Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ζούμε από τύχη άραγε;;;.....

Ήταν Μεγάλο Σάββατο πρωί.
Βρισκόμαστε πια στην Αίγινα οικογενειακώς, από τη Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι.
Έγιναν και οι τελευταίες δουλειές του σπιτιού και χαλαρή και αποφασισμένη να επιτρέψω στον εαυτό μου την πολυτέλεια να πάω στο σούπερ μάρκετ με την κόρη μου και να ψωνίσουμε μαζί αυτά που έλειπαν για το γιορτινό τραπέζι αλλά και να χαζέψουμε λίγο στα παιχνίδια, λαμπάδες, αυγά μέχρι και στα αφρόλουτρα και διάφορα καλυντικά, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε τραγουδώντας!
Η καγκελλόπορτα του γκαράζ του κήπου ήταν ήδη ανοιχτή από το πρωί και με τη σιγουριά της οδηγού που επί σειρά ετών οδηγεί και ατέλειωτες φορές έβαλε και έβγαλε το αμάξι μέσα στον κήπο κίνησα για την έξοδο.
Χμ... σκέφτηκα αυτός ο γείτονας απέναντι (Αλβανός) πάντα έχει ένα λόφο άμμο έξω από τη μάνδρα του και κλείνει το μισό μικρό δρομάκι του σπιτιού μας. Εντάξει θα πάρω λίγο κλειστά το τιμόνι και θα βγω χωρίς να πέσω πάνω στην άμμο! θα χωρέσω σκέφτηκα και έστριψα δεξιά το τιμόνι τσουλώντας ελαφρά το αυτοκίνητο στον κατηφορικό τσιμεντένιο διάδρομο.
Εκείνη τη στιγμή ακούγεται εκείνος ο αντιπαθητικός θόρυβος του πίσω δεξιού προφυλακτήρα που κάπου "βρήκε"!
Ωχ λέω!! Δεν είχα προσέξει ότι η πόρτα δεν ήταν τελείως ανοιχτή αλλά περίσσευε ένα μικρό τμήμα της που έκλεινε λίγο την έξοδο. Πάνω εκεί "βρήκα" η ...ξανθιά!!
Η κόρη μου στη θέση του συνοδηγού, έντρομη μου λέει: "μαμά πάει το αμάξι"!!
Βγαίνω έξω για να δω τί ζημιά πάθαμε και πριν προλάβω να κάνω μισό βήμα ακούω έναν τρομακτικό θόρυβο και η καγκελόπορτα που βλέπετε στη φωτογραφία, όλη από σίδερο μασίφ 280 κιλών φεύγει από τον "οδηγό" της (ήταν συρρόμενη) και πέφτει με πάταγο, πάνω στο δεξί τμήμα του αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο ακόμη βρισκόταν το παιδί!!!!
Από τα ουρλιαχτά μου έτρεξαν οι ηλικιωμένοι γονείς μου και η νύφη μου (η σύζυγος του αδελφού μου).
Ευτυχώς το αμάξι είχε κρατήσει καλά το βάρος της καγκελόπορτας και το παιδί δεν είχε πάθει τίποτε. Την κράτησαν λίγο οι γονείς μου και η νύφη μου, στηρίζοντάς την προς τα πίσω και κατάφερα να τραβήξω το "λαβωμένο" αμάξι από κάτω και να βγάλω με ασφάλεια το παιδί από αυτό.
Τότε πήγα κι εγώ κοντά στους άλλους και μαζί με εμένα και η κόρη μου να βοηθήσουμε να στηρίξουμε πάλι την πόρτα στον οδηγό της, από τον οποίο είχε ξεκρεμαστεί και ήταν μεταίωρη!!


Που να κρατηθούν όμως 280 κιλά από άμαχο πληθυσμό;; παπούδες και γυναίκες;;;
Οι άνδρες του σπιτιού έλειπαν!!
Ούτε που κατάλαβα πώς η πόρτα ξέφυγε από τα χέρια μας και εγώ βρέθηκα ανάσκελη στο έδαφος ενώ η πόρτα "ξάπλωσε" ολόκληρη επάνω μου, κοπανώντας με στο κορμί αλλά και στο κεφάλι που μόλις είχα προλάβει, όπως εκ των υστέρων μου είπαν, να στρέψω στο πλάϊ!!!!!!!!!!
Ναι, μην απορείτε, 280 κιλά έπεσαν πάνω στο κορμί μου και στο κεφάλι μου!!
Η νύφη μου με αυτοθυσία που ειλικρινά με εξέπληξε, παρά τη μεγάλη αγάπη που έχουμε μεταξύ μας, φωνάζοντας : "Μαριανάαακι μουυυυ", έτρεξε και άρπαξε την πόρτα την ώρα που αυτή έπεφτε, με αποτέλεσμα να την πετάξει και εκείνη κάτω στο πλάϊ και προς τα έξω, ευτυχώς, (χτύπησε κάπως ελαφρά) ανακόπτονας όμως τη φόρα της έτσι ώστε αυτή να πέσει πάνω μου με λιγότερη ορμή!
Εκείνη τη στιγμή χάθηκα, μούδιασε όλο μου το κορμί και το πρόσωπο, άκουγα τους άλλους να κλαίνε και να ουρλιάζουν, την κόρη μου να φωνάζει "μανούλα μου μη πεθάνεις" κι εγώ... "στην κοσμάρα μου"!!
Δεν μπορούσα κάν να κάνω ούτε ένα νεύμα να τους πω ότι εντάξει εδώ είμαι δεν "έφυγα".
Έτρεξαν οι γείτονες και με τη βοήθεια όλων σηκώθηκε η καγκελόπορτα από κάτω και εγώ ανασύρθηκα και τοποθετήθηκα σε μία καρέκλα, σαν σακί άδειο!!
Ακόμη δεν είχα καταλάβει τι μου είχε συμβεί!!
Μόνο κατάφερα να ψελλίσω "καλά είμαι" για να πάψουν να κλαίνε όλοι τους και κυρίως το παιδί και η μητέρα μου!!
Να μη σας τα πολυλογώ με πήγαν σχεδόν αμέσως στον Πειραιά στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μετά από μία τρίωρη (ευτυχώς), ταλαιπωρία και αφού διαπιστώθηκε ότι το μόνο που έπαθα ήταν θλάση μυών θώρακα και μέσης και μώλωπες στο κεφάλι και στο σώμα, ξαναγυρίσαμε στην Αίγινα!
Στην Ανάσταση το βράδυ του Σαββάτου φυσικά δεν πήγα, οι πόνοι αφόρητοι θα κρατήσουν 20 μέρες μου είπαν οι γιατροί, αλλά εγώ νοιώθω ότι πρέπει να είμαι ευτυχισμένη που ζω!!
Και που έκανα Πάσχα στο σπίτι μου, ανάμεσα στους δικούς μου ανθρώπους και όχι στο νοσοκομείο!! Το μόνο που στερήθηκα ήταν η θάλασσα που συνηθίζω να την απολαμβάνω κολυμπώντας κάθε χρόνο από το Πάσχα και το ίδιο είχα σκοπό να κάνω και φέτος.
Τώρα αρκούμαι να κοιτώ τους "φαλακρούς" αχινούς που τον περασμένο Οκτώβρη μάζεψα μόνη μου από το βυθό... και λέω ότι αξίζει να ζει κανείς ακόμη και γι' αυτή τη μικροχαρά!!
Αλλά και για κάθε μικροχαρά όπως το να βλέπεις την ανθισμένη φύση ή να ατενίζεις τη θάλασσα όταν το καράβι σχίζει τα νερά ζωγραφίζοντας αφρισμένες πινελιές μέσα στο απέραντο γαλάζιο....

Πονάω ακόμη φυσικά και σέρνομαι.... όμως σκέφτομαι:
Οι γιατροί όταν τους είπα τι συνέβη, ειδικά ο νευροχειρούργος, με κοίταζαν σαν περίεργο φαινόμενο και μου είπαν τυχερή είσαι!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΑΓΙΣΜΑ!!!
Μήπως οφείλω τη ζωή μου σε ένα θαύμα;;
Τελικά νομίζω ότι από τύχη ζούμε!!
.

118 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα Μαριαννα!
περαστικα!!
τι να γραψω..παλι καλα..
εννοειται οτι ζουμε απο τυχη..
εχω γλιτωσει απο 6 τροχαια χωρις να φταιω σε κανενα!στα 3 συνοδηγος σε αμαξι κ 3 με μηχανη κ γλιτωσα χωρις κατι σοβαρο μονο ψιλογρατζουνιες-σκισίματα κ ραμματα κλπ..
ειμαι σιγουρος οτι ζουμε απο τυχη..
:)

περαστικα,ευχομαι να περασουν συντομα οι πονοι..
φιλια

George είπε...

Μαριάννα μου πέρασες μεγάλη περιπέτεια . Περαστικά σου και γρήγορα καλά και δυνατή.
Τώρα αυτό το απο τύχη ζούμε έφερε στο νου μου ένα στίχο απο ένα παλιό τραγούδι .... και απο περιέργεια υπάρχω .....
Κάποτε μάλιστα έλεγα οτι τα περισσότερα στην ζωή αν θέλουμε τα μπορούμε τώρα το διόρθωσα στο ο καθένας στην ζωή μεγαλώνει και ζεί ανάλογα με την τύχη που είχε όταν γεννήθηκε.
Την καλημέρα μου και περαστικά σου.

Εφη είπε...

καλημερα. σου ευχομαι περαστικα σου.ευτυχως, να λες, λιγο το κακο που επαθες. υπαρχουν και χειροτερα.θα περασουν οι πονοι σου και θα τα ξεχασεις ολα.
και γω πιστευω οτι καθενας με την τυχη του υπαρχει σαυτην την ζωη.
υπομονη και περαστικα σου.

Λουλούδι είπε...

Μαριανα μου,πραγματικα δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει,περαστικα σου,εισαι καλα αυτο εχει σημασια,εσυ και τα αγαπημενα σου προσωπα!Πολλα φιλια.

faraona είπε...

Περαστικά Μαριαννάκι!Κουράγιο και υπομονή μέχρι να αναρώσεις!

φιλια πολλά κούκλα μου

monahikoslikos είπε...

Ξανθιά είπες πως είσαι?
Ε, σίγουρα από τύχη ζεις, δεν ξέρω για μένα αν ζω από τύχη γιατί ...ασπρίσαν τα μαλλιά μου.
χαχαχα!

Περαστικά Μαριάννα μου και γρήγορη ανάρρωση, φτηνά την έβγαλες.
Και να θυμάσαι ...υπάρχουν και χειρότερα!!!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

Χριστος Ανεστη χρονια πολλα.Απο οτι φαινεται θα ειναι πολλα,αλλα απο οτι βλεπω την πορτα και γνωριζωντας πολυ καλα το αντικειμενο θα σου πω μονο ενα.ΜΑΡΙΑΝΑΚΙ.Δεν ειχες μονο τυχη ειχες μαζισου τους αγιους παντες.Περαστικα και προσοχη οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος.

αντωνης είπε...

Καλημερα & περαστικα και απο δω. Μεγαλη τυχη ειχες!

Φιλια!
:)

Tyler Durden είπε...

Περαστικά σου! Πραγματικά τύχη βουνό!

Roadartist είπε...

Περαστικά Μαριάννα..
Υπάρχει ένα σύνθημα στους τοίχους της Αθήνας.. που το βλέπω συχνά και δε ξέρω κάποιες στιγμές συμφωνώ εν μέρη μαζί του "τίποτα δεν είναι τυχαίο".. :)
Καλημέρες!!

Maria Tzirita είπε...

Μαριανάκι μου, πολύ περιπετειώδες για σένα το Πάσχα φέτος κούκλα μου! Πραγματικά να κάνεις το σταυρό σου, εννοείται πως θα μπορούσες να μείνεις στον τόπο και πρέπει να νιώθεις τυχερή μέσα στην ατυχία σου. Μια κλωστούλα μας χωρίζει από τον άλλο κόσμο τελικά, έχεις δίκιο... Να σου ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση, να μην ταλαιπωρηθείς άλλο και του χρόνου να περάσεις καλύτερα, χωρίς αναποδιές. Φιλιά πολλά πολλά!

Meropi είπε...

Μαριάνα μου γλυκιά,
την έμαθα εγώ την περιπέτεια σου τηλεφωνικώς. Όταν γλυτώσεις από κάτι τέτοιο νομίζω ότι, για λίγο καιρό τουλάχιστον, βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι. Σαν ένα δώρο.
Φιλιά πολλά

Swell είπε...

Περαστικά σου Μαριάννα! Σκέψου ότι η καγκελόπορτα δεν προσφέρει πλέον καμιά προστασία από ανεπιθύμητους επισκέπτες και ίσως θα ήταν καλύτερα να την αντικαταστήσεις με μια κουρελού που όταν θα φυσάει θα ανεμίζει και θα διώχνει τα έντομα.

jf είπε...

Για σταυρό που σηκώνουν Μεγαλοβδοματιάτικα το ήξερα... για καγκελόπορτα όμως, όχι! χαχαχα!

Σχώρα με που γελώ μα θυμήθηκα και ένα σχετικό video στο youtube...

Περαστικά σου Μαριάννα

Unknown είπε...

280 κιλά επάνω σου; Αν ήταν βράδυ θα έβλεπες τον ουρανό με τα άστρα.
Χίλια περαστικά σε σένα αλλά και σε όλους μας, που συμβαίνει κάτι τέτοιο για να καταλάβουμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή.

Μαρινα ..... είπε...

!!!!
περαστικα.....

μαλλον απο ενα "θαυμα" ζουμε...
ισως οχι τυχαια....
μα σιγουρα απο ενα "θαυμα"....!!!

περαστικα σου...
γρηγορα οι πονοι να περασουν....
να ξεχαστουν γρηγοροτερα....

καλη σου μερα....

akrat είπε...

ουφφφφφφφφφφ
περαστικά
εγώ διαβάζοντάς τα έπαθα ένα νταράκουλο...
να προσέχετε..

b|a|s|n\i/a είπε...

ο χριστός και όλοι οι απόστολοι μαζί τι σου έμελλε να πάθεις! πω πω. όλα καλά πάντως! ουφ! να αλλάξετε την καγκελόπορτα και να την κάνετε διπλή! να μοιράσετε τα κιλά. τι να πω...:)
από τύχη ζούμε μαριάννα μου πολλές φορές. και ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει και τι θα μας βρει μπροστά μας. πολλά περαστικά! όλα καλά να πάνε! φιλιά πολλά! καλημέρα.

Margo είπε...

Περαστικά Μαριάνα μου να γίνεις γρήγορα καλά και να μείνει μόνο μια ανάμνηση όλο αυτό το απίστευτο συμβάν!
Χρόνια πολλά!!!

DaisyCrazy είπε...

σίγουρα από θαύμα σώθηκες δεν το συζητώ! μα καλά τι στο καλό έπαθε η παλιοπορτά;! να το ψάξετε με αυτόν που την τοποθέτησε..
περαστικά και να περάσουν γρήγορα οι πόνοι!

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Μαριάνα μου,καταρχάς περαστικά σου και Χριστός Ανέστη!
Πολύ φοβάμαι,πως ναι,ζούμε από τύχη!Θλιβερό αλλά πέρα για πέρα ρεαλιστικό!

φιλιά πολλά:)

Skouliki είπε...

βρε κοπελα μου περαστικα

θα σε σκεφτομαι να ξερεις

φιλια

phlou...flis είπε...

Τέλος καλό όλα καλά; Αν λέγεται τύχη ή πρόνοια ή Θέια πρόνοια ή κάτι άλλο, τι σημασία έχει;

bubbles είπε...

Μαριάννα, η περιήγησή μου στο διαδίκτυο με έφερε μπρος στο blog σου το οποίο με ξάφνιασε ευχάριστα μια και μοιάζει (τουλάχιστον εμφανισιακά) με το δικό μου. Διαβάζοντας και το προφίλ σου κατάλαβα ότι έχουμε κοινά χαρακτηριστικά για το πώς βλέπουμε τη ζωή. Εγινα λοιπόν αναγνώστριά σου. Σχετικά με το ατύχημά σου, τι να πω; Οντως, είχες τύχη βουνό! Περαστικά....

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αγαπημένη μου
Ποιος Θεός σε φύλαξε ; Ποιον Άγιο είχατε κι οι δυό ;
Ύστερα από μια τέτοια συγκλονιστική
εμπειρία ,κανείς δεν μπορεί να κοστολογίσει την ζωή με τόση ακρίβεια όσο εσύ Μαριάνα μου. Γι αυτό " Ζήσε την "
Κατά σύμπτωση αυτό το μήνυμα κυκλοφορεί από χτές ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ.
Δεν κρατιέμαι, θα ξεσηκώσω μια σπουδαία φράση σου και θα την γράψω
στην σελίδα να την διαβάσουν όλοι
οι περαστικοί από αυτόν τον ϊδιαίτερα δύσβατο δρόμο"
http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr

Άστρια είπε...

Μαριάννα μου, φοβερό αυτό που συνέβη;;;!!! Ευτυχώς όλα καλά!!
Δεν θυμάμαι ποιος είχε πει, ότι σε κάθε ατυχία υπάρχει κάποια τύχη. Εδώ, ευτυχώς!!
Γιορτές πολλές ξένοιαστες θα έρθουν και μπάνια πολλά θα γίνουν!!

Να είσαι καλά, περαστικά πολλά πολλά!!!

VAD είπε...

Αμάν,βρε Μαριάνα μου,περαστικά νάναι και γρήγορα!Κάποτε σου ειχα προτεινει ευχέλαιο,καιρός ειναι,κάντο....

rain είπε...

Πω πω μαριαννάκι μου, λίγες μέρες έλειψα και τα έπαθες όλα αυτά? Κοπέλα μου Δόξα τω Θεώ να λες! Περαστικά σου κορίτσι μου και τι να πω...να'ναι το τελευταίο!
Χριστός Ανέστη μαριαννάκι

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Έλα ρε Μαριαννάκο!!!
Καλά εσένα πρέπει να σε κάνουμε επίτιμο μέλος στο σύλλογο με τους μασίστες, τον Σαμψών, τον Αρμάο, τον Τρομάρα και τον Καρπόζηλο!
Χωρίς πλάκα είχες άγιο και θα στα χώσω επειδή φέρθηκες απερίσκεπτα και πιο πολύ μπροστά στο παιδί.
Τέλος πάντων, φτηνά τη γλίτωσες και δόξα τω Θεό που 'σαι ακέραιη.
Άντε και για να σου φτιάξω λίγο το κέφι δες εδώ ...
(Η προηγούμενη φορά που επισκέφτηκες το καπηλειό είναι!)
Σοβαρά πάντως, ευτυχώς!!!
Φιλιά και περαστικά, φιλενάδα!

mortal είπε...

Πω πω! Ανατρίχιασα, βρε κορίτσι μου! Τι πήγες να πάθεις;
Πάντως, το ότι τη γλύτωσες τόσο φθηνά, σημαίνει πως είσαι πολύ καλός άνθρωπος και πρέπει να ζήσεις πολλά - πολλά χρόνια γιατί έχεις να προσφέρεις ακόμα.
Ευκαιρία για ξεκούραση τώρα, έστω και με τα πονάκια σου...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!

tzonakos είπε...

Καλα, οκ.
Θα λέω "Μαριάννα Ανέστη"¨...
Τι πασχαλιάτικο τράκουλο ηταν κι αυτό ! Πωπω τυχερή ησουν τελικά.
Τις φοβάμαι βρε παιδί μου αυτές τις γκαραζόπορτες, εχει κάνει κι ο πατέρας μου μιά τεράστια και βαριά και τη φοβάμαι.
Λοιπόν αν σε παρηγορεί πάμε παρέα να διαλέξεις νεο αμάξι μια και το κεφάλι σου το γλύτωσες.
Ευχομαι ειλικρινά να ηταν το ατύχημα της δεκαετίας και να μην σου ξανατύχει άλλο, να σαι καλά πάντα.
Ευχές και πάλι των ημερων, Χρόνια σου Πολλά.

αθεόφοβος είπε...

Αν ήμουνα θρησκόληπτος θα σου έλεγα πως από την σταύρωση έφτασες στην ανάσταση!
Επειδή όμως δεν είμαι απλά σου εύχομαι περαστικά και κουράγιο γιατί τα παϊδια πονάνε για λίγες μέρες!

Σπύρος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!! ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!

dyosmaraki είπε...

Τελικά μήπως εσύ και η Μεροπίτσα να βάζατε καμιά πλεξούδα σκόρδα κάτω από το προκέφαλό σας κάθε βράδυ?
Μαριάννα μου περαστικά εύχομαι και ποτέ να μην ξαναπεράσεις τέτοια λαχτάρα και μάλιστα Πασχαλιάτικα.
Χρόνια Πολλά και καλά εύχομαι έστω και καθυστερημένα
Καλημέρες πολλές

Takiz είπε...

Ούτε αυτό το γεγονός δεν θα σε σταματήσει να χαμογελάς .....


ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....και συνέχισε να χαμογελάς με αισιοδοξία ......


ΥΓ
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

και εγώ έχω τελειώσει με το σπίτι (είμαι ο άλλος γείτονας οκ????)



psit.........πέρασε και ολα καλά.........οκ?????

gregory είπε...

καλημερα...εαν ειναι η φωτο της πορτας που επεσε ....στην γειτονια μου μια ιδια πλακωσε σε σκοτοσε ενα παιδακι 3 χρν ...
γαμοτο τον μαστορα που την εφτιαξε θελη κρεμασμα ...ξερω που ειναι το λαθος στην κατασκευη της...
παλι καλα μαριανα μου ειχες τυχη ...να σε καλα....

leondokardos είπε...

Είσαι τυχερή που δεν έπαθες τα χειρότερα Μαριάνα μου. Απο ένα μικρό ατύχημα, δες τι μπορεί να πάθεις !!
Ναι, φαίνεται οτι καμιά φορά απο τύχη ζούμε. Να γειάνεις γρήγορα, έχει αυτά τα απρόοπτα η ζωή...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μαριανάκι μουυυυ.....
ΝΑΙ...ΝΑΙ καλή μου, αξίζει η άτιμη, ΑΞΙΖΕΙ έστω και αν δεν το καταλαβαίνουμε.
Δεν πειράζει, οι πόνοι είναι περαστικοί, αρκεί που είστε όλοι ΣΑΣ καλά

Σήμερα συνέδεσαν το νέο μου υπολογιστή και δεν είχα πλήρη ενημέρωση. Από του george έμαθα πως κάτι συμβαίνει με σένα.

Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

patsiouri είπε...

Δε θα το πιστέψεις.
Κάτι παρόμοιο θα ανέβαζα κι'εγώ.
Ήμουν με τη μαμά μου στο αμάξι και μας πυροβόλησαν με αεροβόλο.
Το τζάμι του συνοδηγού έγινε όλο θρύψαλλα πάνω μου...
Το δικό σου φυσικά ήταν πολύ χειρότερο.
Άνετα θα μπορούσες να είχες σκοτωθεί.
Ποιός μας μπλογκοέφτυσε Μαριάννα μου????

Heliotypon είπε...

'Εχω κι εγώ μιά σιδερένια μεγάλη συρόμενη πόρτα. Σε προσκαλώ να κάνεις ασκήσεις ...αποφυγής της, μπας και γλιτώσεις την επόμενη φορά... :-)

marianaonice είπε...

@προς όλους
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας @φίλοι μου.
Δυστυχώς τα άσχημα συνεχίζονται!
Η μαμά μου που πάσχει από ισχαιμία παρουσίασε μετά το δικό μου τραυματισμό, επιδείνωση της καρδιολογικής της κατάστασης, και σήμερα κάναμε εισαγωγή στο νοσοκομείο, γιατί ο γιατρός φοβήθηκε τυχόν έμφραγμα.

Σίγουρα με "μουτζώσανε" αυτό το Πάσχα, δεν χωρά καμία αμφιβολία πλέον!! :)

Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά και να σταματήσει μέχρι εδώ το κακό!!.

Επιστρέφω απόψε από Αίγινα.
Θα τα πούμε αναλυτικά μόλις οι καταστάσεις μου το επιτρέψουν.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους!!

αντωνης είπε...

Περαστικα για τη μητερα σου!

)(@*&$)(*@$)&@$(&@$^&^%@$

(αυτα ειναι βρισιδια για τον γκαντεμη που σας γλωσσοφαγε)

Ολα να πανε καλα!

Albus Genius είπε...

Περαστικά νάχεις το νού σου και να προσέχεις.Δεν μου έρχεται να σου πώ ευχάριστα πράγματα.Πρίν κάνουμε κάτι σκεφτόμαστε τί έχουμε να κάνουμε και ποιά τα "μέσα" με τα οποία προσπαθούμε.Δεν είναι τύχη με συγχωρείς είναι απλά λάθος σκέψεις.Και προσέχουμε 280 κιλά μασίφ σίδερο με τον άμαχο πληθυσμό που δεν μπορεί να σηκώσει τριάντα κιλά.Μπορεί να παρεξηγηθείς που μιλάω έτσι αλλά δεν πειράζει.280 κιλά που κάθονται επάνω σε αυτοκίνητο δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι αν πέσουν επάνω στο αυτοκίνητο όπως έπεσαν επάνω σου. Παρά το ότι είμαι ορθολογιστής άναψε καμιά λαμπάδα και κάνε ένα δώρο στη νύφη σου.Τα ασήμαντα πράγματα δεν είναι α-σήμαντα απλά δεν επισημαίνεται εύκολα η ομορφιά τους.Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τη δυνατότητα που έχετε νάστε όλοι μαζί.Να ζείς τις χαρούμενες στιγμές και τίς στιγμές της λύπης όλες έχουν αγάπη. Κάθε καλό νάχεις.Εξάλλου το παιδί σου είναι η άλλη ανάσα σου.

b|a|s|n\i/a είπε...

πολλά περαστικά στην μητέρα σου.
όλα καλά θα πάνε! φιλιά πολλά!

NdN είπε...

Μαριάννα μου τι να πω, ειλικρινά! Περαστικά και άλλο κακό να μην σε βρει.

Είναι αλήθεια ότι όλοι μας έχουμε λίγο πολύ βρεθεί σε περιστατικά που "για λίγο" δεν συνέβει το μοιραίο. Η τύχη παίζει τεραστιο ρόλο στη ζωή μας, είναι αλήθεια.

Περαστικά και πάλι. Και περισσότερη προσοχή!

George είπε...

Μαριάννα εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και το κακό το μάτι να πάει εκεί που πάνε και δεν γυρίζουν.
Όσο για την τύχη που θα πάει θα γυρίσει. Δεν μπορεί να δείχνει μόνο την πλάτη της.

sealike2 είπε...

Καλημέρα, χρόνια πολλά.
Ευτυχώς είχες πολύ τύχη, στο περαστικό που τόσο απρόσμενα σου συνέβει.Το θέμα είναι ότι πόσο ανατρεπτικά μπορεί να κυλήσουν όλα στην ζωή μας.Από την μια στιγμή στην άλλη...Να είσαι καλά. Εύχομαι πολύ γρήγορα να ξεπεράσεις τους πόνους σου, περαστικά σου.

Ανώνυμος είπε...

ω! εύχομαι περαστικά και να σε ξαναδούμε σύντομα

jf είπε...

Ωχ και ξανά ωχ! περαστικά και στη μαμά...

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Μαριάννα μου,
κι εγώ, λέω, από τύχη ζούμε...

και "γενικά" και "ειδικά"...

στη χώρα της ευρώπης που ζούμε...

ειδικά...σ' αυτή!...

Περαστικά γρήγορα φίλη μου!

βιολιστης στη στεγη είπε...

Μαριάννα μου, τί να πώ! Τελικά, δεν είμαστε τόσο εύθραυστοι όσο νομίζουμε! Εύχομαι να σταματήσεις γρήγορα να πονάς, αλλά κι' όταν πονάς, να σκέφτεσαι πως κάποιοι άλλοι δεν στέκονται συχνά τόσο τυχεροί...
(Αίγινα, έ; Τί όμορφα!)
Σε φιλώ πολύ και περαστικά σου ...θηρίο!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

πω πω τι πήγατε να πάθετε!
Κι εγώ ρε παιδί μου τράκαρα (ο ξανθός) στην καγκελόπορτα της πυλωτής αλλά μέχρι εκεί...
Περαστικούλια σου Μαριανάκι μας!

σταγόνα είπε...

Δεν πιστεύω και πολύ στην τύχη.. πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό.. κάποιο μήνυμα να μας περάσουν.. να μας ταρακουνήσουν.. να μας τραβήξουν απο τη λήθη.. έτσι αντιμετωπίζω τα στραβά και ανάποδα όταν μου συμβαίνουν..
Μαριάννα μου σου εύχομαι περαστικά και χαίρομαι πολύ που δεν έπαθες κάτι κακό.. κιεσυ και η κορούλα σου..
Είσαι μάλλον καλός άνθρωπος και η ζωή, η τύχη, ο θεός, σαγαπάνε:)

cinderella είπε...

Κοριτσάρα μου, κοριτσάκι μου, Μαριάνι μου...περαστικά. Να προσέχεις. Να ξεκουράζεσαι!! Να μην κινείσαι πολύ.
Περαστικά, περαστικά, περαστικά...δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω. Ξεκούραση και υπομονή και ενθάρρυνση στην μανούλα σου που προφανώς από την στεναχώρια της κατέπεσε.
Φιλιά πολλά!
γρήγορη ανάρρωση!!

dinos είπε...

AΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ
Bλεπω ολλο περιπετειες περνας,ο γιατρος ειναι ο χρονος υπομονη.δεν το πηρα ειδηση ποιο πριν φευγοντας
απο το νησι να σου φερω μια ΧΑΡΧΑΛΙΝΑ(KΡΕΜΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ).
Παντως τελικα απεκτησες εμπειρια
ενα σου μενει να πας στο αντενα
στην εκπομπη ελλαδα εχεις ταλεντο
να σκασουν απο το κακο οι φιλοι σου
χααααααααα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ%ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Spitogata είπε...

Η έννοια ΅σιδερένια΅ στην περίπτωσή σου ταιριάζει κουτί!

Μου φαίνεται ότι λύγισε η καγκελόπορτα πέφτοντας πάνω σου!

Τι σας έλαχε πάντως μέρα που ήταν κιόλας.

Θα σου έλεγα να πας να ανάψεις ένα κεράκι και να ευχαριστείς όλες τις θείες συμπαντικές δυνάμεις που δεν έπαθες τίποτα, ούτε εσύ ούτε το παιδί, μα κυρίως διότι υπάρχει ένα αγγελάκι που σας προστατεύει!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

Κούκος είπε...

Μαριάννα μου σοκαρίστηκα! Και τι να πεις για μια τέτοια περίπτωση. τι συμβουλή να δώσεις; Ευτυχώς τέλος καλά όλα καλά. Περαστικά σου κορίτσι μου και όλα καλά να σου πάνε.

agrampelli είπε...

Ποιός "γκαντέμης" σου ευχήθηκε καλό Πάσχα! Πάλι καλά,άγιο είχες!
Περαστικά σου καλή μου...

Aνεμος είπε...

ο στιχος ασχετος αλλαα σχετικος
περαστικα σου μαριανα
Θάλασσα πικροθάλασσα
γιατί να σ' αγαπήσω

Κι εκεί στου μακελειού την άψη
δαγκώνω τα σχοινιά τα λύνω
και μα τον ʼγιο Κωνσταντίνο
όλους τους ρίχνω μες στη χάση
δεμένους με τα χέρια πίσω

Θάλασσα πικροθάλασσα
πώς να μην σ' αγαπήσω;

leondokardos είπε...

Μαριάνα μου,καλημέρα.
Εύχομαι γρήγορα περαστικά στη μητέρα σου και κουράγιο και δύναμη σε σένα.

enikolo είπε...

τι να πώ! σιδερένια! μου έχει τύχει και εμενα στο πλοιο με σιδερένια κλιμακα. αυτό που πάντα εμενα μου εκανε εντυπωση σε τετοια περιστατικα είνα ρε παιδι μου το πόσο ανύποπτο σε βρίσκουν και λες "αν δεν είχα στρίψει ενα χιλιοστο το κεφαλι μου θα είχε αλλαξει η ζωή η δικη μου και τοσων ανθρώπων.ετσι απλα΄ένα πρωινο χωρίς προειδοποίηση".τι να πω.

Aristodimos είπε...

Μαριάννα Ανέστη λοιπόν ! ! !

Περαστικά σ εσένα μα και στην μητέρα σου απ οτι διάβασα...

Και όντως εστω και γι αυτες που θεωρούμε μικροχαρές αξίζει που βρισκόμαστε εν ζωή.

Νασαι πάντα καλά

Την αγάπη μου

Αρης

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μαριανάκι μου, εύχομαι πρωτίστως να είσαι πολύ καλύτερα και για τα γενέθλιά σου αφήνω τις πιο θερμές μου ευχές, για Υγεία, Χαρά, Πρόοδο και οικογενειακή ευημερία.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Skouliki είπε...

χρονια πολλα μαριαννα μου
οτι ποθεις γερη δυνατη

VAD είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,κι άλλο κακό
να μη σε βρει...
Πες μας ενα καλό νέο
για την υγεια σου

Καλημέρα...

αντωνης είπε...

Καλημερα & πολυχρονη!!!

Χρονια +πολλά + καλά με υγεια και αγαπη!
:)

tzonakos είπε...

Πολύχρονη ;
Ωπα ! Γενέθλια ;;; Σούπερ !
Χρόνια Πολλλάαα :))

agrampelli είπε...

Καλά κατάλαβα;Γενέθλια;Και σύ ταυράκι;
Χρόνια πολλά,καλά,χαρούμενα με γεμάτη αγκαλιά!
Φιλί...

NdN είπε...

Μαριάννα μου χρόνια σου πολλά! Οτι επιθυμείς, πολύχρονη!

Να είσαι καλά!

Φιλια!

VAD είπε...

Προλαβαίνω να ευχηθώ;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
και πάλι
ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!

VAD είπε...

Καλά την έκανα την πατάτα ο άσχετος!Δεν πειράζει,οι διπλές ευχές πιάνουν περισσότερο!:)))

marianaonice είπε...

@Laplace
Να προσέχεις με τη μηχανή @φίλε μου

@George
Συμφωνώ η τύχη του καθενός είναι προκαθορισμένη και ειδικά το πότε θα τον βρει ο θάνατος! είναι αυτό που λένε το λαδάκι στο καντηλάκι δεν ξέρει κανείς πότε θα τελειώσει

@Eφη
@Λουλούδι
@Faraona
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας.
Είμαι καλύτερα τώρα, αλλά πονώ ακόμη βέβαια αν δεν πάρω χάπια.
Σίγουρα πια έχω πεισθεί ότι από τύχη ζούμε!!

marianaonice είπε...

@Μοναχικέ μου Λύκε
Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα...
Κι ίσως είναι αυτά που ποτέ δεν έρχονται!
Όμως εμείς ξέρουμε αυτά που μας βρήκαν! και για μας μοιάζουν τα χειρότερα!
Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου φίλε μου!

@ΘΑΝΑΣΗ
Τους Αγίους Πάντες δεν θα πει τίποτε!!

@Αντώνη
Μεγάλη τύχη δεν θα πει τίποτε!!

@Tyler Durden
Σ' ευχαριστώ πολύ!

marianaonice είπε...

@Roadartist
@Maria Tzirita
@Μερόπη μου
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!
Πράγματι νομίζω ότι μετά από ένα τέτοιο περιστατικό βλέπει κανείς τη ζωή με διαφορετικό μάτι!

Aνεμος είπε...

οτι επιθυμεις να το παθεις.......είσαι κυρια,.........σβησε το κεράκι σου φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

info press είπε...

Περαστικά σου Μαριάνα, να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις πολύ.

Αθηναίος είπε...

Να ζήσεις κοπέλα μου!
Έχεις Χρόνια....
Μπράβο σου....

anopetra-eleos.blogspot.com είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!

busy bee είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Περαστικά Σας,άλλο κακό νά μην δείτε στη ζωή Σας.Συγκινηθήκαμε
από το ατύχημά Σας,και την "περιγραφή που μας κάνατε"μέχρι
που άθελά μας δακρύσαμε!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ-ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
Εμείς εδώ έχουμε Πρωτοχρονιά λόγω
σφοδρής χειμωνιάτικης κακοκαιρίας
Φιλικώτατα
Χ.Σ.Ζησάκης
Καβάλα

mareld είπε...

"Λιόχαρη μεγαλόχαρη
του "Μάη" αυγούλα
και που 'χει μάτια να σε ιδεί
να σε καλωσορίσει"

Μια αγκαλιά αγριολούλουδα για σήμερα αλλά και κάθε μέρα
να νιώθεις το χάδι της ζωής!

Να Ζήσεις!

Χρόνια πολλά!

zoyzoy είπε...

Μαριάννα μου να τα εκατοστήσεις γεμάτα υγεία και ευτυχία.
Να μη σε βρεί άλλο κακό!
Εύχομαι να έχεις συνέλθει απ΄το φοβερό σου ατύχημα και να χαίρεσαι τη θάλασσα που τόσο αγαπάς.
ένα μικρό δώρο

Aristodimos είπε...

Μαριάννα μου ευχομαι να εισαστε καλύτερα.

Καλή και λουλουδιασμένη να ειναι η Πρωτομαγιά σου.

Την αγάπη μου
Αρης

marianaonice είπε...

@Swell μου
Σ’ ευχαριστώ πολύ!! Κουρελού έεε??
Θα το σκεφτώ!! Χαχαχα!!

@JamanFou
Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλη μου!
Καλά λες!! Καγκελόπορτα βρήκα κι εγώ
να σηκώσω!! Χαχαχα!! Όμως κι ο σταυρός με περιμένει!!
Δεν πειράζει που γελάς! Κι εγώ το παθαίνω αυτό!
)

@mariana μου
Σ’ ευχαριστώ!! Είδες δύναμη που την έχω??
Ούτε κι εγώ το ήξερα!!
Μετά από αυτό ναι καταλαβαίνει κανείς την αξία της ζωής και των μικροχαρών της.

Unknown είπε...

λοιπόν μαριάννα! το διάβασα πριν λίγες μέρες τούτο δω, και μου κόπηκε κατά κυριολεξία η ανάσα!
τι ήταν αυτό!
ναι, ζεις από θαύμα, θα μπορούσες να έχεις πεθάνει με τέτοιο χτύπημα!
θεέ μου, ευτυχώς, ζεις!
να είσαι καλά μαριάννα, και πάντα να προσπερνάς τα προβλήματα, σε όποιο επίπεδο και να είναι!
χρόνια πολλά και καλά, είδα στον άνεμο ότι γιορτάζεις!

marianaonice είπε...

@Μαρινα .....
Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Θαύμα πραγματικό ήταν αυτό για μένα!

@akrat
Αχ εγώ προσέχω αλλά η πόρτα …δεν πρόσεχε!!
Χαίρομαι που σε @ξαναβλέπω!!
:)

@b|a|s|n\i/a
Σ’ ευχαριστώ!! Από τύχη ζούμε!
Εσύ το ξέρεις καλύτερα @φίλε μου!
Μάλλον κάτι χρωστώ ακόμη στη ζωή
και μου τη χάρισαν!!

marianaonice είπε...

@Margo
Ναι απίστευτο μου φαίνεται κι εμένα!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ!!

@Dorothea
Αληθώς Ανέστη!!
Σ’ ευχαριστώ καλή μου!
Ναι η πόρτα δεν είχε οδηγό ασφάλειας.
Τη φτιάξαμε τώρα!

@ η ψυχη μου το ξερει
Ψυχούλα μου αληθώς ανέστη!!
Είμαι σίγουρη πια ότι εγώ τουλάχιστον
Από τύχη ζω!!!

marianaonice είπε...

@ Skouliki
Σ’ ευχαριστώ!
Η σκέψη και η αγάπη σας μπορεί και να με έσωσαν!!


@ phlou...flis μου
Καμία σημασία δεν έχει!
Ό,τι ή όποιος με φύλαξε για μένα
ήταν το καλό!!

@ bubbles
Καλώς ήλθες!!
Ναι το είδα κι εγώ!! Μοιάζουμε!!
Θα τα λέμε!
Σ’ ευχαριστώ!

marianaonice είπε...

@ λυγερη μου
Οι άγιοι Πάντες που λέει κι ο @Θανάσης
ήταν μαζί μου μάλλον!
Ευτυχώς δεν άφησα το παιδί μου ορφανό!
Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη αγωνίστρια και φίλη!!

@ Άστρια
Ευτυχώς όλα καλά πλέον!
Ναι ουδέν κακό αμιγές καλού θα έλεγα!
Ή μάλλον ήταν να πάθω το χειρότερο και το γλύτωσα
όπως φαίνεται!

@ VaD μου
Σ’ ευχαριστώ! Πρέπει να κάνω ευχέλαιο και δεν προλαβαίνωωω!!!

marianaonice είπε...

@ rain
Βροχούλα μου είδες τι έπαθα;; και τι θα πάθαινα παρ’ ολίγο!
Σ’ ευχαριστώ καλή μου! Αληθώς ανέστη!

@ "Ένα γελαστό απόγευμα
Έχεις δίκιο Στέλιο! Φέρθηκα «ξανθά» και απερίσκεπτα!
Ευτυχώς που δεν έπαθε κάτι το παιδί!!
Ωραίο το βίντεο! Το είχα δει κάποτε και γέλαγα! Που νάξερα
ότι θα γέλαγαν και με τα δικά μου χάλια!!

@ mortal
Σ’ ευχαριστώ!!
Τη γλύτωσα φθηνά καλά λες!!
Από ξεκούραση όμως δεν τα κατάφερα!
Οι δουλειές είναι πολλές και δεν περιμένουν!
Χαπακώθηκα λοιπόν και πάλι όρθια!!
Ακόμη και σήμερα όμως πονάω!!

marianaonice είπε...

@ tzonakos
Μαριάνα Ανέστη!!
Πολύ καλό!!
Το αμάξι δεν έπαθε μεγάλη ζημιά!
‘Αντεξε!! Εδώ άντεξα εγώ!! Χαχαχα!!
Χρόνια Πολλά Τζονάκο μου και σε σένα!

@ αθεόφοβε
Σ΄ ευχαριστώ πολύ!
Η σταύρωση είναι μπροστά μου δυστυχώς!
Και δεν ξέρω αν θα έρθει και η ανάσταση!

@ LOCKHEART
Είναι φορές που κι εγώ πείθομαι ότι η μοίρα μας είναι γραμμένη!
Δεν σκοτώθηκα μάλλον γιατί το λαδάκι στο καντηλάκι μου δεν έχει
ακόμη σωθεί!

marianaonice είπε...

@ dyosmaraki
Σκόρδα έεε!! Καλή ιδέα!!
Το ένα κακό μετά το άλλο μας βρίσκει!!
Χρόνια πολλά και σε σένα!!

@ Takiz
Τώρα πια χαμογελώ κι ας πονώ!!
Νάσαι καλά @γείτονά μου και φίλε μου!!

@ gregory
Σ’ ευχαριστώ Γρηγόρη μου!
Πράγματι ο μάστορας που την έφτιαξε την πόρτα δεν είχε βάλει ασφάλεια.
Τη φτιάξαμε τώρα τουλάχιστον!

marianaonice είπε...

@ leondokardos
Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Τύχη βουνό είχα! Δεν το συζητώ!!

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
Σ’ ευχαριστώ !!
Καταπληκτική η σομόν ανθοδέσμη!

@ patsiouri μου
Ευτυχώς τη γλυτώσαμε!
Μιλάμε για τρελλά πράγματα!
Εσύ κινδύνεψες ίσως πιο πολύ από εμένα!
Τι να πω;; Περαστικά μας!!

marianaonice είπε...

@ Heliotypon
Προσοχή στις σιδερένιες πόρτες λοιπόν!!

@ αντωνη
Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Η μητέρα μου βγήκε από το νοσοκομείο,
αλλά ακόμη δεν είναι καλά!

@ Albus Genius
Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Καλά κάνεις και μου τα λες!
Η νύφη μου ήταν η σωτηρία μου.
Κι εκείνη χτύπησε και νομίζαμε λιγότερο από εμένα
αλλά ακόμη και σήμερα πονάει η μέση της!
Πράγματι μετά από ένα τέτοιο ταράκουλο βλέπει κανείς διαφορετικά τη ζωή!
Και χαίρεται τις μικροχαρές της!

marianaonice είπε...

@ b|a|s|n\i/a
Σ’ ευχαριστώ πολύ!
Η μητέρα μου βγήκε ευτυχώς από το νοσοκομείο!
Αλλά ακόμη είναι στην ανάρρωση!

@ NdN
Σ’ ευχαριστώ πολύ Νίκο!
Ναι όλοι μας κάποια στιγμή γλυτώσαμε από το κακό!
Η τύχη το πιστεύω κι εγώ ότι καθορίζει τη ζωή μας πολλές φορές!

@ George
Το κακό το μάτι συνεχίζεται @φίλε μου!
Αλλά τι να πω;; το παλεύω!! Το παν είναι η υγεία!
Κι αφού τη γλύτωσα κι εγώ και η μητέρα μου είναι καλύτερα να είμαστε κι ευχαριστημένες!

marianaonice είπε...

@ sealike2
Χρόνια Πολλά !!
Πολύ χαίρομαι που σε @ξαναβλέπω!
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

@ ηλιογράφος
Σ’ ευχαριστώ!! Είμαι σε δύσκολη φάση αυτό τον καιρό γι’ αυτό χάθηκα!
Ελπίζω να επανακάμψω δριμύτερη!!

@ JamanFou
Ναι κι η μαμά «τάπαιξε»!!
Πάλι καλά να λέμε!!
:))

marianaonice είπε...

@Λίτσα μου
Σ’ ευχαριστώ!! Σ’ αυτή τη χώρα αν έχεις τύχη διάβαινε που λένε!!
Χαχαχα!!

@ βιολιστης στη στεγη
Βιολίστριά μου ούτε και μπορούσα να το φανταστώ ότι θα άντεχα πάνω στο κορμί μου 280 κιλά!! Κι όμως συνέβη κι αυτό!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!

@ Ασκαρδαμυκτί μου
Κι εσύ έβαλες σημάδι την καγκελόπορτα;;
Να παρηγοριέμαι τότε ότι δεν είμαι και τόσο «ξανθιά»!!
Χαχαχα!! Σ’ ευχαριστώ πολύ !!

marianaonice είπε...

@ σταγόνα μου
Λες να ήταν σημάδι αυτό ότι αντέχω τα δύσκολα;;
Λες από εδώ και πέρα θα μου πάνε καλά όλες οι δυσκολίες μου;;
Μακάρι φίλη μου!

@ cinderella
Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ!!
Προσπαθώ να προσέχω αλλά η δουλειά μου δεν περιμένει!
Καλύτερα είμαστε τώρα ευτυχώς!
Φιλιά καλή μου!!


@ THE LONELY SKIPPER
Χρόνια Πολλά!! Αληθώς Ανέστη αγαπητέ μου φίλε!!
Κρεμμύδα έε?? Χαρχαλίνα τη λέτε εκεί;;
Δεν το ήξερα!! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα αυτή τη φορά!
Ας ελπίσουμε να μη με βρει άλλο κακό!!

marianaonice είπε...

@ Spitogata
Αχ @φίλη μου η καγκελόπορτα δεν λύγισε, το κορμάκι μου λύγισε, αλλά άντεξε!!
Χαχαχα!!! Λαμπάδες θ΄ ανάψω!! Δεν το συζητώ!! Λες να έχω κανένα αγγελάκι
προστάτη μου;; Και πόσο θάθελα να το πιστέψω αυτό!! Το έχω μεγάλη ανάγκη
αυτό τον καιρό!
Χρόνια Πολλά!! Υγεία, χαρά και αγάπη και σε σένα εύχομαι καλή μου!! Και σ’ ευχαριστώ πολύ!

@ Κούκος
Τέλος καλό όλα καλά!! Σωστά το λες!
Μόνο που ακόμη πονάω κι η μαμά δεν είναι τελείως καλά!
Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!

@ agrampelli
Γκαντέμηδες πολλοί με γλωσσοτρώνε αυτό τον καιρό!
Για να δούμε τι θα βγει στο τέλος!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ !!

marianaonice είπε...

@ Aνεμος
Πάντα οι στίχοι είναι σχετικοί!
Κι εγώ τους καταλαβαίνω!!
Το ξέρεις άλλωστε!! :)
Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ!!
Θάλασσα αγαπημένη πραγματικά!!

@ leondokardos
Σ΄ ευχαριστώ φίλε μου!
Ναι κουράγιο θέλω πολύ αυτό τον καιρό!

@ Free Arcadia Team
Καλώς ήλθατε στο @σπιτικό μου!!
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Δεν μπορώ να σας φωτίσω πολύ σχετικά με τα μπλογκ!
Είμαι λιγάκι άσχετη κι εγώ! Θα βρείτε άκρη όμως!

marianaonice είπε...

@ enikolo
Καλώς μου ήλθες!!
Έχεις απόλυτο δίκιο! Μία στιγμή αρκεί για ν’ αλλάξει τη ζωή όλων μας!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ!

@ Aristodimos
Άρη μου πραγματικά αναστήθηκα!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Οι μικροχαρές τελικά είναι σπουδαίες και δεν το καταλαβαίνουμε!!
Και τη δική μου αγάπη!

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
Γλαρένια μου που το θυμήθηκες;;
Εδώ το είχα ξεχάσει εγώ!! Χαχαχα!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ @φίλη μου!!
Οι τριανταφυλλένιες ανθοδέσμες σου άλλο πράγμα!!!

marianaonice είπε...

@ Skouliki
Σ’ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!
Νάσαι καλά κι εσύ ό,τι επιθυμείς στη ζωή σου!!

@ VaD
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!
Η υγεία μου καλύτερα πάει αλλά ακόμη πονώ!

@Αντώνη μου
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
Και σε σένα εύχομαι κάθε ευτυχία στη ζωή σου!
Να χαίρεσαι το μικρούλη σου!!

marianaonice είπε...

@tzonakos
Σ΄ ευχαριστώ πολύ!! Ναι γενέθλια αλλά εγώ
δεν τα βλέπω πια σούπερ!! Προτιμώ να ξεχνώ ότι μεγαλώνω!
Χαχαχαχα!!! Εύχομαι και σε σένα ό,τι ποθείς!!

@ agrampelli
Ταυράκι κι εγώ!! Κι εσύ ταυράκι έεε??
Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!
Ό,τι επιθυμείς καλή μου εύχομαι και σε σένα!!

@ NdN
Νίκο μου σ’ ευχαριστώ πολύ!!
Κάθε ευτυχία και σε σένα εύχομαι!!
Φιλιά!

marianaonice είπε...

@ VaD
Οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες!!
Κι όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά!!
Φιλιά!!
:))

@Άνεμε
Το πάρτυ που έκανες για μένα ήταν μοναδικό!!
Σου χρωστώ πολλά!!! Αν εγώ είμαι κυρία εσύ είσαι τζέντλεμαν!!!
Έσβησα τα κεράκια μου! Και πολύ το χάρηκα! Γιατί τα είχες ανάψει εσύ!:))

@ info press
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Να είστε καλά!!

marianaonice είπε...

@ Αθηναίος
Καλώς μου ήλθες!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ @φίλε!
Να είσαι καλά!!
Ναι μάλλον έχω ακόμη χρόνια μπροστά μου!
Χαχαχα!!

@ anopetra-eleos.blogspot.
Καλώς ήλθατε στο @σπιτικό μου!
Σας ευχαριστώ πολύ!! Καλό μήνα εύχομαι κι σε σας!!

@ busy bee
Καλώς ήλθες!!
Σ’΄ευχαριστώ πολύ !!
Ναι κι εγώ το πιστεύω ότι η τύχη είναι αυτή που καθορίζει τη ζωή μας!

marianaonice είπε...

@ Απόμαχος
Καλώς ήλθες κι εσύ @φίλε από τα @μέρη μου!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα ζεστά σας λόγια!!
Καλό μήνα εύχομαι και σε σας και ό,τι ποθείτε!
Χειμωνιάτικη πρωτομαγιά έεε??
Υπομονή!! Τι θα γίνει όπου και να πάει θα καλοκαιριάνει!!

@ mareld
Καλώς όρισες κι εσύ @φίλη!!
Όμορφοι οι στίχοι που μου άφησες!
Και ανθισμένες οι ευχές σου!!
Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ κοπέλα μου!!
Νάσαι καλά και εσύ ό,τι ποθείς στη ζωή σου!!

@ zoyzoy
Σ’ ευχαριστώ πολύ καλή μου!!
Τι όμορφες ευχές από ένα γλυκούλι γατάκι!!
Το ξέρεις ότι λατρεύω τα γατάκια έεε??
Εύχομαι και σε σένα ό,τι ποθείς στη ζωή σου!!

marianaonice είπε...

@ Aristodimos
Σ’ ευχαριστώ Άρη μου που περνάς να δεις τι κάνω!
Καλό μήνα φίλε μου εύχομαι με υγεία, χαρά και αγάπη!
Λουλουδιασμένη νάναι η ζωή σου και η ζωή των αγαπημένων σου!!
Φιλιά!!

@προς όλους!
Καλό μήνα εύχομαι σε όλους σας!
Μη με παρεξηγείτε που χάνομαι αυτό τον καιρό!
Περνώ δύσκολη φάση και δίνω τον αγώνα μου πάλι!
Ελπίζω να βγω νικήτρια αν και δεν το πολυπιστεύω!
Είμαι εδώ, σας αγαπώ όλους και η αγάπη σας με στηρίζει και με κάνει δυνατή!!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ που είστε κοντά μου!!

marianaonice είπε...

@abttha μου
Ναι ευτυχώς ζω!!
Πρέπει ακόμη φαίνεται να περάσω πολλά!
Σ' ευχαριστώ @φίλη μου για τις ευχές σου!!
Φιλιά!
Καλό μήνα!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

marianaonice είπε...

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ !!
Καλό μήνα και σε σένα!!

ντινα είπε...

πρωτη φορα σε διαβαζω
να εισαι καλα! οσο για το ατυχημα σου,ετσι πληροφοριακα,εχω την αποψη οτι δεν φταις εσυ ,ουτε ο αλβανος γειτονας σου.κακοτεχνια του κερατα.πανε και βαζουν συρομενο μηχανισμο σε μονοκομματες τεραστιες πορτες χωρις την καταλληλη στερεωση.οι οδηγοι των πορτων ειναι ρηχοι ,οι κατασκευες υπερβολικες.με τον ιδιο τροπο σκοτωθηκε στη γειτονια μου κοριτσακι που "επαιζε" με τετοια πορτα.καλη σου μερα

marianaonice είπε...

@ντίνα
Καλώς την!!
Συμφωνώ ότι ήταν κακοτεχνία! Μας το είπε ήδη ο μάστορας που την επανατοποθέτησε και της έβαλε οδηγό ασφαλείας! Όμως ήταν και ατζαμοσύνη δική μου που την έσυρα με το αμάξι και στη συνέχεια η απερισκεψία όλων μας να προσπαθήσουμε να τη στερεώσουμε παρ' ότι ήταν 280 κιλά!!
Καλό σου μεσημέρι και καλό μήνα εύχομαι!

dinos είπε...

καλο μηνα να εχεις
κακοτεχνια ξεκακοτεχνια.αστα δεν
βρισκεις ακρη ουτε εσυ ουτε εμεις
οι τεχνικοι που μας λετε εργολαβους.καποιος πρεπει να την πληρωση παντα.αγαπητη φιλη Μαριαννα
εγω βλεπω οτι μοναξιες λες καμια φορα αλλα κοσμοσυροη καταγραφω στο μπλοκ σου μηπως κατεβαινεις υποψηφια ? ο πονοι πως πανε πονου
ακομοι οι παντεριμοι? ε πειραζει
μεχρι να παρομε συνταξη θα ειναι ξεχασμενοι....παω για καβε στο
καφενειο περμενομε μα ουμε τια
θα ινει ΠΑΥΛΙΔΗΣη ΑΓΟΥΔΗΜΟς.στα
εικαμας βασανα εμεις κι εσεις στα
εεικα σας ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

marianaonice είπε...

@THE LONELY SKIPPER Aκόμη πονάω!!! Όμως δεν παραπονιέμαι!
Τουλάχιστον ζω!
Καταλαβαίνω τι τραβάτε κι εσείς εκεί στο νησί με τα λαμόγια που λιμαίνονται τις ακτοπλοϊκές γραμμές...
Κουράγιο @φίλε μου! Που θα πάει δεν θάρθει κάποτε η χαραυγή σε τούτο δω τον τόπο??

Λωτοφάγος είπε...

Περαστικά, καλή μου φίλη.
Ευτυχώς που δεν σε έκανε ένα με το δρόμο!
Και ευτυχώς που το παιδί τη γλίτωσε!
Κάτι τέτοιες στιγμές εκτιμάς τα απλά και αληθινά!
Καλό μήνα.

marianaonice είπε...

@Λωτοφάγε μουΣ' ευχαριστώ καλέ μου @φίλε!
Ναι πρέπει να είμαι ευτυχισμένη που ζω και δεν άφησα το παιδί μου ορφανό!!
Κάτι τέτοιες στιγμές εκτιμά κανείς τα μικρά και αληθινά!

Ανώνυμος είπε...

Από τύχη, από ατυχία; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν ήσουν άντρας θα ήσουν γιώτα 5 ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ, όμως.

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
Γιώτα 5, έεε??
Δηλαδή αυτό καλό ή κακό θα ήταν??
Χαχαχαχα!!

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!