Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Το παραμύθι ενός avatar και ενός nickname!

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα κοριτσάκι με ξανθές μπούκλες και με καστανά σκούρα, σχεδόν σαν μαύρα, μάτια.
Όχι δεν ήταν παιδί βασιλιάδων ούτε καν μιας ευτυχισμένης οικογένειας.
Γεννήθηκε σ' ένα σπίτι φτωχικό που το βάραινε η θλίψη και η αδιαφορία...
Ο πατέρας μονίμως απών και η μάνα με άγχος να καλύψει το κενό του, ακόμη και μέσα στην ψυχή της!
Το κοριτσάκι από μωρό σχεδόν ψυχανεμίστηκε ότι η ζωή δεν θα της χαριζόταν και ότι το πεπρωμένο της δεν είχε και τις καλύτερες προδιαγραφές. Έπρεπε να παλαίψει!
Μεγαλώνοντας βάλθηκε με πείσμα και σχεδόν με λυσσαλέα μαχητικότητα ν' αλλάξει το ριζικό της! Να ξεφύγει από τη μιζέρια που βίωσε παιδί και ν' ανοίξει τα φτερά της για τα ψηλά, εκεί που πίστευε ότι όλα θα ήταν εύκολα και οι νίκες θα ήταν δικές της!
Μεγάλωσε, δούλεψε και σπούδασε συγχρόνως, αγάπησε, αγαπήθηκε μα κάποτε προδόθηκε σκληρά!! Το χτύπημα βαρύ για τη νεανική καρδιά της!
Η παγωνιά κυρίευσε πάλι την ύπαρξή της! Μαρμαρωμένη θωρούσε γύρω της τα ερείπια των ονείρων της και προς στιγμή λιχοψύχισε και παρ' όλίγο να παραδοθεί στη μοίρα της!
Όμως με τιτάνιο αγώνα υπόταξε γι΄άλλη μια φορά τα θέλω της στα πρέπει της και συνέχισε τη μάχη!
Και έφθασε εκεί που ήθελε! Έτσι νόμισε τουλάχιστον! Τάχθηκε στην υπεράσπιση του δικαίου!!
Η θέση της φάνταζε σπουδαία πλέον, στην ίδια μα και στο περιβάλλον της!
Ανάπνευσε με ανακούφιση και όρμηξε με όραμα να ασκήσει το επάγγελμά της (λειτούργημα για την ίδια) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!! Το δίκιο του κόσμου στα χέρια της!!
Ένοιωσε δυνατή και ορκίστηκε ποτέ να μην προδώσει τα ιδανικά της και κυρίως να μην προδώσει αυτούς που την εμπιστεύτηκαν!

Τα χρόνια πέρασαν, έκανε οικογένεια και πάνω που πίστεψε ότι όλα πια είχαν πάρει το δρόμο τους και η ζωή της αποκτούσε νόημα στα μάτια της κόρης της, που μεγάλωνε, τότε συναντήθηκε πάλι με τη μοίρα της!!
Λένε πώς η μοίρα του καθενός είναι προκαθορισμένη! Δεν το πίστευε, μα τώρα πια είναι σίγουρη ότι η δική της μοίρα ήταν γραμμένη πριν γεννηθεί!!
Και δεν θα την άφηνε να ξεφύγει!

Ποτέ της δεν χρειάστηκε τη βοήθεια των ισχυρών! Ποτέ της δεν τους υπολόγισε!!
Πάντα βασιζόταν στον εαυτό της και στις δικές της αξίες!!
Γι' αυτό και όταν βρέθηκε αντιμέτωπη τους, δεν φοβήθηκε να κάνει αυτό που πρόσταζε το καθήκον της και η συνείδησή της, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις της ή μάλλον υποτιμώντας το βρώμικο "Σύστημα" που κυβερνά τον τόπο αυτό!!
Και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη!!
Και βρέθηκε να παλεύει πλέον να ανασηκωθεί από το βάλτο που την έριξαν και να αποτινάξει από πάνω της τους τόνους λάσπης που της πέταξαν!!
Οι ισχυροί τότε εναντίον της!! Κι αυτή πρώτη φορά συνειδητοποίησε τη μοναξιά της!!
Πρώτη φορά κατάλαβε την αδυναμία της και ότι ήταν μία εναντίον πολλών διεφθαρμένων, όλων των χρωμάτων, που έκαναν κολλεγιά μεταξύ τους για να την εξοντώσουν!

Τότε ένοιωσε να πνίγεται! Ήθελε να φωνάξει έξω στον κόσμο αυτό που της συνέβαινε μα δεν μπορούσε! Δεν της επιτρεπόταν!! Μπροστά στα μάτια της εγκληματούσαν και δεν φοβόνταν τίποτε!! Κανείς δεν τους παρέπεμψε να δικαστούν παρά τις αυταπόδεικτες καταγγελίες της! Κανείς δεν τους ακουμπούσε! Αντίθετα άρχισαν να κυνηγούν την ίδια!
Ένοιωθε να τρελλαίνεται, ένοιωθε ότι ζούσε έναν εφιάλτη από τον οποίο δεν ξυπνούσε και ο βραχνάς κόντευε να τη σκοτώσει!

Τότε έμαθε για τον κόσμο των blogs από τη φίλη της τη @Μερόπη που μόλις είχε ανοίξει το δικό της! Το είδε σαν μια λύση! Το είδε σαν ένα δρόμο να ελευθερώσει τη σκέψη της, να φωνάξει τα συναισθήματά της, να συνεχίσει τη ζωή της πάλι από εκεί που την πάγωσε κι αν ήταν δυνατόν από τότε που ήταν το κοριτσάκι με τις ξανθές μπούκλες και τα σκούρα καστανά μάτια! Ναι από εκεί ήθελε να ξαναχτίσει τον εαυτό της!
Να διαγράψει όλα όσα την πόνεσαν και να αρχίσει σπιθαμή προς σπιθαμή να ζει μία άλλη @ζωή, έτσι όπως την είχε ονειρευτεί, έτσι όπως πεισματικά ήθελε να τη γευτεί!!

Την ιδέα να βάλει στο avatar της την παιδική της φωτογραφία την πήρε από τη Μερόπη που κι αυτή είχε βάλει παρόμοια φωτογραφία! Την βρήκε απόλυτα ταιριαστή στην περίπτωσή της! Εδώ μέσα θέλησε να ξαναβρεί τη χαμένη Μαριάνα, την παγωμένη Μαριάνα και να την ξεδιπλώσει αληθινή μπροστά στα μάτια της ψυχής των διαδικτυακών της πλέον @φίλων!
Και το nickname ήρθε και έδεσε με αυτό που ένοιωθε! Την Παγωμένη Μαριάνα ή τη Μαριάνα του Πάγου, όπως την έλεγε ένας καλός @φίλος ο ΩΣΗΕ, που χάθηκε τελευταία από τη @γειτονιά!
Συνεχίζει λοιπόν η marianaonice να ψάχνει την ελπίδα στη ζωή της!
Παρά τον πάγο που νέκρωσε τα συναισθήματά της, @εδώ μέσα αναζητά το χέρι που θα απλωθεί να σφίξει το δικό της και να της δώσει κουράγιο να ξεπεράσει τους φόβους της, τις αγωνίες της και την απελπισία της για ν' αντέξει τον πόλεμο που της άνοιξαν, εδώ μέσα αναζητά τη ζεστασιά που θα λιώσει τους πάγους κι αν ακόμη δεν βγει νικήτρια στον αγώνα της αυτό, τουλάχιστον να μη νοιώσει μόνη, αλλά νοερά να έχει ένα @στέκι και έναν @ώμο να ακουμπήσει για να κλάψει!!

**Σ' ευχαριστώ @ανασαιμιά μου που με προσκάλεσες να πω την ιστορία του avatar μου και μου έδωσες την ευκαιρία απόψε που το τοπίο άρχισε πάλι να μαυρίζει και τα σύννεφα μαζεύτηκαν γύρω και προμηνύουν νέες σφοδρές καταιγίδες, να βγάλω από μέσα μου την πίκρα που με βαραίνει και να νοιώσω ότι κάπου εδώ δίπλα μου, υπάρχει κάποιος που με νοιάζεται και με πονά, κι ας μην είναι αλήθεια, κι ας είναι μόνο στη φαντασία μου!
Το έχω ανάγκη @φίλοι μου να σας νοιώθω μαζί μου!! Σας χρειάζομαι!!
Κάποτε ίσως μάθετε όλη την αλήθεια για μένα, ποια είμαι, με ποιούς τα έβαλα και τι μου έκαναν!!
Προς το παρόν σας ευχαριστώ που είστε @εδώ...


UPDATE 21-2-2009, ώρα 15.50΄: Πριν λίγο έλαβα από τον @ηλιογράφο το παρακάτω mail με δώρο την υπέροχη αυτή φωτογραφία!

"
Μαριάννα μόλις διάβασα τη σημερινή σου ανάρτηση και μετά έκανα κλικ για να διαβάσω και την παλιότερη που συσχετίζεται.
Δέξου αυτό το μικρό δώρο ως δείγμα εκτίμησης για το άτομό σου, μία από τις καλύτερες φωτογραφίες μου.
Σε αυτό τον άτοπο τόπο, "συνάντησα" υπέροχους ανθρώπους"


Του απαντώ:
Να λοιπόν γιατί άξιζε τον κόπο που βρέθηκα μέσα @εδώ και συνάντησα @φίλους αγαπημένους που μέσα σ' αυτούς σήμερα ξεχωρίζεις κι εσύ!
Σ' ευχαριστώ καλέ μου διαδικτυακέ @φίλε!
:)))


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

59 σχόλια:

VAD είπε...

Eδώ ειμαστε,Μαριάνα μου,μαζί σου!τίποτα περισσότερο,τα πολλά λόγια...

αντωνης είπε...

Ετσι οπως λεει ο Vad, ειμαστε ΕΔΩ!

Καλημερα, καλο Σαββατοκυριακο!
:)

Meropi είπε...

Καλημέρα Μαριάνα μου,
και το κοριτσάκι της παιδικής φωτογραφίας έχει μείνει σχεδόν ίδια, παρά τα χρόνια που πέρασαν. Με τις μπούκλες του και την αγνή ψυχή του.

monahikoslikos είπε...

"Θα ρθει καιρός που θα αλλάξουν τα πράγματα Μαρια(ννα)...
Να το θυμάσαι...
Είναι Μαρια(ννα) δύσκολοι καιροί και θα ρθουν κι άλλοι..."
Λίγοι στίχοι από ένα όμορφο ποίημα της αγαπημένης μου Κατερίνας που νομίζω ταιριάζει στην περίπτωση και στο αφιερώνω.

Είναι δύσκολοι καιροί Μαριάννα κι εσύ τα έβαλες με συμμορία ολόκληρη μα έχεις κουράγιο, έχεις @φίλους και θα αντέξεις να φτάσεις στο τέλος...
Είμαστε δίπλα σου Μαριάννα μα το ξέρεις πως ελάχιστα έως καθόλου μπορούμε να σε βοηθήσουμε...
Αν πάλι κάτι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε για σένα, δώσε σύνθημα και θα τρέξουμε να σε βρούμε...
Καλημέρα και Καλό Σ/Κ @αγαπημένη

αντωνης είπε...

@Μεροπη ετσι!
:)

Μαριαννα, οπως λεει και ο μοναχικος, δωσε συνθημα και ερχομαστε.

Κούκος είπε...

Κι αντί να ψάχνεις τριαντάφυλλα στα στήθη
αυτών που χάμω τα πετάξανε
Φτιάξε καρδιά μου
το δικό σου παραμύθι
αλλιώς τη βάψαμε...

gregory είπε...

μαριανα μου καλημερα..η ζωη για μας μαριανα ηταν και ειναι μονοδρομος...ειναι χωρις επιστροφη...και για αυτο θα επιτυχουμε αυτα τα πολλα για εμας ..[και λιγα για αλλους]..εγω σε χαιρομε με αυτα που γραφης και για της αποψης σου...και καθε φορα που μπαινω στην σελιδα σου κοιταω την φωτο κατω απο την γεφηρα του κουκ[συνδει]για μενα εισαι μια αγωνηστρια της ζωης και ειμαι υπερηφανος που αισθανομε φιλος σου...ΕΙΣΕ ΑΣΤΕΡΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

Margo είπε...

Όταν έρθει η δικαίωση, τότε θα είναι νίκη για όλους Μαριάννα μου. Χρέος μας είναι να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας.
Χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει, να σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα καλή μου...καλή μας Μαριάννα....να,ξέρεις είναι πολλές φορές που μένω άφωνη,πραγματικά άφωνη με αυτά που βλέπω γραμμένα εδώ μέσα...όπως και αυτό το τωρινό.....είσαι ένα άτομο με απίστευτη αξιοπρέπια,απίστευτο ήθος,εντιμότητα..τι να λέμε τώρα...δεν μπορώ να πώ λέξη....αποτελείς φωτεινή εξαίρεση και ειδικά για τον τομέα στον οποίο εργάζεσαι...που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει πάρα πολύ βρωμιά,και σαπίλα και διαφθορά..σε αυτόν....Μαριάννα καλή μου,δε θα έπρεπε καν να το λες αυτό ότι μας χρειάζεσαι το ξέρουμε...και είμαστε ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...και θα είμαστε για όσο.....είναι υποχρέωσή μας πιστέυω να υποστιρίξουμε έναν άνθρωπο σαν και σένα......που σήμερα τόσο πολύ σπανίζει το είδος σου....έυχομαι από καρδιάς κάποτε να τιμωρηθούν με τη πιο σκληρή τιμωρία όλοι αυτοί που σήμερα σε βασανίζουν,σου χαλούν τη ζωή και σε ταλαιπωρούν.....δε σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά...όχι...καλημέρες καλή μου.......

gregory είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ!... ΜΑΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ...

Μαρία Δριμή είπε...

Μαριάννα μου,
στις δύσκολες στιγμές έχω πάντα στο μυαλό μου κάποιες λέξεις της Κικής Δημουλά ελαφρώς αλλαγμένες: Σκύβοντας ν' ατενίζεις ουρανό...
Έτσι να προσπαθείς, ακόμα κι αν σου φαίνεται αδύνατο.
Είμαστε όλοι μαζί μια παρέα και είμαστε εδώ όλοι για τον καθέναν μας.
Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο.

Matrix είπε...

Καλημέρα Μαριάνα, μακάρι να είχαμε αρκετοί "avatar" φώτο από την παιδική ηλικία μας (μεταφορικά το λέω)

Συνέχισε, είναι ωραία εδώ στη blogογειτονιά (όχι πάντα βέβαια), μιας και είναι και αυτή δείγμα της κοινωνίας μας τελικά.

Καλό Σαββατοκύριακο.

. είπε...

Σ'ευχαριστώ Μαριάννα για την ανταπόκρισή σου στη πρόσκλησή μου!

Τώρα θα μου πεις...αυτό μόνο έχεις να πεις;
'Οχι Μαριάννα...είναι τόσα πολλά αυτά που έχω να σου πω,και ακόμα περισσότερα τα συναισθήματα που με κυριεύουν αυτή τη στιγμή...που θεωρώ ότι είναι καλύτερα να σιωπήσω.
Θα τα πούμε...ξέρεις εσύ! :( :)
(αυτό είναι γλυκόπικρο χαμόγελο)

roadartist είπε...

Να σκέφτεσαι ότι δεν θα έρθουν τα χειρότερα..! Να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο κ αν είναι.. Αλλά κ αν θα έρθουν, εδώ θα είμαστε Μαριάννα..Έκανες καλά που άνοιξες το blog τότε..Φιλάκια..

niki είπε...

Μαριάνα μου καλή σου ημέρα,
σου εύχομαι πολύ κουράγιο και δύναμη για να φέρεις σε πέρας αυτό που έχεις ξεκινήσει.
Φιλιά πολλά!!!

Λινα είπε...

Το πλήρωμα του χρόνου φέρνει στον κάθε έναν ότι του "πρέπει", ότι του "αξίζει"..
Μπορεί να μοιάζει ότι καθυστερεί και φέρνει δυσκολίες πολλές στο διάβα, μα έρχεται, και ο ουρανός που είχε σκοτεινιάσει με μιας καθαρίζει..

Marianaonice μου, το ήθος, η αξιοπρέπεια και τα ιδανικά είναι αρετές που σπανίζουν, μα εσύ τα διαθέτεις περίσσια..
Κοντά σου μένουμε όλοι γλυκιά μου, όχι όμως γιατί μας χρειάζεσαι εσύ..
Μα γιατί σε χρειαζόμαστε και εμείς..

*Μια όμορφη μέρα να έχεις εύχομαι καλή μου
Τα φιλιά μου
:-)

αθεόφοβος είπε...

Ξέρεις κάτι;
Πολλές φορές οι κακοήθεις και οι απατεώνες καταφέρνουν να περνάει το δικό τους.
Κάποτε όμως το απόστημα σπάει και παίρνει μπάλα όλους όσους τους κάλυπταν.
Θυμήσου πρόσφατα το παραδικαστικό ή το Βατοπέδιο για να καταλάβεις τι λέω.

jf είπε...

Μαζί σου κι εγώ...
κι ελπίζω σύντομα να λειώσει ο πάγος απ' το nickname σου.

Maria Tzirita είπε...

Λες και τα ήξερα όσα μας είπες... Λες και σε ήξερα πριν σε γνωρίσω - πώς γίνεται αυτό; Σα να είσαι ηρωίδα σε κάποιο μου βιβλίο, τόσο κοντά μου σε νιώθω και σε ζω. Είμαι εδώ για σένα και δεν είμαι μόνο @φίλη - είμαι στη διάθεσή σου όποτε το θελήσεις ν'ανοίξουμε τις καρδιές μας κι από κοντά... Φιλάκια Μαριάννα μου, κράτα γερά!

rain είπε...

To ξέρεις μαριάννα.
Είμαστε εδώ..
Μια παρέα που παρ'ότι δεν συναντήθηκε ποτέ μοιράζεται τις λύπες τις χαρές τις γκρίνιες τις ακεφιές και στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο άδολα..
Είμαστε όλοι εδώ..

Ανώνυμος είπε...

κάποτε πίστευα ότι το άβαταρ και το νικνειμ λένε πολύ περισσότερα απ΄ότι οι αναρτήσεις ενός μπλόγκερ. Τώρα σιγουρεύτηκα

zoyzoy είπε...

Σου εύχομαι όσο πιο ανώδυνα να απαλλαγείς απ'αυτή την ταλαιπωρία που σου δηλητηριάζει τη ζωή.Πιστεύω οτι η αδικία στον συνάνθρωπό μας τιμωρείται απ΄το Θεό!Αν δεν βρείς το δίκιο σου απ΄τη δικαιοσύνη θα το βρείς απ΄τη ζωή.Καλό ΣΒΚ να'χεις!!

tzonakos είπε...

Παίρνω την ευκαιρία να πω σχετικά με το άβαταρ και νικ δυο πράγματα και θα πώ περισσότερα οταν και αν ανεβάσω σχετικό θεμα.
Πολλά άβαταρ σε κάνουν να σχηματίσεις μια εικόνα για τον/την άλλο/η που συχνά μπορεί να ειναι λάθος.
Μερικοί βάζουν τη φάτσα τους κανονικά. Αλλοι δανείζονται φάτσες διάσημων όπως του Mr.Bean πχ.
Eιναι θεμα διάθεσης το τι θα βαλεις για άβαταρ και μπορεί να σημαίνει κατι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο μπλόγκερ και να μην εχει καμμία σημασία για τους άλλους.
Πχ, ιδέα δεν εχω τι σημαίνει το ...τσιμπούκι του Vad, χαχαχα :)

Το ψευδώνυμο πάλι μπορεί να σήμαινε κάποτε κατι η ποτέ, η να ειναι ενα ονοματεπώνυμο.
γιοα μενα ειναι αρκετό να μιλάω σε ψευδώνυμο γιατι σημασία εχει ΤΙ λέει και όχι αν εχει ονοματεπώνυμο, τα χουμε πει αυτά.

Πάντως τα δικά σου όπως τα λες έχουν άμεση σχεση με το ποια εισαι και τι θέλεις.
σου εύχομαι καλή συνέχεια συνοδοιπόρε, εδω είμαστε.

υγ. οι ασπρόμαυρες παιδικές φωτογραφίες ειναι πολύ όμορφες.

agrampelli είπε...

Μακάρι βρε Μαριάννα μου να είμαστε βοήθεια για σένα...Μακάρι να δυναμώνεις από την δική μας παρουσία δίπλα σου...Κουράγιο στον αγώνα σου και καλό "αέρα στα πανιά σου!"
Φιλί!

Ιάκωβος είπε...

Πίστη, ελπίδα και αγάπη - τα τρία πράγματα που χρειάζεται ένας Πολεμιστής του Φωτός. Ε, και αν έχει και μπούκλες, καλύτερα!
φιλιά από Ελσίνκι,
Ιάκωβος

phlou...flis είπε...

Δε ξέρω αν θα μπορώ κιεγώ να είμαι δίπλα σου, αλλά μια φλόγα να λειώσει τους πάγους, μπορώ να σου την ...στείλω.

Laplace είπε...

καλησπερα κ καλο ΣΚ!!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Σαν παραμυθάκι ακούστηκε, αλλά τελικά ήταν αληθινό!
Το μεϊλάκι είναι στο προφίλ μου, όταν το θελήσεις ή χρειαστείς κάτι κανόνισε να πιούμε κανέναν καφέ...

Άστρια είπε...

Την παληά Μαριάννα, on ice..

Στην πραγματικότητα, κράτησες/διατήρησες τη δική σου αυθεντική Μαριάννα πάντα άθικτη, γιατί έτσι σε βλέπω καθαρά μέσα από τα κείμενα, τις ενέργειες και τις επιλογές σου.

Σου απλώνω το χέρι να σφίξεις και σου προσφέρω τον ώμο ν'ακουμπήσεις όποτε θες, φίλη μου. Και σαν να νιώθω δίπλα μου τα δικά σου αντίστοιχα για μένα.

υγ. Βέβαια, αν θυμάσαι, σ'έχω πει μια φορά και Marianna on fire!!! (χαχαα:)))

Skouliki είπε...

τι καλα που σε γνωρισα βρε κοπελια

χαιρομαι
μην ανησυχεις για τιποτα
θα τον δαγκωσω οποιον σε πειραξει
;)

Side21 είπε...

Συναδέλφισσα ...
Θεωρώ τον εαυτό μου
ευτυχή για τη γνωριμία μας.
Το βασικότερο στη ζωή είναι να
στέκεσαι όρθιος και να παλεύεις ...
Κι εσύ βλέπω τα κάνεις και τα δυό !!!

dinos είπε...

Θελει ψυχη ατσαλινη
και εσυ κυρα την εχεις
γιαυτο να μην φο(β)ασαι τιποτα
και χιλιους φιλους@ θαχεις
εγω θα ειμαι διπλα σου
οπου μπορω και φθανω
και αν χρειασθη η συμπαρασταση
πιστευω να το καμω

μην φοβασαι αν θα νικησεις η θα
νικηθεις πολεμα

Unknown είπε...

Μαριάνα επάνω τους, μην φοβάσαι κανέναν, σκουλίκια είναι.
Όπως είπε κι ο Harry ο συμπατριώτης μου σήμερα, την ελπίδα και την αγάπη, δεν τα έχασε ποτέ.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Εδώ κι' εγώ καλή μου Μαριάννα.
Να είσαι πάντα καλά και να τα λέμε,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

marianaonice είπε...

προς @όλους
Κατ' αρχάς θέλω να σας πω ότι κατά τους όρους του παιχνιδιού έπρεπε να προσκαλέσω καποιους για να παίξουν το παιχνίδι αυτό!
Είστε λοιπόν όλοι όσοι μπήκατε ή θα μπείτε εδώ προσκεκλημένοι να παίξετε και να γράψετε κι εσείς την ιστορία του avatar σας! Πολύ θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει για σας αυτό το σημάδι που διαλέξατε να σας χαρακτηρίζει @εδώ μέσα!

Επίσης θέλω να σας πω όσο κι αν αυτό σας φανεί μελό ή υπερβολικό,(εγώ έτσι το αισθάνομαι πάντως) ότι τα σχόλιά σας με έκαναν να συγκινηθώ τόσο που σήμερα όλη μέρα δεν ήμουν σε καλή ψυχική κατάσταση για να σας απαντήσω... Δεν σας κρύβω ότι περνώ ζόρια πάλι... :(

Ένοιωσα ότι υπάρχει τόσος κόσμος που αγωνιά για όσα συμβαίνουν σ' αυτή τη Χώρα, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που οργίζονται με το άδικο και που δεν ανέχονται τη βρώμα, κι όμως οι βρωμιάρηδες δεν αγγίζονται και μας επιβάλλουν το βόθρο τους και τη δυσωδία τους!!
Από τη μια παρηγορήθηκα που είστε κοντά μου καλοί μου @φίλοι, όμως από την άλλη εξοργίστηκα που παρότι είμαστε πολλοί που δεν ανεχόμαστε το άδικο να μας αναγκάζουν να βιώνουμε τη διαφθορά τους χωρίς να έχουμε τη δύναμη να τους εξουδετερώσουμε!

Ξέρω ότι κανείς σας δεν μπορεί να με βοηθήσει στη μάχη που έρχεται πάλι σύντομα, (θα δικαστώ και πειθαρχικά εκτός από το ποινικό που εκκρεμεί), όμως η σκέψη σας και μόνο μου δίνει δύναμη!! Αισθάνομαι ότι η υπόθεση αυτή δεν αφορά μόνον εμένα! Αφορά όλους μας!!
Το άδικο από τη στιγμή που ευλογείται θα χτυπήσει την πόρτα του καθενός!! γι' αυτό και μόνο δεν πρέπει να με νικήσουν!!
Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα το παλέψω με νύχια και με δόντια ακόμη κι αν σταματήσει η καρδιά μου από το φόβο και την οργή! Δεν σας υπόσχομαι να νικήσω όμως σας υπόσχομαι να παλέψω...
Αν αυτοί καταφέρουν να νικήσουν και να αδικήσουν τόσο βάναυσα και απροκάλυπτα εμένα τότε ο απλός πολίτης δεν έχει πλέον καμιά ελπίδα αν πέσει στα νύχια τους!...
Κι αυτό δεν μπορώ να τους το επιτρέψω!!

marianaonice είπε...

@Vad
Το νοιώθω ότι εδώ είσαστε!
Το αισθάνομαι χωρίς λόγια...!!

@αντώνη μου
Σ' ευχαριστώ!
Καλό ξημέρωμα, καλή Κυριακή!
:)

@Μερόπη μου
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα χρόνια που πέρασαν και οι δυσκολίες στη ζωή μου, δεν κατάφεραν να με σκληρύνουν! Είμαι ακόμη ευαίσθητη όπως ήμουν παιδί! Και μαζί με την ευαισθησία μου σώθηκαν και οι μπούκλες μου, μόνο που δεν είναι πια κατάξανθες αλλά σκούριναν! Ευτυχώς δεν άσπρισαν ακόμη! :)))

marianaonice είπε...

@Μοναχικέ μου Λύκε
Τα λόγια σου μου δίνουν ελπίδα...
Λέω για να το πιστεύεις εσύ αυτό, δεν μπορεί κάτι παραπάνω θα ξέρεις από εμένα...
Είναι δύσκολοι καιροί, πολύ δύσκολοι για όλους και για μένα δυσκολότεροι!
Μου έλαχε κι αυτό στη ζωή μου και πρέπει να το αντιμετωπίσω, μόνο που καμιά φορά δειλιάζω...
Έχουν σκυλιάσει @φίλε μου που όρθωσα το ανάστημά μου μπροστά τους! Και δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φθάσουν! Γι' αυτό τους φοβάμαι!
Σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση...άγγιξε την πληγή μου!
Ναι θα δώσω σύνθημα, γιατί το ξέρω ότι εσύ θα τρέξεις σίγουρα να με βρεις καλέ μου φίλε! :))
Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή σου εύχομαι και σ' ευχαριστώ από την καρδιά μου, για όλα!!

@αντώνη μου
Πάλι σ' ευχαριστώ! Μου αρκεί ο λόγος σου! Είναι σαν να έγινε!

@κούκε μου
Αχ αυτό κάνω όλη μου τη ζωή!
Φτιάχνω το δικό μου παραμύθι για να μπορέσω ν' αντέξω τη σκληρή πραγματικότητα!!
Υπέροχο τραγούδι, φοβεροί στίχοι!
Σ' ευχαριστώ πατριωτάκι!! :))

marianaonice είπε...

@gregory
Το αστέρι είσαι εσύ και το ξέρεις!
Μας διδάσκεις δύναμη και αγωνιστικότητα και νοιώθω εγώ τυχερή που σε @γνώρισα! Παίρνω ελπίδα από εσένα Γρηγόρη! Ελπίδα και δύναμη!
:))

@Margo μου
Λες και διάβασες τη σκέψη μου και την καρδιά μου! Ναι καλή μου! Η νίκη όταν έρθει θα αφορά όλους μας, όλο τον κόσμο! Θα είναι νίκη του δίκιου πάνω στο άδικο!
Δική μου η χαρά που σε βρήκα στο @διάβα μου εδώ μέσα!

@Aθανασία μου
Ξέρω ότι κι εσύ δίνεις το δικό σου αγώνα και τα ζεστά λόγια από εσένα είναι μεγάλη παρηγοριά για μένα!
Δεν ξέρω πώς να σας δώσω να καταλάβετε πόσο σημαντικοί είστε στη ζωή μου! Όχι μόνο στη διαδικτυακή αλλά και στην πραγματική πλέον ζωή μου! Δεν τη φαντάζομαι πια χωρίς εσάς! Αν ποτέ τελειώσει ο εφιάλτης μου, θα είναι σαν να τον ζήσαμε όλοι μαζί κι αυτό θα μας δένει για πάντα!
Σ' ευχαριστώ και σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου καλή μου @φίλη!!

marianaonice είπε...

@gregory
Ναι έτσι ακριβώς: Η αλήθεια καθενός είναι το ψέμα του, που τόφτιαξε να μοιάζει αληθινό! :))

@Maria Jose
Έτσι έεε;; Σκύβοντας ν' ατενίζεις τον ουρανό!! Τι όμορφη φράση!!
Τον ουρανό ατενίζω γι' αυτό ακόμη συνεχίζω καλή μου @φίλη! Ούτε μια στιγμή δεν πήρα το βλέμμα από τον ουρανό! το βάλτο και τη λάσπη τους αφήνω να τα κοιτούν οι διώκτες μου!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

@Matrix μου
Η αγνή ψυχή και το καθαρό μυαλό δεν καθρεφτίζονται μόνο σ' ένα avatar με μιά παιδική φωτογραφία! Καθρεφτίζονται μέσα στα κείμενα που ξεδιπλώνει ο καθένας εδώ μέσα, κι εσύ αντανακλάς ευθύτητα και καθαρότητα στη σκέψη και στη συμπεριφορά σου!
Ναι @φίλε μου, το ξέρω ότι κι εδώ μέσα υπάρχουν οι κακοί και οι υποκριτές που ψάχνουν δικά τους οφέλη, όμως μέχρι σήμερα δεν είδα κανέναν τέτοιο στη δική μου μπλογκογειτονιά, ευτυχώς! Πάντως πρέπει να προσέχουμε, όλοι μας...
:))

marianaonice είπε...

@ανασαιμιά μου
Εγώ σ' ευχαριστώ που η πρόσκλησή σου αυτή έγινε η αιτία να ξεδιπλώσω άλλη μια φορά τον εαυτό μου και ν' αγγίξω κι εγώ την παγωμένη Μαριάνα! Κάποτε με τη δική σας βοήθεια θα την ξεπαγώσω, που θα πάει...
Θα τα πούμε σίγουρα :))

@roadartist μου
Θετική σκέψη!! Έτσι σωστά το λες μικρή μου!
Μ' αυτή τη θετική σκέψη τα κατάφερα μέχρι σήμερα... συνεχίζω λοιπόν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!! Μέσα από αυτό το μπλογκ βρήκα θησαυρούς καλή μου...
Kι αυτό δεν το αλλάζω με τίποτε!
:))

@niki
Σ΄ευχαριστώ καλή μου!

Επειδή κλείνουν τα μάτια μου όμως, γι' αυτό στους υπόλοιπους θα απαντήσω αύριο!
Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή @φίλοι μου!
:)))

Λουλούδι είπε...

Μαριανα μου,συνεχισε τον αγωνα σου και παρεμεινε οπως εισαι,αληθινη,ανθρωπινη,γλυκια.Ειμαστε μαζι σου γιατι απλα το αξιζεις!Καλη σου μερα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μαζί σου ...
Εγώ τουλάχιστον , είμαι ... κι απ' ό,τι βλέπω , είναι πολλοί .
Keep walking .

marianaonice είπε...

@Λίνα μου
Σ' ευχαριστώ για τα ζεστά σου λόγια!
Μπήκα εδώ γιατί είχα ανάγκη να μιλήσω για το βραχνά που μου τσάκισε τη ζωή τα τελευταία χρόνια, να βγάλω από μέσα μου όλη την πίκρα που με πότησαν και να διασκεδάσω τους φόβους και τις αγωνίες μου! Δεν φανταζόμουν ότι θα έβρισκα φίλους, και μάλιστα τόσο καρδιακούς εδώ μέσα! Τι σημασία έχει που είναι διαδικτυακοί? Εγώ σας αισθάνομαι πλέον φίλους πραγματικούς, έστω και αν δεν έχουμε ιδωθεί! Έχουν ιδωθεί οι ψυχές μας και οι σκέψεις μας κι αυτό είναι το σπουδαιότερο.
Και ξέρω ότι αν χρειαστεί θα σφίξουμε τα χέρια και από κοντά!

@αθεόφοβε
Αυτό πίστευα κι εγώ κάποτε! Ότι το απόστημα κάποια στιγμή θα σπάσει!
Όμως ακόμη κι αν σπάσει και μας βρωμίσει όλους, δεν θα λογοδοτήσει κανείς!! Νομίζεις ότι το παραδικαστικό ήταν αυτό που δημοσιεύτηκε;; Σε πληροφορώ ότι εκτός από Καλούση, Μπουρμπούλια και Τόνια Ηλία, όλοι οι άλλοι δικαστές που διώχθηκαν ήταν στην πλειοψηφία τους αθώοι και στο όνομα του παραδικαστικού βρήκαν την ευκαιρία οι αρχάγγελοι της κάθαρσης να τους διώξουν γιατί δεν ήταν της αρεσκείας τους!! Διώχθηκαν, διασύρθηκαν και σχεδόν καταστράφηκαν, παρότι στο τέλος αθωώθηκαν! Έμαθε κανείς ότι στο τέλος αθωώθηκε ομόφωνα, ο Αχιλλέας Ζήσης, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων;; Κι αν έμαθαν σίγουρα πολλοί λιγότεροι από αυτούς που άκουσαν το διασυρμό του!!!
Το αληθινό παραδικαστικό δεν αγγίχτηκε καν!!
Δεν έχει πάντα happy end το παραμύθι της διαφθοράς @φίλε μου!!

@Jaman Fou μου
Βοηθάτε όλοι και που θα πάει θα λιώσει ο πάγος!!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

marianaonice είπε...

@Maria Tzirita
Η δική μου ιστορία καλή μου @φίλη ξεπερνά τα όρια κάθε συγγραφικής φαντασίας!! Οι φίλοι μου που τη γνωρίζουν μου είπαν: Αυτό είναι σενάριο κατευθείαν ν' ανέβει στην οθόνη, χωρίς καμία προσθήκη ή αφαίρεση!! Ναι έζησα και ζω ένα φοβερό δικαστικό και αστυνομικό θρίλερ, που κάποτε σίγουρα θα γίνει βιβλίο, όταν εγώ θα έχω πια αποχωρήσει από τη δουλειά μου! Τότε ακόμη και τα ονόματα θα δώσω στη δημοσιότητα!! Γιατί όλα θα είναι αληθινά γεγονότα με έγγραφα στοιχεία και όχι με απλούς μάρτυρες που μπορεί κανείς και να τους διαψεύσει!!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μαρία μου! Είναι αμοιβαία η συμπάθεια!! :))

@rain μου
Ναι είμαστε όλοι εδώ!
Κι αυτό είναι το παρήγορο!
Σ' ευχαριστώ!

@ηλιογράφε
Σίγουρα το δικό μου avatar και το ψευδώνυμο λένε την αλήθεια... :))
Σ' ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο σου @φίλε μου που στόλισε την ανάρτησή μου αυτή!!

Roadartist είπε...

Sorry αλλά δε κρατιέμαι
"ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ...."!!!

"Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα το παλέψω με νύχια και με δόντια ακόμη κι αν σταματήσει η καρδιά μου από το φόβο και την οργή!"

Σιγά μη σταματήσει!!! Δυνατή εσύ, να μη μασάς!!

Είμαστε...εδώ.. :)

marianaonice είπε...

@zoyzoy
Ναι κι εγώ εκεί ελπίζω μόνο!
Στην ίδια τη ζωή!! Το άδικο δεν ευλογείται έλεγαν οι παλιοί!
Για να δούμε...

@tzonako μου
Πολύ θα χαρώ να μάθω την ιστορία του δικού σου avatar!
Ούτε εγώ ξέρω τι σημαίνει το τσιμπούκι του @Vad και πολύ θα ήθελα να μάθω :))
Όντως το δικό μου ψευδώνυμο λέει την αλήθεια για μένα!
Οι παιδικές φωτογραφίες έχουν ψυχή!

@agrampelli
Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου!!
Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Τις έχω ανάγκη!!

marianaonice είπε...

@Ιάκωβε
Καλώς όρισες στα @μέρη μου!!
Oι μπούκλες σκούριναν! :))
Όμορφο το Ελσίνκι!
Νάσαι καλά!
Φιλιά και από εμάς!

phlou.flis μου
Ωραίο το νέο σου avatar! Kι εσύ παιδική φωτογραφία! Θα χαρώ να μας πεις την ιστορία της!
Η φλόγα σου έφθασε ήδη @φίλε μου!
:))

@laplace78
Καλή εβδομάδα Ρομποτάκο!

marianaonice είπε...

@Ασκαρδαμυκτί μου
Τα παραμύθια που γράφει η ζωή είναι πέρα από τη φαντασία μας, καμιά φορά!
Σ' ευχαριστώ @φίλε για την προσφορά της φιλίας σου!!

@Άστριά μου
Σου απλώνω το χέρι και γατζώνομαι στη φιλία σου καλή μου!
Προσπάθησα στη ζωή μου όσο μπόρεσα να μην αλλοτριωθώ σα χαρακτήρας!
Έμεινα η ίδια και απαράλλαχτη!
Σαν να πάγωσε ο χρόνος κάθε αλλαγή της ψυχοσύνθεσής μου! Μόνο θλίψη μου πρόσθεσε περισσή, το πέρασμα των χρόνων...
Ναι το θυμάμαι!! πολύ ωραία ατάκα ήταν το marianaonfire!!
Κάποτε μπορεί να γίνω κι έτσι! Κανείς δεν ξέρει!
:)))

@skoulikaki μου
Δική μου η χαρά που σε γνώρισα!
Να τον δαγκώσεις @φίλη μου, να τον δαγκώσεις και νάναι και δηλητηριώδες το δάγκωμά σου!!
:))

marianaonice είπε...

@side21
Η τύχη είναι δική μου συνάδελφε που γνώρισα @όλους σας εδώ μέσα!
Ναι το παλεύω με νύχια και με δόντια και ακόμη δεν λύγισα!
Και το χρωστώ και σε @εσάς αυτό!

@THE LONELY SKIPPER
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ποιητικές σου ευχές και συμπαράσταση!!
Πολεμάω @φίλε, πολεμάω!!
Κι όσο σας νοιώθω κοντά μου, πολεμάω περισσότερο!!

@mariana μου
Δεν τους φοβάμαι!! σκουλίκια είναι το ξέρω (καμία σχέση βέβαια με το @σκουλικάκι μας που γυρίζει εδώ @μέσα :)), αλλά να όταν έρχεται η ώρα να τους αντιμετωπίσω... θέλω να εξαφανιστώ από το πρόσωπο της γης!!

marianaonice είπε...

@Γλαρένια μου
Σ' ευχαριστώ!!
Το ξέρω ότι είσαι εδώ κι εσύ!!
:))

@Λουλούδι μου
Σ'΄ευχαριστώ!
Τα λόγια σου είναι παρηγοριά για μένα και η παρουσία σου εδώ δίνει νόημα στη διαδικτυακή μου ύπαρξη γιατί άνθρωποι που πράγματι αξίζουν είναι εδώ μαζί μου!

@silia
Δεν σταματώ!! Προχωρώ κι όσο βλέπω τη συμπαράστασή σας και την @αγάπη σας παίρνω δύναμη!
Νάσαι καλά καλή μου!
:))

marianaonice είπε...

@Roadartist μου
Σου έκανε εντύπωση μικρή μου η φράση μου αυτή;;
Κι όμως έτσι νοιώθω όταν τους αντιμετωπίζω κατάφατσα!! Η οργή και ο φόβος κινδυνεύω να με πνίξουν!!
Μη φοβάσαι καλή μου! Παλεύω! και θα παλεύω έστω κι αν με νικήσουν!
Το χρωστώ σε @όλους σας και κυρίως σε σας τα νέα παιδιά, που πρέπει να τους αφήσουμε το όραμα ζωντανό για να πορευτούν στη ζωή τους!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΝΙΚΗΤΟ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.Ο ΚΑΛΟΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

marianaonice είπε...

@JK O SKROUTZAKOS
Είδες;; Η ζωή είναι απρόβλεπτη κάποιες φορές! Και δεν τη νικάς δυστυχώς! Αυτή σε νικά! Κι αν σ' έχει στο μάτι τότε την έβαψες!
χαχαχα!!!
Θέλω να το πιστεύω ότι ο καλός στο τέλος αναγνωρίζεται όμως λένε και ότι:
"ο καλός καλό δεν έχει"!
Θα δείξει @φίλε μου...
Πάντως εγώ μέσα από αυτή την περιπέτεια κέρδισα εσάς @όλους εδώ!
Και για μένα είναι σπουδαίο αυτό!
:))

NdN είπε...

Ευτυχώς που δεν το έχασα αυτό το ποστ. Το διάβασα 2 φορές...

Είναι χρέος μας να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας. Αν χρειαστείς κάτι να το πεις και όπως είπαν και πολλοί παραπάνω είμαι και εγώ έτοιμος να βοηθήσω όπως μπορώ.

Να είσαι καλά Μαριάννα μου και κουράγιο. Τα λαμόγια νικάνε πάντοτε παροδικά. Στο τέλος πάντοτε αποκαλύπτονται.

marianaonice είπε...

@NdN
Σ΄ευχαριστώ @φίλε για τα καλά σου λόγια και για τη συμπαράστασή σου!
Αυτό μου δίνει δύναμη να προχωρήσω και να νικήσω τους φόβους μου!
Τα λαμόγια αποκαλύπτονται!
Συμφωνώ! Όμως δεν τιμωρούνται πάντα!
Και αυτό το ξέρουμε καλά όλοι μας!
Είσαι τυχερός που ζεις και εργάζεσαι σε μία Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Ό,τι και νάναι είναι καλύτερα από την Ελλάδα και για το μόνο που έχω μετανοιώσει στη ζωή μου είναι το ότι δεν έφυγα στο εξωτερικό τότε που μπορούσα!
Καλό βράδυ Νίκο!!

George είπε...

Μαριάννα των πάγων τώρα διαβάζω την όμορφη αυτή ιστορία του avatar σου και προσθέτω και εγώ ένα ακόμα χέρι για να παίρνεις δύναμη να τα βάλεις με όλους αυτούς που σε ταλαιπώρησαν.
Μάλιστα να συμπληρώσω οτι εδώ και 2-3 χρόνια που έμπλεξα με δικαστήρια ευτυχώς μόνο απο την μεριά του μάρτυρα κατηγορίας :) οτι πίστευα για την δικαιοσύνη πήγε περίπατο.
Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι μια ιστορία χαμένη απο καιρό. Για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε; Του χρήματος ή του φτωχού; Της αλήθειας ή της μισής αλήθειας;

marianaonice είπε...

@George
Καλώς ήλθες!!
Πράγματι σήμερα η Δικαιοσύνη στη Χώρα μας είναι κενό γράμμα!
Και είναι πολύ λυπηρό αυτό αλλά και καταστροφικό για όλους μας!
Γιατί μία αδικία που γίνεται σε έναν αφορά όλους!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράστασή σου!
Τη χρειάζομαι για να μπορώ να παλεύω.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
:))

Ανώνυμος είπε...

.........!πόσο πολύ ΑΡΓΗΣΑ να βρώ ψυχή να "φωτογραφίζει"τη ζωή μου και το λόγο που διάλεξα ψευδώνυμο αντί το πραγματικό μου!..........

...γλυκιά μου...ζούμε, παλεύουμε,προχωράμε,μα με το κεφάλι ψηλά,ελπίζουμε και δεν χρωστάμε...παρά μόνο σε μάς...

@ ellen..."sacrifice"

marianaonice είπε...

@ellen
Καλώς ήλθες!!!
Ο καθένας μας εδώ μέσα έχει τη δική του ιστορία και τη συνοψίζει σε ένα αβατάρ και ένα ψευδώνυμο και την κουβαλά μαζί του, στις αγωνίες της ψυχής του που εναποθέτει σ' αυτόν εδώ το @χώρο.

Προχωράμε έτσι όπως λες!
:)))

Όταν κοιτάς από ψηλά την ανατολή !!