Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: δεν εκβιάζεται λέει, αλλά εκβιάζει στεγνά τους όψιμους διώκτες του!!


Το θράσσος τους απύθμενο!!
Απροκάλυπτα δηλώνει ο Τζοχατζόπουλος ότι ...δεν εκβιάζεται ενώ συγχρόνως εκβιάζει ο ίδιος ωμά!
Θα δώσει λέει ονόματα και δεν θα πάρει την ευθύνη μόνος του, μετά τη δίωξη και την προσωρινή κράτηση όλης της οικογενείας του, δηλαδή της κόρης και της συζύγου του!!
Τι μας λέει δηλαδή; ότι ξέρει κι άλλους ένοχους που ροκάνιζαν μαζί το δημόσιο χρήμα προς δόξα του Έλληνα... μ@λ@@@ που τους ψήφιζε, αλλά μέχρι τώρα δεν έδινε ονόματα γιατί προφανώς είχε εξασφαλίσει τη δική του ατιμωρησία. Τώρα όμως που το παιχνίδι "χοντραίνει" μάλλον και βγαίνει εκτός των  "συμφωνημένων όρων" υποθέτω... τώρα σκέφτηκε να δώσει ονόματα των υπεύθυνων της καταλήστευσής μας!
Μπροστά στα μάτια μας παζαρεύουν την υποχρέωσή τους να καταγγείλουν κάθε ένοχο, λες κι αυτό είναι δικαίωμά τους και το ασκούν ανάλογα πώς τους βολεύει και πως τους εξυπηρετεί!
Εεεε όχι κ. Τζοχατζόπουλε... τώρα πια είναι αργά!
Έπρεπε ήδη να είχατε δώσει ονόματα... και αφού δεν δώσατε θα πρέπει να κατηγορηθείτε και για υπόθαλψη εγκληματίων και όχι να εκβιάζετε με θράσσος ότι αν δεν αφήσουν την οικογένειά σας ελεύθερη τότε θα τους ...καταδώσετε!!!
Ούτε ίχνος ντροπής πια!!!

14 σχόλια:

Swell είπε...

Πάντοτε διακρίνονταν στο ΠΑΣΟΚ για το ήθος τους...

monahikoslikos είπε...

Αν ανοίξει την πόρτα της κόλασης ας τον αφήσουν μετά ελεύθερο καθόλου δεν με νοιάζει, αρκεί να δω τις τσαλακωμένες γραβάτες να οδύρονται.

Unknown είπε...

Δεν το κανει, να τελειωνουμε;;;;!!!

marianaonice είπε...

@Swell
Αχ ναι μωρέ έχεις δίκιο, μου είχε διαφύγει αυτό...
;)))

@Μοναχικέ μου Λύκε
Ααααα ούτε συζήτησηηη!!
Το απόλυτο χάος!!
γουστάρω φάση κι εγώ!!!
χαχαχαααα!!

@Τασούλα
σιγά μη το κάνει... μη πάθει και κανένα ...ατύχημα στη φυλακή ο άνθρωπος, άσε που μπορεί και να τον ...αυτοκτονήσουν!! χαχααχα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ανθρωποι σαν τον Ακη και τους ομοίους του κυβέρνησαν την Ελλάδα για πάνω από 30 χρόνια με την "ελεύθερη" υποτίθεται ψήφο του Ελληνικού λαού!!!
Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ούτε αυτός,ούτε κάποιος άλλος.Απλά συμμετέχει ως έχει υποχρέωση στο θέατρο που στήθηκε για να γίνουν οι εκλογές.
Το μόνο που θα μείνει είναι η ξεφτίλα τους αλλά είναι τόσο χοντρόπετσοι που δεν πρόκειται να κοκκινίσουν,αν μπορούσαν να κοκκινίσουν θα 'καναν και χαρακίρι!

marianaonice είπε...

@Zeidoron
Δημήτρη μου κι εγώ την ίδια άποψη έχω. Πανηγυράκι είναι για τις ανάγκες των εκλογών όλο αυτό το φιάσκο, μόνο δεν ξέρω αν το παιχνίδι χόντρυνε και βγήκε εκτός όρων, με την προσωρινή κράτηση και των οικείων του. Φαίνεται ότι αυτό δεν θα του το είχαν ψυθιρίσει και εκεί άρχισε να τσινάει... αλλά θα τον καθησυχάσουν είμαι βέβαιη...
Τι να κοκκινίσουν φίλε μου;; είναι πολλά τα λεφτά και το κοκκίνισμα γίνεται καπνόςςς!!!
χαχαχααα!!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το κιγκλίδωμα καλή μου...ή αλλιώς της π@@@@@νας το κάγκελο...
Α ρε Δημοκρατία που έχουμεεεεεεεε....

ακυβέρνητος είπε...

Θυμάμαι την προανακριτική στη Βουλή πριν λίγα χρόνια (2005 νομίζω) η οποία κατέληξε σε τόσα πορίσματα, όσα και τα κόμματα της Βουλής για να υπάρχει ατιμωρησία. Κανονικά θα έπρεπε να χώσουν μέσα κι αυτούς τους μ@λ@κες τους βολευτές που δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν και να τον παραπέμψουν.

Θυμάμαι και πέρσι που τον κάλεσαν και έβγαλε λόγο από το βήμα της Βουλής. Ούτε και τότε του πέταξαν νεράντζια οι από κάτω, παρά καθόντουσαν και τον άκουγαν σαν χάνοι (όσοι δεν τους είχε πάρει ο ύπνος).

Το πρόβλημα δεν είναι ο Άκης, ή έστω μόνο αυτός. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα με αυτόν τον κ#λονόμο περί ανευθυνότητας υπουργών. Ο ίδιος ακριβώς ισχύει και σήμερα.

Ο Άκης δεν μπήκε στη ψειρού για τη μίζα, αυτή έχει παραγραφεί !!!!!!!!
Τον έχωσαν μέσα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που είναι διαρκές αδίκημα (έγκλημα). Αν δεν είχε αγοράσει τα σπίτια για να ξεπλύνει τα βρώμικα δεν θα έμπαινε μέσα ποτέ. Αυτό το γνωρίζουν πια οι επόμενοι και θα φροντίσουν να μη το ρίξουν στις αγορές.

Ευχή όλων είναι να μιλήσει, θα κάνει καλό και στον ίδιο.
Αν και πολύ φοβάμαι ότι οι απειλές του ήσαν προειδοποιητικές. Σε λίγες μέρες θα παραστήσει τον άρρωστο και θα βγει με βλάβη της υγείας του.

marianaonice είπε...

@Ρίκη μου
της π@@@τ@@@ς δεν λες τίποτεεεε!!!
Αυτή είναι η Δημοκρατία μας δυστυχώς, οι πάντες εκβιάζουν και εκβιάζονται με τη συγχορδία και των τριών εξουσιών νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής!
χαχαααα!

@Πέτρο μου
Όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτε με το νόμο αυτό περί "ανευθυνότητας των υπουργών" και περί "ασυλίας των βολευτών" αλλά και κανείς δεν το θίγει σοβαρά από τους φαβορί υποψήφιους συνδυασμούς...
Σιγά μη καταργήσουν το κλειδί της δικής τους εξασφάλισης να διαφεύγουν ό,τι λαμογιά κάνουν και όση ζημία κι αν προξενήσουν ηθελημένα ή και αθέλητα στο ελληνικό δημοσιο...
Όσο για τον Άκη συμφωνώ, κοντός ψαλμός αλληλούϊα, αν όχι αμέσως σίγουρα μετά εύλογο χρόνο (για να κρατάμε και τα προσχήματα) θα αμολυθούν από τις φυλακές αυτός και η οικογένειά του. Αρκεί να τους προκύψει κυβέρνηση με δικά τους παιδιά, όπου κι αν ανήκουν... γιατί σε όλα τα κοινοβουλευτικά και σε μερικά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα νομίζω ότι έχουν εισχωρήσει οι ίδιοι οικονομικοί εγκληματίες που τζογάρουν την Ελλάδα στα καζίνο τους!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

NA ΖΗΣΕΙΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ,
ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ


Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

BUTTERFLY είπε...

Μαριανα μου εχεις γενεθλια;;; Να ζησεις, να εισαι χιλιοχρονη, παντα αληθινη, παντα μαχητικη!

marianaonice είπε...

@Γλαρένια μου
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις γάργαρες... ευχές σου...
πανέμορφη η εικόνα...
Να χαίρεσαι τη γλαροοικογένειά σου!!
:)))

@Πεταλουδιτσα μου
Σ' ευχαριστώ πολύ!!
Νάσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

tzonakos είπε...

Οσι με ξέρουν πάνω απο 20 χρόνια, ξέρουν καλά οτι αυτον τον τύπο δεν τον συμπάθησα ποτέ μου, δεν τον κατάλαβα, ήταν για μένα άκυρος.
Και να σκεφτείς οτι παραλίγο πρωθυπουργός αυτός ο τύπος ! Ολε !
Θα μπυ πεις, καλά και ποιός πρωθυπουργός ηταν της προκοπής ; Αλλη συζήτηση αυτή.
Εχεις ενα μπανεράκι πάνω δεξιά που λέει να τιμωρήσουμε ... κλπ.
Δεν ψηφίζω τιμωρώντας, το έκανα μία φορά και ποτέ ξανά. Θέλω η ψήφος μου να είναι θετική.
Ακόμα κι αν πίστευα σε κάτι που που πολύ θα χαίρονταν κάποιοι να μου την πέσουν, θα το ψήφιζα επειδή το πιστεύω και το έχω πολύ καλά σκεφτεί και όχι επειδή θέλω άλλον να τιμωρήσω.
[Οχι οτι δε χρειάζονται τιμωρία όλοι τους .. όλοι ομως, αλλα εμείς τηνε πλερώνουμε ξανά]
Καλή σου μέρα.

marianaonice είπε...

@Tzonako μου
Ναι έχεις δίκιο, έτσι είναι δεν ψηφίζουμε για να τιμωρήσουμε,αλλά για να επιλέξουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Προπαντός το καλύτερο για τα παιδιά μας, που τους το χρωστάμε και που εμείς οι παλιοί με τις αγκυλώσεις μας και τα ταμπού μας εκλέγοντας για δεκαετίες τα ίδια ονόματα των ίδιων οικογενειοκρατιών, τους κλείσαμε την πόρτα στο μέλλον και τα ρίξαμε στο βαθύ τούνελ της διαφθοράς και της ρεμούλας.
Κι εγώ θα ψηφίσω θετικά λαμβάνοντας υπόψη μου τις ασυλίες, παραγραφές και προνόμια των μέχρι τώρα βολευτών μας και αναζητώντας νέα πρόσωπα και νέες κατευθύνσεις που να υπόσχονται (άσχετα αν δεν το κάνουν) τουλάχιστον αντιμνημονιακή πολιτική και καθαρότητα στην κυβερνητική τους πορεία με έλεγχο διαρκή των έργων και ημερών των κυβερνώντων και όχι με ασυλίες...
Ο καθένας μας ας ψάξει κάποιον τέτοιο θα βρει ίσως... μόνο ας αποκολληθούμε από το τραίνο που μας πάει στον γκρεμό με τους δύο μηχανοδηγούς του, φανερούς πλέον εντολοδόχους των δυναστών μας.

(το μπανεράκι δεν το έφτιαξα εγώ αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του με εκφράζει)

Καλή σου μέρα και καλό βόλι!!
:))

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!