Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Παιδεραστίας συνέχεια!!!...

Παρά τους νόμους που ψηφίζουν οι φωστήρες μας, όπως το άρθ. 7 του ν. 3727/2008 με το οποίο αντικαταστάθηκε το άρθ. 5 του ν. 3625/2007 και με το οποίο ορίστηκε ότι:
"στις υποθέσεις ανηλίκων θυμάτων... η ανάκριση διεξάγεται κατ' απόλυτη προτεραιότητα και περατώνεται για τα κακουργήματα και συναφή πλημμελήματα σύμφωνα με τη σύντομη διαδικασία του ν. 663/1977, ενώ ο προσδιορισμός δικασίμου ορίζεται σε πρώτο βαθμό το αργότερο εντός 6 μηνών από την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο και σε δεύτερο βαθμό εντός 4 μηνών από την άσκηση της έφεσης".

Οι παιδεραστές της
πολύκροτης υπόθεσης του Ίλιον είναι ελεύθεροι σήμερα ενώ εκκρεμεί σε πρώτο βαθμό η εκδίκαση της υπόθεσής τους και ενώ συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ότι:

1) Ανώμαλος βίαζε επί 8 χρόνια την κόρη του στον Πύργο,

2) Νέο κύκλωμα παιδεραστίας, συνελήφθη, με πρόσωπα μεγαλόσχημα και υπεράνω υποψίας όπως ενός ευυπόληπτου μεγαλοεπιχειρηματία της Κέρκυρας και ενός βιομηχάνου τροφίμων της Θεσσαλονίκης, αλλά και ενός… καθηγητή που διδάσκει σε Γυμνάσιο της Αθήνας, καθώς και αρκετών μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων και

3) Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτρια!!!
Σημειωτέον ότι ο δάσκαλος ομολόγησε!

Κάποτε είπαν και διαβεβαίωναν ότι τα ονόματα των βιαστών και παιδεραστών θα ανακοινώνονται δημόσια...
Όμως εγώ σε όλες τις παραπάνω ειδήσεις, πλην της πρώτης, που δημοσιοποιήθηκαν πράγματι τα ονόματά τους, ακόμη και οι φωτογραφίες τους, για τους άλλους δεν ακούσαμε ακόμη τίποτε...
Για να δούμε θ' ακούσουμε εφόσον τα στοιχεία γίνουν επαρκή για την παραπομπή τους στο Δικαστήριο??
Πολύ φοβάμαι πως όχι, αφού σ' αυτούς εμπλέκονται και επώνυμοι μεγαλοεπιχειρηματίες, με πολλά λεφτά!!
Δεν είναι όπως ο αθώος Ηλίας Αμπουλός, το παιδί της φτωχής 8μελούς οικογένειας από την Αγιάσο Λέσβου, που κατηγορήθηκε για απόπειρες βιασμών, χωρίς να πιαστεί επ' αυτοφώρω και ενώ φώναζε ότι είναι αθώος, διασύρθηκε επώνυμα, ως ο δράκος της Μυτιλήνης, και έμεινε στη φυλακή προσωρινά κρατούμενος επί 6 μήνες σχεδόν, εντελώς άδικα!!!

Και ας μη γελιόμαστε!!
Το μόνο που μπορεί να σταματήσει τα άρρωστα αυτά καθάρματα είναι η διαπόμπευση και ο διασυρμός που θα θρυμματίσει το κρύσταλλο της υψηλής τους προσωπικότητας και θα τους τοποθετήσει στο βούρκο όπου και ανήκουν!!
Και ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν συνετιστούν, τουλάχιστον εμείς οι υπόλοιποι θα μπορούμε να μάθουμε και να προστατέψουμε τα παιδιά μας!!!

Στην Αμερική με νόμο έχω μάθει τοιχοκολλάται σε κεντρικά σημεία της περιοχής τέτοιων δραστών ότι εκεί μένει κάποιος από αυτούς!!!

Όμως εμείς τους προστατεύουμε!!
Διαφυλάττουμε τα προσωπικά τους δεδομένα!!
Αν είναι δυνατόν η εγκληματική δραστηριότητα και μάλιστα αυτού του είδους, κάποιου, να συνιστά προσωπικό δεδομένο??
Και ας το δεχθώ αυτό, σε πράξεις που δεν έχουν ομολογηθεί ή δεν έχουν συλληφθεί επ' αυτοφώρω! Εκεί το καταλαβαίνω ότι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή δεν μπορεί να διασύρεται ένας άνθρωπος που δεν ομολογεί και λέει ότι είναι αθώος!!
Μετά την καταδίκη του, όμως απαιτώ να μάθω τα πλήρη στοιχεία του!!

Σε ομολογημένες πράξεις ή αυτόφωρες τι νόημα έχει η μη δημοσιοποίηση, άμεσα, των στοιχείων των εν λόγω άρρωστων εγκληματιών???
Ποιούς πρέπει να προστατεύσουμε??
Αυτούς ή τα παιδιά μας??
Αφού μάλιστα τους αφήνουμε και ελεύθερους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ??

Φτάνει πια η υποκρισία κύριοι!!!
Δεν νομίζετε ότι πλήθυναν επικίνδυνα τα φαινόμενα αυτά στην κοινωνία μας??
Ποιούς θέλετε να διαφυλάξετε??
Μήπως τον καθρέφτη του εαυτού σας??
.

44 σχόλια:

TzinaVarotsi είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!

monahikoslikos είπε...

Πολύ εκτός εαυτού σε βρίσκω και με το δίκιο σου βέβαια...
Καλό βράδυ

George είπε...

ωραία τα λες μαριάννα. Έχεις απόλυτο δίκιο και προσυπογράφω και εγώ. Τέτοιοι άνθρωποι θα έπρεπε να στιγματίζονται και όχι να τους κρύβουμε.

patsiouri είπε...

Πες τα ρε Μαριάννα, πές τα...

Καταρχήν οι δίκες τους πρέπει να πραγματοποιούνται το πολύ δέκα μέρες μετά το αυτόφωρο.
Δε θέλω να παρασυρθώ στις γνωστές μου απόψεις για παράδοση στον όχλο, κτλ...γιατί καταλαβαίνω πως σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να λαμβάνεται υπόψην η πιθανότητα λάθους.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει όχι μόνο ομολογία...αλλά και βίντεο!!!
Πάρα πολλές!
Ο.κ, να είμαστε πολιτισμένοι, να μην καταντήσουμε Ιράν και όλα αυτά, συμφωνώ (εν μέρει), αλλά ρε παιδιά πείτε μου, αν σας φέρνανε βίντεο με κάποιον που βιάζει ένα μωρό μηνών που ουρλιάζει και αμέσως μετά θα φέρνανε αυτόν τον κάποιον μπροστά σας, θα έβγαινε ζωντανός από τα χέρια σας?
Από τα δικά μου πάντως όχι.

Η δημοσίευση του ονόματός του είναι λίγο άσχημο πράγμα όταν έχει οικογένεια πίσω του, αρκετοί από δάυτους έχουν ακόμα και παιδιά.
Η ασελγούν πάνω στα ίδια τους τα παιδιά.
Στην περίπτωση αυτή διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις γιατί ναί, να προστατευτούμε οι υπόλοιποι, αλλά το παιδί αυτό πως θα νιώθει όταν και η κουτσή Μαρία ξέρει πως το βίαζε ο πατέρας του???

Έχω όμως τη λύση.
Όσο το καθίκι παραμένει στη φυλακή να μη δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του.
Εννοείται πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ.

Επειδή όμως η νομοθεσία είναι γάμησέ τα και βγαίνουν, προτείνω να υποχρεώνεται αυτόματα το παιδί να αλλάξει αν το επιθυμεί ονοματεπώνυμο, πόλη, και χώρα αν είναι δυνατόν.
Και το κράτος να παρέχει οικονομικό βοήθημα στο παιδί και εκείνους που θα αναλάβουν την επιμέλειά του, η τη μάνα του.

Αν η μάνα του ήξερε τι συνέβαινε, να τιμωρείται σαν ηθικός αυτουργός και όχι συνεργός ( αν καταφέρει να φτάσει στη δίκη της γιατί εγώ πιό εύκολα θα λίντσαρα αυτές τις μαλακισμένες παρά τον ανώμαλο που το έκανε).

ΥΓ:
Η Αμερική έχει κάποιους πολύ ενδιαφέροντες νόμους.
Κάπου διάβαζα (μπορεί και εδώ Μαριάννα) ότι, στη Φλόριντα αν θυμάμαι καλά, είχανε βάλει έναν τύπο που οδηγούσε λιώμα και σκότωσε δύο κοριτσάκια, να κάθεται επί ένα μήνα στο σημείο του δυστυχήματος κρατώντας μία τεράστια φωτογραφία τους που από κάτω έγραφε "Εγώ τα σκότωσα"...

Laplace είπε...

κρεμασμα κ τελος
ή με ενεση τους καθιστούμε ανικανους κ ισοβια
ενα απο τα δυο..
καλησπερες

NdN είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με patsiouri. Αυτοί οι "άνθρωποι" δεν πρόκειται να σωφρονιστούν ποτέ. Κακώς υπάρχει η φυλακή γι αυτούς, θανατος και με τον χειρότερο τρόπο...και πάλι λίγο είναι.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που αυτό δεν είναι δυνατόν θα έπρεπε να περνανε όλη τους τη ζωή στη φυλακή (χωρίς άδειες κτλ) και φυσικά το όνομα τους να ανακοινώνεται. Στην Αγγλία υπάρχει ο ίδιος νόμος με την Αμερική. ΟΙ παιδεραστες που αποφυλακίζονται βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση και οι γείτονες ενημερώνονται. Επίσης κάθε Δήμος (borough) έχει την ευθύνη να δημοσιοποιεί πόσοι πρώην φυλακισμένοι (από συγκεκριμένες κατηγορίες) ζουνε στα όρια του.

eirini είπε...

Μαριάννα μου ειλικρινά δεν έχω διαβάσει καλύτερη ανάρτηση για όλο αυτό το αίσχος! Ξέρεις γιατί; Γιατί βγάζεις όλη αυτήν την οργή που μας πνίγει όλους γι'αυτά τα εγκλήματα!!! Με ποιό δικαίωμα κρατούν στην σιωπή τα ονόματα αυτών των καθαρμάτων; Να τους προστατεύσουν από τί;;;; Τα παιδάκια που έχουν υποστεί όλη αυτή την κτηνωδία τα προστάτευσε κανείς; Κοροϊδία και τίποτα άλλο!!!!
Όχι μόνο διαπόμπευση αλλά κρέμασμα! Το έχω πει πολλές φορές Μαριάννα μου και σε άλλα μπλοκ και θα το επαναλάβω και από εδώ παρ'όλο που ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν. Για μένα δεν τους αξίζει καμία άλλη τιμωρία εκτός της θανατικής ποινής! Είναι το μόνο έγκλημα που θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτή η τιμωρία! Δεν θέλω ούτε να ταϊζονται σε κάποια φυλακή, ούτε να αναπνέουν τον ίδιο αέρα με μας! Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτά τα κτήνη συνεχίζουν γιατί θα μείνουν ατιμώρητα!!!!
Βγαίνω από τα ρούχα μου με τέτοια θέματα!!!!

Καλό βράδυ Μαριάννα μου!

Meropi είπε...

Από εξαγγελίες, αυστηρότερες ποινές κλπ, καλά πάμε! Από εφαρμογή κακά πάμε. Η Δικαιοσύνη χρειάζεται υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό για να λειτουργήσει σωστά, όχι αυστηροποίηση ποινών, προθεσμιών κλπ. Προσδιορίζουν 25-30 υποθέσεις στο Εφετείο Κακουργημάτων, που ξέρουν ότι είναι αδύνατο να γίνουν, εκτός αν αντί Δικαστές, Γραμματείς και Δικηγόρους είχαν σούπερ μεν που μπορούν να εργάζονται επί 4-5 ημέρες συνέχεια, καμιά φορά και παραπάνω, χωρίς να κοιμούνται και χωρίς να ξεκουράζονται, τότε κάτι θα μπορούσε να γίνει!!
Την υπόθεση του Αμπουλού τη θυμάμαι. Τι αδικία!!!

Roadartist είπε...

ΤΙ να πει κανείς.. :((
ΥΓ Πέρνα από το Blog, ένα μικρό ευχαριστώ :)

marianaonice είπε...

@Τζίνα μου
Αίσχος, καταισχύνη και όνειδος!!

@Μοναχικέ μου Λύκε
Άστα, βαρέθηκα πια!
Δεν ξέρω από που να τους... μαζέψω!!
:)))

@George μου
Μόνο εδώ πρέπει να συμβαίνει αυτό, νομίζω, γιατί έξω είναι αδιανόητο να κρύψουν τα ονόματα τέτοιων εγκληματιών!!
Σε τι διαφέρουμε από το Ιράν και την Τουρκία δεν μπορώ να καταλάβω!!
Για μας φαίνεται ότι δεν φταίει το κτήνος ο βιαστής, αλλά το θύμα!!

logia είπε...

Το χερότερο έγκλημα που συμβαίνει στην κοινωνία
γιαυτό και δεν κατάλαβα και την υστερία για το θάνατο του γνωστού τραγουδιστή
Δεν είχε κατηγορηθεί για παιδεραστία; Και άν ο βιασμός δεν ήταν σωματικός μήπως ήταν ψυχολογικός και ηθικός; Αυτά τα παιδάκια που ζούσαν κλεισμένα στο σπίτι και κυκλοφορούσαν με κουκούλες δεν ήταν έρμαια στις ιδιοτροπίες για να το πω μαλακά του "πατέρα" τους; Αλλά οι νόμοι και η πολιτεία πάντα καλύπτουν τους επώνυμους. κι ας κάνουν τα χειρότερα εγκλήματα...

marianaonice είπε...

@patsiouri μου
Και εγώ το σκέφτηκα ότι στην περίπτωση που το κτήνος είναι συγγενής του θύματος, η δημοσιοποίηση του ονόματός του θα εκθέσει το ίδιο το θύμα, οπότε εκεί πρέπει να υποχωρεί η δημοσιοποίηση, αλλά καλά λες, υπάρχει δικλείδα ασφαλείας, να πεθάνει στη φυλακή!
Τότε ας μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του, αλλά αν βγει?? Σωστά όλα όσα προτείνεις, νομίζω ότι λύσεις βρίσκονται, βούληση πρέπει να υπάρχει!

Και στην Αυστραλία μου έλεγαν τα ξαδέλφια έχουν περίεργες τιμωρίες. Ας πούμε σε μία περίπτωση που κάποιος έκοψε από το πεζοδρόμιό του ένα ψηλό αιωνόβιο δένδρο, γιατί του έκοβε τη θέα προς τη θάλασσα, ο δικαστής του επέβαλε ως τιμωρία να χτιστεί για 50 χρόνια ένας τοίχος μπροστά στο σπίτι του, ψηλός όσο το δένδρο!! Φοβερόοο!!!
:)))

@Laplace
Συμφωνώ!! Ριζικές λύσεις!!
:)))

@NdN
Αχ Νικο μου, κάθε φορά που μου περιγράφεις τι συμβαίνει σε διάφορες περιπτώσεις στην Αγγλία, αναρωτιέμαι μήπως εγώ ζω στην Τουρκία??

marianaonice είπε...

@Ειρήνη μου
Χαίρομαι που σ' αυτή την ανάρτησή μου είδες και εσύ να εκφράζονται οι σκέψεις σου!
Αν είναι δυνατόν πια να κρύβουμε τα τέρατα αυτά, μη τυχόν και τα διασύρουμε!!
Και εγώ στην περίπτωση που αποδειγμένα κάποιος έχει κάνει τέτοια πράξη, ευχαρίστως θα τον κρέμαγα με τα ίδια μου τα χέρια!!
Καλό βράδυ γλυκειά μου!
:)))

@Μερόπη μου
Αχ εμείς πόσες φορές δεν έχουμε βγει από τα ρούχα μας, με τον τρόπο που εφαρμόζουν και ερμηνεύουν πολλοί από τους νομικούς μας, το νόμο περί προσωπικών δεδομένων και φθάσαμε στο παράδοξο να προστατεύουμε το δράστη αντί το θύμα!!
Θυμάσαι εεε, την υπόθεση του Ηλία Αμπουλού?? Πόσο τα είχαμε "παίξει" τότε με τόση παρανομία που εφαρμόστηκε πάνω του!!!
Και κανείς δεν τιμωρήθηκε να ξέρεις!
Αντίθετα όλα τα λαμόγια, αστυνομικοί και δικαστικοί που τον διέσυραν τόσο άδικα, προήχθησαν!!!
Κατάντια!!!

@Roadartist μου
Σωστά! τι να πει κανείς??

Πέρασα και σ' ευχαριστώ μικρή μου!
Νάσαι πάντα καλά και πάντα επιτυχίες στης ζωής σου τους αγώνες!!
:))

marianaonice είπε...

@logia μου
Δυστυχώς το έχω ξαναπεί!
Δεν τιμωρείς τους επώνυμους και μεγαλόσχημους!
Τιμωρείς τους μικρούς και απελπισμένους!!
Αυτή είναι η Ελλάδα μας!!

patsiouri είπε...

-Laplace
SOS,ΟΧΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ!!!
Αυτά τα τέρατα είναι ικανοί ν'αρχίσουν να χρησιμοποιούν και αντικείμενα...
ΠΟΤΕ ευνουχισμό.
Φαντάσου πόσο θα πολλαπλασιαστεί η ψυχανωμαλία που τους δέρνει...
Σπάσιμο όλα τα κόκκαλα και στο καροτσάκι για πάντα.
Και μέσα στο κελί όλα αυτά.
Να δουν κι'αυτοί τι θα πεί "ανήμπορος".

DaisyCrazy είπε...

από τη μια δεν πρέπει να προστατεύονται αυτά τα άτομα με αυτό το τρόπο, αλλά από την άλλη έχουν δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη, μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή τους. δε σημαίνει ότι όποιος κατηγορείται για κάτι είναι και αυτόματα ένοχος. αν τοιχοκολληθούν τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους αυτό που θα οδηγήσει; στην αυτοδικία. και ανάμεσα στους πολλούς σίγουρα ένοχους θα καούν και κάποιοι αθώοι.
καλύτερα είναι τα ονόματα τους να δημοσιοποιούνται όταν καταδικαστούν, αλλά το σημαντικότερο για μένα πρέπει να γίνει ένας κατάλογος όσων έχουν καταδικαστεί για τέτοιου είδους εγκλήματα όπως υπάρχει σε άλλες χώρες του εξωτερικού ώστε να απαγορεύεται να εργαστούν με παιδιά ή κοντά σε παιδιά όταν αποφυλακιστούν.

Global Greek είπε...

@patsiouri Εχω πολύ κοντά μου ενήλικα που έπεσε θύμα οταν ήταν παιδί και αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι οτι αποζημίωση και να του δώσεις, οσα ονόματα και να αλλάξει, η ζημιά που έχει γίνει είναι απίστευτα δύσκολο να αντιμετωπιστεί και πέρνει πολλά πολλά πάααρα πολλά χρόνια και προσωπική θέληση για να ξανασταθεί στα πόδια του..

@logia , επιτέλους, είσαι το πρώτο άτομο που άκουσα να πέρνει αυτή τη θέση περι Μάικλ. Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά και είναι κρίμα που εκκατομύρια ανθρώπων αγνόησαν την αρρωστημένη συμπεριφορά του. Το γεγονός οτι άγγιξε τόσες ψυχές με τη μουσική του δεν το κάνει λιγότερο υπεύθυνο για τη ζημιά που έκανε σε αθώες ψυχές ή/και σώματα..

@mariana πολύ δυνατό κείμενο, μας ξύπνισες ευχαριστώ!

dinos είπε...

εχομε 3000 τοσα νησια πολα χωρις
ψυχη εκει θα τους εστελνα ζευγαρι
ολους αυτους ,δεν θα τους στερουσα
την ζωη γιατι δεν εχω τετοιο
δικαιωμα οπως δεν το εχεις απολυτως
κανενας ειτε ειναι αρχοντας δικαστης η εξουσια.η υποχρεωση τους θα ηταν να φροντιζουν τα ερημονησια για τα αλλα αυτοι και η
τυχη τους ,αραγε τα θυματα τους οτι
και να λεμε σαν κοινωνια εγκαταλειμενα στην τυχη τους δεν θα ειναι?
ποιος μπορει να γιατρεψει μια
πληγωμενη ψυχη? ο ψυχολογος ?ισως
το κοσμακη ποιος θα τον σταματησει
να φανταζεται ?δυσκολες καταστασεις
ελπιζομε οι αποκαλουμενοι νομικοι
φωστηρες εγω θα ελεγα οι δικτατορες
της επιστημονικης ειδηκοτητας να βρουν την λυση.ΑΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ

marianaonice είπε...

@patsiouri μου
Να νοιώσουν τι θα πει "ανήμπορος"!!
Αυτό ακριβώς!! Τα είπες όλα πάλι!!

@Dorothea μου
Σαφώς και πρέπει πρώτα να καταδικαστούν οι κατηγορούμενοι.
Όμως αυτοί που δεν πιάστηκαν στα πράσσα ή αυτοί που δεν ομολόγησαν!
Αλλιώς τι νόημα έχει να περιμένουμε τη βραδυπορούσα δικαιοσύνη να αποφανθεί μετά από χρόνια??

@Global Greek
Καλώς όρισες!!
Χαίρομαι που σου άρεσε το κείμενο μου!
Έτσι το αισθάνθηκα και έτσι το έγραψα!
Όσο για τον Τζάκσον, συμφωνώ κι εγώ!
Αλλά είπαμε οι επώνυμοι και πλούσιοι, έχουν άλλη αντιμετώπιση στον κόσμο μας!

marianaonice είπε...

@THE LONELY SKIPPER
Δεν ξέρω αν είναι λύση τα ερημονήσια!
Γιατί όσο έρημα και να είναι, κάποιο πλάσμα ζωντανό θα τριγυρίζει πάνω τους και θα κινδυνέψει από τους άρρωστους εγκέφαλούς τους!!
Φυλακή, μέσα να σαπίσουν και να μη ξαναβγούν ποτέ!
Αυτό είναι το καλύτερο!!

Καλημέρα σε όλους!!
:)))

patsiouri είπε...

Global Greek:
Προς Θεού, δεν είπα ότι αποκαθίσταται ποτέ μία τέτοια ζημιά. Ενα παιδί που έχει υποστεί τέτοιο πράγμα δε θα το ξεπεράσει ποτέ.
Απλά νομίζω πως το καλύτερο είναι, αφού η ψυχούλα του είναι που είναι χάλια, να μην έχει να αντιμετωπίσει και τις εκδηλώσεις του κοινωνικού περιβάλλοντος, αν μάλιστα ζει σε επαρχία.
Γι'αυτό πρότεινα καινούρια ταυτότητα και καινούρια ζωή, μήπως η ανωνυμία απαλύνει έστω και ελάχιστα αυτό που ζεί...

Και κατι καλό Μαριάννα μου:
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=113045078912&h=huPGD&u=2v04o&ref=nf

marianaonice είπε...

@patsiouri μου
Πολύ παρήγορο αυτό που με έστειλες να δω!!
Αλλά γμτ οι Κρητικοί όλο και πέφτουν στην υπόληψή μου!! Να χτυπούν με μπουκάλια ένα αδέσποτο μη τους φάει το ...φαϊ?? Έλεοςςς!!

Δες κι εσύ αυτό:

http://pressonice.blogspot.com/2009/06/blog-post_7118.html

Που στο διάολο είναι αυτός ο Δήμος Δίου?? Ξέρεις??

Aνεμος είπε...

το νουμερο ενα προβλημα του ιντερνετ η μαριανα τα ειπε ολα καθε με ρα και ενα κρουσμα σημερα και αλλο
Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτρια

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=4390805

marianaonice είπε...

@Άνεμε
Τα ξαναείπαμε:

Όχι μόνον του ιντερνετ αλλά της κοινωνίας μας όλης!
Δάσκαλος ν' ασελγεί σε μαθήτρια, είναι εξωφρενικό!!
Που να εμπιστευτεί κανείς τα παιδιά του πλέον??
Καλά αν εμένα μου τύχαινε κάτι παρόμοιο στην κόρη μου, σιγά μη περίμενα την Ελληνική Δικαιοσύνη με τα ...προσωπικα δεδομένα της, να ...καθαρίσει!!!
:))

b|a|s|n\i/a είπε...

ίσως το χειρότερο των εγκλημάτων. δεν ξέρω τι άλλο να πω. τα έχετε πει όλα.
απλά να ευχηθώ έναν πολύ καλό μήνα...

phlou...flis είπε...

Μάλλον δύσκολη βλέπω τη δημοσιοποίηση. θάναι μπλεγμένοι σίγουρα και ...επώνυμοι

patsiouri είπε...

Καπου στην Πιερία είναι (και αυτοί) οι βρωμόβλαχοι...
Και για να μην παρεξηγηθώ, και στην πρωτέυουσα κυκλοφορεί πλεόνασμα από δαύτους.

Άστρια είπε...

Από τα πιο απάνθρωπα εγκλήματα, σε σώματα αδύναμα, ανυπεράσπιστα. Αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια σε αθώες ψυχές.
Οι χειρότερες των ποινών έπρεπε να επιβάλλονται σ' αυτούς τους εγκληματίες και βέβαια ο δημόσιος διασυρμός τους, για τιμωρία και παραδειγματισμό.
Άνθρωποι απάνθρωποι! Αλήθεια τί να πει κανείς για τους νόμους και την εφαρμογή τους στο θέμα αυτό, αλλά και για τον τρόπο που η πολιτεία φροντίζει να βοηθήσει στην ψυχολογική υποστήριξή των παιδιών αυτών;

Μαριάννα μου πολύ καλά κάνεις και τα επισημαίνεις όλα αυτά.


Σε φιλώ, καλό μήνα :))

marianaonice είπε...

@b|a|s|n\i/a
Αυτό πιστεύω κι εγώ!!
Από τα χειρότερα!!
Δεν το χωράει ο νους μου!!

@phlou...flis μου
Δεν έχεις άδικο!!
Οι επώνυμοι με τα πολλά λεφτά είναι πάντα στο απυρόβλητο!
Το μάθαμε πια αυτό!!

@patsiouri μου
Στην Πιερία??
Και νόμιζα ότι εκεί είναι ωραίοι οι άνθρωποι!
Έχεις δίκιο, τα καθάρματα είναι παντού!!

marianaonice είπε...

@Άστριά μου
Δεν ξέρω αν πράγματι υπάρχει ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί σ' αυτούς τους δαίμονες και να αποδώσει δικαιοσύνη!!
Καμιά φορά αναρωτιέσαι υπάρχει θεία δίκη??

Νάσαι καλά φίλη μου!
Φιλιά!!
:)))

Global Greek είπε...

@patsiouri
τώρα καταλαβαίνω πώς το έθεσες και ναι συμφωνώ οτι τουλάχιστον πρέπει να έχουν την επιλογή, αν θέλουν, να αλλάξουν ταυτότητα, μέρος κτλ.

Πριν ενα μηνα ειχε το ΒΒC ενα ρεπορταζ απο μια φυλακη με πολλούς παιδεραστες και εδειχνε πως ψυχολογοι προσπαθουν να να τους δωσουν να καταλαβουν οτι αυτο που κανουν ειναι εγκλημα. οι περισσοτεροι ομως ειναι τοσο ανωμαλοι που μετα απο χρονια ψυχοθεραπειας και αλλων μεθοδων λενε οτι ναι τωρα καταλαβαινω οτι αυτο που κανω ειναι εγκλημα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος για τον εαυτο μου, οτι αν μου δωθει η ευκαιρια δεν θα το ξανακανω.. !

Unknown είπε...

Τα περισσότερα παιδιά κακοποιούνται από ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον τους.

Η δημοσιοποίηση θα πρέπει να είναι άμεση διότι τις περισσότερες φορές υπάρχουν και άλλα θύματα στη "γειτονιά".

Όλη αυτή η αηδία περί προσωπικών δεδομένων έγινε για να προστατευτούν τα καθάρματα που βρίσκονται στο σύστημα και τα παιδιά να μένουν απροστάτευτα.

Το σύστημα έτσι όπως είναι δίχως ουσία είναι ανύπαρκτο.

Ας όψονται όλοι αυτοί που προστατεύουν τους αισχρούς θήτες.

Την καλημέρα μου Μαριάνα.

patsiouri είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_3313.html

Μου το έστειλε ο Laplace.
Θα πρότεινα η επικύρηξη στο facebook να ισχύσει και γι'αυτόν...

takis είπε...

Διαφωνούσα πάντα με το στήσιμο λαίκών δικαστηρίων.
Ακουσα για κρεμάλες,εκτελέσεις,διαπομπεύσεις κλπ...
Το θέμα είναι βέβαια πολύ ευαίσθητο, αλλά απο την άλλη μεριά υπάρχουν νόμοι που πρέπει να τηρούνται ...
το πρόβλημα της Ελληνικής δικαιοσύνης είναι η άλλη σοβαρή παράμετρος που δεν φαίνεται να μας απασχολεί πολύ..
αρκεί φαίνεται το κρέμασμα και ο δημόσιος εξευτελισμός...που έχει αποδειχθεί (και ιστορικά) οτι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Μαριαννάκο μου μπράβο σου...
Αν κι έχω εγω το "φάρμακο" για κάτι τέτοια παράσιτα, δεν είναι το μπλογκ σου κατάλληλο για να τ' αναφέρω...
;)
Σας φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

http://exandas.ert.gr/arxeio-6.htm

κλικ "Το χαμόγελο της Try - On" Δείτε on line

πρέπει όλοι να το δούνε

Albus Genius είπε...

Καλή είναι η γκρίνια για το μετά αλλα καλό είναι και να προλαβαίνεις κάτι.Μου έκανε εντύπωση που αναφέρθηκες σε ένα δάσκαλο. Αλλά η αλήθεια είναι οτι υπηρετούν 140000 εκπαιδευτικοί σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης,η κοινωνία δέχεται να στέλνει τα παιδιά της στα σχολεία και αυτοί οι άνθρωποι δεν αξιολογούνται, δεν ελέγχονται για τίποτα. Αν είναι ψυχασθενείς, χρήστες ναρκωτικών ή οτιδήποτε. Δεν υπάρχει νόμος για την αξιολόγησή τους. ΄Οταν λοιπόν δεχόμαστε να παρατάμε τα παιδιά μας έτσι, τί περιμένεις; Κάθε γονιός το δέχεται αυτό και δεν μιλώ για γνώση αυτή άστηνε, μιλάω για συμπεριφορά ψυχική κατάσταση.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Η πιο πρόσφατη ιστορία με τον δάσκαλο και την μαθήτρια με προβλημάτισε περισσότερο...

Ας αναφέρω μια προσωπική μου εμεπιρία: στην πολυκατοικία μου μένει με τους γονείς της μία κοπέλα 13 χρονών, αρκετά αναπτυγμένη και όμορφη. Καθημερινά σχεδόν με προκαλεί και δείχνει πως ενδιαφέρεται για μένα.
Ερωτώ: α) πώς πρέπει να συμπεριφερθώ;
β) αν έκανα μαζί της σχέση, παρά τη διαφορά ηλικίας, θα θεωρηθώ "παιδεραστής";

Albus Genius είπε...

Εκεί στη σκάλα της πολυκατοικίας να προσέχεις αφενός γλυστράει άμα είναι καθαρή, αφετέρου έμαθα ότι ο πατέρας της μικράς είναι προπονητής της ελληνορωμαικής, μπράβος σε μπάρ,και τον ελεύθερο καιρό του εκτελεί συμβόλαια.

marianaonice είπε...

@προς όλους
Συγνώμη που άργησα να σας απαντήσω, χαλάρωσα λίγο αυτές τις μέρες... και ασχολήθηκα και με άλλα πράγματα εκτός από τον ...υπολογιστή μου! Βλέπετε πάνω εδώ δουλεύω κιόλας, και έρχεται στιγμή που τα μάτια μου πετάνε φλόγες!!!!
:)))

@Global Greek
Συμφωνώ ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν συμμορφώνονται όποια ποινή και να τους επιβάλεις! Είναι άρρωστοι και επικίνδυνοι! Γι' αυτό πρέπει να θέτονται σε απομόνωση και στενή παρακολούθηση για πάντα!!

@mariana μου
Καλώς τη μου! Χαθήκαμε!
Υπέθεσα ότι έλειπες...
Συμφωνώ Μαριάνα μου ότι τα καθάρματα αυτά προστατεύονται από το σύστημα! Σήμερα άκουγα τα ονόματα των κακοποιών που απήγαγαν τον Παναγόπουλο, τον εφοπλιστή! Αυτών τα ονόματα τα έδωσαν φόρα παρτίδα στη δημοσιότητα, των βιαστών και παιδεραστών όμως...όχι!!
Αίσχος!!!

@patsiouri μου
Το κάναμε κι αυτό!
Αλλά τίποτε!!
Ευτυχώς που το σκυλάκι σώθηκε και το περιθάλπτουν τουλάχιστον!

marianaonice είπε...

@takis
Καλώς ήλθες!!
Σαφώς και δεν συμφωνώ με τα λαϊκα δικαστήρια!
Όμως αν πρόσεξες δεν μιλώ για περιπτώσεις που ακόμη ερευνούνται και δεν έχουν αποδειχθεί πλήρως, αλλά για υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρο αδίκημα ή ομολογημένο!
Τότε απαιτώ, μέχρι να δικαστεί νόμιμα από το φυσικό του δικαστή, ο δράστης αυτός να γίνει γνωστός για να μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας!!

@Ένα γελαστό απόγευμα
Πες τα Στέλιο μου, πες τα!!
Ελεύθερα!! Οι λέξεις δεν βλάπτουν, οι πράξεις βλάπτουν!!
χαχα!!

@ηλιογράφε μου
Είδα και έφριξα!!
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις!!
Κτήνη!!

marianaonice είπε...

@Albus Genius
Σίγουρα υπάρχουν και αδιάφοροι γονείς! Όμως η πολιτεία πρέπει να κάνει το αυτονόητο! Να ελεγχει με μεγάλη προσοχή αυτούς που τους αναθέτει την εκπαίδευση των παιδιών μας! και με την παραμικρή υπόνοια να τους απομακρύνει! Σαφως και οι γονείς πρέπει να έχουν μάτια ανοιχτά αλλα όταν το παιδί είναι στο σχολείο δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα!!

@Ασκαρδαμυκτί μου
Θα σε συμβούλευα αυτά ακριβώς που σου είπε και ο σχολιαστής @Albus Genius!!
Χαχαχαχα!!!

@Albus Genius
Σωστόοοοοςςςς!!!
Προσοχή στη σκάλα!!
χαχαχα!!

Albus Genius είπε...

Δεν υπάρχει νόμος καλή μου αξιολόγησής τους, δεν έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις και τα Π.Δ. που τον ενεργοποιούν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ. Ο μόνος νόμος είναι ένας προπονητής ελληνορωμαϊκής.

marianaonice είπε...

@Albus Genius
Συμφωνώ απόλυτα!
Ένας καλά εκπαιδευμένος παλαιστής χρειάζεται!!
:))

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!