Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Στερέψαμε...


Νάμαστε πάλι εδώ, με ένα βουβό παράπονο, με μια πνιγμένη οργή και ένα απέραντο γιατί ζωγραφισμένο στο άδειο μας βλέμμα...
Η ψυχή μας στερεμένη βρύση, το μυαλό μας άνυδρη γη και η ζωή μπροστά μας μια απέραντη έρημος χωρίς ορίζοντα, μια ατέλειωτη νυχτιά χωρίς ξημέρωμα, μια άνιση μάχη χωρίς ελπίδα...
Γύρω μας συντρίμια ανθρώπινα, παγωμένα βλέμματα, παραιτημένες συνειδήσεις, βουλιάζουμε σιγά σιγά στο βάλτο που μας έστησαν όλοι αυτοί που νομίσαμε φίλους μας, όλοι αυτοί που νομίσαμε ότι αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, για  ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δικαιοσύνη...
Ψέμματα τα συνθήματά τους, ψεύτικες οι υποσχέσεις τους, ψεύτικη η ανθρωπιά που μας τάξανε...
Βομβαρδισμός από μέτρα χωρίς μέτρο, μέτρα φτιαγμένα για σκλάβους, μέτρα μετρημένα στο μέτρο του ραγιά μέσα στην ίδια του την πατρίδα... επ' ονόματι της δημοκρατίας... της δημοκρατίας τους που τρομάζει, που απειλεί, που αφανίζει ανθρώπινες υπάρξεις και ακυρώνει κάθε ελπίδα στη ζωή μας.
Γεμίσαμε προδότες... 
Μέσα σε λίγους μήνες κατάργησαν όσα επί αιώνες νομίζαμε ότι κατακτήσαμε με αγώνες... Τι ειρωνεία αλήθεια... Όλα στημένα σε σχέδιο σατανικό, έδωσαν για να ναρκώσουν, έδωσαν για να διαφθείρουν, έδωσαν για να αδιαφορήσουμε και να εμπιστευτούμε τους άρπαγες όχι πλέον του βιού μας αλλά της ίδιας μας της ψυχής.
Κόβονται οι μισθοί, κόβονται οι συντάξεις, τα χιλιοπληρωμένα εφάπαξ, οι επικουρικές, η ιατρική περίθαλψη, τα φάρμακα, η παιδεία, όλα καταργούνται μα οι εισπράξεις αυξάνονται, οι εισφορές θηλειά στο λαιμό μας και οι φόροι και τα χαράτσια αλύπητα πέφτουν στους μη έχοντες ενώ οι κατέχοντες μας περιγελούν με λίστες και προανακριτικές επιτροπές.


Επιτροπές όπου στήνεται το θέατρο της παράνοιας, εκεί όπου οι ελεγχόμενοι και οι ελεγκτές είναι το ίδιο σινάφι που εδώ και χρόνια μας ρούφηξαν το αίμα και τώρα τους κοιτάμε διεφθαρμένους πρωταγωνιστές σε παράσταση με τίτλο "Η πάταξη της διαφθοράς" κι εμείς κομπάρσοι θλιβεροί ανίκανοι να σαλέψουμε, ανίκανοι ν' αντιδράσουμε, ανίκανοι να ανατρέψουμε την κοροϊδία τους!
Αριστεροί και δεξιοί, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, γίναν ένας ταμπουρωμένος, πίσω από τα έδρανα της Βουλής, θίασος και εμείς απορημένοι αναρωτιόμαστε γιατί αλήθεια εξακολουθούν οι αντιμνημονιακοί να παίζουν το θέατρο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας;
Μοιάζει με δημοκρατία τούτο το πράγμα που βιώνουμε; Αν αυτό είναι δημοκρατία τότε ο φασισμός πώς είναι; Όλες οι εξουσίες (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική και ΜΜΕ) γίναν ένα αδιαίρετο και ομοούσιο τέρας που με δαιμονική κακεντρέχεια μας περιπαίζει και μας κάνει μπάλα στο δικό τους περιφραγμένο γήπεδο, χωρίς καμία διέξοδο...
Αριστεροί 65χρονοι καθηγητές, με αλογοουρά και επαναστατικό λουκ κουνάνε το δάχτυλο σ' όσους δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και απαιτούν να μπουν έξτρα χαράτσια κατ' εξαίρεση σ' αυτούς για να πληρώνονται οι ιερείς τους! Οποία υποκρισία!! 
Οι αριστεροί γλύφτες του Ομπάμα και του Ινστιτούτου Brookings και υποστηρικτές των Ισλαμοφασιστών επαναστατών της Συρίας, απαιτούν τώρα φόρους από τους Χριστιανούς πολίτες τούτης της έρημης Χώρας... λες και οι Χριστιανοί, που αποτελούν την πλειοψηφία της δεν είναι άνθρωποι, δεν έχουν δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία τους και για να λατρεύουν το Θεό τους που επί αιώνες λάτρεψαν οι πρόγονοί τους,  πρέπει να πληρώσουν χαράτσι! 
Ναι για να κρατήσουν τα ιερά και τα όσιά τους μέσα στην ίδια τους την πατρίδα πρέπει να πληρώσουν παραπάνω φόρους! οι εξαθλιωμένοι, οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι απελπισμένοι και χιλιοχαρατσωμένοι!!
Σε τί διαφέρουμε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία; Τότε οι Οθωμανοί στους ραγιάδες έδιναν το δικαίωμα της επιλογής: αν ήθελαν να κρατήσουν τη γλώσσα τους έπρεπε να εξισλαμιστούν κι αν ήθελαν να κρατήσουν τη θρησκεία τους έπρεπε να εκτουρκίσουν τη γλώσσα τους.
Δεν ξέρω αν ήταν θέλημα Θεού ή απλή σύμπτωση όμως το γεγονός είναι ότι όσοι κράτησαν τη γλώσσα και εξισλαμίστηκαν, με την πάροδο των χρόνων σιγά σιγά έχασαν και τη γλώσσα, ενώ όσοι αποδέχθηκαν την Τουρκική γλώσσα αλλά κράτησαν τη Χριστιανική θρησκεία, στο τέλος δεν έχασαν ούτε την Ελληνική γλώσσα, ούτε τη λαϊκή και μουσική τους παράδοση. Γι' αυτό βλέπουμε το θαυμαστό γεγονός  Έλληνες μουσικοσυνθέτες που κράτησαν τη θρησκεία τους αλλά άλλαξαν τη γλώσσα τους, να γράφουν ελληνική και βυζαντινή μουσική με τούρκικους στίχους.
Και έτσι η Ελλάδα διασώθηκε από τη λαίλαπα της Τούρκικης κυριαρχίας...  Είναι τυχαίο άραγε που σήμερα όλοι αυτοί οι Ανθέλληνες χτυπούν πρωτίστως τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας;


Κέντρο σπουδών ανατολικής μουσικής σε εκδήλωση στο Αναγνωστήριο Αγιάσου, το καλοκαίρι 2012 (τραγούδι Ελλήνων μουσικοσυνθετών επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τούρκικους στίχους).

Και σήμερα μέσα στην Ελλάδα, οι αριστεροί πολιτικοί της, οι δήθεν αντιμνημονιακοί αλλά κρυφοί ή και φανεροί υπερασπιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τη στιγμή που διαδηλώνουν και αλλαλάζουν "Είμαστε όλοι Πακιστανοί" απαιτούν από τους Έλληνες, που είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι κατ' εξοχήν Χριστιανοί Ορθόδοξοι να αφελληνιστούν! Πλήρης αποχρωματισμός πεποιθήσεων και θρησκευτικών παραδόσεων των κοινωνιών από τους επονομαζόμενους αριστερούς...
Στερημένοι από συναισθήματα, στερημένοι από λογική, άδειοι από ανθρωπιά και ευσπλαχνία, κούφια πια ανδρείκελα οι κομματικοί δήθεν "αριστεροί" κατάντησαν φερέφωνα και υπηρέτες των Νεοταξιτών. Φόρεσαν το πλέον τρομακτικό φασιστικό προσωπείο και απειλούν με όλεθρο το λαό της Ελλάδας!
Απογοήτευση πλήρης! 
Πώς να παλέψεις το σκοτάδι όταν οι σύντροφοι αποδεικνύονται προδότες και πράκτορες του προαιώνιου εχθρού σου; 
Πώς να αντισταθείς όταν οι σύντροφοι έγιναν υπερασπιστές του άκρατου καπιταλισμού, του Αμερικάνικου δολοφονικού ιμπεριαλισμού, του άκρατου ρατσισμού σε βάρος σου γιατί έτυχε να είσαι Έλληνας κι όχι Πακιστανός ή Αφγανός, της άκρατης αδικίας που φτιασιδώνεται με δήθεν ειδικούς εισαγγελείς διαφθοράς, ελεγχόμενους και καθοδηγούμενους από τα ίδια κέντρα που μεθοδικά, χρόνια τώρα δουλεύουν για τη συσσώρευση του πλούτου στα ίδια εγκληματικά χέρια;
Σκοτεινό το τοπίο γύρω, μαυρίλα ο ουρανός μας και τα σύννεφα προμηνύονται δισοίωνα και επικίνδυνα... 
Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει τούτος ο μεσαίωνας που μας πλάκωσε... κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα χαράξει η αναγέννηση... 
Όμως μέχρι τότε ας κρατηθούμε με την αλυσίδα της αγάπης όσοι απομείναμε άνθρωποι κι όσοι ακόμη δεν στερέψαμε από ελπίδα...


24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στερημένοι από συναισθήματα, στερημένοι από λογική, άδειοι από ανθρωπιά και ευσπλαχνία, κούφια πια ανδρείκελα οι κομματικοί δήθεν "αριστεροί" κατάντησαν φερέφωνα και υπηρέτες των Νεοταξιτών. Φόρεσαν το πλέον τρομακτικό φασιστικό προσωπείο και απειλούν με όλεθρο το λαό της Ελλάδας!

Aνεμος είπε...

Μοιάζει με δημοκρατία τούτο το πράγμα που βιώνουμε; Αν αυτό είναι δημοκρατία τότε ο φασισμός πώς είναι; Όλες οι εξουσίες (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική και ΜΜΕ) γίναν ένα αδιαίρετο και ομοούσιο τέρας που με δαιμονική κακεντρέχεια μας περιπαίζει και μας κάνει μπάλα στο δικό τους περιφραγμένο γήπεδο, χωρίς καμία διέξοδο...

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

Όχι, Μαριάννα. Σίγουρα, δημοκρατία δεν είναι αυτό που ζούμε. Όσο και να το ζορίσεις, δεν είναι. Ζούμε σ’ ένα κράτος υπό καθεστώς ιδιότυπης δικτατορίας και ομηρίας.
Είπα ζούμε. Πως ζούμε; Στην πλειοψηφία μας με το κεφάλι σκυφτό, με το βλέμμα άδειο. Παρατημένοι, σιωπηλοί, επαίτες των αυτονόητων.

Πως το επιτρέψαμε; Πως το επιτρέπουμε ακόμα; Σε ξένο εχθρικό και αφιλόξενο πια τόπο ζούμε. Άνεργοι, άστεγοι, πεινασμένοι, ανονείρευτοι. Συνηθίσαμε να μετράμε χιλιάδες αυτόχειρες πια, που από την ένδεια δραπέτευσαν, τη σειρά του διπλανού μας και μετά τη δική μας περιμένοντας. Σε μια χώρα κατοχική που κυβερνάται απ’ αμέτρητους Εφιάλτες. Ζωή όχι μόνο δίχως μέλλον, μα και δίχως παρόν.

Πως το επιτρέψαμε; Πως το επιτρέπουμε αυτό, Μαριάννα;

ακυβέρνητος είπε...

Κάτι τύποι σαν τον Κουράκη (και να ήταν ο μόνος!) αποδεικνύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σοβαρευτεί ποτέ. Αυτός ο ""πλουραλισμός"" καταντάει μαλακία. Βγαίνει ο κάθε απίθανος/η σε κάθε ευκαιρία και για οποιοδήποτε θέμα, αμολάει μια π*ρδή και ο κόσμος που έχει χίλια μύρια προβλήματα ψάχνει να βρει από που του ήρθε. Δεν λέω να μην εκφράζονται προσωπικές απόψεις, αλλά πριν μιλήσει ο καθένας πρέπει να βάζει με το νου του σε ποιον λαό απευθύνεται.

Ο ένας βαφτίζει τα καδρόνια και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες "είδη καθημερινής χρήσης", η άλλη θέλει τα Σκόπια να ονομάζονται Μακεδονία, ο αναρχοπαππούς κοιτάει να πληρώσουμε και άλλα χαράτσια! Φαίνεται πως είναι λίγα αυτά που πληρώνουμε και κάθισαν και σκέφτηκαν τι έχει μείνει αφορολόγητο για να το φορολογήσουν.

Παλιότερα φώναζαν (και σωστά) να μην αναφέρεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες, για να μη "στιγματίζονται" όσοι δεν είναι Χ.Ο., σήμερα θέλουν όποιος το δηλώνει να πληρώνει φόρο! Ίσως επειδή δεν θα πληρώσουν αυτοί.

Δυστυχώς το μόνο που είναι και θα παραμείνει για πάντα αφορολόγητο σε αυτή τη χώρα είναι η πολιτική μαλακία.
Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε ξεχρεώσει προ πολλού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνισμος ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ βαναυσα απο τον χριστιανισμο.
Ο χριστιανισμος ηταν το μεσο υποδουλοσης του Ελληνικου πνευματος !!
Για ανεφερτε σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΕΝΑ καλο που εχει κανει ο ιουδαισμος και οι 2 αιρεσης του , ο χριστιανισμος και ο μουσουλμανισμος !
Ποσο ΓΕΛΟΙΟ ειναι το γεγονος οτι οι ορθοδοξοι λεν τους μωαμεθανους απιστους και το αντιθετο ενω ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ;!!
Τα βλεπουν οι εβραιοι και ξερενονται στα γελια με την καταντια μας !!
Επισης ο μωαμεθανισμος ΔΕΝ ηταν ποτε εχθρος του Ελληνισμου αλλα αντιθετα ετρεφε εντονα σημαδια αλληλεγγυης με τους Ελληνες (Γιουναν δλδ Ιωνες).Αυτο αλλξε με τον αταουρκ και την επικρατηση καποιων φανατισμενων.
Ψαξτε λιγο τι λεει το κορανι και η διαθηκη του μωαμεθ !
ΥΓ . ΜΗΝ με πιστευετε ! απλα ψαξτε το

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε της 12.21 π.μ.
Πικρές αλήθειες που πονάνε δυστυχώς...

@Άνεμε
Εν ονόματι της δημοκρατίας δολοφονούν τους Έλληνες με το χειρότερο φασισμό που γνώρισε η ανθρωπότητα! σε λίγο θα γίνουμε Ρίο Γκράντε στα σύνορα του Μεξικού με τις πολυεθνικές επενδύτριες και με τα ανθρώπινα κουρέλια να δουλεύουν 12ωρα και να κοιμούνται σε χαρτονένια σπίτια!

@ΛΥΧΝΕ ΚΑΙΟΜΕΝΕ
Αυτό λέω κι εγώ! πώς το επιτρέψαμε να μας φθάσουν εδώ σ' αυτό το κατάντημα. Και ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Το σχέδιό τους είναι σατανικό και εκτελείται μεθοδικά και αμείλικτα. Δεν έχουμε δει ακόμη ολόκληρο το πρόσωπο του φασισμού τους.
Ζωή χωρίς παρόν αντέχεται γιατί ελπίζεις τουλάχιστον στο μέλλον. Ζωή χωρίς μέλλον όμως είναι ...θάνατος!

marianaonice είπε...

@Πέτρο
Έτσι είναι όπως τα λες. Μόνο που πια έχω γίνει πολύ καχύποπτη και δεν πιστεύω ότι πρόκειται για μπαρούφες του ενός ή του άλλου μέσα από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δούρειος ίππος του ίδιου βρώμικου "συστήματος" που σε λίγο θα μας το πλασσάρουν για να ξεθυμάνει η βαλβίδα από τη χύτρα της οργής που βράζει!

marianaonice είπε...

@Aνώνυμε της 7.02 μ.μ.
Η Ελληνική παράδοση είναι συνυφυσμένη και με την Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία. Δεν εξυμνεί κανείς τη Χριστιανική θρησκεία ως την τελειότερη του κόσμου, ούτε υποτιμά τις άλλες θρησκείες της ανθρωπότητας. Η ανάρτηση αυτή έχει να κάνει με την ανεξιθρησκεία, την ελευθερία του ατόμου να πιστεύει όπου αυτό νομίζει και τα ανθρώπινα δικαιώματα που κατ' εξαίρεση όταν αφορούν Έλληνες και Χριστιανούς Ορθόδοξους σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ενώ όταν αφορούν μουσουλμάνους ή γενικά αλλόθρησκους τότε μας πιάνει πανικός μη τυχόν και παραβιαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία.
Θα το αποδεχόμουν εάν στα πλαίσια του χωρισμού της εκκλησίας από το κράτος, οι ιερείς πληρώνονταν από την εκκλησία και αν τα εισοδήματά της δεν επαρκούσαν τότε αυτή να κρίνει αν θα επιβάλει εισφορά στους πιστούς της οι οποίοι και θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν αν θα πληρώσουν ή όχι για να διατηρήσουν την οποιαδήποτε πίστη τους. Όχι όμως να ζητάμε από το διεφθαρμένο αυτό κράτος που μας έχει χιλιοχαρατσώσει να επιβάλει και έξτρα χαράτσι για τους Χριστιανούς υπηκόους του ούτε αυτό επιφέρει το χωρισμό της εκκλησίας από το κράτος.

Το σχόλιό σου σωστό αλλά εκτός θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Aπο που ειναι συνυφασμενη ;;;
Οσο για το οτι υποστηριζουν τους μουσουλμανους , γινεται πανευρωπαικα και ειναι ενα ακομα τροπος διαιρε και βασιλευε !!
Αλλα οι 3 θρησκειες , μαλλον 1 και 2 αιρεσεις ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ για την πνευματικη κατρακυλα της ανθρωποτητας !
Η πιστη δε ειναι απλως ενα μαντρι !!
το χειροτερο .
Π-ιστος , ψαξε λιγο την ετοιμολογια του ιστος !

marianaonice είπε...

Αν θεωρείς ανώνυμε ότι οι θρησκείες ευθύνονται για το σφαγιασμό της ανθρωπότητας από τους τραπεζίτες και τις πολυεθνικές, δεν έχω κάτι να σου απαντήσω... άποψή σου και είναι σεβαστή.
Απλά νόμιζα ότι οι διεθνείς ολιγάρχες που κινούν τα νήματα του κόσμου μέσα από οικονομικούς αλλά και με όπλα πολέμους, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών τους δεν πιστεύουν σε κανένα Θεό. Ίσως πιστεύουν σε κάποιο ..."δαίμονα"...
:))

Ανώνυμος είπε...

Kala ! Ξερετε τι λεει η χριστιανικη θρησκεια και τη πιστευετε ;;;;;;;
Τα αναθεμα στους Ελληνες κατα τη κυριακη της ορθοδοξιας που κολανε;;;;;;;;;;;;
Δαιμων = ΑΓΑΘΟ ΠΝΕΥΜΑ και οχι οι χαζομαλα.... ς του ιουδαισμου !!
ΠΟΙΟΣ εβαλε το συνειδητο κακο στο μυαλο του κοσμου με τον διαβολο ;;;;
(δια-βαλω) ή εωσφορος (Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩς δλδ ο απωλλονας .
Τον φοβο και την δουλικοτητα ΠΟΙΟΣ τα εβαλε στα μυαλα μας ;;;;;
Βαφτιζεται ο ΔΟΥΛΟΣ του θεου !
Θα σε τηγανιζει ο διαλος στη κολαση και ΑΗΔΙΕΣ !!!
Λυπαμαι ειλικρινα που τα αυτονοητα ειναι ακαταλαβιστικα επειδη δεν θελουμε να σκεφτουμε !

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=d_OVewKXGfc&feature=player_embedded#

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
αυτά που εσύ εμβαθύνεις και επισημαίνεις για μένα δεν αποτελούν θρησκεία.
Αποτελούν διαστρέβλωση της θρησκείας που έκαναν οι άνθρωποι για τους δικούς τους ανιδιοτελείς σκοπούς!
Ποτέ δεν ένοιωσα δούλη κανενός ούτε και του Θεού! Και ας το λένε χίλιοι παπάδες! ένοιωσα ελεύθερος άνθρωπος που έχει ανησυχίες και όνειρα, που αγαπά την αλήθεια, την ανθρωπιά και τη δικαιοσύνη. Το θεό τον κουβαλώ μέσα μου και λέγεται συνείδηση.
Το καλό και το κακό υπάρχει από καταβολής κόσμου και δεν μας το έβαλε στο μυαλό κανένας παπάς! το συναντάμε διαρκώς μπροστά μας. Τώρα αν με τη λέξη "δαίμων" μάθαμε να ονομάζουμε το κακό λίγη σημασία έχει. Αν για σένα ο εωσφόρος και ο δαίμων είναι το φως και το αγαθό πνεύμα, αντίστοιχα, τότε μπορείς να τους πιστεύεις. Όσο για την κόλαση και τον παράδεισο φυσικά και θεωρώ συμβολικές αυτές τις έννοιες και δεν οραματίζομαι πράσινα λιβάδια στον παράδεισο ή τηγάνια στην κόλαση.
Μην υποβιβάζεις τόσο πολύ, σε επίπεδο θρησκοληψίας, τη συζήτηση.
Εμάς άσε μας να πιστεύουμε στις αρχέτυπες αλήθειες (καλούπια)που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ανεξαρτήτως θρησκειών αφού είναι πανανθρώπινες και αιώνιες όπως λέει και ο Καρλ Γιούνκ.

Στο ξαναείπα είσαι εκτός θέματος και δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου σ' αυτήν ειδικά την ανάρτηση.
Τι επιδιώκεις; να μας πείσεις για ποιό πράγμα; ότι έχει δίκιο ο κ. Κουράκης ότι πρέπει να πληρώνουν χαράτσι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι πολίτες αυτού του κράτους;

Ανώνυμος είπε...

Απλα , ΔΕΝ συμβιβαζετε η Ελλαδα (ΕΛ-ΛΑΣ = ΦΩΣ-ΠΕΤΡΑ) με τον σκοταδισμο των θρησκειων και ΕΙΔΙΚΑ με τον σκοταδισμο μιας εβραικης αιρεσης που ειναι η ορθοδοξια !
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ !
Και αυριο και παντα.
Αν θεωρειτε οτι σας ενοχλω , θα το βουλωσω ευχαριστως !
Απλα ψαξτε λιγο τι ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι πιστευετε !
Αλλιως σας ευχομαι να πατε στον παραδεισο της ορθοδοξιας , την δεκαπλασια χρυση ιερουσαλημ (οπως την αναφερει ο ιωαννης στην αποκαλυψη)

Ανώνυμος είπε...

ρωτήστε τη ζωή...αυτή ξέρει...και εμείς πεθαίνουμε στο όνομα της άνομης συνιστώσας ενός συνασπισμού τρωκτικών που σχίζουν το σώμα μας, ωσάν ένα λάβαρο στα σαρκώδη χείλη των δαιμόνων της αριστερής φασίζουσας νοοτροπίας τους, με ένα σκοτεινό προσωπείο στο παραπέτασμα αυτής της άθλιας ύπαρξής τους...εκεί που η καθαρή φωνή της δικαιοσύνης τους ηλεκτρίζει...εκεί που η φωνή ενός blogger που ζεσταίνει την ύπαρξή μας, βράζει τα δικά τους τομάρια...που θέλουν να αναγεννηθούν θυσιάζοντας γενναίες υπάρξεις και παγωμένες φωνές που ζεσταίνουν το είναι μας χαράσσοντας γραμμές ανεξαρτησίας στο πατινάζ της ζωής τους!!!
Καλή Τύχη!!!

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε της 31 Ιανουαρίου 2013 - 12:04 π.μ
Τελικά δεν θέλεις να καταλάβεις, δεν πειράζει καλά να είσαι.
Δεν ενοχλούμαστε από τις διαφορετικές απόψεις από την προσπάθεια να μας επιβληθούν με τη βία και με φωτογραφικές διατάξεις νόμων ενοχλούμαστε...
:)

@Ανώνυμε 31 Ιανουαρίου 2013 - 12:39 π.μ
παγωμένες φωνές που ζεσταίνουν το είναι μας χαράσσοντας γραμμές ανεξαρτησίας στο πατινάζ της ζωής τους!!!
Ακριβώς!! καλή τύχη και σε σένα!

Ανώνυμος είπε...

Καλο το αρθρο !
Λειπει ομως κατι για να καταλαβουμε τι συμβαινει .
Αυτο ειναι πολυ απλο αλλα σχεδον κανεις δεν το παραδεχετε.
Ειναι ολα οσα ξερουν ψεματα . Τοσο απλα .
Ποια δημικρατια ?Υπηρξε ποτε ? υπαρχει στη φυση ?
Ποια θρησκεια ? ορισε κανας θεος κανεναν μεσαζοντα του ;
Ποια επιστημη ? Απο ποτε η μονοπλευρη αναλυση οποιοδηποτε θεματος ειναι καλη ??
Αυτα και μην δεχεστε καμια αληθεια κανενος , η αληθεια ειναι προσωπικη υποθεση .Μια κοινη αληθεια θα ηταν το ανωτερο που μπορουν να πετυχουν πολλοι ανθρωποι μαζι.
Ψαξτε και σκεφτειτε.

marianaonice είπε...

@Aνώνυμε της 1 Φεβρουαρίου 2013 - 7:02 μ.μ
Μπορεί και να έχεις δίκιο και τίποτε από όσα βλέπουμε και ζούμε να μην είναι πραγματικό! μπορεί να ζούμε μια εικονική πραγματικότητα! το είδωλο της πραγματικότητας στον καθρέφτη... κανείς δεν ξέρει..
Η αλήθεια είναι όντως υποκειμενική υπόθεση... και μια κοινή αλήθεια είναι μάλλον ουτοπία.

Ψονθομφανήχ είπε...

ΜΑριαΝΟΥΛΙ, καλό σου μήνα!

Για να είμαι ειλικρινής τα θεωρώ λίγο υπερβολικά όλ’ αυτά περί διεθνούς συνομωσίας αφελληνισμού μας, αλλά ας μην το κάνω και θέμα.

Υπάρχουν πολλοί που παρηγοριούνται κάπως αισθανόμενοι "στόχος" κάποιων διεθνών κέντρων.
Έτσι αποκτούμε και μια αξία βρε αδελφέ...

marianaonice είπε...

@Πτωχέ τω πνεύματι
Μπορεί και να έχεις δίκιο και η πολλή συνωμοσιολογία να κάνει κακό... και μακάρι να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει και δεν είμαστε εμείς οι Ελληνες αλλά και όλοι οι λαοί του κόσμου πιόνια στα χέρια κάποιων παγκόσμιων παρανοϊκών ολιγαρχών που έχουν συγκεντρώσει τον πλούτο και τη δύναμη στα χέρια τους.
Πάντως εύχομαι να επαληθευτείς και να μην αποδειχθεί ότι απλά καταφέρνεις μέσα σ' αυτό το χαλασμό να μένεις ...μακάριος ως πτωχός τω πνεύματι... χαχαχαχα!

Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σου εύχομαι.
:)

Ανώνυμος είπε...


Ερωτήσεις που δεν απαντώνται..

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.

Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.

... Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.

Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης.
Ενδεικτικά...

-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.

-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.

-Οι ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχουν χρέος στο 94% του ΑΕΠ τους.

Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος.

Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες:

Ερώτηση 1. Πώς γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2. Πώς γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να "ξετινάξει" μία χώρα;

Ερώτηση 3. Πώς γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;

Ερώτηση 4. Πώς γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;

Ερώτηση 5. Πώς γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές;

Ένα πραγματικό παράδειγμα από εκεί: Γνωστός μου μετακόμισε στην Νορβηγία πριν δύο χρόνια. Προσέξτε τώρα τί «έπαθε» εκεί:

α) Έπιασε δουλειά σε κουζίνα εστιατορίου σαν ανειδίκευτος και έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα μισθό!


β) Μετά τρεις μήνες στην δουλειά δήλωσε ότι ήταν «ψυχικά κουρασμένος» και του έδωσαν αμέσως άδεια 15 ημερών!

) Με τις επιστροφές φόρων (κάτι σαν το δικό μας δώρο) πήγε μαζί με την γυναίκα του στο Θιβέτ διακοπές.

δ) Τώρα είναι άνεργος (με την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ εκεί που δούλευε!) και για δύο χρόνια παίρνει 1700 ευρώ τον μήνα!

Ερώτηση 6. Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;

Ερώτηση 7. Πώς γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;

Ερώτηση 8. Ποιοί έχουν τόσα πολλά, ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;



Ερώτηση 9. Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;
ρώτηση 10. Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους;


Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος;

Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr/2011/10/10_8884.html#ixzz2JsLP4paj

Ανώνυμος είπε...

Για ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε καμια ερωτηση εσυ που δεν πιστευεις στην συνωμοσιολογια !!!
Για να δουμε !!!
Εχεις καμια απαντησουλα ;;;;

Άστρια είπε...

Ακριβώς σαν να ήσουν μέσα στο μυαλό και στην ψυχή μου!!!!
Και φαντάζομαι στους περισσότερους Έλληνες σήμερα. Όταν αποφασίζουν άλλοι γι' αυτούς ερήμην τους χωρίς να κρατούν πια ούτε τα προσχήματα ενός κατ' όνομα δημοκρατικού πολιτεύματος. Και δεν υπάρχει μέτρο να μετρηθεί η αισχύνη. Και έχουν το θράσσος οι πολιτικοί να βγαίνουν στα παράθυρα και να υπερασπίζονται τις επιλογές τους που ξευτελίζουν έναν λαό, με επιχειρήματα που υποτιμούν τη νοημοσύνη του καθενός, ξεχνώντας τον μοναδικό ρόλο τους: να εκφράζουν τη βούλησή του.

Παρά ταύτα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ναι, ελπίζουμε ...
Σε φιλώ Μαριάννα μου, καλή δύναμη!

marianaonice είπε...

@Aνώνυμε
οι ερωτήσεις αυτές έχουν εδώ και καιρό δημοσιοποιηθεί αλλά κανενός υπεύθυνου δεν ιδρώνει τ' αυτί. Μην περιμένεις απαντήσεις... θα μείνουν πάντα ερωτήσεις αλλά ρητορικές, γιατί οι απαντήσεις τους είναι δεδομένες και τις ξέρουμε όλοι μας... δυστυχώς...

@Άστριά μου
Τα έχω πια χαμένα... τί είναι δημοκρατία, ποιοί είναι δημοκράτες και ποιοί φασίστες, που πήγαν οι δεξιοί και που φώλιασαν οι αριστεροί δεν μπορώ να διακρίνω πλέον, οι Έλληνες χωρίστηκαν σε πατριώτες και προδότες, μόνον αυτό είναι δεδομένο!
Ναι κι όμως εμείς ελπίζουμε και θα ελπίζουμε να διώξουμε τα σύννεφα και να ξαστερώσει μια άλλη Ελλάδα...
φιλιά γλυκειά μου φίλη!!
:)

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!