Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!

Μόλις άκουσα το νέο!
Απέδρασε πάλι ο Παλαιοκώστας από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο!
Παλιά μας τέχνη κόσκινο!!
Και μάλιστα τώρα που δικαζόταν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά!
Γέλασα γέλιο πικρό!
Το είδαμε κι αυτό!!
Μέχρι τώρα το πρόβλημα ήταν να συλληφθεί ένας κατηγορούμενος για κακούργημα για να μπορέσει να δικαστεί! Γιατί ερήμην δεν γίνονται τα κακουργήματα!
Αν δεν έρθει ο κατηγορούμενος οικειοθελώς βγαίνει ένταλμα συλλήψεως, αναστέλλεται η διαδικασία και το δικαστήριο ξαναρχίζει όταν τον συλλάβουν και τον κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή!
Αυτό που έγινε σήμερα όμως νομίζω ότι είναι πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά!!!
Αφού με κόπους και βάσανα κατάφεραν να συλλάβουν τον Αύγουστο του 2008 τον παραπάνω κακοποιό τα λαγωνικά της Αστυνομίας και να τον προσάγουν στο δικαστήριο τον Ιανουάριο 2009, και να τον κάτσουν στο σκαμνί για να δικαστεί και αφού η δίκη που επιτέλους άρχισε, ήταν σε εξέλιξη, τσουπ! πέταξε το ...πουλάκι!!
Δηλαδή σκέφτομαι, δεν φτάνει που δεν μπορούμε να πιάσουμε αυτούς που είναι έξω τώρα μας φεύγουν κι αυτοί που είναι μέσα και μάλιστα την ώρα που δικάζονται, που υποτίθεται ότι τα μέτρα φύλαξής τους είναι αυξημένα!!

Λέτε έτσι να σκέφτηκαν τα σαϊνια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Βουλής μας και ψήφισαν πρόσφατα νόμο (το ν. 3727/17-12-2008) με τον οποίο επιτρέπεται εντός 6 μηνών από την ισχύ του, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2009, σε κατάδικους με μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση ή κάθειρξη να εξαγοράσουν τις ποινές τους με 3 Ευρώ τουλάχιστον, ημερησίως και να βγουν από τις φυλακές;; Τσάμπα πράγμα!!!
Δηλαδή όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!! Ή μάλλον όποιος έκλεψε πιο πολλά και έχει χρήματα να πληρώσει την κακουργηματική ποινή του, την ...έκανε σαν κύριος!! σου λένε για να μη φεύγουν μόνοι τους και γινόμαστε ρόμπα ας τους αφήσουμε εμείς, και με το αζημίωτο φυσικά!!

Για να καταλάβετε τι εννοώ σας λέω ένα παράδειγμα:
Με απάτη αρπάζει κάποιος από ένα θύμα 76.000 Ευρώ.
Αυτή η πράξη είναι κακούργημα λόγω του ποσού.
Η απάτη η κακουργηματική τιμωρείται το ανώτερο μέχρι 10 έτη κάθειρξη.
Επομένως σ' αυτή την περίπτωση το Δικαστήριο θα βάλει μία ποινή το πολύ 5 χρόνια, αφού σε απάτες εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, μεταξύ ιδιωτών, δεν θα μπορεί να βάλει πάνω από 10 χρόνια! Αναλογικά λοιπόν η ποινή δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 5 ετών συνήθως.
Ο απατεώνας λοιπόν αυτός που είχε την τύχη να έχει μέχρι σήμερα δικαστεί και να εκτίει την ποινή του, πριν τη λήξη της προθεσμίας που θέτει ο ως άνω νόμος, γι' αυτό το ευεργέτημα (γιατί για ευεργέτημα προσωρινής ισχύος πρόκειται) μπορεί να εξαγοράσει τα 5 χρόνια προς 3 Ευρώ ημερησίως. Κάντε το λογαριασμό: 5 χρόνια Χ 12 μήνες Χ 30 ημέρες Χ 3 Ευρώ = 5.400 Ευρώ + τις προσαυξήσεις που αγγίζουν άλλα 5.000 Ευρώ περίπου = 10.400 Ευρώ συνολικά και καθάρισε! Θα δώσει κι άλλα 5.000 Ευρώ στο δικηγόρο γι' αυτή τη διαδικασία, άντε να πληρώσει συνολικά 15.400 Ευρώ. Άρα έχει κέρδος 76.000 - 15.400= 60.600!!!!
Αυτά κερδίζει σήμερα ένας τέτοιος απατεώνας και μάλιστα εντελώς αφορολόγητα!!
Δίνει και κάτι τις στο Κράτος και στους δικηγόρους, για να κινείται και το σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης και όλα εντάξει!!

Τώρα κάντε το λογαριασμό σας και σκεφτείτε το!!
Μήπως θα ήταν σκόπιμο ν' αλλάξουμε επάγγελμα;;;
Υπάρχουν βρε παιδιά πολύ προσοδοφόρα επαγγέλματα και με τις ευλογίες του Κράτους και της Ελληνικής Δικαιοσύνης!! Γιατί να γκρινιάζουμε ότι δεν υπάρχουν δουλειές και μάλιστα καλά αμειβόμενες!! Δουλειές υπάρχουν, μυαλό δεν έχουμε!!! :))
Μετά τη λήξη της ως άνω προθεσμίας του νόμου αυτού, επανερχόμαστε στα ίδια και οι κατάδικοι με πεντάχρονη φυλάκιση ή κάθειρξη θα κάθονται μέσα!!! Μέχρι να ξαναέρθει καμία άλλη φαεινή ιδέα για να τους βγάλουν, ευκαιριακά!!
Τέτοιοι νόμοι, προσωρινής ισχύος, όπως και εκείνος που παρέγραψε αδικήματα και ποινές μέχρι 1 έτος, (ν. 3346/2005), τον Ιούνιο του 2005, είναι εντελώς άνισοι και αντισυνταγματικοί αλλά ποιός νοιάζεται;;; Στα @@@ τους!!!!
"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη", που έλεγε κι ο Σπύρος Καλογήρου σε μια ελληνική ταινία με τον Κούρκουλο, δεν θυμάμαι ποιά!!
Και αυτό, ενώ σήμερα κάθε μέρα φυλάκισης που μετατρέπεται (μέχρι 2 χρόνια μετατρέπονται οι ποινές) εξαγοράζεται προς 10 Ευρώ ημερησίως!!


Πήξαμε ρε φίλοι εδώ έξω!! Για να αποσυμφορήσετε εσείς τις φυλακές και να εισπράξετε φράγκα σε λίγο δεν θα έχουμε χώρο να κυκλοφορήσουμε!!
Κατάδικοι, υπόδικοι, φυγόδικοι και ασύλληπτοι κακοποιοί θα γίνουν πια οι καθημερινοί μας συναπαντητές στη δουλειά, στα σχολεία, στα ΜΜΜ, στα καφενεία, στις ταβέρνες, στα ξενυχτάδικα (στα τελευταία από καιρό βέβαια οι τύποι αυτοί είχαν την πλειοψηφία)!!
Οι κολλητοί μας θα γίνουν!!
Σε λίγο θα σας πληρώνουμε εμείς οι έντιμοι για να μας βάλετε στο κάτεργο!!
Εκεί θα νοιώσουμε πιο ασφαλείς, σας διαβεβαιώνω!!

Είπε λοιπόν κι ο Παλαιοκώστας τι να σας ταλαιπωρεί να τον φιλοξενείτε;;
Έφυγε μόνος του ο άνθρωπος και με δικά του "αεροπορικά" έξοδα για το σκοπό της αποσυμφόρησης των φυλακών και της επιτάχυνσης των διαδικασιών της απονομής της Δικαιοσύνης!!
Έτσι το Δικαστήριο του Πειραιά που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009 και που θα δίκαζε ποιός ξέρει πόσες μέρες ή μήνες την υπόθεσή του, τώρα θα ...ξεκουραστεί!!!
Όταν θα ξανάρθει ο κατηγορούμενος Παλαιοκώστας, θα έχει μαζέψει και πολλά λεφτά, για κάθε ενδεχόμενο ...αποσυμφόρησης των ελληνικών φυλακών!!
Τι παραπονιέστε;;
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είναι ακόμη στη θέση του;;
Αλλοίμονο μας αν μας ετοιμάζουν κι άλλους τέτοιους νόμους για την επιτάχυνση της δικαιοσύνης!!
Αφήστε καλύτερα!! Να μένει το βύσσινο!!
.

75 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα Μαριαννα
πολυ καλη αναρτηση κ ουσιωδης

λοιπον,πολυ καλη η προταση σου να αλλαξουμε επαγγελματα..εγω θα παω να γινω καταδικος,τελειωσε..

ετσι οπως τα γραφεις,ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

περαν της πλακας τωρα:
ειμαι σιγουρος οτι παλι ο παυλοπουλος κ η συμμορια του θα παραιτηθουν κ παλι ο χαζοπρωθυπουργος ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ την παραιτηση του κ μετα απο 3-4 μερες δωστου γλυψιμο απο τους εμμισθους της κυβερνησης(πψ αυτιας,λυριτζης,οικονομου,πρετεντερης) κ νασου παλι κατεβατα στηριξης στον 'δυσκολο αγωνα που δινει' ο πλειστεισονας πρωθυπουργος μας

παντως θελω να γραψω κατι επί της ευκαιριας:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ bLOGGERS ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Κ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΑΠΈΔΡΑΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ?

δεν λεω,κατανοω οτι ενας κακοποιος ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΦΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ κ μονο κλοπες κ απαγωγες,οτι θα ειναι συμπαθης επειδη 'ξεφτιλιζει' κατα καποια εννοια το 'συστημα' ομως ΕΜΕΙΣ σαν πολιτες χαιρομαστε που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ το συστημα?
δεν ξερω,μου φαινεται εντελως χαζο να λεμε ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ!

δεν εχουμε καταλαβει οτι ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ αυτο το συστημα?

Laplace είπε...

αναρωτιεμαι, δεν εχουμε καταλαβει οτι ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ αυτο το συστημα?

ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

ΕΜΑΣ ξεφτιλισε ο παλαιοκωστας κ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ,αλλα να τα ξεχωριζουμε στο μυαλο μας...

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

αντωνης είπε...

Καλησπερα Μαριαννα.
Δυστυχως θα συμφωνησω με το σχολιο του ρομποτακου, εχουμε καταντησει κρατος της ξεφτιλας πλεον!

Roadartist είπε...

Δεν υπάρχει κράτος.. το έγραψα και στη Μερόπη..
Καλησπέρα Μαριάννα.

monahikoslikos είπε...

«ΤΟΝ ΤΡΑΟ ΑΠΟΥΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΣΤΕΝΕΙ Η ΜΑΝΤΡΑ.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ
ΚΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ».
Αυτό για τον Παλαιοκώστα...
Για την εξαγορά των ποινών με 3 ευρώ τη μέρα μην ξεχνάς πως είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων... άσε που υπάρχουν οι μαύρες τρύπες των ελλειμμάτων που θέλουν μπάλωμα.
Αλλά βρε Μαριάννα αυτό το νόμο περιμενες για να αντιληφθείς πόσο κερδοφόρα επιχείρηση είναι η απονομή της Δικαιοσύνης;
Δεν πας μια βόλτα στα δικαστικά στο Σχοινιά να πήξει το μάτι σου στις βίλες και τις πισίνες....

monahikoslikos είπε...

@laplace78:
"ΓΙΑΤΙ ΟΙ bLOGGERS ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Κ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΑΠΈΔΡΑΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ?"
Μα είναι απλό...
Η απόδραση είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κρατούμενου και πάντα μας χαροποιεί η απρόσκοπτη ενάσκηση όλων των δικαιωμάτων...

Laplace είπε...

μοναχικε λυκε κανεις λαθος..

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ειναι το να τιμωρηθει συμφωνα με τους νομους της δικαιοσυνης..

info press είπε...

Στην Ελλάδα όποιος καταγγέλει τιμωρείται με πειθαρχικά, ποινικές διώξεις και βάλε.
Όποιος κλέβει του λένε είσαι ανήθικος μεν, αλλά δώσε κάτι και σε εμάς και καθάρισες.
Τα είπαμε καλά;

monahikoslikos είπε...

@laplace78:
Αν ρωτήσεις θα μάθεις ότι λάθος έχεις εσύ.
Η απόδραση είναι δικαίωμα του κρατούμενου και η φύλαξή του για να εκτίση την τιμωρία του είναι υποχρέωση της πολιτείας...
Μην τα μπερδεύεις, υπάρχει υποχρέωση της πολιτείας να τιμωρεί όσους παρανομούν αλλά δεν υπάρχει δικαίωμα στην τιμωρία, μην τρελαθούμε χωρίς λόγο....

leondokardos είπε...

Αυτά τα πράγματα είναι απίστευτα !!
Τελικά, λεγόμαστε "κράτος" ;;;;;

Meropi είπε...

Χα χα χα χα! Μαριάνα μου,
η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα ασυγκράτητο γέλιο. Όχι βέβαια, επειδή θα αποσυμφορηθούν οι φυλακές, αλλά για τα χάλια μας.
Μ' αρέσει που κάνεις και τους λογαριασμούς "5 χρόνια Χ 12 μήνες Χ 30 ημέρες Χ 3 Ευρώ κλπ". Εσύ κι εγώ το ξέρουμε, το έχουμε συζητήσει επανειλημμένα, καλά κάνεις και ενημερώνεις και τους άλλους.

jf είπε...

Ανίδεη όπως είμαι, εξεπλάγην περισσότερο μ' αυτό που έμαθα από τα σχόλια, πως 'είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κρατούμενου η απόδραση'... Να υποθέσω mariana και πως δεν δικάζεται για τις α ποδράσεις του; ή έχω λάθος
Κατά τ' άλλα, για τα καρναβάλια είμαστε ως κράτος...

αθεόφοβος είπε...

Για να αποφυλακιστεί κανείς δεν θα χρειάζεται να απευθύνεται σε δικηγόρο.
Θα απευθύνεται κατ΄ευθείαν σε εταιρεία ελικοπτέρων!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Δεν πολύ-συμφωνώ με την πρόταση σου Μαριαννα. Υπάρχουν καλύτερα απαγγελματα που μπορείς να βγάλεις περισσότερα και να μην μπλέκεις και με δικαστήρια.
Ξέρεις τι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία είναι τα δικαστήρια;
:-))))

ikor είπε...

Για δικηγόρος, είσαι πολύ πρακτικό μυαλό!

Φοβερό business plan! Να το υποβάλλεις στον ΕΟΜΜΕΧ, έχει ανοίξει ένα πρόγραμμα για νεανική επιχειρηματικότητα!

Skouliki είπε...

καλα εγω γελαω αλλα μονο ετσι δεν ειναι

μα επιτελους ποιος μπορει να σοβαρευτει εδω περα σε αυτην την χωρα

πως γινεται ενα μονιμο μπαχαλο
και να θες δεν το μπορεις

σε λιγο θα ειμαστε και φαν των κακοποιων για να απαντησω στο ρομποτακι χαριτολογωντας

σκεφτεσαι τον δολιο ανθρωπο με κοπο να παρει ενα σπιτι και να εχει θεα την αποδραση

επιτελους μπορει η φυλακη να φυγει απο κατοικημενες περιοχες

σε ποιο κρατος υπαρχει αυτο να ξερω και εγω

dinos είπε...

εψαχνα και εγω για σπονσορας να βοηθησω φιλο για ταινια μικρου
μηκους,να προλαβω να ρε σεναριο
σιγουρο διαφησμενο χωρις να πληρωσω
μια ,θα παρακολουθησω την Πετρουλα
να δω τον καιρο μηπως κρυωσουν οι
δραπετες και δεν παρεβρεθουν στην επισημη προβολη της ταινιας.
ποιον να καλεσω δεν ξερω?
βοηθειαααααααααααααααααα

Margo είπε...

Μαριάννα μου, γελάμε για να μη κλαίμε.. θυμήθηκα και το άσμα "κι αν σε κλείσει η τράπεζα, μες στη φυλακή, κάθε μέρα θα ναι Κυριακή, μη σε νοιάζει όλα, θα ναι πληρωμένα, αχ να με μαζεύανε και μένα" Όσο χαρούμενα κι αν σφυρίζω, δε βλέπω τη φωτεινή πλευρά της ζωής!

gregory είπε...

μωρε τι ειναι τουτα....
λεφτα θελουν μονο....
πηγαμε πατο παντου......γιατι να τον ξαναπιασουν τον παλαιοκωστα???..
φασαρια για δηκαστηρια,φυλακεςκτλ...
και στο τελος παλι θα τους φυγη....
καλιτερα εξω λοιπον ...
θυμαμε τα καμποικα εργα στην αμερικη.......ωραια τα εγραψες παντος....εισαι και δικηγορος θα μου πης?..ξερης πως λεμε τους δικηγορους ????.δεν ισχιοι για σενα εδω ...καλιτεχνες του ψευδους...χαιρετε...

paramythou είπε...

Μπράβο Μαριάννα, Καλημέρα! είναι πολύ ουσιαστικό και λεπτομερειακό το post σου γιατί φαίνεται απόσταγμα γνώσης. Ομως, τί σημαίνουν όλα αυτά για τον απλό πολίτη; Εκτός απο το ασυγκράτητο γέλιο που προσφέρει αρχικά η είδηση, ως είδηση, το ηθικό δίδαγμα είναι να γίνουμε όλοι κατάδικοι. Να το πούμε και στα παιδιά μας: Δουλειά με μέλλον, σίγουρη, με προοπτικές και έχει και τα τυχερά της!
Αναρωτιέμαι κι εγώ όπως ο φιλος laplace78 γιατί οι μπλόγκερς χαίρονται για την απόδραση; Γιατί χαίρονται και οι πολίτες; και οι δημοσιογράφοι; επειδή καταξευτιλίζει το σύστημα που συντηρούμε όλοι; Σήμερα άκουσα ΟΙΜΕ! στο ραδιόφωνο ένα τρομερό ’’Μπράβο στον Παλαιοκώστα γιατί λέει άνοιξε τα φτερά του κι έδειξε οτι το μυαλό του δουλεύει...’’. Είδα κι ένα όνειρο τη νύχτα, το έχω αναρτήσει

rain είπε...

Βαρέθηκα να επιβεβαιώνεται αυτο το "Πάμε κατά διαόλου"
Βαρέθηκα να ξεφτιλιζόμαστε
Βαρέθηκα κάθε φορά να "παραιτούνται" καμμιά δεκαριά, μέχρι την επόμενη φορά. Ετσι να υπάρχει και φρεσκαδούρα
Βαρέθηκα μια πόλη που έχει τις φυλακές της εκεί που άλλες έχουν τις παιδικές χαρές τους
Βαρέθηκα να σηκώνονται ελικόπτερα και να πέφτουν πυροβολισμοί πάνω από σχολεία
Βαρέθηκα να μην έχω κράτος, δικαιοσύνη, δημόσια τάξη να στηριχτώ
Απλά βαρέθηκα

βιολιστης στη στεγη είπε...

Εγώ, Μαριάννα μου, είμαι ακόμα κολημμένη στην προηγούμενη ανάρτηση σου και σ' εκείνην που αυτή παραπέμπει.
Και τολμώ να πώ, πως ΑΥΤΟ είναι έγκλημα, αυτό που ΕΣΥ βίωσες κι' όχι η απόδραση του Παλαιοκώστα, ή οι ληστείες που έκανε.
Τα πραγματικά εγκλήματα στη ζωή είναι αυτά που φέρνουν τους ανθρώπους να αμφισβητούν τίς αξίες που υπηρετούν.
Γλυκειά καληνύχτα σου στέλνω...

marianaonice είπε...

@laplace78
Το σύστημα ξεφτιλίζεται είτε το θέλουμε είτε όχι!! Και φυσικά δεν φταίμε εμείς!!
Ούτε κι ο Παλαιοκώστας φταίει!!
Αυτοί που παριστάνουν τους Πρωθυπουργούς και Υπουργούς φταίνει @φίλε μου, αλλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!!
Κι εμείς που τους ψηφίζουμε συμφωνώ ότι συντηρούμε αυτό το χαλασμένο σύστημα!!
Δες λίγο εδώ και θα καταλάβεις τι παίζεται και πως δουλεύει ο παράς που προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα.

marianaonice είπε...

Thanasi
Καλώς ήλθες στο @σπιτικό μου!
Καλά @ταξίδια σου εύχομαι!!
Και σ' ευχαριστώ που με τιμάς με την ανάγνωση του ιστολογίου μου.
(ελπίζω να μη σε χάσω κι εσένα, γιατί εξαφανίστηκαν σήμερα πολλοί αναγνώστες από πολλά μπλογκ, χαχαχα)
Ναι σίγουρα το επάγγελμα του απατεώνα είναι πολύ πιο επικερδές και ακίνδυνο από το δικό σου, που κινδύνευες στο τιμόνι όλα τα χρόνια!!

@αντώνη
Ξεφτίλα δεν θα πει τίποτεεε!!
Εγώ να δεις που τα ζω στην πράξη!

@Roadartist μου
Όχι καλή μου δεν υπάρχει κράτος!!
Δυστυχώς!!

marianaonice είπε...

@Μοναχικέ μου Λύκε
Είδες χρόνια στο κουρμπέτι και εγώ η τρελλή ονειροβατούσα!! Πίστευα ότι η απονομή της δικαιοσύνης είναι λειτούργημα όχι επάγγελμα, αλλά ήμουν βαθειά νυχτωμένη!! χαχαχα!!
Εκπτώσεις δεν θα πει τίποτε!!
Δες εκεί που παρέπεμψα το @laplace και θα καταλάβεις!

@laplace78 και Μοναχικέ Λύκε
Σαφώς και η απόδραση δεν είναι δικαίωμα κανενός!! Είναι αδίκημα και τιμωρείται!! Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι η τήρηση του νόμου και η φύλαξη των καταδίκων είναι υποχρέωση της πολιτείας!! Εφόσον υπάρχει ...τέτοια βέβαια!! Μιλάμε για άλλους τόπους κι άλλα μέρη κι όχι για την "Παλαιοκώσταινα" φυσικά!!
:)))

@infopress
Άριστα τα λέτε!!

marianaonice είπε...

@Λεοντόκαρδε
Απίστευτα, απίστευτααα!!!

@Μερόπη μου
Εγώ να δεις τι γέλια έκαναα!!
Δεν πίστευα στ' αυτιά μου!! τι θα δούμε ακόμη είπα θεέ μου;;;
Κάνω λογαριασμούς εγώ η έρημη, τι να κάνω;; προσπαθώ να δω μια το ξύδι δυό το λάδι πόσο θέλουν όλοι αυτοί για να μας τρελλάνουν εντελώς!!
χαχαχαχα!!!

@JamanFou μου
Οχι φυσικά η απόδραση δεν είναι δικαίωμα κανενός!! Είναι αδίκημα και νομίζω ότι πλάκα έκαναν οι προηγούμενοι σχολιαστές!!
Το νόημα της πλάκας νομίζω ήταν ότι έτσι όπως καταντήσαμε στο τέλος θα το κάνουν δικαίωμα οι εγκέφαλοι που κυβερνούν αυτή τη Χώρα, αφού με διάφορους τρόπους βρίσκουν αφορμή ν' αποφυλακίζονται τα λαμόγια πληρώνοντας τον οβολό τους φυσικά!!
Εε κάποια στιγμή μπορεί να νομοθετήσουν και την αποφυλάκιση "από αέρα" με έξοδα του κρατουμένου!
:)))

marianaonice είπε...

@αθεόφοβε
Χαχαχαχα!! Καλόοο!!!
Mάλλον οικονομικότερα θα του έρχεται!!

@Nίκο μου
Χρονοβόρα και ψυχοφθόρα είναι η διαδικασία των δικαστηρίων για τους έντιμους και νομοταγείς!! Για τα λαμόγια σε πληροφορώ ότι είναι παιχνιδάκι και ειδικότης τους, να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του συστήματος!!!

@Ikor
Έτσι λες εε;; Να το υποβάλλω;;
Έχω ελπίδες να με προσλάβουν;;
Χαχαχαχα!!

marianaonice είπε...

@skouliki μου
Ψάχνεις για σοβαρούς σ' αυτό τον τόπο;;
Ατύχησες!!! χαχαχα!!
Σε λίγο θα τα ραντίζουμε με εντομοκτόνο τα ελικόπτερα που θα πετάνε πάνω από τις φυλακές Κορυδαλλού για να κάνουν τη γραμμή Κορυδαλλός - Μπαχάμες ή Νταβός ανάλογα!! χαχαχα!!

@THE LONELY SKIPPER
Τι να τις κάνεις τις ταινίες καλέε;;
Εδώ οι άνθρωποι μας έχουν τα original σε απευθείας μετάδοση και life!!! Που θα βρεις καλύτερο σενάριο από αυτό;; Και σκηνοθεσία άψογη!! δεν μπορείς να πεις!!! real!!! Χαχαχαχα!!!

@Margo μου
Για κλάματα είναι έχεις δίκιο όχι για γέλια αλλά τι να κάνουμε;;
Γελάμε με τα χάλια μας!!
:)))

marianaonice είπε...

@gregory
Τα ίδια λέω κι εγώ για τους δικηγόρους!! Μη ντρέπεσαι να το πεις!!
Εγώ δεν είμαι ακριβώς δικηγόρος, ευτυχώς!! Δεν θα μπορούσα να ήμουν!!
χαχαχα!!
Τους απεχθάνομαι, όχι όλους φυσικά, γιατί υπάρχουν και οι ελάχιστες εξαιρέσεις που τιμούν την επιστήμη τους!

@Μαίρη Σάββα
Καλώς ήλθες από τα @μέρη μου!!
Πολύ σωστά τα λες και σωστά τα κατάλαβες όσα έγραψα!!
Έτσι είναι!! Σε λίγο θα χαιρόμαστε αντί να κλαίμε για τα χάλια μας!!
χαχαχαχα!!
Θα έρθω να δω το όνειρό σου!
:)))

@rain
Βροχούλα μου εγώ να δεις πόσο βαρέθηκα!! Που είμαι και μέσα στην πηγή της σαπίλας και του προβλήματος της διαφθοράς!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑ @φίλη μου!!!!

marianaonice είπε...

@Βιολίστριά μου
"Τα πραγματικά εγκλήματα στη ζωή είναι αυτά που φέρνουν τους ανθρώπους να αμφισβητούν τίς αξίες που υπηρετούν"!!!
Άγγιξες την ψυχή μου τώρα!! Τι να σχολιάσω παραπάνω;;;
Σ' ευχαριστώ που με κατάλαβες!!!
Καληνύχτα γλυκειά μου!!
:)))

VAD είπε...

Οι πρόγονοι του οι τσομπαναραίοι με το που εσκαγε μύτη η ανοιξη πιάναν τα βουνά,αυτός γιατί ναμην το κάνει;:))

marianaonice είπε...

@Vad
Δίκιο έχεις!!
:)))

vagnes είπε...

...από αυτούς που πρέπει να μας φύλανε ποιός θα μας φυλάξει;

Η Εξωφρενική πραγματικότητα της χώρας που γέννησε Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Περικλή...

Θεός φυλάξει

marianaonice είπε...

@Vagnes
Έτσι ακριβώς!!
Θεός φυλάξοι!!!
Αυτά είναι τα χάλια μας!!
:))

dinos είπε...

Kαλημερα ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΕΧΕΙΣ Δικιο τελικα δυστυχως δεν
καταλαβα ποσο real news,real fm
real friends,real life .real escape
so real βουτυρο εγιναν τελικα ολα?η
μηπως μας εφαγε το every day reality

marianaonice είπε...

@THE LONELY SKIPPER
Καλημέρα!!
Έτσι ακριβώς!!
Όλα real έγιναν στην καθημερινότητά μας!!

marianaonice είπε...

@Μαίρη Σάββα
Πέρασα σήμερα και χθες από το blog σου, αλλά κάτι γίνεται και δεν μπορώ ν' αφήσω σχόλιο!
Έλεγξέ το!
Βγάλε την επιβεβαίωση λέξεων γιατί βγάζει ένα Loading...
:)))

NdN είπε...

Γεια σου Μαριάννα,

Η απόδραση για ακόμα μία φορά έδειξε την απίστευτη ξεφτίλα που επικρατει στην χώρα μας. Το άκουσα στο BBC Radio οδηγώντας για το σπίτι και δεν το πίστευα. Οταν άκουσα το όνομα Paleokostas νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Φυσικά όλα αυτά συνοδευμένα με το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ. Να γελάς ή να κλαις όταν πρόκειται για την χώρα σου;

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Συνήθως στις εγγραφές σου δεν γελάω ,μόνο σκέφτομαι.Ε αυτή την φορά γέλασα με την ψυχή μου.Ίσως επειδή το χρειαζόμουν , ίσως επειδή υπάρχει πολύ γέλιο στην περιρέουσα ατμόσφαιρα λόγω της επικαιρότητας . Κι αν είμαστε για γέλια ή για κλάματα εγώ προτίμησα το πρώτο αυτή τη φορά
Νάσαι καλά.
http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr

KΑΡΜΕΝ είπε...

Και στις δυο αποδράσεις ο διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού ήταν ο ίδιος γαλάζιος. Εκ των έσω δηλαδή…
Δες εδώ:
http://pitsirikos.blogspot.com/2009/02/blog-post_6683.html

Άστρια είπε...

Να που μαθαίνουμε ότι η νόμιμη ποινή για την απάτη είναι να μπαίνει και να βγαίνει ο καταδικασθείς από την φυλακή, με οικονομικό όφελος. Επικερδές λοιπόν το επάγγελμα!!

Πάντως, και ας κακοφανεί σε ορισμένους του κλάδου, και η αμοιβή που διάβασα των 5.000 ευρώ για τον δικηγόρο, νομίζω ότι είναι μεγάλη. (100% του ποσού της αποφυλάκισης)!

Μαριάννα μου, πολλά φιλιά και θα έχουμε πάντα υπόψη τις (μη) συνέπειες του Νόμου.

Ο άλλος είπε...

Καλά βάζε ιδέες εσύ...Ο Παλαιοκώστας έφυγε. Ο Κώστας όμως...

Skouliki είπε...

το τι ανεκδοτο εχει βγει δεν λεγεται

χαμος !

καλημερα

Artistz είπε...

''Οσο και αν χτιζουν φυλακές και ο κλοιος στενευει, ο ΝΟΥΣ μας θα ναι αληταρίο που ολο θα ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ..''

Για το σχόλιο της Laplace78:
Συμφωνώ μαζι σου με αυτά που λες,αλλα σε ενα πραγμα όχι..
λες γιατί πανηγυριζουν οι bloggers,και οτι εμεις το συντηρουμε το συστημα,και οτι εμας ξεφτυλιζει ο Παλαιοκώστας..

Στο τελος θα αναγκαστουμε να ζητησουμε και συγνωμη ολοι εμεις οι νέοι,που δεν γουσταρουμε ολο αυτο το κικαιώνα που μας ανάγκασαν ολοι να ζούμε,που μας αναγκασαν χωρις να θέλουμε να γίνομαστε παρα τις μεγάλες μας προσπαθειες,μέρη αυτού του συστήματος και που παλευουμε οι περισσοτεροι στη καθημερινοτητα μας να ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΜΕ απο την ηλίθια μιζέρια όλων..

Μηπως να ζητησω και συγνωμη που υπάρχουν 7.000.000 μαλάκες σε αυτό το τοπο που γουστάρουν να ψγφίζουν,που γουστάρουν να ζουν ''δημοκρατικά'' όπως σύνηθιζουν νά λενε?

Ο παλαιοκώστας ξέφτιλισε αυτούς που στηρίζουν το συστήμα,αυτούς που δεν κάνουν τιποτα ώστε να αλλάξουν τη ρώτα σε αυτή τη χώρα,που κλεινονται πίσω απο λέξεις οπως..''δεν αλλάζει τίποτα'',.''ετσι ειναι τα πράγματα δυστηχώς..''

Ξαφνικά ολοι νιώθουμε οτι μας κοροιδευουν και απαιτουμε και λέμε οτι φταει το συστημα..

Εγω προσωπικα δε πανηγυριζω που βγηκε,αλλα χαιρομαι γιατί Δράπετευσε κάτω απο τους ορους του συστηματος που ολοι εχουμε στο στομα μας..και καλά έκανε..

Καλο ειναι επιτελους μια φόρα να μη τα ριχνουμε στη δικαιοσυνη αλλα στους ευατους μας που τοσα χρόνια ειναι ερμαια του καθενα,που τα δεχομαστε,που το επαναστατικο μας και εξεγερτικο μας πνευμα το αναλωνουμε στο internet και οχι εκει που πρεπει,που αντι να βγουμε και να διεκδικησουμε για ολους ελευθερία ΥΠΑΡΞΗΣ, καθομαστε και χανομαστε σε άλλα..

γεια χαρά!
και το σχολιο δεν ειναι για σενα laplace 78,αλλα αφορά γενικα ολους μας..αφορμη ηταν αυτό που εγραψες!

patsiouri είπε...

Χμ...όπως έγραψα και το Laplace, από τη μία διαφωνώ με την ηρωοποίηση κάθε Παλαιοκώστα, από την άλλη προτιμώ τον Παλαιοκώστα έξω και αντ'αυτού κάποιους άλλους που όλοι γνωρίζουμε στη μπουζού και γρηγορα.
Σήμερα το πρωί βρέθηκα σε Δημόσιο Νοσοκομείο και έφριξα μ'αυτά που άκουσα.
Ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να μπει στον Κορυδαλλό αμέσως.

Και θέτω και έναν κοινωνικό προβληματισμό:
Που έχουμε φτάσει ωστε να αποθεώνουμε άτομα που παραβαίνουν το νόμο και ποιός φταίει γι'αυτό????

marianaonice είπε...

@NdN
Ξεφτίλα δεν θα πει τίποτε @φίλε μου!!
Κι εγώ στην αρχή γέλασα μ' αυτή την είδηση όμως μετά λυπήθηκα ακόμη περισσότερο για τη Χώρα που γεννήθηκα και ζω!! Και οργίστηκα γιατί βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να την αλλάξω!!
Γεμίσαμε ανεγκέφαλους νεοέλληνες που κάνανε σημαία τους το λαϊκισμό και την προχειρότητα ακόμη και στα πιο σπουδαία πράγματα όπως είναι η απονομή του δικαίου!!

@Λυγερή μου
Για κλάματα είμαστε αναμφισβήτητα, όμως και το γέλιο κάποιες φορές είναι ακόμη πιο οδυνηρό και από το κλάμα!!

@agapi μου
Καμία εντύπωση δεν μου κάνει καλή μου ότι είναι ο ίδιος γαλάζιος!!
Πιστεύει κανείς ότι θέλησαν ποτέ οι κάφροι που μας κυβερνούν ν' απαλλαγούν από τα λαμόγια είτε γαλάζια είτε άλλου χρώματος;; Όχι μ' αυτούς συμπορεύονται και κάνουν κολλεγιές ανταλλάσσοντας και συμψηφίζοντας τις βρωμιές τους!!

marianaonice είπε...

@Άστριά μου
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!
Σήμερα το επικερδέστερο και πλέον ανώδυνο επάγγελμα είναι του απατεώνα, αρκεί να έχεις ταλέντο, και όσα πιο πολλά αρπάξεις τόσο πιο αλώβητος είσαι, γιατί έχεις χρήμα να εξαγοράσεις όλο το σύστημα!!! Είτε με νόμιμο (όπως ο νόμος που λέω) είτε με παράνομο τρόπο (πληρώνοντας και λαδώνοντας τα γρανάζια του)!!
Η αμοιβή των 5.000 Ευρώ του δικηγόρου, για αντικείμενο αξίας 60.000 Ευρώ και άνω που κερδίζει ο πελάτης με τη νομική πράξη που θα κάνει ο δικηγόρος, είναι η ελάχιστη που λέω εγώ. Μπορούν να πάρουν και περισσότερα ενόψει του μεγάλου και χωρίς κανένα κόστος, κέρδους του εγκληματία πελάτη τους!! Αμοιβή και κέρδος είναι ανάλογα ποσά, σ' αυτές τις περιπτώσεις.

@άλλε μου
Εγώ βάζω ιδέες αλλά ποιός μ' ακούει;;
Στην Παλαιοκώσταινα μου φαίνεται οι Κώστηδες έχουν πέραση!! χαχαχαχα!!! Κι αυτοί που "φεύγουν" κι αυτοί που μένουν!!! Υπάρχουν κι άλλοι βέβαια που είναι διαχρονικές αξίες!! ;)

@skoulikaki μου
Η εποχή είναι για σένα μου φαίνεται!!
Τα αστεία και τ' ανέκδοτα είναι το στοιχείο σου!!
Και σήμερα αν μη τι άλλο, τουλάχιστον χορτάσαμε ανέκδοτα!! χαχαχα!!!

marianaonice είπε...

@Artistz
Ο λόγος είναι οργισμένος μα δυνατός και αυτό είναι παρήγορο, γιατί υπάρχουν νέοι σήμερα που θέλουν ν' αλλάξουν αυτό το βρώμικο σύστημα!
Όλοι φταίμε @φίλε μου, καλά τα λες, και πάνω απ' όλα φταίνε τα κεφάλια της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας!! από εκεί πρέπει ν' αρχίσουμε να κόβουμε σαπίλα για να ξεβρωμίσουμε όλοι!
Σίγουρα δεν είναι για χαρά η βασιλεία της παρανομίας, αλλά πώς να κακιώσεις τον Παλαιοκώστα, όταν τόσα λαμόγια είναι όχι μόνο έξω από τις φυλακές αλλά κυβερνάνε κιόλας!!!

@patsiouraki μου
Πάλι εντόπισες την καρδιά του προβλήματος: Που καταντήσαμε!!!
Να χαιρόμαστε που επικρατεί παντού και πάντα η παρανομία με το τρελλό αλισβερίσσι του δούναι και λαβείν μεταξύ όλων των μαφιόζων που μας κατακυρίευσαν!!!
Εκεί είναι το πρόβλημα και η ευθύνη των κρατούντων και κυρίως των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών είναι μέγιστη!!!

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Χαίρομαι και λυπάμαι.
Χαίρομαι επειδή ένας συνάνθρωπος μου έσπασε με τον δικό του περιφρονητικό τρόπο "το σύστημα", λυπάμαι επειδή μια ολόκληρη ζωή δεν βρήκα τα κότσια να λειτουργήσω έτσι.
Κι αν αυτός που καταδικάζει και χρίζει κακοποιό κάποιον ο οποίος με τις πράξεις του "βλάπτει το κοινωνικό σύνολο" τότε γιατί δεν καταδικάζει τον εκάστοτε νομοθέτη ο οποίος βλάπτει πραγματικά το κοινωνικό σύνολο;
Όταν το ίδιο το κράτος παραβαίνει τους νόμους με το να με ληστεύει γιατί να μ' ενοχλήσει ένας ληστής τραπεζών που πράττει το αυτονόητο;
Από πότε είναι "κοινωνικό σύνολο" η "Τάδε Τράπεζα Α.Ε";
Και ναι, αν ένας αγροίκος γιδοβοσκός όπως τον χαρακτηρίζουν έβαλε τα γυαλιά σ' ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα τότε μπράβο του!!!
Και οι πράξεις του προς συνανθρώπους δεν βρήκαν ποτέ μιμητές αλλά και οι επικριτές του αποδεικνύονται απλώς ανεπαρκείς και άχρηστοι για να κατέχουν τις όποιες θέσεις...
Τα σέβη μου...

marianaonice είπε...

@Ένα γελαστό απόγευμα
Έτσι είναι Στέλιο μου! συμφωνώ!
Ο Παλαιοκώστας και οι αποδράσεις του για μένα είναι το φυσικό επακόλουθο της βρώμας που κατέκλυσε τη ζωή μας!
Πολύ σημαντικότερος είναι για μένα ο νόμος που αναγράφω στην ανάρτησή μου, που τον ψήφισαν οι "βολευτές" μας και με τον οποίο αφήνουν ένα σωρό εγκληματίες ελεύθερους προς δόξα του δικαίου των αθώων θυμάτων τους!!!
Αφού τους αφήνουν λοιπόν νόμιμα, ο Παλαιοκώστας γιατί να μη φύγει;; επειδή έτυχε να του έχει επιβληθεί πάνω από 5 χρόνια φυλάκιση ή επειδή ακόμη δεν έχει δικαστεί για τα αδικήματά του;; Κανείς δεν εξασφαλίζει ότι αυτοί που αμολύθηκαν με το νέο νόμο, είναι καλύτερα μπουμπούκια από τον οποιοδήποτε Παλαιοκώστα!! Απλά ήταν πιο τυχεροί που έπεσαν μέσα στις προϋποθέσεις του άνομου αυτού νόμου!!!!
Τα δικά μου σέβη!...

zoyzoy είπε...

Ας μη ξεχνάμε ότι το σύστημα και η κοινωνία σπρώχνει τον κάθε κακοποιό γιαυτό που είναι.Και όπως μας παραθέτεις Μαριάννα με ευνοϊκούς όρους κιόλας.Άλλωστε ο συγκεκριμένος ούτε φόνο έχει ούτε απάνθρωπη πράξη έχει κάνειίσα-ίσα λέγεται οτι βοηθά τους συχωριανούς του.Θα μου πεις και οι ληστείες και αυτοί που μας ληστεύουν καθημερινά και αβίαστα αυτοί τα τρώνε μόνοι τους τουλάχιστον ο συγκεκριμένος κάνει "δίκαιη κατανομή του πλούτου" Μήπως να κατέβαινε σε κόμμα?? Φιλάκια@@@

marianaonice είπε...

@zoyzoy
Γιατί όχι;; Τουλάχιστον όπως είπα και παραπάνω, αυτός αποδεικνύεται ικανότερος από όλους τους παράνομους που μας κυβερνούν!!
χαχαχα!!!

paramythou είπε...

επανέρχομαι, αν και έχω κάνει το σχόλιό μου, για τους blogers και την απόδραση. Επανέρχομαι όμως, γιατί με προβλημάτισε ο,η Αrtistz. Ναι λοιπόν: Χαιρόμαστε όλοι γιατί ξεφτιλίζεται κι αλλο το διαλυμένο σύστημα. Γιατί αυτή είναι η αξία του. Τόση είναι. μιδαμινή. Εχουμε όμως όλοι μας απο λίγη, ή πολλή, αναλόγως, ευθύνη. Μήπως να αναλάβουμε ο καθένας το λίγο που του αναλογεί; Τον τρόπο πρέπει να βρούμε. Αυτό που δεν κάνουν όλοι αυτοί που φταίνε, ας το κάνουν οι υπόλοιποι. Πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα πια;

marianaonice είπε...

@Μαίρη Σάββα
Συμφωνώ, δεν έχω να σχολιάσω τίποτε περισσότερο. Τα έχω πει και παραπάνω άλλωστε!

**Δεν μπορώ να σου αφήσω σχόλιο στο μπλογκ σου! Σου το έγραψα και παραπάνω σε ειδικό σχόλιο, δες το!
:)))

tzonakos είπε...

Eνα απο τα πιο δυνατά θέματα που εχω διαβάσει στην μπλογκόσφαιρα τελευταία και αφορά όλους μας αφου εχιε να κάνει καθαρά με την λειτουργία της Δικαιοσύνης, του Κράτους και την νοοτροπία του "νομοθέτη".
Οταν κάποιος απο εμάς -δυστυχώς- βρεθεί στην θέση του εξαπατημένου θα νιώσει τριπλά εξαπατημένος και τριπλά m@λ@καs οταν τελικά εκδικαστεί η αγωγή του κατα απατεώνα και αντι να δικαιωθεί θα δει τον απατεώνα να αποχωρεί γελώντας.

Αμα ειναι για 3 € την ημερα να γίνουμε όλοι απατεώνες, συμφέρει !!!

Χαρά στο κουράγιο όσων θέλουν να υπηρετήσουν σωστά την Δικαιοσύνη και όσων εξαπατήθηκαν και ήλπιζαν σε δικαίωση τουλάχιστον.

Η ανικανότητα του Κράτους ειναι ολοφάνερη. Μόνη λύση η αντίσταση όλων μας απέναντι στα λαμόγια.

marianaonice είπε...

@Tzonako μου
"Χαρά στο κουράγιο όσων θέλουν να υπηρετήσουν σωστά την Δικαιοσύνη και όσων εξαπατήθηκαν και ήλπιζαν σε δικαίωση τουλάχιστον".

Ουδέν σχόλιο!!!
Εντόπισες πάλι με δύο λέξεις την καρδιά του θέματος!!
Οι άνομοι νόμοι τους είναι χειρότεροι από κάθε απόδραση κάθε Παλαιοκώστα!!
Σ' ευχαριστώ!
:)

paramythou είπε...

έκανα αυτό που με συμβούλεψες. Ξαναπροσπάθησες; Τί άλλο να κάνω;

marianaonice είπε...

@Μαίρη Σάββα
Όχι δεν ξαναπροσπάθησα.
Ο.Κ. τότε, θα ξαναπεράσω!
:)))

Aristodimos είπε...

Τι να σχολιάσουμε και τι να πρωτοκατακρίνουμε ;;;

Το συμπέρασμα ειναι οτι εχει διαλυθει το κράτος και το μόνο που ....
επιτέλους δουλεύει σωστά ειναι
ΟΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...

Αρης

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Όλα στο βωμό της είσπραξης εσόδων για να βουλώσουμε καμιά τρυπούλα, να βγούμε απ' το πολιτικό αδιέξοδο και να κάνουμε και τίποτις ρουσφετάκια μπας και δεν συντριβούμε στις εκλογές!
Ακόμα και τους ημιυπαίθριους νομιμοποιούν αρκεί να πληρώσουμε!
Δηλ. καταργείται η έννοια του νόμιμου και του παράνομου!

marianaonice είπε...

@Άρη μου
Έτσι ακριβώς!! "Παλαιοκώστας Air lines" είναι η καινούρια ομάδα του face book!! χαχαχα!!

@Aσκαρδαμυκτί μου
Oι λέξεις έχασαν πια το νόημά τους!!
Νόμιμο και παράνομο έχουν πλέον ταυτιστεί!! Κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει νόμιμο και ηθικό ή αν το ηθικό είναι και νόμιμο ή αν το ανήθικο είναι και παράνομο!!
Πλήρης σύγχιση!!!!!
Χαχαχα!! Αρκεί τα φράγκα να πέφτουν καλά λες για να βουλώνουν τις τρύπες που ανοίγουν τα μεγάλα καρχαριοειδή που μας κυβερνούν!!

Aristodimos είπε...

Χαρηκα που σε γνώρισα απο κοντά εστω και στο τέλος της παρουσίασης....Και να φανταστει κανείς οτι τοσην ωρα καθόμασταν διπλα-διπλα ! ! ! χαχαχαχα...

Αρης

marianaonice είπε...

@Άρη μου
Που να το φανταστώωω!!
Ότι ήμουν δίπλα με έναν από
τους πιο παλιούς και αγαπημένους μπλογκοφίλους μου!!!
Πολύ το χάρηκα κι εγώ!!!
Καλό σου βράδυ!!
:))))

Maria Tzirita είπε...

Μαριαννάκι μου, ούτε που τολμάω να σκεφτώ τι κυκλώματα κρύβονται πίσω από αυτή την απόδραση...
Γι άλλη μια φορά σ'ευχαριστώ για τη γλυκιά παρουσία σου στη χθεσινή βραδιά, χάρηκα τόσο πολύ γι αυτή την αγκαλιά μας! ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα τώρασ που γνωριστήκαμε, χίλια φιλιά κούκλα μου!

GrBase είπε...

Σαν παιδί όταν πρωτοάκουσα ότι η Ελβετία έχει υπουργείο ναυτιλίας ... είχα βάλει τα γέλια.

Κάποιος που κατάλαβε γιατί γέλαγα με ρώτησε "πονηρά" το γιατί γελάω ...

-Μα έχει θάλασσα η Ελβετία; ...είπα ...

-Τι σου κάνει εντύπωση ... σάματις εμείς δεν έχουμε υπουργείο δικαιοσύνης; ... μου απάντησε ....

marianaonice είπε...

@Maria Tzirita
Όπως το λες!! Φοβερά και υψηλά κυκλώματα! Και στο δικαστήριο πήγαν τους απλούς υπάλληλους! Το Διευθυντή των φυλακών λέει τον έθεσαν σε ...διαθεσιμότητα!! Χαχχαχα!! Μουτζουρώθηκε η ...γύφτισσα δηλαδή!!
Αυτόν έπρεπε να πάνε πρώτα κατηγορούμενο!!
Εγώ σ' ευχαριστώ Μαρία μου για την όμορφη και ζεστή βραδυά που μας έδωσες την ευκαιρία να περάσουμε!!
Χάρηκα ειλικρινά πολύ που γνωριστήκαμε και σαφώς θα τα λέμε πια και στη real life!!
Τις φωτο μόλις τις περάσω στο p.c. στις στέλνω με mail!
:))

@Grbase
Πολύ εύστοχο!!
Έτσι είναι!! Στην Ελλάδα έχουμε υπουργείο Δικαιοσύνης και Υπουργό αλλά δεν έχουμε ...δικαιοσύνη!!
Ούτε για δείγμααα!!

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Πολύ εύστοχο το, ειρωνικό, σου post και μου έδωσες την ιδέα: Μήπως ήρθε ο καιρός να γίνω και εγώ απατεώνας?

Για να γράψω σοβαρά, (και) η απόδραση του παλαιοκώστα δείχνει πόσο μπάχαλο είμαστε σαν χώρα :(

marianaonice είπε...

@Ιωάννη Κ.
Καλώς ήλθες από τα @μέρη μου!!
Όλοι μας το σκεφτόμαστε πλέον ότι το πιο ακίνδυνο και κερδοφόρο επάγγελμα είναι αυτό του απατεώνα!!
Μπάχαλο σκέτο @φίλε μου, δυστυχώς!!
:(

Odysseas_my είπε...

Μαριαννα, τωρα ειδα το αρθρο σου αυτο και επειδη εχει 69 σχολια, ειπα να προσθεσω και το δικο μου.

Προτεινω αντι να τους βγαζουν εξω και επιδη εχουμε ελλειψη ενεργειας, να τους βαζουν πανω σε στατικα ποδηλατα που θα ειναι συνδεδεμενα με δυναμο. Ετσι και ρευμα θα παραγουν που το χρειαζομαστε, επιστρεφοντας στην κοινωνια κατι γι αυτο που αφαιρεσαν, αλλα και γυμναζομενοι ωστε οταν αποφυλακιστουν να ειναι σε φορμα σωματικη και ψυχικη:)

Ο νεος υπουργος νομιζω ειναι ΕΠΕ (...περιορισμενης ευθυνης , οπως λεει και μια κολλητη μου).

marianaonice είπε...

@Odysseas_my
Πολύ σωστή η πρότασή σου!
Κάτι να προσφέρουν όπως λες κι όχι να φεύγουν με κέρδος από τα εγκλήματά τους και μάλιστα αφορολόγητο, πληρώνοντας κάτι ψιλά στο ελληνικό δημόσιο, με την εξαγορά.
Αίσχος φίλε μου, αίσχος!
ΕΠΕ εεε?? Συμφωνώ απόλυτα με την ...κολλητή σου!
:)))

abigirl είπε...

Macaw Parrots website
Hand Raised Parrots for Sale
Macaw Parrots for Sale
scarlet macaw for sale
blue and gold macaw for sale
catalina macaw for sale
calico macaw for sale
Macaw Parrots for sale

abu dhabi είπε...


pomeranian cena

pomeranian till salu

pomeranian säljes

pomeranian fakta

zwergspitz kaufen

pomeranian welpen kaufen

pomeranian husky

pomeranian for sale

teacup pomeranian

zwergspitz

pomeranian

pomeranian kaufen

pomeranian fakta<

pomeranian

pomeranian kaufen

pomeranian zwergspitz

pomeranian boo

pomeranian husky

zwergspitz

zwergspitz pomeranian

teacup pomeranian
sex doll
sex dolls
siliconwives

buy sex doll

buy weed online

john mcgrath είπε...

white runts
runtz
runtz strain
white runtz strain
surgical mask
n95 surgical mask
surgical mask fashion
surgical face mask

john mcgrath είπε...

commercial kitchen equipment
commercial kitchen equipment nrar me
commercial kitchen equipment for sale
best commercial kitchen equipment
braising pan
braising pan west bend
the braising pan
flame broilers
broiler
flaming broiler near me
flame broiler near me
charbroil oilless fryer
Charbroil gas grill parts
charbroil gas grill parts
Combi oven
combi boiler
combi oven
Used dish washer
Home depot dish washers
Blackstone griddle
Griddle
Blackstone griddle 36
Grills
Grill
grilled
brar grills
Heated holding cabinet
heat and bond ultra hold
electric kettle
kettle
kettle corn

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!