Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Καμία παραίτηση ρεε παιδιάααα????.....

Πρόγραμμα... «στοχοποίησης μαρτύρων» και των φρουρών τους θα μπορούσε να ονομαστεί το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια η πολιτεία.
Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόστηκε έως χθες κατέδειξε, με τη δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα, πως όχι μόνο δεν μπορεί να προστατεύσει, αλλά στοχοποιεί και άτομα.


Ολοι στη γειτονιά γνώριζαν τα πάντα για τη γυναίκα και το παρελθόν της, η οποία υποτίθεται ότι προστατευόταν από το εν λόγω πρόγραμμα, όπως επίσης γνώριζαν, με τα μικρά τους μάλιστα ονόματα, και τους αστυνομικούς που έκαναν βάρδια έξω από το σπίτι της.

Ετσι, οι τρομοκράτες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην εφαρμογή του προγράμματος και σκότωσαν τον αστυνομικό, Νεκτάριο Σάββα, στέλνοντας, παράλληλα, το μήνυμα ότι κανείς μάρτυρας δεν είναι ασφαλής όσοι φρουροί και να βρίσκονται γύρω του...


Οπως λένε φίλοι του θύματος, ο φόνος του αστυνομικού που φύλασσε τη γυναίκα-μάρτυρα είχε σχεδόν προαναγγελθεί από τους τρομοκράτες, οι οποίοι, παρακολουθούσαν τον χώρο.


Το θύμα είχε αναφέρει ότι παρακολουθείτο από «περίεργα άτομα» και, μάλιστα, σε μία από τις βάρδιες των τελευταίων ημερών είχε ζητήσει τη βοήθεια συναδέλφων του, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία.


«Κάλεσε την ομάδα "Δέλτα" που περιπολούσε στο πάρκο Δρακοπούλου και ζήτησε να ελέγξουν άτομα τα οποία τον είχαν πλησιάσει και τον παρατηρούσαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε υπηρεσία», είπε μία γειτόνισσα της μάρτυρος στη δίκη του ΕΛΑ.


Μάλιστα, μία από τις φίλες της οικογένειας του θύματος ανέφερε χθες πως της είχε μιλήσει για άτομα «με μαλλιά και μούσια» που εμφανίζονταν συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο όπου έκανε υπηρεσία.

Παρ' όλα αυτά τον άφησαν εκεί να φυλάει μόνος του, φανερά έναν στόχο των τρομοκρατών, και μάλιστα με χαλασμένο αυτοκίνητο, που δεν έπαιρνε λέει μπρος και έπαιζε το ρόλο του φυλακίου απλά και μόνοοο!!!!!!!!!!


Τι άλλο θα δούμε και θ' ακούσουμε σ' αυτή τη Χώρα πλέον??

Επί προηγούμενης κυβερνήσεως μέχρι το 2004 και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων η Αντιτρομοκρατική Ομάδα είχε οργανωθεί και επανδρωθεί με στελέχη ειδικά εκπαιδευμένα σε προγράμματα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά, για την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας!

Μετά το 2004 όμως σχεδόν όλα τα μέλη του πληρώματος της Αντιτρομοκρατικής, αποσπάστηκαν από το πόστο για το οποίο είχαν ειδικά εκπαιδευτεί και τοποθετηθεί με δαπάνες του δημοσίου, σε διάφορα άσχετα πόστα, και αντικαταστάθηκαν από ένα σωρό άσχετους και ανεκπαίδευτους αστυνομικούς και αξιωματικούς, με ρουσφέτια, γιατί θεωρήθηκε ότι η Υπηρεσία αυτή είναι κατάλληλη για λούφα!!

Μάλιστα όταν Βρετανοί ήρθαν στην Αθήνα και θέλησαν να συνεργαστούν με τους αστυνομικούς με τους οποίους είχαν δουλέψει για τη 17Ν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μόλις 2 από τους 10 ανώτερους αξιωματικούς παρέμεναν στη θέση τους, ενώ από το 2004 και ύστερα κάθε χρόνο αλλάζει ο διοικητής και ο υποδιοικητής της Αντιτρομοκρατικής. «Καλά, πότε προλαβαίνουν να ενημερωθούν και πότε να καταστρώσουν επιχειρησιακό σχέδιο δράσης», ρώτησαν οι Βρετανοί χωρίς να λάβουν απάντηση.

Αργότερα έμαθαν πως ύστερα από την εξάρθρωση της 17Ν η Αντιτρομοκρατική θεωρούνταν «προνομιούχος» υπηρεσία. Ο αριθμός των υπηρετούντων σε αυτήν αστυνομικών μεγάλωσε, καθώς θεωρούνταν ασφαλής όσον αφορά το αντικείμενο εργασίας και καλοπληρωμένη εξαιτίας του επιδόματος που δίνεται σε όσους υπηρετούν σε αυτήν.

«Η υπηρεσία δυστυχώς κομματικοποιήθηκε στο σύνολό της» καταγγέλλει ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος, πρώην αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής.

Και σήμερα είδαμε και το άλλο:

Ο κύριος υπεύθυνος για μένα για την τραγική αυτή δολοφονία, ο ηθικός αυτουργός σχεδόν της πράξης αυτής, επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ταξίαρχος Δημήτρης Χωριανόπουλος που άφησε τον αστυνομικό έτσι απροστάτευτο και έκθετο στα σχέδια των τρομοκρατών, με χαλασμένο αυτοκίνητο μάλιστα, αντί να παραιτηθεί εκφώνησε και τον επικήδειο και σημείωσε ότι ....θα γίνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες!!!....

Τώρα να γελάσουμε ή να κλάψουμε??

Το έχουμε ξαναδεί το έργο κύριοι, με το μαχαίρι να φθάνει στο ....μεδούλι μας!!!

Παραιτηθείτε επιτέλους!!!

Είστε ανίκανοι!!!

Αλλά γιατί να παραιτηθείτε?

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει!

Αστυνομικός λέει ήταν, σιγά τα πράγματα, μπάτσος!

Έτσι που τους έχετε απαξιώσει πλέον τους αστυνομικούς μαζί με τους δικαστικούς, έχετε καταφέρει ο λαός να τα βάζει μαζί τους, και όχι μαζί σας και έχετε καταλύσει, με την ανεπάρκειά σας, κάθε έννοια δικαιοσύνης και δημόσιας ασφάλειας σ' αυτή τη Χώρα!!

.

35 σχόλια:

Aνεμος είπε...

κριμα ελλα ενα εξιλαστηριο θυμα στον βωμο της εκδικησης
αληθεια θα βγαλουν ανακοινωση και θα λενε για ταξικες παλες κτλπ
σκοτωνοντας ΑΘΩΟΥς??

αντωνης είπε...

Αλητες και ηθικοι αυτουργοι ειναι.
Για ολες ανεξαιρετως τις δολοφονιες.
Αλλά σιγα μην παραιτηθουν. Θελει κοτσια ακομα και η παραιτηση.
Απο αυτους ποιος να τα βρει;

Δικαιως εισαι αγανακτισμενη, το ιδιο ενιωσα οταν ακουσα για τη δολοφονια του αστυνομικου.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

EINAI KΡΙΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΘΩΟΙ.ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

monahikoslikos είπε...

Κι όμως παραιτήθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας...
χαχαχα

Roadartist είπε...

Φοβάμαι πως είμαστε στην αρχή ακόμα.. Μια κοινωνία γεμάτη μίσος.. είναι ανεξέλεγκτη..

THANASIS MAKEDONAS είπε...

Ασ πανε να πουνε στο παιδι του στην μανα του γιατι σκοτωθηκε ο ανθρωπος τους ηταν στον πολεμο;και πεθανε για την πατριδα;η πεθανε για μια ιδεα και συμφεροντα ηλιθιων φονιαδων.που ταχα μου προσπαθουν να κανουν καλυτερη την κοινωνεια σκοτωνωντας αθωους

Mikros Alitis είπε...

Να ήταν άτομα με πολιτική ιδεολογία να τους χαρακτηρίζαμε εξτρεμιστες... Οι μπάτσοι σαν τα ντονατς είναι πιο ωραίοι με μια τρυπα στην μεση... εγραψαν σε μια προκυρηξή τους. Περισσότερο με κοινους εγκληματίες που έχουν μεγαλώσει με αμερικάνικες αστυνομικες ταινίες και δεν έχουν ανοιξει βιβλίο μοιαζουν, παρά για ιδεολογους τρομοκρατες με πολιτική ιδεολογια.... μια μικρή ΧΕΣΤΡΑ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΩΝ

VAD είπε...

Διέλυσαν την Αντιτρομοκρατική και να το αποτέλεσμα,25 επιθεςεις σε 5 χρόνια!Να παραιτηθούν;Ποιος να βρει την ευθιξία;

jf είπε...

- 1000 τόσα μέλη της αντιτρομοκρατικής εκπαιδεύτηκαν το 2004 και σήμερα έμειναν ΜΟΝΟ 14!!

- Παραιτήσεις είπες? Ήδη έφυγε ο Θοδωρής, θα φύγει ο Μανώλης από Σεπτέμβρη... δε θα αντέξω άλλες!!

patsiouri είπε...

Αστυνομικοί και πολίτες, όλοι είμαστε απόλυτα εκτεθειμένοι και αναλώσιμοι, ας το παρουμε απόφαση.

λοφανθρωπος είπε...

...να παραιτηθουν δεν ειμαστε καλα...αντε να αναλαβουν τν πολιτικη ευθυνη...οποιος αναλαμβανει την ευθυνη ενα ειναι βεβαιο πωςειναι τελειως ανευθυνος....δεν εξουσιαζει απολυτως τιποτα...εδω σκοτωνουν οποιο θελουν οπου θελουν...θυμασε μεσα σε στρατοδικιο σκοτωσαν δικηγορους και μιλαμε για την Πατησιων ενα μονο αστυνομικο που προστατευε δεν ξερω τι..

Skouliki είπε...

αισθανομαι οτι επαναλαμβανομαστε στην βλακεια επικινδυνα σαν χωρα

tzonakos είπε...

Oταν το άκουσα στο ραδιόφωνο εξοργίστηκα, ένιωσα σαν να τον ήξερα τον άνθρωπο που σκότωσαν και το μόνο που κατάλαβα ηταν οτι πήγε άδικα σαν πρόβατο σε σφαγή.
Οι παραιτήσεις σκέτες δεν κάνουν τίποτα. Παραίτηση υπουργών και αρχηγών θέλω και παραπομπή των υπεύθυνων για την Αντιτρομοκρατική στη Δικαιοσύνη, και όλων όσων εμπλέκονται.
Εχεις δίκιο, απαξιώνουν και μετά εκφωνούν πατριωτικούς λόγους οι "υπεύθυνοι" ναι αυτοί που "αναλαμβάνουν τις ευθύνες " ....
Ο Χρυσοχοϊδης ειχε κάνει καλή δουλειά στην αντιτρομοκρατική και μετα το 2004 ανέλαβωε η παρούσα Α-Κυβέρνηση που δεν παραιτείται πριν γκρεμιστούν όλα κάτω !

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ!

Maria Tzirita είπε...

Μαριάνα μου, ειλικρινά αναρωτιέμαι πού βρίσκεις τόσο κουράγιο... Προσωπικά δεν αντέχω, το παραδέχομαι, γνωρίζω πως αν αφήσω την αγανάκτησή μου να εκφραστεί, θα με οδηγήσει στην παράνοια, και δεν το θέλω. Ας δείξουμε όλοι τα αισθήματά μας με την ψήφο μας, τη μοναδική τελικά δύναμή μας. Ας το κάνουμε όμως επιτέλους...
Σε γλυκοφιλώ!

b|a|s|n\i/a είπε...

παραιτήθηκε ποτέ κανείς; και μετά από τόσα και τόσα πώς είναι δυνατόν να μην μαθαίνουν; από τα όποια λάθη; ίσως δεν τους ενδιαφέρει καν. όλων μας τις ζωές ένα αναλώσιμο νούμερο μας βλέπουν οι περισσότεροι.

patsiouri είπε...

Ασε που αν αρχίσω να πιστεύω κάποια από τα σενάρια συνωμοσιολογίας που ακούω αυτές τις μέρες, θα πάρω τα μάτια μου και θα εγκαταλείψω την Ελλάδα με 100 ευρώ στην τσέπη...


ΥΓ: Ο μπλ΄γοκερ με έχει...μπλοκάρει.
Δε μου επιτρέπει να ανεβάσω καμία ανάρτηση εδώ και αρκετές μέρες.
Θα προσπαθήσω να το λύσω, απλά στο γράφω εδώ γιατί δε με αφήνει ούτε καν να κάνω update στις υπάρχουσες αναρτήσεις μου για να σας ζητήσω βοήθεια!

Aristodimos είπε...

Μαριάννα μου για να υπάρξει παραίτηση θα πρεπει να υπάρχει και.... τσιπα.
Δυστυχως ολοι αυτοι ομως δεν εχουν ιχνος τσιπας για να νιωσουν και την ανάγκη της παραίτησης.

Μαριάννα μου σ ευχαριστω για την ανταπόκρισή σου στην συλλογη υπογραφων... Προωθησέ το οπου και οσο μπορεις.

Καλό Σ/Κ να εχεις

Αρης

Λωτοφάγος είπε...

Όλα στο πρόγραμμα της τρομοκράτησης των πολιτών και της στροφής τους προς το ΛΑΟΣ είναι! Ακολουθούν έναν συνδυασμό αμερικανικής και ιταλικής μεθόδου.
Με εντυπωσιάζει η μεθοδικότητα, από μια τέτοια ανίκανη και οκνηρή κυβέρνηση. Ίσως όμως να μην είναι δικό της το σχέδιο...

marianaonice είπε...

@Άνεμε
Ναι έτσι θα κάνουν!
Για ταξική πάλη θα μιλήσουν και θα σκοτώνουν αθώους!
Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο!

@Αντώνη μου
Αλήτες δεν θα πει τίποτε!!
Σιγά μη παραιτηθούν!
Καλά λες! αφού όλη αυτή η υστερία τους βολεύει αφάνταστα!!
Σε λίγο θα μας βάλουν τελείως μέσα στο γύψο και ούτε θα το πάρουμε χαμπάρι! Θα τους πούμε κι ευχαριστώ!!

@JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ μου
Κρίμα, και πάλι κρίμα!!
Οργή και με τον ΄ιδιο μου τον εαυτό νοιώθω που δεν μπορεί να κάνει κάτι!

marianaonice είπε...

@Μοναχικέ μου Λύκε
Είπα κι εγώ λες...και δεν το πήρα χαμπάρι??
χαχαχαχα!!!

@Roadartist
Κι εγώ φοβάμαι τα χειρότερα!
Καλλιεργούν το μίσος και το στρέφουν σε λάθος στόχους! Τους βολεύει αυτό αφάνταστα!!

@Θανάση μου
Σκοτεινά σχέδια εξυπηρετούν δυστυχώς!!
Αχ αυτή τη μάνα και τον πατέρα, δεν μπορεί ούτε να τους βάλει ο νους μου!!
Και την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού!

marianaonice είπε...

@Μικρέ Αλήτη
Καλώς ήλθες από το @κονάκι μου!
Δεν μπορείς να φανταστείς την έκπληξή μου όταν σε είδα να μου αφήνεις σχόλιο χθες συμπτωματικά, μετά που με τον @Άνεμο είχαμε την @κουβέντα σου και εκείνος μου είχε δείξει το μπλογκ σου...

...ΧΕΣΤΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!!
Πολύ εύστοχο!!

@VaD
Όλα τα διέλυσαν δυστυχώς!
Την Αντιτρομοκρατική θα άφηναν οι ανεγκέφαλοι??
Ευθιξία?? τι είναι αυτό??

@JamanFou μου
Εγώ δεν τους αντέχωωω άλλοοο!!
Οι αριθμοί είναι καταλυτικοί!
Δεν άφησαν τίποτε όρθιο!!

marianaonice είπε...

@patsiouri μου
Αναλώσιμοι!! Όπως το είπες!!
Εγώ το πήρα πια απόφαση!

@λοφάνθρωπε
Πραγματικά ποτέ δεν θα καταλάβω κι εγώ ο άνθρωπος αυτός προστάτευε τι και που??
Αν είναι δυνατόν τόση προχειρότητα και μηδέν επαγγελματισμός!!
Πολιτική ευθύνη?? Ωραίο φρούτο αυτό!!
Πετάς μια πολιτική ευθύνη και καθάρισες!

@Skouliki μου
Η βλακεία μας είναι ανεξάντλητη!!
Και θα επαναλαμβανόμαστε για χρόνια μου φαινεται!

marianaonice είπε...

@Τζονάκο μου
Α-Κυβέρνηση!! Τέλειος ορισμός!!
Και δεν παραιτείται πριν τα ισοπεδώσει όλα!!
Πόσο θα αντέξουμε ακόμη??
Είμαι πολύ οργισμένη φίλε μου!

@Ξανθούλα μου
Και πατέρας μα και γυιός κάποιων γονιών!!

@Maria Tzirita
Και εγώ δεν το αντέχω Μαρία μου, μα δεν φεύγει ο νους μου από αυτό!
Μου φαίνεται αδιανόητο μέσα στα Πατήσια, να συμβεί αυτό σε φρουρό που υποτίθεται προστάτευε στόχο!!
Τρελλαίνομαι!!

marianaonice είπε...

@b|a|s|n\i/a
Αναλώσιμους μας βλέπουν!
Έχεις δίκιο! Κανείς τους δεν νοιάζεται!
Και μόνο ξέρουν να εκφωνούν επικήδειους και να υπόσχονται δικαιοσύνη, παρά το ότι της άλλαξαν τα φώτα τα τελευταία χρόνια!
Μα ποιός τους πιστεύει πια??

@patsiouri μου
Μη το λες για πλάκα!! Μάλλον μόνο να μεταναστεύσουμε μας έμεινε πλέον σ' αυτό το μπάχαλο!!
Ο Μπλόγκερ κάνει κόλπα μου φαίνεται. Πολλά μπλογκ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τον τελευταίο καιρό...
Ελπίζω να είναι προσωρινό και να λήξει. Για να δούμε!
Ο Τζονάκος νομίζω μπορεί να βοηθήσει αν δεν λυθεί το πρόβλημα.

@Άρη μου
Τσίπα?? ποιος την έχασε για να τη βρούν αυτοί??
Μην ευχαριστείς για κάτι αυτονόητο φίλε μου!
Ναι το έστειλα στα μέηλς μου. Θα προσπαθήσω να το βάλω και στο face book μου, παρότι είμαι λίγο άσχετη... Χαχαχα!!

@Λωτοφάγε μου
Νομίζω ότι μιλάς σοφά!
ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνω κι εγώ!
Σχέδιο σατανικό εξυφαίνεται από αυτούς τους δαιμονικούς εγκέφαλους και σίγουρα τα νήματα είναι από αλλού κινούμενα!!

Yannis Kapnidis είπε...

Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Κι όταν η ανικανότητα έχει αρχίσει να καταλαμβάνει και εκείνο το μέρος του εγκεφάλου που ελέγχει το φιλότιμο και την "τσίπα" εκεί ο άνθρωπος γίνεται επικίνδυνος!

Όσο για τους τρομοκράτες, έχω κάνει δήλωση στο "Βούκινο" της σελίδας μου, την οποία μεταφέρω κι εδώ: "Σαν Έλληνας πολίτης, έχοντας διδαχτεί τους όρους "αγώνας", "ηρωισμος", "αντίσταση" από τα παραδείγματα της ελληνικής ιστορίας, δηλώνω υπεύθυνα ότι οι τρομοκράτες που σκότωσαν για άλλη μια φορά έναν οικογενειάρχη, καταγράφονται στη συνείδησή μου ως ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΕΣΤΕΣ!"

Ζητώ συγγνώμη για την τελευταία λέξη, μπορείς να σβήσεις το σχόλιο αν σε πειράζει. Πλέον όμως μου έχουν τελειώσει οι κόσμιες εκφράσεις...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Έτσι που το πάνε οι πολιτικάντηδές μας, θα μας κάνουν να παραιτηθούμε εμείς. Και εαν παραιτηθούμε (απο την όποια ευγένεια, υπομονή και παιδεία έχουμε) τότε δεν θα χρειαστεί να παραιτηθεί κανένα κοπρόσκυλο...

zoyzoy είπε...

Πού να την βρούν την ευθιξία για να παραιτηθούν.Κρίμα το παλικάρι και ο φονιάς του είναι αυτοί οι ίδιοι.Αλλά και οι τρομοκράτες αυτούς έπρεπε να'χαν στόχο και όχι κάθε ανυπεράσπιστο φύλακα!

Unknown είπε...

Σχιζοφρενική χώρα Μαριάνα και λυπάμαι που την γνωρίζω.

leondokardos είπε...

Μαριάνα μου, τέτοιες ευαισθησίες δεν υπάρχουν πλέον σε εκείνους που επιρρεάζουν τη καθημερινότητά μας. Δυστυχώς.

Meropi είπε...

Δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα ελάχιστα πλέον πράγματα διατηρούν τη σοβαρότητα τους.

Side21 είπε...

Περιμένουν να ...
σκάσει πάλι καμιά βόμβα
ή να παραδοθεί κανείς από τύψεις
για να πανηγυρίσουν την "επιτυχία" τους.
Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά έχουμε να κάνουμε
με επικίνδυνους τυχοδιώκτες χουλιγκάνους
χωρίς ιδεολογικά κριτήρια που αδιαφορούν
για την ανθρώπινη ζωή ...

Σχετικό άρθρο ενδιαφέρον έχει σήμερα
ο Π. Τζίμας στα ΝΕΑ ...

marianaonice είπε...

@Hellenic Potion
Επικίνδυνοι όπως το λες!
Και μη ζητάς συγνώμη για τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς!
Οι λέξεις δεν βλάπτουν!
Να ντρέπονται αυτοί που κάνουν τις πράξεις!!

@kaliteros
Καλώς ήλθες από τα μέρη μου!
Να παραιτηθούμε εμείς?
Φοβάμαι ότι παραιτηθήκαμε ήδη!

@zoyzoy μου
Κρίμα το παληκάρι και αυτούς που το κλαίνε!!
Δυστυχώς!!

marianaonice είπε...

@mariana μου
Εσύ λυπάσαι που τη γνώρισες αυτή τη Χώρα, όμως έχεις εναλλακτική λύση!
Για σκέψου κι εμάς φίλη μου...

@Λεοντόκαρδε
Καλά λες!
Σιγά μην έχουν ευαισθησία να παραιτηθούν!

@Μερόπη μου
Σοβαρότητα! Είδος εν ανεπαρκεία κατάντησε κι αυτή!

marianaonice είπε...

@Side21
Ξενυχτάς κι εσύ βλέπω...
:))
Φοβάμαι ότι θα τους πιάσουν τότε που δεν θα τους βολεύουν πια!!
Τώρα όμως τους εξυπηρετούν αφάνταστα!!

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!