν εσεις δεν εχετε την τσιπα να παραιτηθειτε (που δεν την εχετε) προτεινω στο ΠτΔ να παραιτηθει αυριο κιολας ωστε να παμε σε εκλογες.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που θα το πω οργισμένα, αλλά ας τα κάνου όλα λίμπα. Κάθε αγώνας έχει και απώλειες. Δεν πάει άλλο. Και τα παιδιά πάλι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Οι υπόλοιποι αράξτε στους καναπέδες.

Δεν πάω άλλο παιδιά. Ξέσπασμα είναι αυτό. Και το χρειαζόμαστε, μπας και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ που πάμε! Μας σκοτώνουν κάθε μέρα και δεν μιλάμε. Ναι, όπλα θα βγουν μαριάνα. Δν υπάρχει άλλος τρόπος.

Ισως έτσι μείνει μόνο η κάθαρση.

marianaonice είπε...

@laplace78
Γι' αυτή τη δικαιοσύνη λέω κι εγώ!!
Αυτή τη δικαιοσύνη που την έκαναν υποχείριό τους και την έδεσαν στο άρμα του Σανιδά!!
Τι να περιμένουμε πλέον από εκεί και πέρα;;

skouliki μου
Όχι άλλη βία!! Έτσι!!
Αλλά ποιός μας ακούει;;

@Αντώνη
Μακάρι να παραιτηθούν!!
Όμως φοβάμαι ότι έχουν άλλα σχέδια στο νου τους!!
Εύχομαι να διαψευσθώ!!

marianaonice είπε...

freedula μου
Η οργή τυφλώνει και καμιά φορά βρίσκει λάθος στόχο!!
Αυτούς πρέπει να χτυπήσουμε όχι τους ανύποπτους πολίτες και βιοπαλαιστές!
Όλες αυτές οι καταστροφές θα πληρωθούν από εμάς!! Έρχεται ακρίβεια! Τώρα το βάρος της θα γίνει ακόμη πιο αβάσταχτο!!
Όμως συμφωνώ ότι μ' αυτούς που μας δικάζουν και μας κυβερνούν το δίκιο θα το πάρουμε στα χέρια μας και τότε "γαία πυρί μιχθήτω"!
Φάρ Ουέστ θα καταντήσουμε!
Δυστυχώς!

pandora's box είπε...

"οι υπαίτιοι θα έχουν την τιμωρία που τους αρμόζει!" !!!!!!!! χμμ... γιατί δεν το πιστεύω?????

b|a|s|n\i/a είπε...

ξημέρωσε; ή είναι ακόμα σκοτάδι;
είδα άσχημα όνειρα χθες. μα δεν κοιμόμουνα. ξημέρωσε; έχουμε τόσο δρόμο. ακόμα και στα όνειρα.
κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός. ας σταματήσει τώρα. δεν έχουμε πόλεμο. δημοκρατία δεν έχουμε; θυμάμαι καλά;

Σπύρος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ! ΠΕΣ ΤΑ ! δεν την πληρώνει κανεις όλοι αλωνίζουν κλέβουν και όλα τα λαμόγια βγαινουν με περισσότερες βίλες φτάνει ποια ! πρεπει η κυβερνηση να φυγει ΧΘΕΣ !

gregory είπε...

η μονη καλη πραξη για να σε γραψη η ιστορια καραμαλη ειναι ..να ζητησης συγνωμη απο τον ελληνικο λαο.να πης σαν αντρας [εαν εισαι]οτι δεν μπορεσες ετσι απλα...
και να πας σε κανενα μοναστριρι ...
καντο εαν εχεις αμπαλα....
ΥΣ στην ανατολη οι αρχηγοι κοβανε μονη τους τα δακτυλα τους....
στη δυση εχουν το αλαθητο...
για σου μαριανα..

patsiouri είπε...

Ναι ρε συ Γκρέγκορι, έτσι...
Και όποιος θέλει να βάλει φωτιές, στο Βατοπέδι και το υπουργείο Δικαιοσύνης κατευθείαν...οι πολίτες δε φταίνε σε τίποτα.
Ίσα ίσα, δε νομίζω να στενοχωρηθούν...

akrat είπε...

η εξέγερση εξελίσετε... όλα θα τελειώσουν το βράδυ?
ή θα ξεχυθούν νέες μάζες??
θα δούμε...

phlou...flis είπε...

Χάθηκε η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς, χάθηκε στους δικαστικούς, χάθηκε στους παπάδες.. Που να προστρέξω;

marianaonice είπε...

@pandora's box
Ούτε εγώ το πιστεύω!!
Πώς να τους πιστέψουμε με τόσα που έχουν κάνει;; Που αποδόθηκαν ποτέ ευθύνες;; Ποιός πλήρωσε πραγματικά και όχι εικονικά για τις πράξεις του;; Ποιός αποζημίωσε το ελληνικό δημόσιο για το σφετερισμό της περιουσίας του και την καταστροφική διαχείρισή της!!!
ΚΑΝΕΙΣ!!!
Το είπαμε οι φουκαράδες μόνο υπόκεινται στους νόμους που έφτιαξαν για τους μικρούς! Αυτοί όλοι είναι Μεγάλοι!! Δεν τους πιάνει το "σύστημα"!!!

@Basdiction
Δημοκρατία που εξελίχθηκε σε διεφθαρμένη ολιγαρχία!! Και έπονται τα χειρότερα!! Τα έχουμε άλλωστε ξαναδεί σ' αυτή τη χώρα!!

@LOCKHEART
Ακόμα κι αν ο Καραμανλής είχε δεχθεί τις παραιτήσεις των Παυλόπουλου και Χηνοφώτη, πιστεύω ότι ίσως κάπως θα είχε εκτονωθεί η κατάσταση και δεν θα βιώναμε αυτή την καταστροφή παραμονές γιορτών!!
Όμως φαίνεται το σκεπτικό του ήταν:
"Που θα πάτε και θα με αφήσετε εμένα να βγάλω το φίδι από την τρύπα?? Εδώ όλοι μαζί τρώμε με χρυσά κουτάλια όλοι μαζί θα υποστούμε τις συνέπειες!!". Γι' αυτό τους κρατάει! Ο ένας κρατάει τον άλλο εκεί μέσα!!! Βόθρος ζοφερός!! Ο νόμος της ομερτά είναι αμείλικτος!! και εδώ έχουμε να κάνουμε με Μαφία!! Και κυριολεκτώ αυτή τη στιγμή!

marianaonice είπε...

@gregory
Ψάχνεις αντρίκια συμπεριφορά από αμφιλεγόμενους άνδρες!
Ξέχασες ότι άνδρες δεν είναι όσοι φοράνε παντελόνια!
Γειά σου και σένα @φίλε μου!!

@patsiouri μου
Αυτό λέω κι εγώ! Θέλετε να κάψετε!
Κάψτε αυτούς!!! Όχι τον κόσμο!! Δεν σας φταίει σε τίποτε!! Μη παίζετε το παιχνίδι τους και δίνετε άλλοθι στις ανομίες τους!! Φτάνει πια!

@akrat
Νομίζω ότι όπως είπα και παραπάνω ο κατήφορος έγινε γκρεμός! Δεν σταματάει πια το κακό!! Οι μάζες δεν συγκρατούνται πλέον όσα προσκόμματα και κουκουλοφόρους κι αν ρίξουν ανάμεσά τους!!

marianaonice είπε...

@phlou.flis
Που να προστρέξουμε πράγματι;;
Αλλά εγώ λέω ακόμη κι αν είχαμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στους πολιτικούς και τους παπάδες, αν η Δικαιοσύνη δεν είχε αλωθεί από τους Σανιδάδες και λειτουργούσε σωστά, τότε δεν θα ήταν όλα χαμένα! Θα υπήρχε ελπίδα!!
Τώρα όμως φοβάμαι ότι χάθηκαν όλα!!
Από τη Δικαιοσύνη ξεκινά το κακό! Και την έκαναν σαν τα μούτρα τους!!

leondokardos είπε...

Η ατιμωρησία και η επιείκεια των υπαίτιων σε πολλές περιπτώεις είναι μεταξύ των αιτίων που επαναλαμβάνονται τα ίδια εγκλήματα.
Ο αστυνομικός επικεφαλής αυτών που ξυλοκόπισαν τον κύπριο φοιτητή στη Θασσαλονίκη, προήχθει σε Διευθυντή άλλου αστυνομικού τμήαμτος !!!Τι τμωρίες λοιπόν να περιμένουμε ;;;

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Όταν λένε πως οι ένοχοι θα τιμωρηθούν εννοούν: θα καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό με αναστολή και στο εφετείο, που θα γίνει μετά από 7 χρόνια, θα αθωωθεί...

Αν γιορτάζεις, χρόνια πολλά!

Takiz είπε...

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ
ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ
ΑΥΤΟΊ ΕΞΟΥΣΙΆΖΟΥΝ

6/12/08

Unknown είπε...

Έχω τρομοκρατηθεί και δεν πιστεύω τίποτα και κανένα Μαριάνα. Όλοι είναι άχρηστοι και η δικαιοσύνη τους σκέτο δηλητήριο. Καλό βράδυ.

marianaonice είπε...

@Λεοντόκαρδε
Αυτό θέλω να πω κι εγώ! Τι τιμωρία και τι ευθύνες θα αποδοθούν;;
Κοροϊδία είναι οι δηλώσεις του Καραμανλή και υποτίμηση της νοημοσύνης μας!!

@Λυγερή
Αυτός ο Πρωθυπουργός αμφιβάλλω αν ξέρει και τι λέει το Σύνταγμα! Είναι ανίκανος να βγάλει τη Χώρα από την κρίση! Το μόνο που μπορεί να φέρει μια ελπίδα εκτόνωσης είναι η παραίτησή του μαζί με όλη την κουστωδία του, πολιτική, δικαστική και εκκλησιαστική!!!

@Ασκαρδαμυκτί
Τα ξέρεις άριστα!! Ούτε νομικός να ήσουν! Έτσι είναι @φίλε!! Ασυδοσία και ατιμωρησία με το σύστημα της αδέκαστης... δικαιοσύνης μας και με τους νόμους που κατά καιρούς ψηφίζουν στο ποδάρι και χάριν σκοπιμοτήτων (βλ. αποσυμφόρηση των φυλακών).
Όχι δεν γιορτάζω τώρα. Της Παναγίας γιορτάζω!
Σ' ευχαριστώ πάντως, οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες!
:)

marianaonice είπε...

@Takiz μου
Ακριβώς!! Εμείς μόνον ψηφίζουμε!
Αυτοί εξουσιάζουν στο όνομα της δημοκρατίας που μετέτρεψαν σε διεφθαρμένη ολιγαρχία!!

@mariana μου
Αυτή η Δικαιοσύνη τους φταίει για όλα!
Αν αυτή στεκόταν στο ύψος της θα υπήρχε ένα φρένο στη ρεμούλα!!

VAD είπε...

Ο κύριος υπεύθυνος,μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δηλώνει,ώρα ευθύνης για όλους μας!Ο κύριος υπεύθυνος!

Maria Tzirita είπε...

Πιστεύεις ότι γίνεται κάτι τυχαία; Για πήγαινε σήμερα να δεις, μπες σε κάθε σπίτι, ποιός ασχολείται με το Βατοπέδι; Την προσοχή τράβηξε το πλιάτσικο στους δρόμους της Αθήνας για να ξεχαστεί το άλλο, το μεγάλο πλιάτσικο, αυτό της δημόσιας περιουσίας. Κανένας υπεύθυνος δε θα τιμωρηθεί κι εμείς οι ανόητοι γι αλλη μια φορά θα ξεχάσουμε φοβάμαι. Ως πότε πια θα ξεχνάμε; Δική μας η ευθύνη Μαριάνα, εμείς είμαστε οι πραγματικοί υπεύθυνοι, για μας και εξ αιτίας μας θυσιάστηκε το παιδί. Και θα το ξεχάσουμε κι αυτό φοβαμαι...
Καλημέρα καλή μου...

tzonakos είπε...

Προς @Μαρία Τζιρίτα, αν μου επιτρέπεις αγαπητή @marianaonice :

Πώς είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι αγαπητή @Μαρία ; Ποιοί "εμείς" ειμαστε που εξ αιτίας μας χάθηκε το παιδί ; Τι υπονοείς οταν λες "ξεχνάμε" ; Ποιός ειπε οτι ξεχνάμε ;
Εσυ γιατι φταίς ; Εγω γιατι φταίω ;
Πού έχει η αχλάδα την ουρά ;

Την καλημερα μου, χάριν της συζήτησης ρωτάω, απλα μου κάνουν εντύπωση κάποια πράγματα.

Unknown είπε...

Προς @tzonako

Έχει δίκιο η Maria Tzirita, η διαφθορά μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια αλλά οι Έλληνες είναι στο κόσμο τους διότι "βολεύτηκαν" από τη διαφθορά.

tzonakos είπε...

Δηλαδη mariana εσυ συμφωνέίς μαζι της, οκ σεβαστό.
Θα ήθελα η ίδια να τοπ αναλύσει κάπως γιατι ομολογώ οτι μπορεί να μπερδεύτηκα χωρίς λόγο και να φταίω, όπως "όλοι" και να μην το ξέρω.
Η συγκεκριμένη συνμπλογερ Τζιρίτα εχει γράψει σε άλλο μπλογκ οτι πρέπει να τιμωηθούν και οι γονείς του σκοτωμένου παιδιού.

αντωνης είπε...

και σε αλλο blog εγραψε σημερα οτι "μας χρειαζεται μια χουντα"

marianaonice είπε...

@Vad μου
Συμφωνώ!! Ο κύριος υπεύθυνος, ο ηθικός αυτουργός όλης αυτής της ανομίας είναι αυτός!! Και μιλά για απόδοση ευθυνών! Σε ποιούς;; Σ' αυτούς που αυτός εκτρέφει;;

@maria tzirita
Μαρία μου δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου υπεύθυνο γι' αυτό το μπάχαλο που βιώνει σήμερα ο τόπος μας!
Όχι εγώ αγωνίζομαι με νύχια και με δόντια να λειτουργώ υπεύθυνα, έντιμα, με ιδανικά και οράματα και αυτό πασχίζω να μεταφυτεύσω και στο παιδί μου, το οποίο όσο μπορώ προσπαθώ να το προστατεύσω από τη ζούγκλα που το έφερα να ζήσει, αλλά δεν μπορώ να το βάλω σε μια γυάλα και να το φυλακίσω ούτε μπορώ να το τσεκάρω συνεχώς που βρίσκεται και με ποιούς! Η κακιά ώρα παραφυλάει πάντα και όλοι μας στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε ένα ηθικό κράτος και στη διαφύλαξη από αυτό της έννομης τάξης που θα προστατεύσει τους πολίτες του!! Αυτό που εγώ σήμερα βιώνω είναι πρωτόγνωρο και ανήκουστο, πέρα από κάθε λογική και έξω από τη δική μου ευθύνη!!
Το ότι κάποιες φορές ορισμένοι άνθρωποι ίσως παρασυρμένοι από το άγχος της επιβίωσης μέσα σε τόσες αντίξοες συνθήκες μπορεί να αδιαφορήσουν προς στιγμή για όσα συμβαίνουν γύρω μας και να βολευτούν στο καταφύγιο του σπιτιού τους και του καναπέ τους το δέχομαι, από μία πλευρά! Όμως η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και οι συνθήκες το επιτρέψουν πιστεύω ότι είναι έτοιμοι να συμβάλλουν και να προστρέξουν με όλη τους τη δύναμη για την εκπλήρωση των οραμάτων τους!!
Όσο κι αν βάλθηκαν να μας στερήσουν τα ιδανικά και τα οράματά μας δεν θα το πετύχουν!!
Μην αποδίδεις λοιπόν στον εαυτό σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν! Κύριοι υπεύθυνοι είναι αυτοί που ο κόσμος τους ψήφισε γιατί επαγγέλθηκαν κράτος δικαίου και διαφάνειας και αντί αυτού μας κατάντησαν βόθρο με τις ανομίες τους και τα σκάνδαλά τους!!!!!!
Και τώρα είναι παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν την κρίση που αυτοί έφεραν!!!

@tzonako
Νομίζω ότι το σχόλιό μου σε απάντηση της Μαρίας εκφράζει ποιά είναι η δική μου άποψη! Και εγώ σαφώς δεν συμφωνώ ότι φταίω εγώ, εσύ, ο τρίτος βιοπαλαιστής για όλη αυτή την καφρίλα! Θα έφταιγα ενδεχομένως αν τους είχα ψηφίσει κι αυτό όχι απόλυτα, γιατί όλοι αυτοί οι δήθεν αρχάγγελοι της κάθαρσης και της ηθικής του σεμνά και ταπεινά ενήργησαν εξαπατώντας τον κόσμο και εκμεταλλευόμενοι την επιθυμία του για την πάταξη της διαφθοράς, άρπαξαν την ψήφο του και γατζώθηκαν στην εξουσία ως αρπαχτικά διαψεύδοντας κάθε προσδοκία όλων μας, και αυτών που τους ψήφισαν και αυτών που δεν τους ψήφισαν!!

marianaonice είπε...

@mariana
Από μία πλευρά δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν δυστυχώς μια μερίδα του λαού που βολεύτηκε μέσα σε όλη αυτή την αρπαχτή και κινήθηκε και αυτή μέσα στο πλαίσιο που οι κυβερνητικοί ταγοί μας χάραξαν!!
Η μητέρα μου λέει ότι στο χωριό της λένε: "άμα βλέπεις και τρώνε το βιός σου, τρώγε και εσύ με τα δυό σου"!!!
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όλα είναι κύκλος και η διαφθορά που αρχίζει από το κεφάλι στο τέλος προχωρά σε όλο το σώμα, σαν τη σήψη και τη γάγγραινα!! Απλώνεται δυστυχώς και τα υγιή κομμάτια πρέπει να ουρλιάξουμε και να ορθώσουμε το ανάστημά μας, μήπως και περισώσουμε ό,τι απέμεινε για χάρη των παιδιών μας!!!

@Αντώνη
Θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσε αυτό η Μαρία!
Ούτε να το σκεφτόμαστε δεν πρέπει!
Η Χούντα κατέστρεψε την πατρίδα της Μαρίας, γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι από την Κύπρο! Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να το λέει αυτό και να το εννοεί;;;;

Unknown είπε...

Προς @tzonakos
Δεν συμφωνώ με δικτατορίες σε καμία περίπτωση και το πλιάτσικο (είδες έμαθα κι άλλη λέξη) της δημόσιας περιουσίας με ενοχλεί θανάσιμα.
Όποιος σκέφτεται ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι γονείς του Αλέξη είναι κουνημένος, διότι αυτό το φασιστόμουτρο που σκότωσε το παιδί ρίχνει τα βάρη στον Αλέξη και ψεύδεται ασύστολα.

Skouliki είπε...

θα πρεπει να μας ακουσουν τα νεα παιδια

διοτι με το να καταστρεφουν την πατριδα τους καταστρεφουν το μελλον τους

δεν λεω δικιο εχουν .... η ανεργια , η φτωχεια ..δεν παει αλλο

αλλα ο γειτονας σου δεν φταιει και εκεινος ποναει ...βαλτα με το συστημα οχι με τον μικρομεσαιο

θα υποστηριξω παλι οτι θα ηθελα να δω 200.000 χιλιαδες ανθρωπους να διαμαρτυρηθουν μεσα απο την απολυτη σιωπη σε μια καθιστικη διαμαρτυρια ...

καμια φορα οι φωνες δεν ειναι η λυση

Λινα είπε...

Ζητάμε από αυτούς να φερθούν έντιμα;
Γαργάρα κάνουν την "τιμή", και βάζουν τιμή σε ολους και σε όλα..
Τίποτα δεν αφήνουν όρθιο..
Ξεπούλησαν τα πάντα, χωρίς δισταγμό..

Ανώνυμος είπε...

Μαριανάκι
κούκλα μου

είμαι πολύ
αναστατωμένη
οργισμένη
'Βιάσαν την ίδια τη ζωή'
τίποτα άλλο

ντροπή για τον
"πολιτισμό" μας

την καληνύχτα μου
@φίλη μου

tzonakos είπε...

Συμφωνούμε σε αυτα που ανέφερες @mariana.

marianaonice είπε...

@mariana
Συμφωνούμε απόλυτα!

@skouliki
Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που καταστρέφουν δεν έχουν σχέση με τα νέα παιδιά που σήμερα διαδηλώνουν ενάντια στη σήψη, τον αυταρχισμό και τη διαφθορά!! άλλοι είναι αυτοί που τάχθηκαν να κάνουν καταστροφές για τους δικούς τους λόγους και δεν αποκλείεται βέβαια με τον τρόπο τους να παρασύρουν και ορισμένους ανόητους που τους κάνουν να πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό επαναστατούν και αντιδρούν στο κατεστημένο!!

@Λίνα
Ακριβώς!! Γαργάρα κάνουν κάθε έννοια τιμής και υπόληψης!!
Η μόνη τιμή που γνωρίζουν είναι της τσέπης τους!!

marianaonice είπε...

@ποιώ-ελένη μου
Ποιό πολιτισμό μας;;
που τον είδες καλή μου;;
πάει αυτός, μας είδε και καταντράπηκε!!
Και έτσι εξαφανίστηκε!!

@tzonako μου
Τελικά ο διάλογος αμβλύνει τις αντιθέσεις και λύνει τις απορίες μας...
Και είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται εδώ μέσα, ανάμεσα σε @όλους μας που αγωνιούμε για το αύριο των παιδιών μας και το δικό μας!

roadartist είπε...

Καλή μου Μαριάννα το ποστ σου τελειώνει, με το τίτλο που εχω βαλει στο δικο μου.
Με ενδιαφερει πολυ η δικη σου αποψη, καθως εισαι μεσα στο χωρο της δικαιοσυνης..
Ενα εχω να σου πω : ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζητείται ελπίδα Μαριάννα μου.. Τώρα περισσότερο παρά ποτέ..
την καλησπέρα μου..

marianaonice είπε...

roadartist
Πέρασα από το μπλογκ σου και είδα και μίλησα! Δεν θα μας τρελλάνουν όχι!!
Δεν θα το αφήσουμε αυτό!

@σταγόνα μου
Πάει μου φαίνεται και η τελευταία μας ελπίδα! Μάταια την αναζητούμε...

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!