Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Τα άκουσε ο Σημίτης στη Γερμανία από μέλος της ομάδας "Real Democracy Now" !!Αυτό που δεν αντέχεται σ' αυτή τη χώρα είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της να ρυθμίζουν ακόμη την τύχη της είτε από το προσκήνιο είτε από το παρασκήνιο, να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και να μας κουνούν το δάχτυλο ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάνει καμία έκπτωση στα δικά τους κεκτημένα. Αντίθετα ασφαλισμένοι πίσω από τα εκατομμύρια που απέκτησαν με αδιαφανείς τρόπους κυρίως, μιλούν για θυσίες των μόνιμα εξαθλιωμένων και μόνιμα αχθοφόρων των βαρών του διεφθαρμένου Κράτους τους.
Ένας από αυτούς και ο Κώστας Σημίτης, που πέρισυ τέτοιο καιρό, τολμά να  εμφανίζεται σε φόρουμ στο Βερολίνο και έχει το θράσος να δίνει μαθήματα στον Ελληνικό λαό και στην Ευρώπη και να λέει τη γνώμη του, για το τι πρέπει να γίνει για να βγει η Ευρώπη και η ανθρωπότητα από την κρίση. 
Όμως η εκπρόσωπος του “REAL DEMOCRACY NOW” του Βερολίνου, τον επαναφέρει σε τάξη λέγοντας τις παρακάτω αυτονόητες αλήθειες!!:

"Eίμαι μέλος της "Real Democracy Now" του Βερολίνου και θα κάνω μια σύντομη παρέμβαση στο όνομα της ομάδας. Eίναι ιδιαιτέρως προβληματικό να καλείτε εδώ τον Κώστα Σημίτη για να μας δείξετε προς τα πού πρέπει να πάει η Ελλάδα. Έχει μακρύ παρελθόν στην Ελληνική πολιτική σκηνή και είναι συνυπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργός η διαφθορά έφθασε σε πρωτοφανή επίπεδα. Ο στενότερος συνεργάτης του, Θ. Τσουκάτος  και ο υπουργός Τ. Μαντέλης  παραδέχθηκαν ότι πήραν χρήματα από τη Siemens. Η Γερμανική δικαιοσύνη φωτογραφίζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας  ως αποδέκτη μαύρου πολιτικού χρήματος από την Ferrostahl. O Σημίτης ταυτίστηκε με το όραμα της ισχυρής Ελλάδας. Γι’ αυτήν την ισχυρή Ελλάδα θυσιάστηκε ο Ελληνικός λαός. Ο ίδιος λαός καλείται σήμερα να πληρώσει για την κατάρρευση αυτού του οράματος. Ο Κώστας Σημίτης ταυτίστηκε με την είσοδο της Ελλάδας  στην Ευρωζώνη, την ίδια Ευρωζώνη την οποία σήμερα αμφισβητεί τόσο έντονα – την Ευρωζώνη της κρίσης. Ο Κώστας Σημίτης πρέπει επιτέλους να αναλάβει  την ευθύνη των πράξεών του και να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή".

ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που μπορεί να αφορά περιστατικό παλιό, όμως είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα ακόμη που οι ίδιοι άνθρωποι μας κουνούν το δάχτυλο!

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Αυτό που δεν αντέχεται σ' αυτή τη χώρα είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της να ρυθμίζουν ακόμη την τύχη της είτε από το προσκήνιο είτε από το παρασκήνιο, να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και να μας κουνούν το δάχτυλο ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάνει καμία έκπτωση στα δικά τους κεκτημένα.
Αντίθετα μιλούν για θυσίες των μόνιμα εξαθλιωμένων και μόνιμα αχθοφόρων των βαρών του διεφθαρμένου Κράτους τους. Και συνεχίζουν να θέλουν να μας σώσουν. Οι ίδιοι ναυαγισμένοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού!

λυγερη είπε...

Μαριανάκι μου ΚΑΛΑ τα Χριστούγεννα να τα περάσεις και η ελπίδα ποτέ να μη μας λείψει για ένα καλύτερο αύριο.

Άστρια είπε...

Πολύ σωστά τα λες Μαριάννα μου.
Αλλά και πολύ σωστά ο τίτλος στο blog σου "ζητείται ελπίδα" είναι εκεί για να θυμίζει ότι δεν μπορούμε, δεν πρέπει να παραδοθούμε.

Σου εύχομαι ολόψυχα, Καλά Χριστούγεννα, τρυφερά, γεμμάτα αγάπη για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους.

φιλιά πολλά!

marianaonice είπε...

@Άνεμε
Πράγματι αυτό δεν αντέχεται! όπως δεν αντέχεται να φιλοδοξούν να μας σώσουν κι αυτοί που καραδοκούν ν' ανέβουν στην εξουσία για να ικανοποιήσουν τις δικές τους ματαιοδοξίες και τα δικά τους συμφέροντα! Και υπάρχουν τέτοιοι δυστυχώς που φοράνε μάσκα κι ο κόσμος τους θεωρεί άφθαρτους και ιδεολόγους!

@λυγερή μου
Χρόνια Πολλά!! και του χρόνου φιλενάδα μου με υγεία, δύναμη κι ενότητα!! και πάντα αγωνιστές με όμορφους και αληθινούς στόχους!

@Άστριά μου!!
Χρόνια πολλά! καλή πρωτοχρονιά να έχουμε πια... και του χρόνου να γιορτάσουμε πιο δυνατοί και απελευθερωμένοι!
Κι άλλος φίλος μου είπε ότι το μπλογκ μου σήμερα έχει πολύ επίκαιρο τίτλο... απλά το "Ζητείται ελπίδα" από τότε που @γεννήθηκε λες και ήξερε ότι οι προδιαγραφές οδηγούσαν στην πλήρη απαξίωση του ανθρώπου και των δικαιωμάτων του... λες και τόβλεπε να έρχεται το κακό... και λυπάμαι που επαληθεύτηκε τόσο γρήγορα η δική μου ..."διαίσθηση"...
Όμως εμείς θα συνεχίσουμε να αναζητάμε την ελπίδα όλοι μαζί ενωμένοι όσο κι αν μας κυνηγάνε...
:))

Είναι φριχτό να μένεις μόνος στη ζωή ...?

Η ζωή καμιά φορά σε βάζει σε δικό της δρόμο και τον ακολουθείς θέλοντας και μη... μέχρι να σε βγάλει στο ξέφωτο...   Χάθηκα από εδώ λό...